Това моето се нарича мания! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това моето се нарича мания!
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3371 пъти
Здравейте на всички, които ще прочетат историяти ми. За съжаление, нямам с какво да ви изненадам- поредната история за разбито сърце и момиче в безизходица. Имам нужда да споделя, а отскоро чувствам, че никой не ме разбира. Писала съм и преди няколко месеца...

Накратко, аз съм момиче на почти 21, тръгнах с бившия ми приятел началото на лятото 2007. През страшно много неща сме минали- интриги, връзка от разстояние, после той дойде при мен.. и за съжаление, като че ли точно тогава се обърка всичко. Нещата започнаха да не вървят, той не издържаше... започна да не ми казва обичам те, след това дори аз като го казвах първа, той започна да мълчи- убиваше ме... и така, миналото лято(2009) 2 месеца се мъчих да задържа връзката ни, той започна да ме лъже, не искаше да се виждаме, избягваше ме, държеше се незаслужено зле с мен, просто по всичко си личеше, че не иска да е с мен. И накрая се разделихме. След 2 месеца аз отново заминах, не се виждахме още 2 месеца, но поддържахме връзка. И като се прибрах зимата, пак се събрахме- може би беше най- голямата ми грешка, че повярвах че той ще се държи различно.

В крайна сметка пак стигнахме до същото. Но го приех много по-зле, пак ме остави, аз пак заминах... и сега съм сама тук. Приятелите ми и близките ми вече не ме разбират, не ме и търпят да им споделям, всички ми казват, че е време да го забравя, да си живея живота, и че той не заслужава да го обичам още. И най-лошото е, че знам, че са прави, съветите, които те ми ги дават, и аз бих ги давала на мои приятели, но аз самата не мога да ги последвам... Чувствам се като пълен идиот, че още го обичам, боли ме страшно много. За около 2 седмици не се бяхме чували, не ми пишеше, бяхме се скарали, но вместо да ми стане по- добре, бях се побъркала.. поболяла просто. Сега преди малко се чухме, може би и затова реших да пиша. Става ми зле като ми говори за някой мацка от клип на песен (което е безумно), като ми говори за плановете си за бъдещето и чувствам, че не го бърка дали ще ме види повече, или не, че аз не съм в плановете му изобщо. Не му трепва дали ще се прибера, грам ревност не долавям в него спрямо мен.

Само ми защитава една негова приятелка, която аз мразя, защото съм на мнение, че тя го промени и го настрои срещу мен, и даже като си говорим и вметна нещо за нея, има наглостта да ми я защитава(а нея я познава от година и нещо само). И хора, вече не знам какво да правя, звуча като 15 годишна хлапачка, трябва да го забравя този човек, но не мога да спра да се чувам с него, не мога да изтрия почти 3 години от живота си- 2 от които най- хубавите! Той е първата ми любов и първия човек, с който съм изживяла толкова. Знам, че трябва да мисля за лошите моменти и всички унижения, за това, че ме е пренебрегвал хиляди пъти, заради "приятелите" и "приятелките" си! Правил се е, че не ме вижда и какво ли не! Но в същото време ми е правил много услуги и много пъти е бил до мен, когато ми е било тежко( е, вярно, че е било преди доста време).. но съм объркана! Имам чувстото, че още малко, и ще откача, в буквалния смисъл на думата. Не мога да спя, пия приспивателни и го сънувам почти всяка нощ( нещо, което никога не се е случвало, докато сме били заедно)...

Не знам защо ми е толкова трудно, не минава и час без да помисля за него. Проблемът е, че преди беше перфектното момче- държал се е страхотно, правил е жестове и е показал чувствата си, чакал ме е по 2 месеца и не ми е изневерявал, чувахме се всеки Божи ден... в сексът той правеше всичко, от което се нуждая, и което ми харесва... и сега толкова ми липсва този образ!

Извинете за дългата "изповед", но наистина ми идва вповече и се нуждая някой да ме изслуша. Искам да се забавлявам и да се наслаждавам на живота така, както той очевидно го прави без мен. Искам да бъда пак себе си, каквато бях преди. Бих се радвала на съвети, предложения, коментари, или просто мнение....Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: de1abb3d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да кажа че имам голям опит,но доколкото разбирам ти си в друг град.Пък и да не е така просто приеми,че повече няма да си с него.Скъсай контакт поне докато не почувстваш,че общуването помежду ви повече няма да те наранява.Просто приятелство между двама души,които са били интимни един с друг и от коитo единия още обича не може да има.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 03a17a061c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих искал да ти кажа, че щом толкова не можеш да го забравиш, а той теб вече те е отписал иди на психолог препоръчвам ти псилогог точно защото психоаналитика може само да ти каже как да го забравиш и ти ще го забравиш, но ако това пак се повтори ти няма да го забравиш отново.

A относно това дали е бил идеален или не си знаеш само ти за теб той е бил идеален, но за теб има още много идеални мъже и затова гледай себе си в този момент ти си си ти той щом не те иска вече го остави и иди задължително на психолог щом и приспивателни зимаш нещата не са на добре и няколко посещения много ще ти помогнат

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c4ab7ce473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма за пореден път да разказвам историята си хо ще спомена ,че моята връзка беше 4 години,приключи на 10 декември 2009.По описание как се чувстваш сега,как осъзнаваш грешката си,как знаеш кое е решението и аз съм така.Допреди 4 дни не бях виждала момчето 2 месеца нещо немислимо за нас,допреди 2 дни заявих за 1ви път толкова убедено ,че не искам нищо общо с него,не защото е така,а защото трябва и защото съм по-добре без да слушам за новата му любов или че си осъзнал грешката и ме иска,но след 2 дни пак е с оная,защото съм по-добре без да знам къде е и какво прави и да мисля за него нон стоп,но в реално време.Просто затвори страницата,продължи напред убедена в по-хубавото бъдеще!Все пак сме на по 20години....

Таня

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 727a713cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам как се чустваш и аз бях така преди няколко месеца. Няма да излезеш бързо и лесно от това състояние,но не си мисли,че той е най-добрия, най-верния и безпогрешния. И без да познавам човека мога да кажа. Пък и честно казано нищо не разбрах за взаимоотношенията ви ...писмото е не само дълго, но и объркващо. Знам в какво състояние си. Според мен приятеля ти не е свестен човек - щом те кара да страдаш толкова. Пък и ти от друга страна трябва да се съобразяваш повече с неговите приятели и обкръжение (както и той с твоето).

Честно казано той ще се върне при теб, но ти не трябва да го приемаш. Това е моя съвет - живей си живота, излизай, забавлявай се. Сега имаш чуството, че го обичаш още повече, защото си отхвърлена. Минах през всичко това и си съсипах нервите. Ти не го прави! Никой не го заслужава!
Избора е твой! Направи списък как те кара той да се чустваш и ми кажи за какво ти е такъв човек?!
Успех! :)
К.К.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 727a713cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "...Пия приспивателни ..." ???!!!!???!
Какво правиш? Да се самоунищожиш ли искаш?! Я спри с тия простотии и започни да се държиш като жена, а не като малко разглезено момиченце ! Ще се съсипеш! Събуди се най-после!!
К.К.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f9dbe69f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за коментарите ви, съжалявам, ако е било объркано, просто историяте е твърде дълга, и ако трябва да я разкажа подробно, надали ще ви стигне търпението.

Номер 4, не знам дали питаш за отношенията ни в момента, или преди... в момента са объркани, чуваме се, не знам той какво точно иска от мен. Преди да се разделим, бяха плачевни просто. Както казах, нито казваше, че ме обича, нито правеше каквото и да е за мен... колкото до приятелите му, аз винаги съм ги уважавала, но няма как да харесвам човек, който настройва гаджето ми срещу мен, а и го е прикривал в лъжите му.

Номер 5( нз дали с номер 4 сте 1 и същ човек), пия приспивателни, защото в продължение на 3 седмици, нямах и една нормална нощ сън. Да не би това да е по- добре и да приличам на ходещ труп, да не мога да ходя на лекции, и да съм съвсем неадекватна от недоспиване? Не съм го направила от прищявка, повярвай ми, не е много забавно да прибегнеш до това.

Благодаря отново за мнението на всички ви, номер 2, за съжаление в момента нямам възможност да ида на психолог, идеята иначе съм я обмисляла.

Номер 3, благодаря, че сподели преживяното. И да не личи от историята ми, и аз се опитвам да започна наново- излизам по- често, и това е някакво начало :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f5c6a0fc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изгори мостовете след себе си,забрави този човек,ще ти е трудно в началото,занм,но се зарови в работа,на мен така ми помогна...после пак се сещах за него,все още се сещам,но значително по рядко и за съвсем кратко. И аз много го обичах и ние бяхме малко повече от 3 години заедно,като и каза,че не ме обича вече и иска да се разделим,цялата треперех на пристъпи. Толкова силно ме заболя,че едва дишах...не можех да си предтавя живота без него,а сега всичко е отново наред...Аз си го поставях като задачка,казвах си,да видим колко дълго ще издържиш,без да му звъниш...и това време ставаше все по-дълго и по-дълго... и на края нямах нужда да го чувам...Сега съм добре...опитай и ти,хората сме много по-силни от колкото си мислим...

Мила

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5d428caa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И според мен не е зле ако имаш възможност да отидеш при психолог или нещо подобно

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c44952af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Едва ли ще кажем нещо по-различно от твоите приятели и близки. Всички казваме едно и също - продължи напред.

Дали сте си и втори, и трети шанс, и не се е получило. Ставало е по-зле. Приеми, че не сте един за друг, както може би е разбрал и приятеля ти. Срещнали сте се, обичали сте се, живели сте заедно, но ще продължите отделно. Такива са били пътищата ви. Може би тази ваша връзка ви е подготвяла и ви е дала уроци за следващата, която ще бъде по-добра. Гледай позитивно!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e427e82499
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мисля, че едва ли го обичш толкова много, колкото си въобразяваш, той просто те е наранил и по скоро ти се иска да получиш някакво възмездие. Да го заболи както теб те е заболяло, да му изиграе някакъв номер тази му приятелка, която той слуша а ти мразиш..... или нещо подобно. Тогава ще се почувстваш по добре и ще разбереш че не го обичаш.

Ти сама без да се усетиш казваш- "Това моето се нарича мания" Точно така МАНИЯ а не обич.В ПРИРОДАТА ИМА РАВНОВЕСИЕ и ако той те е наранил, рано или късно ще бъде наранен и ще изпита същото, бъди гигурна в това.Не се концентрирай да му отмъщаваш или да си го връщаш или на всяка цена да бъдеш с него. ОГЛЕДАЙ СЕ ЗА НОВ ПРИЯТЕЛ И БЪДИ ЩАСТЛИВА

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db0eb4e4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ние тук не сме хората, които можем да кажем кой за кого е. Мило момиче, знай, че за всяко нещо си има причина. Моят съвет е да насочиш вниманието си към нещо друго - било то човек, хоби... След известно време ще погледнеш нещата през друга призма, в която вече липсва болката, която изпитваш сега.
Желая ти успех и късмет!!!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 03a17a061c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добър ден аз съмномер 2 отдавна не бях преглеждал темата и сега видях че си ми отговорила така щом не можеш да идеш сега намери възможност да отидеш колкото може по скоро питай за всичко което нз и те спъва даотидеш а за това трябва ли да отидеш?ДА точно кратко и рязко ДА има хора за всичко вече и мисля че не е тук мястото да се обсъждат истории който ти трябва да преодолееш да наистина искаш нащо мнение но ние нито те познаваме нито сме те виждали и как да ти помогнем?
Никак просто неможем да ти помогнем с нищо можем само да те насочим но ти сама трябва да поемеш по пътя който ти показваме такива проблеми се решават с общуване лице в лице я с приятели я с близки и т.н. реши сама аз лично с жени не се занимавам щот още не виждам смисъл в това и гледам себе си и близките ми приятели роднини и т.н. др не ти трябва и на теб сега изправи се вдигни гордо глава и си кажи майната му и тва е теглиш чертата и продължаваш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e0b193e59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   М*** му стара е заради такива момчета и истории имам чувството, че жените стават безчувствени и не се влюбват...., защото ги е страх и са предпазливи! Вече два пъти ми се случва:

Аз хлутнах, момичето предпазливо... заради бившия... аз чакам, показвам и, че я обичам... но не виждам същото от нейна страна и в крайна сметка аз решавам, че тя просто няма интерес към мен и късаме мирно...

След време нейни приятелки ми казват, как аз съм бил лошия, защото я зарязал. Сега не може 3 месеца аз да се опитвам да правя всичко възможно да поддуржам врузка и да ме правят после на маймуна. Нито веднъж не съм усетил да се връща поне част от любовта която и давах.
В момента имам чувото че лентата се превурта с новата ми приятелка. Пак девойка с разбито сърце...

МОМИЧЕТА приемете, че всеки е различен.
Авторката-успех стискам палци сичко да се нареди

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker