Какво мислите... как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите... как да постъпя?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3385 пъти
Здравейте! Не знам откъде да започна. Имам връзка от 8 години с 1 момче-преди ми посягаше, после спря. Много ме е бил-искам да подчертая, че никога не съм му изневерявала.

После с времето всеки поотлегна-или аз много го обичах или бях прекалено глупава. И какво ли не преживяхме в тия години. Първоначално нашите не го харесаха щото бил еди какъв си и нз си какво още.. той може би се озлоби и оттм почна да посяга-тогава бях на 16-той на 19.. Няколко пъти късахме като всеки път той си намираше по някоя ,а аз последния път като се разделихме за 1ви път погледнах друго момче-може би наистина се влюбих-около половин година бяхме заедно ама не знам защо онова момче не ми отговори на чувствата-на никого не ме показа, а не съм грозно момиче, не се хваля само ви казвам, защото се чудя откъде ми е тоя късмет и какво трябва да направя...

Искаше да поддържаме връзка ама като разбра, че пак съм се събрала с този и спря да звъни. Гледам всички обичани и щастливи... та след това се събрах с момчето, с което съм толкова години отново, не ми е посягал, но все още нашите го мразят, а след побоищат навремето няма и никога да го приемат,,,баща ми започна да ми приказва, че вече съм стара ...а съм на 23г все пак..и че си губя времето..., а нали знаете забраненото е най-сладко....

Каквото и да е било аз 8г съм била с тоз човек и ми е толкова скъп и много го ревнувам... а и явно го обичасм.. той има много птоблеми, обижда ме, изнервено е всичко... малко съм нещастна и неразбрана понякога.. явно няма да се промени нищо.. нито моя приятел.., нито нашите.. ма къде да отида -какво да направя///?

Какво ми има-защо при другите се получава, а при мен не? Какво съм сгрешила толкова -какво ми има???Нашите се опитват да ме контролират на тия година-мнохо греша сопред тях-ако направя грешката да отида да живея при този човек-не се знае дали няма да почне да ми посяга пак... и не знам накъде да се обърна и какво да правя?? Искам самостоятелност, а няма на кой да разчитам-страх ме е да рискувам с моя приятел заради побоищата преди години, а в същото време съм мн свикнала с него... какво мислите? Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1554137cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е - нищо няма да се промени, сама го осъзнаваш, 8 години си с този човек и вече май има непреодолимо привикване. Ами къде ти беше акълът на 16 години? Вместо да учиш и да се порадваш на живота си се бухнала най-елементарно в някакъв мираж, и сега накъде? Вашите се опитват да ти помогнат за твое добро, ти до сега си постигнала нищо и половина, освен сценарий за махленска сапунка.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6c3cfff4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, все още си много млада и животът ще ти предостави по-добри шансове. Осем години връзка е много време. Свикнала си и не ти се разчупва установеното. Ще разчиташ на себе си и на родителите си! Съветвам те, да загърбиш тази връзка и този мъж! В капан си, но имаш сили да се измъкнеш! Бягай! Трудно ти е, но не прави фаталната грешка да останеш с него. Боли те, колебаеш се, разкъсвана си от съмнения! Не се съсипвай емоционално и физически! Върви напред, продължи живота си, но без него! Нека късметът бъде с теб! Уверена съм, че ще срещнеш любовта и ще получиш много обич, внимание и уважение от мъж, който те заслужава! Недей да живееш в страх! Животът е един-единствен! Ели:)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9d98f6bd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хвърлих боб и показа, че ще те бие на всяко пълнолуние. Ти си решаваш дали си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b3c56c127
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде разкарай го тоя боклук и после пиши пак да ти кажем как да си вземеш живота в ръце ! В момента съм толкова ядосана от прочетеното...Ама и на родителите им трябва един хубав бой! Къде бяха,докато той те биеше? Или ти си си мълчала??! Интересни създания сме ние жените...Спри да се самосъжеляваш и да се чудиш обичаш ли го или не..Никой не може да обича изверг!

Нищо не разбрах за теб между другото..За теб като личност... Обаче разбрах колко си заблудена -това не е любов. Крайно време е да намериш нормални хора , с които да общуваш.

Само едно можеш да направиш -бягай бягай бягай бързо!! Спирам да пиша,защото знам, че няма да направиш нищо от това, което те съветваме ! Много си се набутала. Когато един мъж посегне веднъж -той ще посегне отново!

Мен ме притеснява друго -тъй като е ясно, че той не те обича и не изпитва никаква нежност към теб, според мен си развила зависимост към него и имаш нужда от професионална помощ.

Ако не си разбрала нещо или нищо от до тук написаното,защото много бързам и аз трудно ще си разбера - ще го обобщя така - оттърви се от тоя боклук най-после и ти пожелавам от все сърце да разбереш колко хубав може да бъде живота!!

За нищо не те упреквам -нямам и никакво право - просто мразя насилието!
Успех ти желая и стискам палци!
Бъди силна!
Ако имаш нужда -пиши -ако искаш ще ти да емайл.
Помни, че ти си по- добра във всяко едно отношение от него !!!
Винаги има кой да те чуе, но само ти можеш да се справиш с живота си!
Прегръщам те! :)
К.К.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5cce89fa41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Aвторката съм-това което ми дава надежда е че не малко време не ми е посягал..и това ме обърква.възможно ли е никога повече да не ми посегне?

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9bfe23c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към авторката-не,не е възможно, веднъж щом е посегнал, ще го направи пак, това е сигурно, номер 4 ти го е казала мноооооого правилно, послушай я, заблудено момиче и дано скоро се отрезвиш, че да не стигнеш до болница...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c55df73868
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А това което е направил, не ти ли стига? Наистина, не го разбирам това - някой да ме удари, и аз след това да се питам, дали да остана с него?!?!!!!
Моля ви, имайте поне малко самоуважение!!! Ами ако имаше дете...Как ще го подлагаш на такива работи, как???
Моля те, много те моля, да не търпиш повече насилника.
ЗА КАКВО? не бъди малодушна, имай малко , поне малко, чувство за собствено достойнство

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c55df73868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм пак. Живота си е твой, но после да не дойдеш пак да се оплакваш. Не бъди малодушна дрипа. Въпроса не е ЩЕ ГО НАПРАВИ ЛИ ПАК. Не е там работата. Въпроса е, че щом ВЕЧЕ го е направил, трябвало е веднага да се махнеш.Какво още правиш там та и питаш: дали да го оставя...Не се закопавай с насилник, не го прави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker