Вече не го обичам ли? Какво става с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не го обичам ли? Какво става с мен?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 7133 пъти
Здравейте на всички, които са се спрели на моя пост.
Аз съм една тийнейджърка, която има връзка от близо 2 години. Сигурно ще кажете, че са ви ясни тези връзки в пубертета, но този път не беше така. Бях (може би още съм) влюбена, той ми е (или беше) най-близкия човек, с когото съм се смяла, плакала и ме е подкрепял.

Нямам много приятели, бих казала, че се броят на пръсти и хората на които мога да разчитам са наистина малко.
И преди време, само преди броени месеци, можех да си представя как ще прекарам с този човек живота си и как ще бъдем щастливи..но сега си мисля, че не мога да съм с него, защото явно съм се променила.

Искам човек, който винаги ще ме развеселява, с който винаги ще ми е интересно, с когото ще спортуваме и ще водим здравословен начин на живот (относително казано), който е интелигентен и има обща култура.

Сега сигурно ще ми кажете, че такива хора почти не се намират и няма идеални .. може би е така.. но моят приятел няма нищо общо с това! Дори не харесвам приятелите му.. имам чувството, че го обичам по-малко, което ме убива, защото знам чувствата му относно мен, защото ми е бил опора тези 2 години, защото ме е страх, че ако го напусна, после ще съжалявам, защото няма да открия по-добър или защото животът ще ми го върне тъпкано, че съм оставила човек, който ме обича :(
Но не знам вече какво да правя .. май вече не съм щастлива..имам чувството, че не мога да му споделя всичко .. Отчаяна съм..

Дали е заради противозачатъчните? Пише, че са възможни депресивни състояния... Глупаво си го обяснявам, но не знам вече и аз какво да правя.

Надявам се да сте го прочели внимателно и се надявам на повече коментари и мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: acebfe21ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Искам човек, който винаги ще ме развеселява, с който винаги ще ми е интересно..." звучи ми така,все едно искаш шут и някой,с който да си запълваш времето... Кога ще разберете,че не им е работа на партньорите ви да се правят на шутове? Ако ти не си щастлива със себе си,ако не си в съгласие и равновесие със себе си,никога няма да се получи това,което искаш. Има едно филмче,"заек без уши" погледни го,казват се много умни неща...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5970aee559
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май не знаеш какво искаш, а и не виждам кой ще отговори на претенциите ти - "Искам човек, който ВИНАГИ ще ме развеселява, с който ВИНАГИ ще ми е интересно, с когото ще спортуваме и ще водим здравословен начин на живот (относително казано), който е интелигентен и има обща култура". Почети истории в този форум и тогава премисли.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b468098954
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Просто си във възраст, в която не си готова за сериозни връзки. Както ти сама казваш, искаш човек, който да те развеселява, да се забавлявате...Сега е така, с времето, годините, нещата ще се променят.

Обичала си го сигурно, но в пубертета нещата са по-скоро временни, чувствата са преходни...След това всичко започва наново, до момента когато започнеш да се замисляш за дом и семейство...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3205d4df1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ПРОЧЕТИ ТОВА !!! ВАЖНО !!!

Учените наскоро доказаха, че противозачатъчните променят хормоналната система на жената и я карат да харесва друг тип мъже !!! Свързано е с феромоните или нещо от сорта !!!

Веднага ги спирай...

Ето ви, мили хора, как физиологията влияе на психиката...

Едни тъпи противозачатъчни могат да провалят една любов... все пак любовта е химия в мозъка, а смотаните хапчета объркват именно нея...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e13df51e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На колко години си?

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d867197080
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето, пак за морал и етика взеха да натякават. Няма значение женен, неженен, обвързан или не, на всеки се сипва с голямата лъжица. Важното е морал да има, но както и да е.

Не си слагай на сърце приказките на хората, те няма да престанат, едни ще те хокат, други ще те подкрепят. Но най важното е ти как се, чувстваш. Ако вече не е както преди и няма жар в теб, по добре е всеки да поеме своя път. Много мъже ще срещнеш още, докато откриеш подходящия за теб. А за да го откриеш, трябва да го търсиш. Не си мисли, че няма да можеш да живееш без сегашния си приятел, това е навик придобит от теб самата.
Няма за какво толкова да се тревожиш, живееш един живот, и го изживей със сърцето и душата си.

Тръгнали да ти приказват, че не си знаела какво искаш, ама чакйте малко бе драги хора. Момичето нито е вързано, нито е женено, нито има деца. Какви са тези писани правила от вас ,че трябва с един човек да прекара живота си.

Момиче, моя съвет е да седнеш и добре да си помислиш, рискуваш ли да се разделите и всеки да поеме по своя път към щастие, или да останете заедно просто по навик или просто така казват хората. Бъди по решителна, много успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5396209d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Спри противозачатъчните, изясни се със себе си и неочаквай, че ще има някой освен теб самата които ще е по наясно от теб какво ще прави с живота си

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a586680a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съгласна съм, че човек трябва сам да управлява живота си и сам да взима решения, но понякога има нужда от съвет, затова го потърсих тук.
Мисля, че времето ще покаже дали сме един за друг, засега не искам да взимам прибързани решения, защото да оставиш някой, който те обича и държи на теб, заради чести смени на настроението си е най-малко глупаво.
Изключително благодаря на мнение 7 :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 519c033710
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отиди на лекар и си избери друго средство за защита и предпазване. Лекарствата винаги оказват своето основно негативно влияние. Аз около 12 години смених доста хапчета и направо ми се разказа играта (епилептичка съм). Мисля, че те наистина ти пречат. Остави ги ,успокой се и ще намериш отговора си. Предполагам ,че ще намериш това, което търсиш много близо до себе си! :)
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 45a4bc6171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Абе моме спри ги тези хапове, какво се тъпчеш с тези БОКЛУЦИ?Ползвай си кондоми и да ти е мирна главата.Знам за момиче със сериозни здравословни проблеми предизвикани от противозачатъчни.Пила ги без да се консултира с лекар и ето т беля....
Аз нямам мн. представа от тези неща ама една спирала по-няма да ти навреди мисля.
Мога само да ти кажа СПИРАЙ ХАПЧЕТАТА.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: eab18071ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Mного е хубаво да има такива статии браво !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4eb12dac39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Скъпо момиче и аз бях луда по едно момче.Много го обичах и неможех без него.Той ми казваше,че ме обича и аз много се зарадвах.Мислех че сме много щастливи,но дойде денят в който ми каза,че когато ми е казал,че ме обича е бил пиян.Тогава много ме заболя.Сега все още мисля за него,но знам ,че той не ме заслужава.Той е един боклук.А за твоята история мога да ти кажа,че страха е лошо нещо и не се страхувай да го напуснеш,ако не го обичаш го остави.Светът не се е свършил.Ще си намериш друг спокойно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker