Защо нямах късмет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо нямах късмет
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1966 пъти
Защо нямах късмет или просто аз самата провалих всичко?
Немога да кажа на никой какво ми е какво ме измъчва, не ям не спя а понякога спирам да дишам като си помисля докъде стигнах защото съм глупачка. От дълго време харесвах едно момче, говорихме с погледи с повдигане на вежди и с усмивки но не и с думи. Виждахме се всеки ден в работата в продължение на повече от година, но никой не направи крачка към другия. АЗ чаках той да дойде да ми каже че ме харесва, не го разчетох в знаците който той ми даваше. Имах надежда за него, беше най хубавото момче с най хубавите сини очи и с най лъчезарната усмивка. Чаках го толкова време и когато вече бях толкова близо го загубих. Може би ми беше изпратен от съдбата като птичето което веднъж каца на рамото.
И аз незнам защо така се случи и така се получи но загубих смисъла на живота си когато загубих него. Защо след като имахме толкова време си мълчахме. Може би не ни е било писано, незнам и никога няма да разбера какво щеше да стане ако... и все пак си мисля че не направих нищо, ако нещата бяха малко по различни, ако имах смелост, ако не бях направила грешен избор може би сега щеше да сме заедно. От толкова време го чаках защо не почаках още малко, защо точно тогава се появи другия и ми каза че ме е харесвал. Защо съм толкова глупава и позволих на хората да ми мътят главата. Трябваше да говоря с него да му кажа как стоят нещата, да му кажа че е е появил друг, и ако той ме иска само трябва да ми каже. Но нямах смелост и после излезна че го предадох, а не беше така. В неговите очи може да изглежда така, и той сигурно сега се обвинява и се пита защо се е случило така? Излиза че аз го наранаих а не залужаваше. Не съм икала да става така, но когато не ти дотига смелост и си слабохарактерен човек като мен се случват такива неща. И ето ме след толкова време продължавам да миля за него, и незнам как да го забравя. Ех ако можех да върна времето, но... никой не може. Не можеш да изтриеш някой от ума си когато той е в сърцето ти. Истинската любов се среща веднъж в живота а аз я изпуснах. Може би затова толкова ме боли и умирам веки път като го видя. А ми се налага да го виждам и незнам как да се държа. Уж се правя на безразлична но той е в мислите ми в главата и сърцето ми. Осъзнах какво съм имала едва когато, го загубих, но е твърде късно. А можеше ли да е различно...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4124faa487
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не схванах, ти не си имала връзка с момчето със сините очи за каква любов и загуба говориш и защо страдаш? За твое успокоение и от мой личен опит ще ти кажа само, че когато наистина желаеш, без колебание да бъдеш с някого, желанието се сбъдва.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 21384148fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май театърът се разиграва само в твоята глава! №1 е абсолютно прав/а.

Нищо, нека ти е за урок, и следващия път ДЕЙСТВАЙ, вместо да мислиш и да чакаш толкова. От приказките ти излиза, че си едва ли не някаква пасивна вещ, която каквото и да мисли и да чувства, просто седи пасивно и чака, докато някой не я пожелае. Може и да не я е пожелал "правилният", но тя и това няма сили и смелост да каже... Недей така! Прави избори и след това имай смелостта и отговорността да си понесеш последствията от тях (били те добри или лоши). Това се нарича зряло и отговорно поведение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker