Не мога да го обикна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го обикна!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2770 пъти
Здравейте! Казвам се Е***. Аз съм момиче на 20 години. От 5 месеца имам връзка с едно момче, 4 години по-голямо от мен. Ще го нарека просто "Н". Проблемът е, че не мога да го обикна, нямам никакъв интерес към него и каква тръпка. Той е страхотен. Добър, мил, верен ми е, угажда ми на капризите, търпи ме, дори когато съм нетърпима и дава всичко за мен. Аз обаче, все мисля за бившия ми приятел, който се държеше далеч по-зле с мен.

"Н" е страшно красив и съм сигурна, че всяко момиче иска да е на моето място, но човек обикновено трудно оценява онова, което има. Вчера бившия ми, ми звънна да пием кафе. Излязохме и осъзнах, че съм луда по него и мисля само за него. Той не иска връзка, а и аз май не искам нищо серизно с него вече, защото той не може да е само с една. Дето се вика- бил е с всяка.

Но какво да направя кажете ми? Сърцето не пита. Искам да обикна "Н", но не мога! А той е прекрасен! А аз все мисля за онзи боклук. Помогнете ми, моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0cb852a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 27, , ... преди 10 години бях в твоята ситуация. Мъж съм и бях както е сега Н. Животът ми рухна, защото аз го позволих-да страдам близо 10 години и да променя из основи живота си заради човек, който не ме обича-другаде й беше душата. Недей да помагаш на човека да сесъсипва, бъди искрена. За 4 месеца щом не си успяла-и мен така ме "обичаха"...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9ecc1e5094
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ударила си джакпота с това момче а искаш човек които дори не те уважава. Сега си влюбена в бившия но след време като му видиш кусурите ще ти е много мъчно за доброто момче.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bb5ab749ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди честна с Н., не е често да даваш надежди на човека за сериозна връзка, а сърцето ти да е другаде. Знам, че сигурно ще страда, но ще оцени искреността ти и има шанс да си останете добри приятели. Колкото до другия, хич не се занимавай с него. Веднъж те е наранил, нищо няма да го спре да го направи отново. В крайна сметка това не са единствените двама души на света! Дай си време и ще срещнеш правилния за теб човек, този който хем те обича и се държи добре с теб като Н, хем кара сърцето ти да бие лудо само като си помислиш за него. А ще имаш и бонус, един невероятен приятел в лицето на Н. Колкото до бившия ти, а знаем ги тия Мъжкари, които не могат да са само с една, рано или късно и те си намират майстора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 484381ad1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А после жените, не харесвали да се държат с тях като с боклуци, друг път и ти си доказателството за това! Остави момчета, не го заслужаваш!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 97d15f9a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Това е стотната подобна история. Единият е свестен, ама не го обичаш, пък обичаш задника. Защо да е лесно, като може да е трудно?

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2a2e580408
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче мило, докато е време те съветвам: слушай само сърцето си, разума няма меасто в тези неща!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 758c63290d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Красив и с добро сърце, но ти го държиш въпреки, че обичаш друг, доста е егоистично. Пусни момчето да си иде и се отдай на любовта с лошия. Насила любов не става. Сега си на 20, нормално е да те влекат лошите момчета. Добрата новина е, че като станеш на 30 ще ти е минало увлечението по лоши момчета. Лошата новина е че добрите момчета на тази възраст вече са ги прилапали и никога няма да ги пуснат. От там идва и вечният постулат на застаряващите моми "Няма свестни мъже". Не те упреквам, просто излагам факти. Виждам, че опитваш да бъдеш логична, но при чувствата логиката не помага. Дори да останеш с добрия то ще е насила, защото ще си си го наложила, а само това е достатъчно, за да напразиш не само него, но и себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 53374f556f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Така е, жените наистина не искат да бъдат третирани с респект, уважение, всеотдайност и т. н. Според мен в повечето случаи се дължи на ниското самочувствие на жената. Подсъзнателно тя смята, че ако някой не я мачка психически (понякога физически - куп примери), е слаб и мекушав и не е привлечена към него. Затова тактиката с хладно или дори гадно, деградиращо жената държание привлича много женско внимание. Авторке, скъсай с Н. възможно в най-скоро време ако ти пука въобще за него.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e1c21aeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5 и номер 9, ако една жена е ЖЕНА тя иска да се отнасят с нея с уважение, всеодайност, любов, грижа и това отношение да идва от МЪЖ. Всичко друго е плод на болните мозъци на някои "мъже" и на точно толкова болните мозъци на някои "жени". Лошото отношение е следствие на комплекси, несигурност и липса на самоуважение и при двете страни, което за съжаление е все по-често срещано явление.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 07ef006455
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами на първо време спри да мислиш за онзи, когото наричаш "боклук". Ти само с такива ли искаш да се занимаваш. На 20 си, а вече разказваш за бивши и настоящи, сякаш това е смисъла на живота ти. Ако не можеш да го обичаш, защо му губиш времето. Остави бившият да си е бивш, а ако не си готова за настоящия-просто се разделете.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fbf69bdaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, за тебе има една единствена дума - ковра!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 258f72287f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Моят съвет от опит е : остави това добро момче, защото ще го накараш само да страда, а ще страдаш и ти... Аз съм омъжена за едно такова добро момче и след 10 години брак ще ти кажа, че нито той нито аз сме щастливи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bd36f0e930
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Един съвет, и аз съм била като теб на твоята възраст....от възраста е. Няма лошо. Случва се на всеки.
С " Н " късаш, за да си честен и почтен човек, и за да не измъчваш повече себе си, защото не е супер гот да си с някой, а да не изпитваш нищо към него. И какво от това като е красив като на теб не ти трепва сърцето? Това е вариант, защото като скъсаш с него, тогава ще разбереш дали ти липсва и какво всъщност си изпитвала досега.
Трябва да останеш за извесно време сама. Не се връщай и при бившия защото повярвай ми скъпа, от такива мъже просто смисъл няма, те извън в леглото не са добри за абсолютно нищо друго...
Така, че действай, излизай си само с приятелки и времето ще ти покаже..

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b891cb2c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   с риск да повторя някои от коментарите, ще споделя и моя опит...

аз към дадения момент съм по обратния склон на същата ситуация само, че в положението на твоя "Н"... , като ти четох резюмето в началото имах чувството, че чета живота си от изминалите няколко месеца... това, което мога да ти кажа е следното:

не се води от егоизма си да го държиш насила след като нямаш ясни чувства и не можеш да отговориш на очакванията му. опитай се да погледнеш нещата от неговата камбанария и може да достигнеш до извода, че ако на теб ти се наложи да бъдеш в такава ситуация въобще няма да ти е приятно...

според мен проблемът ти, както и на много други жени/момичета е, че като се появи такъв човек в живота ви започва да ви харесва начина, по който се отнася, емоционалния и физически комфорт, който имате с подобен човек... съответно не го оставяте да си отиде, защото мислите само за себе си... лесно е да си играете с такива хора - те ви обичат, готови са на всичко, всеотдайни, мислят само най-доброто за обекта на чувствата си... и накрая им го набивате 6 ката в земята - малко нечестно, не мислиш ли... накрая най-вероятно ще стане така, че твоят "Н" ще се почувства наранен и използван, вероятно дотолкова, че ако не е емоционално функционален човек това ще му остави следа за дълго време и би могло да го лиши от пълноценна връзка за в бъдеще, просто щото ще е с предразсъдъци - озлобен и омерзен от опита си с теб...

що се касае до дилемата ти - за мен такава няма... правилният ти избор ще ти избоде очите, ама нали няма предизвикателство, игрички на дребно и някоя интрига на теб не ти е интересно... вярно е, че насила не може да се обича, но насила не бива и да държиш някой в окови, давайки му празни надежди...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0dc2b709d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Няма угодия за простите женоря.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 15bfe92633
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не опреквайте жената, като не го обича тя нищо неможе да направи. Била курва била незнам си какво. Жена като не обича даден мъж, курва ли я прави? ! Не разбирасе. И от злато да е направим, като него иска тва е. И долари да хвръчат от задника му пак няма да го иска, така е. Мен ако ме питаш, няма да кажа по различни неща от хората тук. Запитай, след като него обичаш този Н какво правиш с него, ти и той си губете времето само, нищо друго не правите. Ще обичаш друг, млада си имаш време. Не се страхувай, напред и тва е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker