Влюбена в куриер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в куриер
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3723 пъти
Здравейте.
Карам директно. Харесвам си един куриер на ***, който не е от моя град. Но всеки ден идва да разнася пратки. Носил ми е веднъж, два пъти на мен пратки и оттогава, където ме види, винаги ме поздравява (кимва ми или ми казва Здрасти). Отначало не ми правеше впечатление, но с течение на времето взех да го забелязвам и да гледам на него по друг начин. Много често се засичаме по града ми. Но не знам как да подходя. Намерих му тела и го карах директно, написах му СМС, че го харесвам :Д направо си му написах "Харесвам те". Той първоначално си мислеше, че някой е объркал номера. Аз направо му казах коя съм, той се сети и т. н. И ми написа това "хубава си и аз те харесвам, добре изглеждаш. но ще останеш разочарована. много съм зает. " и след това ми написа СМС " може да се чуем, чукни като можеш да говориш" но аз останах толкова разочарована, че не му звъннах, нито му писах повече.... оттогава минаха 2 месеца вече и нищо не се случва. Попринцип е така, че е зает. Разнася пратки, знаете колко им е шашава работата на куриерите и гони график и т. н. Отделно е от друг град и работи всеки ден. Идва към 11:30ч и си тръгвам към 16:30ч. Както и да е това, та иначе, като ме види от както му писах и ме гледа по-така ддз. Кимва ми, поздравява ме, но и ме гледа задълбочено винаги и като минава от някъде и ме види и ме гледааааа, гледаа.... Но нищо... Може би не иска да нахалства или ддз, много го харесвам. Искам нещо да се случи между нас. Ама не знам какво да правя, как да подходя. Мисля си, като го срещна някъде и да го заговоря, да го дръпна настрани и да го целуна, знам ли :Д.... между другото аз съм на 20г, а той е на към 30г... дайте ми съвет как да подходя, какво да направя, как да поема инциативата.. не мога да се откажа, трябва да изживея това увлечение, просто трябва. Много го искам, помагайте :(

Модератор: Името на фирмата е премахнато

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: ca9f92e7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Здрасти! Аз съм на 23 и мога да ти кажа нещо, в което съм се убедила. Ако един мъж наистина те харесва, ама наистина, нищо няма да го спре да бъде с теб или поне близо до теб. Особено когато вижда, че има взаимност. Така че според мен той просто не си пада по теб. Тази глупост за "заетостта" и аз съм я чувала и обикновено се дължи на липса на смелост да ме отреже. Ако все пак искаш да си пробваш късмета, просто му се обади или като го видиш се опитай да завържеш някакъв разговор. Оттам нататък каквото сабя покаже.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6542a74ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   №1, на 23 морето ти е все още до колене и говориш пълни глупости! Я си представи, че момчето, след като е завършило образованието си, прави първите стъпки към самостоятелността си - изнесъл се е на квартира и гледа да си покрива сметките с яко бачкане. Наред с това гледа и да се докаже в работата, за да не е цял живот прост куриер, а след някоя и друга година да стане началник-отдел, мениджър или нещо такова. Може същевременно да гледа болни родители или да учи нещо задочно... А сега и някаква дама от друг град, която уж го заглежда, но не отговаря на съобщенията му...
Та светът не е толкова черно-бял, колкото си го представяш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0ecc91b5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, те така ги обучават да се държат с клиентите на фирмата и такива ги търсят, да са приветливи и свежи хора. Може момчето да се е очудило първоначално, че даваш така директен израз на чувствата си, но повярвай ми, че му е харесало, защото всеки иска да е харесван, нали. После ти въобще не знаеш за него, нали. Той може да е семеен, да си има поне приятелка, да не те взима насериозно, извън отношенията ви, когато ти носи пратката. Не се отчайвай, просто си кажи, че това ще отмине. Ако при следващият път, когато се видите той не ти покаже някакъв намек, остави нещата така. Просто някои хора не обичат толкова настъпателни жени. Причините може да са много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ca9f92e7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Номер 2, дори така да е (което е чиста хипотеза от твоя страна и няма как да знаеш дали действително е толкова натоварен), можеше поне да опита. Пък ако не стане, здраве да е. Аз говоря от моя гледна точка - ако харесвам даден мъж и виждам, че той мен също, най-малкото бих пробвала да имам някаква връзка с него. В крайна сметка, повечето връзки в началото са доста розови - нито живеете заедно, нито делите разходите, нищо. Излизате, общувате, опознавате се. Не виждам нищо чак дотам обременяващо. Ти го изкара все едно вече ще създават семейство... :)

номер 1

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7e308b6b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това, което ти е написал в смс-ите и фактът, че после не те е потърсил 2 месеца означава "Бих те праснал, но нищо повече. "
Иначе дори ти да не си му писала - той щеше.
Не те взима насериозно, то няма и как, предвид, че не се познавате.

Или говори с него, излезте, може и да си допаднете и да има привличане между вас, или не се занимавай.

От положението в което си в момента нищо няма да излезе.

Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ad521fb65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе момиче защо така драматизираш? И какво значи много ангажиран и зает? Всеки нормален човек ходи на работа най-общо казано от 9 до 5 поне 5 дни в седмицата. Ти си голям човек (макар разсъжденията ти да не отговарят много на годините ти) предполагам не лентяйстваш по цял ден и не очакваш да си с някого 24/7. Ако се харесвате, искате и търсите някаква взаимност има време кога да го правите. Проблемът не е в това обаче, вие все още сте на фаза 0 и сега топката е в теб. Обади му се или му пиши, бийте си една среща след като свърши работа той, поговорете си съвсем неангажиращо, вижте дали ще си допаднете (доколкото може да опознаеш някой от първата среща) и тогава я мисли. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: af6452646a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ангажиран и зает е човек със съпруга и деца!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 632f9979d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА - Проблема е, че той е от град, който е на 2 часа път от моя. Понеже е куриер и обслужва всеки ден моя град и още 2 града точно до моя. И всеки ден между 11:30ч до към 16:30ч е в моя град и те са по график, трябва да разнесе всичко, каквото трябва и да бяга към другия град и т. н. Мисля да съм смела и да го заговоря, като се засечем някъде :д Или да си поръчам нещо, за да ми донесе той пратка.. ама това ми звучи изтъркан номер.. ох, не знам
При всички положения, трябва да направя нещо. Вече не издържам да бездействам, да го виждам и нищо да не се случва.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d30b65a2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, идеята като го видиш и да го дръпнеш някъде и да го целунеш е много добра, направи го!

А ако примерно не ти се отдаде скоро възможност, просто му напиши sms и му обясни какво е станало, защо така си постъпила (тоест защо не си го потърсила пак).

Кликни му като можеш да говориш, поговорете си.

Казваш, че искаш между вас да се случи и не искаш да се откажеш, ами защо първоначално си го направила (тоест защо си се отказала)?

Да, зает е, но пак все ще можете да се видите или нещо.
Ако поне тая възможност не използваш/не използвате, няма как да стане.

Идеята ми е, че и да е зает и да можете да се видите за малко, пак е повече от това да не се видите, нали?

А и дори и да не стане, какво губиш ако опиташ? Докато мисля, че можеш и сама да си прецениш какво губиш ако не опиташ.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d30b65a2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До номер 1:

Виж, че авторката е писала, че после тя не му е отвърнала на sms-а 2 месеца, а ти - той защо не я бил потърсил...

Някои жени сте много интересни - продължавайте да ни режете пък после що не ви търсим и не сме ви били искали/харесвали достатъчно.

Също пък и в обратната ситуация, не сме били разбирали от намек.

Ами много е просто, той я е потърсил, тя го е отрязала (образно казано), нормално е да не я потърси пак и/или да си помисли, че тя не иска да се чуят/видят.

А това, че ще продължаваш да опитваш като е взаимно, да, но в такава ситуация дали не изглежда като всичко останало, но не и взаимно (Авторке, не говоря за твоята ситуация конкретно. Относно куриера, просто му пиши sms или звънни и му обясни как стоят нещата, смисъл защо не си го потърсила после пак).

Вие жените се правете на недостъпни и вие незнаете защо пък после що ние не ви търсим.
Ми квито и чувства да има, като не са споделени, отсрещната страна като не проявява интерес, те умират.
Едно момиче като не ти обръща внимание, интереса се губи и говорейки лично за мен, ако пък знаеш, че момичето има интерес/чувства към теб, но не отвръща на твоите по няква причина, тогава още повече се губи интереса, на кратко казано, като се прави на интересна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f9946a6953
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Подкрепям номер 11 в изказването.
Човекът въпреки, че е зает се е съгласил в последния смс да се видите, а ти не си му отговорила.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca9f92e7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11, отговорът му "добре изглеждаш, но съм много зает... ама 'айде звънни да се чуем" в превод означава "не си падам по теб, ама все пак не искам да те изпускам като вариант, тъй че звънни, пък к'вото стане". Аз така го разбирам и ако ме питаш мен, съвсем правилно е постъпила като не му е отвърнала нищо. Ако авторката ми беше приятелка, директно щях да й кажа да не се занимава, но понеже сме в анонимен сайт се стремя да не съм дотам рязка и пряма, затова гледах все пак да не го отписвам напълно (под номер 1). Колкото до теориите за недостъпността на жените, които си развил, грам не ме интересуват и не виждам какво общо имат с историята на авторката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b607838261
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   "хубава си и аз те харесвам, добре изглеждаш. но ще останеш разочарована. много съм зает. " и след това ми написа СМС " може да се чуем, чукни като можеш да говориш"

Щом такива са били думите му, аз поне разбрах 2 неща, няма много време да се занимава с връзки от разстояние и Да, ще се възползва от теб, стига и ти да го желаеш.
Ако искаш само флирт и секс, пробвай, няма лошо, но според мен едно, че работата го ограничава, второ може би вече е ангажиран с друга мадама. Не ти пречи да го преслушаш де.
Действа, няма кво да губиш ;)

Емо 34г.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43884a8379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката - Благодаря на всички, че ми обърнахте внимание и казахте гледните си точки! Понеже съм твърдо решена да се случи нещо между нас, мисля да направя така. Ще накарам един мой приятел да си поръча пратка и да дойде въпросния куриер да му я донесе (така ще знам, че той ще дойде до там) и ще се засечем уж случайно във входа на блока на моя приятел, който ще ми съдейства. И ще го целуна или да му кажа нещо???? Какво да направя не знам, какво да му кажа... Дайте идеи за това :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8047d9c080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, на момчето му е било тъпо да те реже.. остави го на мира и не се занимавай... аз имах подобно преживяване миналото лято с един младеж. Толко му беше неудобно да ме отреже, че ми пишеше смси и ме подвеждаше с някои свои действия, че ме харесва. Ама в крайна сметка всичко се проточи с месеци и накрая се отказах. Наистина един мъж ще обърне света за теб, ако те иска, не се съмнявай в това. Насочи виманието си другаде и не си губи времето да мислиш куриера напразно, като е зает нека си гледа живота ;)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3eb40b99b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Късметлия

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 5fc0396f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте отново, авторката съм!!! Реших да оставя нещата така, както са и да не се занимавам с куриер, но ето, че тази история не ме оставя. Засичахме си се по улиците, винаги ми помахва с ръка и такааа. На 8ми март се засякохме в офиса на фирмата, аз бях там да взимам пратка, а той тъкмо дойде да донася някакви пратки други и нали е празник на жените и ме поздрави, за което.. след това си тръгна и аз се амбицирах и ми писах СМС в който му написах, питах го дали си е тръгнал (от моя град нали) обаче той не ми отговори и след час и нещо видях, че имам пропуснато повикване от него.... но не му звъннах, нито му писах и нищо. Пак нищо, пак си се засичахме от време на време и си помахваме и толкова. И само си го харесвах, но реших да не предприемам нищо. И тъкмо се бях "затишила" и не мислех толкова за него ииииии звъни ми телефона един след обяд, вдигам и беше той каза ми, че имам пратка (наистина имах, но мен пратките ми пристигат в офиса на въпросната фирма винаги) и понеже са затворили офиса трябва да ми я донесе на адрес. и аз първоначално умрях от срам и вълнения и глупостииии ама му казах къде и той дойде. донесе ми пратката и аз го питах що нали са затворили офиса, той ми обесни, че фалирал и т. н. и вече няма да има офис и нали аз понеже си бях поръчала дрехи и той ми се побазика вика няма ли да ги пробваш ама не некво лигаво и мазно ами се пошегува и ме пита как съм и т. н. и ме гледаше някакво задълбочено и усмихнато. имаше някво привличане между нас. и такааа, преди да си тръне ми каза : и да звъннеш и аз му казах "ти звънни" и той ми вика "ти не ми вдигаш".... тогава се сетих, че ми звъня на 8ми март (след като му писах смс) и тогава не бях двигнала штото не съм и чула, а след това не се разправях да звънна аз или да му пиша пак.... и това беше преди седмица някъде.... и сега пак ме заинтригува този човек, пак почнах да мисля за него и още повече ми е интересен. мисля да си поръчам пак някаква пратка, за да ми я донесе и този път или ще го целуна или не знам, предложете какво да правяяяяя... щом ми каза да се обадя, значи не е безразличен, но пък аз казах той да звънне, той не звънна, де да знам??? баси вкарала съм се в некъв филм с тази история :Д...

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 6ca6115460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Какво стана? :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: c7157b0997
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Амииииии нааай-после някакво развитие.... днес дойде да ми донесе пратка ииии ме целуна.. той сам. аз бях намислила да му направя само намек за целувка, но да не действам аз иииии направо се учудих. дойде в моя блок аз слезнах до 1вия етаж и той ми даде пратката ми и се наведе и ме целуна. той понеже имаше да дава още две пратки в моя блок аз се качих с него и той ги даде там и слезнах с него до долу да го изпратя и той пак ме целуна.. по устните и после по врата. изпратих го до входа на блока и чаках да се качи в буса си и да си тръгне.. той се качи и ме видя, че съм още отвън и се върна и влезохме във входа и пак ме целуна... беше много якооооооо и много се радвам. най-после и все пак постигнах квото исках. :))))))) не искам повече и това ми стига. от тук натам няма да правя аз никакви крачки, ще чакам търпеливо да видя какво ще следва :))))))) или не знам, искам продължение. много го харесвааам, а след днес - още повече. той ми даде пъстрите криле и сега те пърхат в менннн, влюбена съмммм :))))))) и много съм се оляла и филмирала май :Д но от тук нататък ще оставя той да реши какво следва.. ако ме потърси.. ако не - здраве. ще пиша паааак :))))))

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: d69f8e1cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Оо имало и други фенове на Мелодията на сърцето :) Радвам се, авторке, за хубавото развитие! Успех и дано между вас всичко се запази така сладко!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 дни
hash: c02cbf3f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Много яко. Мерси, че сподели какво е станало. Радвам се, че си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 515c1b5cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Да не си падаме по един и същи човек :D Няма какво да правиш ти повече. Единственото, което една жена трябва да направи в случая е да покаже на мъжа, че го харесва. Ти си го направила и си била директна, от тук нататък инициативата е на мъжа. Ако той наистина те харесва, ще направи всичко да е с теб, ако-не, не съжалявай. Това значи само едно, че друг принц те заслужава повече. :)
НП. П. :Не съм много съгласна, че куриерските фирми толкова много държат на визия и любезност. Някои, може би, но аз не винаги съм виждала красиви и усмихнати лица, а само веднъж.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 57f3f01b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   КАКВО СТАНА С ТАЗИ ИСТОРИЯ?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 932da01b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От три целуфки си влюбена, как става това? Явно остарявам вече....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3c7c721445
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз някога съм работил като куриер. Това са глупости, че така ги учат да се държат с клиентите. Точно това се води ,,интимничене,, и при оплакване от клиент директно изхвърчаш от работа. Трябва да де държиш професионално, любезно,но без да прекрачваш границата на това. Когато работех, една овца се беше оплакала, че съм погледнал през прозореца на хола и, който беше от към улицата и с отворени пердета. Аз погледнах за да видя има ли някой в къщи, тя го изкара, че съм гледал за да интимнича с нея, и бях с последно предупреждение. На мен ми се случвало една да си отвори халата и да си покаже котето и ми кима с глава да влезна да я чукам по време на смяна. Отказах, взех и телефона и в понеделник когато почивах я разпрах като агне. Въпросния мухъл лъже, че няма време. Работата е натоварваща , но време има за едно чукане или да отидеш с гаджето ти някъде. Авторке не се занимавай с тоя мухльо. Може и да е девствен и да се притеснява.





Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d8ab952f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Няма интерес, иначе щеше да е станало, може да не е свободен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker