Как да постъпя - не го обичам вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя - не го обичам вече
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1998 пъти
Ще ви разкажа моята история накратко. С приятеля ми сме заедно от 6 години, още преди около 3 години усетих, че нещата вече не вървят и бях твърдо решена да го зарежа. В периода в който обмислях да го направя обаче разбрах, че съм бременна. Голяма изненада или може би той е усетил накъде вървят нещата и го е направил за да ме задържи. Винаги толкова съм искала да имам дете, че си казах ще опитам отново, в името на детето може пък да потръгне. Докато бях бременна се разбирахме, след появата на детето също, но от няколко месеца насам изпитвам някаква страшна непоносимост към него.

Секс почти не правим вече, не прекарваме време заедно, не си говорим. Може би вината е и малко моя, постоянно излизам с приятелки, прибирам се късно, пия и се забавлявам. Това не говори добре за семейна жена, но ние не сме в България, а в момента детето е при майка ми т. е. имам време за забавления. Почти след всяко мое излизане се караме, но аз се чувствам още млада на 25 съм, не мога да се затворя в къщи, а на него никога никъде не му се ходи, дай му само да гледа телевизия и да стои пред компютъра.

Другият проблем е че на мен пък изобщо не ми се излиза с него. Не го обичам вече, нямам никакви чувства, имам чувството, че съм си съсипала живота, като се скараме за пореден път плача по цели нощи в банята и обвинявам себе си, но какво да направя не го обичам и това е. Стискам зъби само и единствено заради детето. Преди две седмици, след поредното ми излизане, се запознах с един мъж, забавлявахме се цяла вечер и накрая той ме пита идваш ли с мен, така ми се искаше, но въпреки всичко не отидох. После съжалих, искаше ми се да бях отишла. Чаках цяла седмица да го видя да му намекна,

че съм съжалила, но той не се появи. Беше събота вечер и аз се жалвах на моя приятелка, че ме е яд и че искам да прекарам поне една нощ с него, а тя ме подкрепяше и ми казваше давай момиче, живей си живота и така и стана. На следващата вечер го видях на поредното парти той ме извика и аз веднага отидох при него. Показа ми ключовете си за колата и аз без да се замисля тръгнах. Отидохме в тях, прекарахме си невероятно, сякаш отново се почувствах желана, отново се почувствах жива, не мислех за нищо друго. Прибрах се в 6 сутринта, приятелят ми се събуди, но той знаеше, че ще ходя на това парти и не заподозря нищо. След като си легнах осъзнах, че за първи път съм изневерила, но дори и за миг не се почувствах виновна, продължавах да си мисля за чудесната вечер и ми ставаше хубаво. От този ден нататък вече изобщо не мога да понасям приятеля си, мисля за другият, нямам чувства към него, но искам да го направим пак.

Единственото за което съжалявам е детето, милото няма никаква вина, но не мога повече да се погубвам, искам нещо по добро и за себе си. Според вас да продължавам да изневерявам тайно и да стискам зъби заради детето ли или просто да се разделим и всеки да поеме по пътя си. Знам, че ще ме упрекнете, знам че съм лоша и виновна, но такъв живот живее ли се, без любов, подтисната обстановка, никакво развитие. Малко ми поолекна като ви споделих историята си, защото това не мога да го споделя с никой друг, което ме убива от вътре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: e82fd6a42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва главата. Няма страшно ти и на любовника ще му видиш кусурите, съжалявам за детето и приятелят ти, които вероятно е добър човек.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7e00e24df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мисля, че ти вече си взела решението и съвсем скоро ще предприемеш съответните мерки.
Мнението ми е, че да живееш с някой насила си е чист мазохизъм. Ако не ти е приятно съжителството с този човек, ако изпитваш толкова неприятни чувства - по-добре е да се разделиш с него.
Защо си с него? Заради детето? Един ден то ще порасне, ще тръгне по-своя път, но тогава, ти вече няма да си млада, няма да имаш тези възможности, които имаш сега, за да промениш живота си, да го подредиш така, както ти искаш. Естествено, че ти си преди всичко майка, и когато взимаш такива решения, които касаят и детето, ще трябва да обмислиш добре нещата. Аз, мисля, че е по-добре това дете да има една щастлива, усмихната и спокойна майка, отколкото една нещастна и депресирана жена за майка.
Човек не трябва да върви срещу себе си, не трябва да прави такива компромиси със себе си, които да го правят нещастен, да не прави жертви в името на "нещо", само защото така е прието или само защото някой друг ще страда.
Помисли добре преди да предприемеш, каквито и да е действия. Ако продължаваш да живееш по този начин единственото, което ще постигнеш е да си по-нещастна и неудовлетворена от живота, а това може да ти доведе и куп болести. Детето при всички положения усеща напрежението по между ви. това ще даде отражение и върху неговата психика.
Семейството има смисъл само, ако и двамата партньори желаят да живеят заедно, имат общи цели и т. н.
Ако си нещастна с този човек, остави го, няма смисъл да се тормозиш, да живееш в сълзи, самообвинения и тъга, това може да те разболее.
Пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 995f9b220a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Задължително гледай този филм Temptation (2013)!!! много е поучителен и се надявам да не съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 60849e542b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   според мен правиш нещо много грозно, но от друга страна ти съчувствам. Чувстеаш се желана, но нали знаеш мъжката психика, че един мъж желае всяка само и само за да прави секс. Аз съм мъж, но съм различен тип.. всмисъл, разсъждавам като момиче (и харесвам момичета), не съм от онзи тип мъже, но ги познавам много добре, имам подобни приятели. Не мога да разбера изневярата, аз не бих наранил едно момиче никога, ако нещо не върви, просто се разделяме и толкова. Според мен не трябва да се превръщаш в еднодневка, трябва да прецениш този мъж с който си се запознала дали е с теб заради сексът, което най-вероятно е причината, не да се чувстваш желана и обичана едва ли не, не ставайте парцали и еднодневки, не бъдете изтривалки. Ако имаш проблеми с мъжът ти, сядаш и разговаряш, ако не се промени до месец, два... се разделяте и толкова. Нямаш право докато си семейна с дете, с мъжът си и да вършиш тези неща. Има Господ и има справедливост и някой ден ще страдаш за грешките си. Не е сигурно, но и мъжът ти може да изневерява и сега да му се връща, подсъзнателно да те подтиква нещо. Аз не бих изневерил и ако имам проблеми с приятелката си сядам и разговарям, ако не се промени се разделям и чак след това търся други жени, имам достойнттво и морал, за съжаление тя е друг тип мадама... и разсъждава по следния начин. Не наранява, докато не я наранят, а не за да запази достойнството си, но аз не съм като другите.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 06d1bfabba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   като за начало си вземи детето от майка ти и си го гледай, пък после мисли с кого да се... и дали си останеш при мъжО

айде мъжа ти го остави, ако щеш разведи се, но детето как ще го погледнеш някой ден, като през цялото време не си била до него, а си си гледала кефа по дискотеките и си се търкаляла с непознати

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 89db010f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за съветът на мнение номер 2. Номер 9 детето е при майка ми от 2 месеца и след 10 дена се прибира, не съм я зарязала за постоянно, просто и те искаха да и се порадват. Винаги съм се грижила за нея колкото и трудно да ми е било от рано сутрин с нея, вечер на работа до късните часове, готвене чистене и т. н. Приятелят ми си пише с разни рускини в Фейсбук и си уговарят срещи, може би и той ми е изневерил и това ме е подтиснало да го направя. Знам, че и аз съм виновна, не се защитавам, но не знам как да постъпя, инатересното е, че на мен не ми пука той какво прави, не се чувствам предадена, защото вече съм убедена, че няма смисъл от нашата връзка дори ще съм по спокойна ако той си намери някоя която да го обича истински, така и раздялата ще е по безболезнена. Жал ми е само за детето не исках да става така, не исках и тя да е едно от децата на разделени родители исках да има семейство, но като не се получава какво да правя. Не мога да съсипя целия си живот заради това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker