Страх ме е от самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е от самотата
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2850 пъти
Не съм престаряла. На 26 години съм, но не съм и толкова млада. Сама съм в момента, няма никого на хоризонта дори. Минах през една дълга връзка, после и през две кратки.

Имаше моменти, в които ми пишеха, звъняха непрекъснато някакви мъже. Сега е някакво затишие явно. Не знам, ще чакам, не искам никого и нищо да търся, вярвам, че любовта сама ще си дойде. Не че бързам, наслаждавам се на спокойствието, на това, че мога да си се усамотя и да си мисля за всичко :)

Хубаво щеше да бъде да знам, че все пак някъде в бъдещето ме чака някой :) Ох, дано има щастие и за мен! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: beb296bfcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 27. ще се повторя от други коментари-направих всичко в живота си, имах всичко, но любов... за нея щях да умра. И работа, и образование, и спорт, и дом, и всичко. Висок и симпатичен съм ми казват. Стегнат и адекватен. И коли, и дрехи, и не знам си кво още имам. Но просто доизживявам колкото ми остава-не съм болен от нищо вече, на никого нищо не дължа вече. Какво ли не тренирах, какво ли не правих, къде ли не ходих. Човек ако ме види ще се чуди-"кво му е на тоя? 3 езика знае, още 2 е учил, има работа дето навсякъде по света може да я работи, живее сам-"няма кво да стане". Само че любовта вече съсипа живота ми, би казал някой, но аз бих казал друго-тя почти го терминира:). Не мога тук да опиша всичко, а само ще кажа, че през целият си съзнателен живот, изгарях, почти умрях(буквално) и сега не зная вече къде да я търся(в 08. 30 трябва да ходя на работа:)))а там няма да я има....

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e3e36fd8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 25, и аз не мога да си намеря. Въпреки че търся и предлагам на ред без да избирам на момичета да се запознаем и да излезем на среща пак не се получава. Вече твърдо съм решил да емигрирам в някоя друга страна и там да търся.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 31e3b50d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке, в заглавието си посочваш страх от самотата, после излагаш по-долу аргументи, с които посочваш, че е по-добре да си самотна за сега. Има си плюсовете да си сама след неуспешни връзки, но дано това да не е за дълго при теб и да намериш това, което търсиш. Ако си с положителна нагласа към живота като цяло ще успееш да намериш себе си и да се обвържеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c833b0e048
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката - с положителна нагласа съм, да. Но все пак си е гадничко да се чувстваш сам и несигурен :) Номер 1 - ех, ако можеше да се запознаем :) хаха Страх ме е по-скоро да не свикна да съм сама.. имам чувството, че като влезеш в някакъв такъв коловоз и после по-трудно се хващаш с нов човек. Дали греша? Един вид "докато счупиш каръка"

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ae97b88c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, ти си на 26 и историята ти ми е болезнено позната. Аз съм момче на 24 почти и.... досега в живота си не съм имал връзка. Можеш да си представиш на мен какво ми е и как и аз съм адски самотен, но... нещата все ще се наредят. Не губи надежда! Щом така се случва, значи явно има защо да се случва така! :) Ще излезем и от тази дупка, няма страшно! :) :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3f98176b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато те е страх от самота, до тогава няма да можеш да изградиш пълноценна връзка. Връзките ти ще бъдат точно на база"не искам да съм сама", лошото е че това е много подвеждащо.
Бъди сама и се бори с тези си свои чувства. Като ги пребориш ще видиш колко е хубаво.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 636283af65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък съм на 23 девствена. Все попадам на простаци, женкари или мними романтици. Само лъжат и се преструват. Моите набори и даже по-малки от мен вече имат дечица, а аз нищо. Толкова ми се иска една топла прегръдка, мила думичка, нежна целувка и заедно да се наслаждаваме на залеза. Усещам се празна и самотна, имам нужда от своята половинка, истинската. Аз съм много романтична натура, но мъжете все искат да те... толкова са груби, недодялани и вулгарни и примитивни. Къде е романтиката днес и всичко ли опира до секс и пари, ами после в самотата кой ще ви утешава, мъже? :(

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d511c90ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 7
Ами след залеза, в цял свят НОРМАЛНИТЕ хора искат да се... И това не е грубост, а част от природата на човека - и на мъжа и на жената. Защо при теб не е така, явно е проблем. Който проблем, ако не го осъзнаеш и преодолееш, няма да имаш дечица - те стават след като се... САМО "топла прегръдка, мила думичка, нежна целувка и заедно да се наслаждаваме на залеза" има в приказките, на земята е по - друго... И никак не е лошо! Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 89c4222d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   7, признай си, че имаш някакъв страх, някаква неувереност от ... И недей да изкарваш, че другите са ти виновни за това, защото ако ти беше нормална - сама щеше да го искаш. То е като желанието за прегръдка - спонтанно е.
Не ги мисли мъжете - виж навън колко мъже с деца има и си обичат и си ... жените. Гледай себе си - там е проблема. Недей да го търсиш там, където го няма - у мъжете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0e0ba39b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На каквото сте си постлали, на такова ще легнете; цял живот няма да сте на 20 години. Изживявате се като хипер вървежни, а утре сте дърти брантии и никой не ви ще. Такъв е живота, опичайте си акъла, докато ставате за нещо още, че после ще ревете, че било нямало мъже.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e0d74ba52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към номер 7. Девственица на 23, ще ти кажа, че още доста дълго време ще си си девственица по добре отиди в някой манастир, там има голяма романтика, Със свещеника ще се наслаждавате на залеза, колкото си искате. Такива, като теб ''романтички'' за на път и под път. Не си нищо особено, поредната, която мечтае да полочи оскар за най добра драма. Ти си от жените, които ги вълнуват филми и рамонтика, но станели въпрос за полово сношение и дума да не става. Мъжете, които са се опитали да с теб са го разбрали и са се дръпнали и никога не са си и помисляли да се върнат при теб. За деца пък да не говориш пред някой мъж, щото ще ти се смее. Деца не се правят със гледане на залеза и романтика, реших да ти каза, защото може и да не го знаеш. Такива, като теб са ми познати до болка. И това, че уж се опрвадвадаш, че чакаш правилният е само едно жалко прекритие, ти просто не обичаш секса. Дори и някога да си с мъж, след не дълго време, ще го отблъскваш в леглото, но познай, друга ще се въргаля с него в собсвените ти чаршафи. Чао ''романтичке'' :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker