Искам да си върна обратно момчето, напук на всякаква логика и факти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си върна обратно момчето, напук на всякаква логика и факти
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5451 пъти
Здравейте, влюбих се в прекрасен мъж, с когото се запознах по интернет. Дълго си кореспондирахме преди да ме покани на среща. Когато го направи ми сподели някои неща за себе си, които аз вече подозирах. Имал две дечица и живеел с майка им, но с отношенията им всичко било свършило, и двамата мислели да се разделят но още не се знаело кога и т.н.

Приех нещата както ми ги каза, виждахме се, пътувахме, пишехме си. До момента когато реших да поставя ребром въпроса са нашите отношения 3 месеца по-късно. Не обичам да притискам хората и никога не съм вярвала в положителното в този начин. Само го попитах дали всичко е единствено секс, отговорът беше многократно "не", но без допълнителни обяснения. Тогава споделих с него мислите си, че вече съм във връзраст да си мисля за деца, че не искам повече да подлагам на експерименти сърцето си, че и двамата сме наясно, че чувствата ни един към друг са повече от сексуално привличане.

Помолих го само да ми каже дали трябва да спра тези чувства. Той се разплака, целуна ме и каза че ще говорим следващия път като се видим. Тръгна си...и не го видях повече. Близо месец след този ден си пишехме в скайп, но някак не вървеше...след това аз заминах на море с решението да го изтрия от главата и сърцето си. Да ама не се получи...вече 8 месеца след тази раздяла се чувствам празна и толкова тъжна...нищо не искам да правя, нищо не ме радва, изпитвам физическа болка от липсата му, странното е че почти неси мисля за секс...липсва ми погледа му, докосването, усмивката, разговорите....разбира се и физическото изражение на чувствата ни.

Мога да разказвам още подробности, но не мисля че е нужно. Искам да си върна обратно момчето, напук на всякаква логика и факти, просто умирам от срам да му го кажа и незнам какво да направя...чувствам се за първи път така несигурна с мъж, който обичам...страх ме е от отрицателен отговор, но вече не издържам и без такъв...а и достойнството ми си играе лоша шега и казва "не, забрави го, не се унижавай, той не те иска"...моля дайте съвет добри хора, как да си излекувам сърцето и да върна жизнерадостното и усмихнато момиче, което бях, как да му кажа, че го искам обратно в живота си без да предизвикам окончателното му отдръпване....липсва ми толкова много....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1e8a5ed75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти какво очакваш,всички мъже така казват,и когато им поставите такива условия,разбират къде им е мястото не при вас ,а при жените им.И след това в/ка между тях става много по-силна,угаждат на жените си и им слалят звезди.Това е урок за тях мъжете.А на такива като теб изкам да ви кажа ,че крайно време да разберете къде ви е мястото ,а то не е при семейните мъже.Сега си сърбай попарата и това да ти е за УРОК!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1e8a5ed75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да ти какво очакваш,всички мъже така казват,и когато им поставите такива условия,разбират къде им е мястото не при вас ,а при жените им.И след това в/ка между тях става много по-силна,угаждат на жените си и им слалят звезди.Това е урок за тях мъжете.А на такива като теб изкам да ви кажа ,че крайно време да разберете къде ви е мястото ,а то не е при семейните мъже.Сега си сърбай попарата и това да ти е за УРОК!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 15b49dcf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Може да ти е много трудно, адски много, но аз те съветвам да го забравиш. Явно нещата при него не са точно както ги е представял. Било му е добре с теб, дори и чувства е имал. Но е знаел,че не може да прекрачи границата. Дали заради децата, съпругата му или нещо друго..няма значение. Когато ти си му поставила ребром въпроса, е разбрал, че нещата са отишли твърде далеч и вероятно се е поизплашил. Разбирам чувствата ти мила, но може би ако отново подновите връзката си ще страдаш повече отколкото ако сега спреш.Дано ме разбираш правилно.Желая ти успех! Евна жена с житейски опит.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 03e8b1059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Значи той също не те е потърсил през тези месеци, но ти въпреки това искаш да си го върнеш?! Извинявай ама какво по-показателно от това, че той явно не желае нищо сериозно с теб. Ако толкова те обича сам щеше да те потърси. Много си наивна според мен.

Човека си живее живота с децата и майка им, може дори и някоя нова 'лапни шаран' да си хванал на твое място и нея също да увещава, че ще зареже майката надецата си заради нея. Направо се чудя при очевидни факти как някои жени продължават да се самозалъгват. Човекът има и деца и ти искаш да се бориш за него, въпреки че той явно не го прави заради теб... Защо не се поставиш на мястото на жена му, а?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6b2d730c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Mоето мнение е че ще те държи дълго

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 721a84dcee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Забрави за малко какво ти е казал. Всеки може да каже всичко. Погледни какво прави.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9f870cab25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Объркана съм, защото той продължава да е много мил и коректен с мен ...аз се дърпам...наистина не разбирам какво става...минават седмици и той ме търси. Когато се опитам да му покажа, че ми е приятно - изчезва...след време пак ме търси...показва внимание и уважение, но не ми позволява аз да го правя...въпреки, че аз сложих края на отношенията ни

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 098973d349
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Оф поредната ВЛЮБЕНА в женен мъж.Абе ей ние необвързаните стоим сами и се мъчим да намерим момиче, а Вие при пияниците, простаците и женените мъже.Айде стига простотии.МАСОВО чета за такива като теб.Той и казал, че с жена му вече не се понасят, ще се развежда едва ли не и след бурна, но кратка връзка се връща при лошата си жена.Що ли така все става?

После мрънкате тука.Той бил невероятен, мил и прочее глупости и искате да го оттървете от тъпото му семейство ама не става.Дали тоя свестен човечец не Ви се е наситил, или пък лошата му жена го е спипала за пореден път?

И кое момче ще си връщаш?Момче ли е мъж с деца?Щом той е много добър се предполага, че жена му е лошата нали?Като е толкова свестен на злата си жена ли ще остави децата?Ако пък ги вземе ти ли ще ги гледаш?
Глупави сте до безобразие ей!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f7c4a8157a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   МИСЛИШ ЛИ ,ЧЕ ,АКО ДЪРЖЕШЕ НА ТЕБ ???
НЯМАШЕ ДА Е С ТЕБ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker