Любовен триъгълник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен триъгълник
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4143 пъти
Преди години имах връзка с момиче, с което ни беше много хубаво и се обичахме и правехме любов и се забавлявахме чудесно. Но един ден тя реши да отиде за една година в страна от западна Европа. Аз не съм и мислел да заминавам на някъде, защото си бях намерил работа в България, а и нямах финансовата възможност да кандидатсвам за виза за въпросната страна.

Една година след като беше заминала, тя на истина се върна, видяхме се, правихме любов, но на следвашия ден ми каза, че там си е намерила друг и е взела решение след няма и седмица да хваща самолета и да се въща при него. Не се опитах да я спра или да я убеждавам в противното, тя смяташе че така ще е по-добре за нея. Ставаше дума за много по-добра и уредена страна от България. И така тя отново си замина, а аз се опитах да я забравя и почти успях.... когато един ден 5 години по-късно (винаги така става) тя се върна тук вече омъжена за въпросния човек и с малко дете и започна да ме търси да си възстановим връзката все едно нищо не се е случило!

Каза ми, че ме обича и че не си е и помисляла да спира да ме обича ?! Аз също много я обичам, признавам си и въпреки, че в началото много се дърпах, накрая не издържах и след сто и десетия й смс до мен излязохме заедно и правихме любов за първи път от 5 години.

Скоро се появи и съпругът й, пристигна при нея и детето си и беше много вбесен, когато разбра, че жена му си има приятел в родната й страна. Започна безразборно да хвърля огън и жупел по мен, предполагам, че това е нормална реакция. Аз предложих на приятеката си, че ако не знае как да упокои мъжкото му его ще е по-добре да се разделим и да се върне при него. Тя все пак реши да остане с мен.

Сега живеем заедно, щастливи сме, че се обичаме и искаме да сме си нормална двойка, както всички хора, които се обичат от много години. Съпругът й всеки ден идва, за да излиза с нея и детето им, но мен разбира се не иска да ме вижда.

Та значи въпросът ми: смятате ли че този човек ше се опита да ми направи нещо, ако ме заесче някъде примерно пиян и афектиран? Доколкото разбрах си е намерил други приятелки тук в България. Мислите ли, че има начин толерантоността да се наложи и един ден всички да сме щастливи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1c60627f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувала съм, че в любовния триъгълник, единият ъгъл винаги е тъп. Ти реши кой си.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 285edaf767
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се че може. Как се казва всяко чудо за три дни,образно, той ще го превивее все някой ден. Но най хубаво да си имаш едно на ум и да си по предпазлив. :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b660272a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   E бати филма... това верно ли е истина?!
ако е верно не е чк толкова навъзможно да продължите живота си нормално, но все пак тази жена дали наистина най-после е разбрала какво иска?!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 463239872e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съпруга й...горкия човечец.Ако съм на негово място ще видиш афектиран и незнам какво.Ти си му развалил семейството.Знаеш ли какво заслужаваш?Дошъл от по-добро място заради жена си(твоята приятелка) и тя да го отритне заради, някой когото абсолютно съзнателно е зарязала.Тая пък какво заслужава пък не ми се пише, че звучи прекалено грубо.

Ти пък к'ъв мъж си бе?Да те зареже и да я чакаш 5 години да се върне.На всичко отгоре да я вземеш и детето и да живее с илюзията, че има майка.Абе съществуват ли такива като Вас, найстина.Противни и жалки създания сте и ти и тя.
Аз ако съм на мястото на мъжа и ще си взема детето и Ви за...авам тука и детето тая к...ва вече няма да го види.

Тук си представи всякъкви обидни думи подходящи за теб и за нея.Няма да ги пиша с надеждата модератора да публикува мнението ми.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 77b7753d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич, навремето моята един ден си дигна багажа без да ми обясни каквото и да било и много скоро след това се омъжила, ама аз го разбрах доста по-късно и от други хора. Не щеш ли, след три години се развела и си домъкна задника, за да ми каже, че много е сгрешила и аз съм човекът за нея. Ама да я приема, че и с чуждото дете - няма го майстора - освен че ме заряза, за тези три години един път не се заинтересува за мен и изведнъж, о чудо, тя поумняла. Приказката за акъла и мензиса я знаеш, нали?

Относно бившия и - едва ли да ти посегне, само на твоята да не и скимне пак да се върне при него, няма да и е за пръв път. Иначе мелодраматичната ви история много прилича на един прекрасен роман - "Унижени и оскърбени" от Достоевски, прочети го, поучителен е. Не те укорявам за постъпката ти, ти си знаеш най-добре.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d91c19841e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хммм номер 4, благодаря ти за конструктивната критика. Може би трябва да се хвърля от осмия етаж, за това че съм се родил в най-бедната и неуредена европейска страна. Значи както съм написал - на никого не съм се опитвал да развалям семейството или да ги убеждавам да се разделят и нямам нищо общо с живота, който приятелката ми е имала в емиграция. С мъжа й и детето им всеки ден са си заедно, празнуват си всякакви семейни поводи и нямам нищо против това. Аз няма да изгоня момичето, което обичам освен ако тя сама не пожеале да си тръгне от мен. Сигурен съм, че и ти съзнателно не би изгонил жената която обичаш, въпреки че не си 100% съгласен със всичко което прави.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6cdf3e6d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Eстествено че може да ти направи нещо...но разсъждаваш доста по детски...разведени ли са приятелката ти и съпругът и....това че всеки ден са заедно ме кара да си мисля че не са...а и ти от къде си сигурен че тя няма да се върне при него...подреди нещата в умът си...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: aa653845df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, съгласна съм донякъде с теб, че не може да изгониш човека, който обичаш. Ама все пак, съгласи се, че ситуацията е ненормална. Сега си изживявате любовта, но в един момент мацката пак ще реши, че тая бедна страна не и харесва, и ти ще увиснеш за пореден път. Дори сега тя не прекъсва връзката със съпруга си, сам го казваш. Просто не знам защо сте афиширали тая връзка, човечецът също има чувства и ми е жал за него.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a91acc455c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами относно коментари (9 и 10): публчна тайна е, че от край време почти всички (!!!) млади хора в БГ искат да емигрират в някоя по-добра страна. И точно тук е уловката - невъзможно е да започнеш нов живот и да бъдеш приет в едно типично западно семейство без да направиш компромис и да забравиш миналото си завинаги. За това съм солидарен със съпруга й до колкото мога. Той е с 10 години по-голям от мен и приятелката ми и си е мислел, че е достатъчно да й осигури легален престой в неговата страна и всичко ще се подреди от само себе си...уви. Защото ето - ако това се беше случило тук, за мен и приятелката ми нямаше да има пречки да се виждаме през тези 5 години.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2e4fd55182
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4: Аз ако съм на мястото на мъжа и ще си взема детето и Ви за...авам тука и детето тая к...ва вече няма да го види.
--------
Е това пък как може да стане, или ти си с някакъв по- различен статут от нас, обикновените хора. Или и ти се хвърляш в некви филми, и скрит зад монитора се правиш на голям мъжкар. Сигурно осъзнаваш каква безсмислица си написал. Е щом оня се е вдигнал от "уредената си страна" за да дойде в България, и жената пак не го иска, смятай пък той що за човек е.

Авторе, какво може да се опита да ти направи тоя човек ако те срещне някъде пиян или афектиран? Може да се оставиш да те набие и след това да го съдиш. Аз лично бих си сложил един метален бокс в джоба и не бих се притеснявял. Не одобрявам насилието, но трябва да си готов да защитиш себе си и момичето си. И не, не вярвам че в един триъгълник един ден може всички да са щастливи. Виж коментар 1 и внимавай да не се окажеш ти тъпия ъгъл. Успех.

Ale

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6da14cef27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пуснах моята история, но не я публикуваха, а публикуваха
тази. Понеже има много общи неща съм сигорен,че е
измислена. Това е един сух сценарий, трябват един зрял
мъж един глезен младеж, една проститутка и една кукла
за дете и вече виждам сцената и как студентите се
мъчат да правят театър с изкуствени гласове.

Не е хубаво да се използват драмите на хората за лично
забогатяване.Обаче аз като художник ви казвам,че ако
взема една четка и започна да мажа с бои върху едно
платно, то съм сигорен, че подобно нещо вече съществува
нчкъде по света.

Аз приемам че автора на писмото наистина е видял някоя
своя стара любов след 5 години и наистина си въобразява
че е най големия ебач.Една жена като научи пътя за
чужбина, никой не може да я върне от там. Аз съм си
имал работа с много жени с деца. Ако е малко се преспива,
ако е по голямо се дава у съседи, ако е тинейджър се
дават пари да се чупи. Ебането трае някакви си там ми-
нути и после идва всекидневието.

Имам един приятел,
който в момента е на 52 години и остана стар ерген, защото
неговата любов се ожени за един грозен заболекар и
всяка година си идваше на гости при майка си а се заба-
вляваше с него.

На автора незнам къде му е акъла, защото
той сам казва, че ако иска да си върви. И му казвам,че тя
наистина ще си тръгне и тогава автора ще реве като магаре

МОЯТА ИСТОРИЯ Е СЛЕДНАТА. АЗ СЪМ ЖЕНЕН ОТ 28
ГОДИНИ. ОТ 4 ГОДИНИ СЪМ ВЛЮБЕН В ДРУГА ЖЕНА.
ПРАВИМ СЕКС ЗА ПАРИ, НО И ДРУГАТА ЖЕНА СЕ ВЛЮБИ
В МЕНЕ. КОГАТО ИЗЛЕЗЕ В ЧУЖБИНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Е С НЯКОГО. НА 14 ТРЯБВАШЕ ДА ИЗКАРАМЕ СВЕТИ
ВАЛЕНТИН ЗАЕДНО, НО ТЯ ПАК ЗАМИНА БЕЗ ДА МИ СЕ
ОБАДИ. Е ПРАТИ МИ ТОЗИ ЕСЕМЕС
,, ЗНАЕШ,ЧЕ МНОГО ТЕ ОБИЧАМ, НО НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ
ЗАЕДНО, НО ЩЕ ДОЙДЕ ЕДИН ДЕН, КОГАТО НЯМА ДА СЕ
РАЗДЕЛИМ И ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ ДВАМА. ОБИЧАМ ТЕ

ДЕМЕК ИСКА ДА МИ КАЖЕ. ДОКАТО СТОЯ ПРИ ЖЕНА СИ
ТАКА ЩЕ БЪДЕ. КОМЕНТИРАЙТЕ, ЗАЩОТО АЗ МНОГО Я
ОБИЧАМ. КАТО ХУДОЖНИК НЕМОГА ДА Я ЗАБРАВЯ, НЕМОГА
ДА ИЗТРИЯ СНИМКИТЕ,НЕМОГА ДА СИ СМЕНЯ КАРТИТЕ,
НЕМОГА ДА Я СМЕНЯ С НЯКОЯ ПОДОБНА НА НЕЯ. ИСКАМ
ДА Я НАРИСУВАМ КАТО БОГИНЯ. НО АЗ РАБОТЯ НЕ ЗА КЕФ
А ЗА ПАРИ, ЗАЩОТО ЖЕНА МИ И ДЕЦАТА МИ НЕ ГИ ИНТЕРИ-
СУВА КАКВО ИСКА СЪРЦЕТО МИ.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a91acc455c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Господин художник, историята ми изобщо не е измислена и исках да я споделя с някой. Не знам на колко водки си ги писал тия лозунги по-горе, но ако няма да коментираш по темата поне спри да спамиш, ако обичаш. ОК?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker