Личното пространство на приятелката ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Личното пространство на приятелката ми.
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3957 пъти
Здравейте на всички.Преди няколко часа приятелката ми каза че нещата между нас се развиват страшно бързо.Иска да има собствено пространство и че не иска да сме заедно 24/7.Каза че ще си омръзнем и така нататък.Има ли шанс да скъса с мен и просто да избягва момента или това е нормално в една сериозна връзка !? моля ви помогнете че откачам :Д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: f11a10b9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми виж сега, наистина понякога е хубаво човек да си има лично пространство, но в повечето случаи това най-често е знак, че партньора има любовник или възнамерява да скъсате скоро и използват личното пространство като извинение! Напиши малко по-подробно какви са ви отношенията!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e9bdd77407
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвсем нормално е. Не се коси.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: bfa3309165
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Иска да те разкара!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cf886533f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами вашата още не е станала сериозна връзка, остави я малко сама, да върши каквото иска, забавлявай се и ти, а ако иска сериозна-да е готова да има връзка. Поговорете си, май така ще разбереш дали въобще тя иска връзка.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ba1668c836
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Тръгне ли да говори такива неща - спукана е работата! Само въпрос на време е да те зареже и ти ще излезеш виновен за всичко.
Каквото и да направиш - нямаш полезен ход. Ще бъдеш обвинен или че я задушаваш, или че не ти пука за нея... абе каквото и да направиш или да не направиш оттук-нататъка, все ще си виновния и лошия.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 430093ffb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   така написана, темата е прекалено обща и липсват доста важни подробности. от колко време сте заедно, живеете ли заедно или не и за какво точно иска лично пространство.
ако примерно иска да тренира, да излиза на кафе с приятелки или на банкет с колеги от време на време, не виждам проблем. но ако иска примерно 2 пъти седмично да ходи на дискотека без теб, ми се вижда доста.
и аз мисля, че няма нужда хората да са залепени един за друг 24х7. обаче дай малко повече инфо, за да преценим по-добре ситуацията.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b74c7eb2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какви неща. Какво ги слушаш тия? При всеки човек е различно. Никой не харесва да е с друг 24/7, това те задушава от всякъде, не може да е само с теб има си и приятели, семейство. И да, лесно може да си омръзнете. В някои случаи - да това може да е знак, че ще скъсате, но се замисли.. Не хората тук, могат да ти кажат, дали ще скъсате по-добре от теб.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cf1216a122
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Бравоо на всички коментиращи тук! По това "обилно" описание на взаимотношенията им определихте, че автора ще претърпи раздяла в скоро време или че приятелката му ще му изневери, ако не го прави вече...
Само за едно нещо съм съгласен със коментар номер 1... че трябва повече информация за връзката ви! Ситуацията може да е напълно различна!!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 38bd6edec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ама как може такива неща - 24/7 заедно? ! Това не е нормално! Нормалното е всеки да си има време за себе си, защото една връзка мъж-жена, не може да ти изчерпи необходимостта от общуване с други хора или да ти замести нещата, които обичаш да правиш сам. А това общуване изключва човека от връзката много често. И не -не значи, че мисли да къса, не значи, че ти изневерява, но твоята реакция не е в час спрямо ситуацията. Убедена съм, че ревността съпътства твоите връзки. А никой не обича да е обект на ревност без причина за това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 07b3b30225
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Уф не разбирам любовта е толкова просто нещо. Срещат се двама души има привличане, разбирателство, добре им е да са в компанията си един на друг и... претенциите и капризите провалят всичко. За един партньорката била глупава, не достатъчно интелигентна, за друг била задръстена, за трети не я бивала в леглото, четвърти пък имала голям задник да ти писне вече от претенции и капризи. Ама и жените не падаме по-далеч понякога с нашите тъпотии като твоята приятелка например. Не мога да го проумея как ще ти омръзне човешко същество, към което имаш чувства и то е изтъкано от чувства. Баси все едно си някакъв предмет, играчка, която малко дете след като си израсне периода я захвърля. Няма значение на колко години сте просто хората сме се превърнали в някакви изроди... все искаме ли искаме и все сме недоволни

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4fcc147c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен, те обработва да се разделите. Опитай се да научиш нещо повече от общи приятели, но май работата отива натам. Моя съвет към теб е да скъсаш с нея първи, за да не ти е гадно, че тя ти е била шута.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 927c8a42fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   всички ми казват, че с моята приятелка ще си омръзнем, защото се виждаме всеки ден, но аз това лично не го вярвам, нито се таковаме всеки ден, нито нищо.. все едно да си омръзна с приятелите, приятно ми е с нея, виждаме се всеки ден. От 4 месеца и 10 дни сме заедно и за тези 130 дни сме се виждали без 2-3 дни максимум и съм много щастлив. Понякога обаче се случва да се скараме, особено тя е сръдлива от най-малкото, вчера се скарахме и ми каза, че днес не иска да се виждаме, аз тотално се депресирах, ако не се видим днес ще бъда много нещастне, пристрастен съм към нея (може би и тя към мен до някаква степен, защото не я карам аз да се виждаме всеки ден, просто вътрешно усещане и на двамата, че трябва да се видим), но сега ми е сърдита и ако не иска да се видим си мисля, че съм загубил целия свят, че я губя (психологически фактът, че я виждам всеки ден прави така, да не мога да бъда без нея и да вярвам, че ако не я видя 2-3 дни няма да искам да я виждам въобще), едва ли е така, логично е да ми липсва, но уви в нашата връзка е обичай да се виждаме, и когато не е с мен съм адски нещастен, когато я оставям вечер също, самотата ме убива, така че не е много хубаво и постоянно да сте заедно, ставаш зарибен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 82b1817648
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз като бях на 17 исках по този начин да се разделя с приятеля ми. Почнах от далече, точно като твоята приятелка. Просто бях осъзнала, че тоя човек хич не е за мен, беше ми тъпо с него, но не знаех как да се разделим. НО бях на 17! Повече не съм постъпвала така и не бих го направила! Сега, ако искам лично пространство - направо си казвам какво конкретно искам. Примерно: тази събота ще отида с момичетата на пикник малко да сменя обстановката. Не планирам колко точно време трябва да прекарвам с приятели ми - колкото се получи, толкова.
Това, че твоята приятелка говори за по принцип е малко стряскащо. Не е редно да брои часовете, прекарани заедно и да разпределя денонощието. Ако сте си добре заедно, времето просто си минава, нещата стават по-спонтано - или излизате или не, или отива на кафе с теб или само с приятелка.
Има и вариант, обаче, ти наистина много да си я притиснал с постоянно ходене по петите и. Ако настояваш на всяка крачка да сте заедно - до магазина, на разходка, в мола, на кафене, да ставате и да си лягате и да се къпете заедно, е нормално това да я дразни. Напиши нещо повечко за вас, в т. ч. години и откога сте заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0f26792924
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   "Дръж желанието лекичко, като живо птиченце в ръка, не го стискай, не го задушавай, не му дърпай грубо крилцата за да порасне по-бързо."

Цитат от форум. По-ясно няма как да се каже!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4a4862e49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Четейки коментарите се чудя, дали телевизиите затъпяват толкова хората или нещо друго.
Да, не може 24 часа двама души да са заедно и наистина зависи от връзката и характерите, но някой да ти каже в прав текст че ". Иска да има собствено пространство и че не иска да сме заедно 24/7. Каза че ще си омръзнем и така нататък. " е меко казано смешно. Ако човек те обича, ще подходи деликатно, ще се опита да направи нещо, но и да ти заяви това директно.
Сега ако си пич, ще направиш така, че да си спомня за теб дори след 5 години, дори да не сте заедно, но пък за да стане това, трябва да ти стиска и да покажеш че си преди всичко мъж, а не хленчещ и питащ плазмодий.
Като иска да не сте 24/7 заедно и като ти го е заявила в прав текст, хващаш и и показваш че може така, отклоняваш предложенията и за излизане с мотив че си имаш работа, или че имаш среща с приятели и така. Не и се обесняваш за нищо, не я питаш за нищо и това е. Ще видиш сам резултата.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8d0bfd9ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторе, просто досаждаш на момичето. Никой няма да те зареже. Но е хубаво да имате и по отделно живот. Така де, не сте слепени!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9bd08587ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Няма смисъл да ти казвам подробности.. просто бягай, защото ще излезеш виновен. Слушай номер 5, той е запознат с това! Успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 94a23f0824
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Просто спри да я търсиш и да искаш постоянно да си покрай нея, създай си и ти едно лично пространство, което е леко мистериозно за нея и ще видиш как тя ще полудее и ще обърнеш нещата в своя полза. Дори някои дни пропускай срещи, измисляй си ангажименти, колкото и да е трудно, дори по добре те да са реални... имаш приятели, имаш личен живот предполагам, така че действай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 78096291e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Разбирам те, и аз попаднах в същата ситиация наскоро. Запознах се с едно момиче, започнахме да излизаме и нещата се случиха. Привидно, всичко беше ок - прекарвахме си много добре заедно, прегръщахме се, целувахме се, говореше ми мило и нежно, така както никоя преди не ми е говорила. Но започнах да наблюдавам някои неща в нея, които ме отблъснаха, тормозиха и ме наракаха да ревнувам зверски.Главната причина е, че ми казваше ДИРЕКТНО, а и ми показваше, че НЯМАМ МЯСТО в нейното ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО-че то можело да включва ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА - нейни дългодишни приятели, съученици, колеги и дори непознати, НО НЕ И МЕН. НЕ искаше НИКЪДЕ да ходим заедно - нито на почивки, нито на екскурзии за няколко часа, нито пък на ресторанти и дискотеки. Всичко това тя искаше ВИНАГИ с другите, винаги можеше да ходи с всякакви други хора навсякъде и да се забавлява без мен, а за мен оставаше опцията само - "връзка на пейка". Дори приятелките и се месиха доста грубо в нашите отношения, дори вдигаха нейния телефон, когато й звънях и ми говориха остро, а тя непрекъснато ги защитаваше с аргумента, че се познават от малки. Веднъж беше излязла с някакво момче - съученик, извика ме при тях аз дойдх и... През цялото време гледах как се лиготят двамата, как си разказват историйки, седеше плътно до него и ВЪОБЩЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗА че съм там, въобще не ми обърна никакво внимание, а той беше най-важния й човек в този ден. Съвкупността от тези неща ме комплексираха, озлобиха и ме извадиха извън кожата й от това, че на всеки срещнат дава повече, отколкото на мен. Чувствах се като пълен навлек, излишен, ненужен и недооценен. Естествено тя сложи край на връзката, разивайки ми теорията за личното пространство. Но в крайна сметка, ако не искаш човек в личното си пространство, защо си във връзка с него? Каква е неговата роля в живота ти, щом от всеки друг си взимаш всичко каквото ти е нужно...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1c1a193c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да въпрос на време е вече го обмисля сигурно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker