Богата жена с беден мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Богата жена с беден мъж?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 9020 пъти
Възможно ли е според вас да съществува сериозна връзка между богата жена и беден мъж. Според мен е неизпълнимо. Една жена ако има висока позиция в обществения живот и има успешен бизнес, който й носи значителни доходи, които и позволят да кара коли, да ходи на почивки и заведения, които повечето хора не би могли да си позволят, никога няма да вземе мъж с обикновенна работа и заплата от 600 лева.

Според мен е винаги така. Жената винаги гледа мъжът до нея да не е под нейното равнише и никога не би отказала мъж, който е много по-богат и развит от нея.

Вие как мислите? Възможно ли е да съществува тази връзка и знаете ли за такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3f26328640
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   А да ти минава през ума, че не всичко е пари и бизнес? Ако от този човек не можеш да научиш нещо за бизнеса и той не е толкова развит, колкото теб в това отношение защо смяташ, че не може да ти даде друго, например духовност, мъдрост, обич, да те научи да си щастлива и т. н.? Ако се събереш с мъж, който е много добър в бизнеса и общо взето е същия като теб, но по-развит, то какво по-различно би могъл той да ти даде освен още от същото, което и без това си имаш?

Ако смяташ, че всичко на света се изчерпва с бизнес и пари, то бизнесмен е идеален партньор за теб. Само че света е много повече от това и ако ти не можеш да го видиш, не се питай какъв мъж ти трябва, а какъв ти е проблема.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6cf2357dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такава връзка е напълно възможна, ако и двамата имат сходни интереси, образователен ценз, цели, ценности, начин на живот и така нататък.
Ако описаната от теб жена е само на думи и хартия „бизнес дама - меринджейка, а същност е да кажем някаква елементарна женичка, наследила нещо или подставено лице - не е изключено да се ориентира например към някой хубавичък бодигард да кажем - връзка доста често срещана. В случая и двамката са на едно интелектуално ниво, имат сходни интереси и среда и защо не? В случая физическата красота на мъжът компенсира липсата на парички и всеки печели от връзката. Освен това дори сред интелектуално елементарните хора има истинска любов и привличане, а парите не могат да са пречка.
Има разбира се и образовани бизнес дами, които ще си търсят хора със сходен образователен ценз - един професор, научен сътрудник, докторант, музеен работник, изследовател, учител, лекар в болница, инжинер някакъв... има ниска заплатка в сравнение с дохода на дамата, но това не би било пречка двамката да си живеят много добре....
Пред тръпката, любовта няма материални различия, но СОЦИАЛНИТЕ различия остават. Ако търсиш целенасочено богата жена, гледай да е от твоята черга - ако си необразован - нека и тя да е такава. Ако тя е високо образована, то тя ще има нужда не само от хубав секс и добро прекарване, но и от интелектуални занимания и разговори и дори да успееш да се добереш до такава мадама, то ще е временно.
Да, вярно е, че връзката красива бедна жена-богат мъж е много по-честа от тази на богата жена с беден мъж, но във всяка връзка по принцип трябва двамата да са на едно интелектуално ниво, за да е трайна. Временни спойки всякакви - човекът е сексуално животно, богатите жени не правят изключение - те също искат да имат хубав секс, но за любовта ти трябва повече.
Ако обаче делиш дамите на богати и бедни, и целенасочено се стремиш да запълниш дупката в бюджета си с връзка с дама, ти си достоен за съжаление мъж. Изобщо, който дели хората според парите им, той заслужава да бъде сам

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 89841546be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Възможно е, има такива случай. Макар че обратният вариант се среща по-често.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: eb4a06f7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо да не не е възможна такава връзка? Не всички жени мислят като теб. Иначе, ако питаш за конкретен човек - не мисля, че връзката ви би била сполучлива, след като според теб, мъжа до теб трябва да изкарва повече от жената. Ще има едно мачкане от твоя страна и ненужно превъзходство, което ше накара мъжа или да избяга, или ти самата ще го зарежеш, понеже ясно си заявила, че не търсиш такъв. Търси си някой според твоите идеали и изисквания.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6db7afc17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Абе номер 2... Мъжа ясно е че е срамно да търси богата жена, но някак си прозвуча сякаш, само жените могат да търсят богати, някъв такъв стереотип има, сякаш жените не ги осъждаш толкова заради това...
А такава връзка е възможна, знам за такива връзки, ами Шом жените могат да търсят парата, шо пък и ние да не можем? !

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6e4ea51afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   В тaкивa връзки, обикновено мъжете не се чувствaт.... достaтъчно" мъже". Комлекси винaги имa, всеки по рaзличен нaчин си ги избивa.
Другият вaриaнт пък, доволен мъж от богaтaтa си женa, те пък зaемaт женскaтa позиция, и aко женaтa не желaе дa е доминирaщa, ще го сдъвче и изплюе.
Рaвенство- невъзможно!!!!
Природa! Дaже и дa не сa по- силни, можещи и т. н. трябвa поне дa можем дa се преструвaме, че сa.
Aз не бих рискувaлa с мъж под нивото ми! Нямaм желaние зa дрaми, не искaм дa бъдa " мaмa" зa мъжът до мен, нито психолог....
Aко не ПО, трябвa поне дa е рaвен, пък aз ще се преструвaм, че е ПО.
Зaщо ли, зaщото съм женa, нямa дa се рaзделя с " луксa" и удоволствието дa си бъдa/ чувствaм по- слaбaтa, нежнa, женственa.
Не че не могa " мъжкaтa", не искaм! ;))))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f85b0916ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен такава връзка е възможна обаче трябва да е неангажираща. Не бих имал проблем да излизам по-богато момиче и да си гледаме кефа ,но няма начин да се оженя за нея. Мисля, че ще разполага с надмощие в брака и ще използва финансовия си гръб за да ми се качва на главата. Сигурен съм ,че на някои жени това им се струва много крайно ,но такъв е живота.
М 20

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ac2177c225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бившият ми колега го купи една такава жена понеже се чувствала много самотна. Сега живее в Германия и функцията му е да си седи в къщи и да гледа влюбено и да изпълнява желанията и

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 390baa7faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Дай пример за висока позиция? Депутатките имат такава позиция, ала никой не се е засилил да излиза с тях. Какво ще кажеш за жена със средно образование, омъжена за богат човек, държаща се като Мадам дьо Помпадур, но родом е от някакъв 30 хиляден град, това ли е висока позция? Не отричам, че има жени инженери, архитекти и подобни, но и те нямат чак толкова високо мнение за себе си. Ти описваш някакви плеймейтки, миски и певици, само те имат галактическо самочувствие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 87e7603fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 6.

Казваш, че никога не би тръгнала с мъж, който е под твоето ниво, но с голямо удоволствие ше се хванеш с такъв, който е много над твоето ниво и е много по-богат от теб. Нали? Златотърсачка.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6f8ade0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Невъзможна комбинация!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2fa9ab1c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Възможно е. Както и преди мен споменаха, ако мъжът е перспективен, има образование, интелигентен е, имат общи цели защо да не бъдат заедно. Твоето изказване прозвуча все едно в една връзка само парите са общото между двойката. Мога да се съглася с теб до известна степен, ако приемем, че живеем в чужбина, а не в България. Там, ако ти си лекар, а той е строителен инженер например и двамата ще имате добри доходи и подобен стандарт на живот. Един вид двамата печелите добри пари, защото и двамате притежавате качества, и двамата имате образование, и двамата сте имали целта да изградите кариера и т. н. Тоест някак си парите на запад могат да се приемат като показател и за другите качества у човека.
Ама в България всичко е късмет, понякога и връзки. Имам приятели, които работиха 1-2 години за 400лв сега взимат 7 пъти повече. Имам познати, които пък работиха за много пари, фирмата фалира и не могат да намерят компания, която да им предлага толкова добри условия. Естествено продължават да търсят такава, но идеята ми е, че тук нещата са много относителни. Няма някаква стабилност на доходите. Може да си лекар например и да взимаш както 600лв така и 4000лв и отгоре. А в чужбина някак си специалистите са със заплати със сходен ценови диапазон, естествено, ако ти не си някакъв много добър специалист, който да взима повече от средното за своя сектор, за своята позиция и трудов стаж.
Тоест в България това дали един мъж в даден момент взема по-малко пари от жена си не показва, че той е глупав и без шансове да промени положението си. Всъщност дори е вероятно след 2 години да бъде в различно положение.
Бих посъветвала всеки да си търси половинка, с която да му е приятно да прекарва времето си, да имат общи възгледи за развитието си, за възпитанието на децата, общи семейни ценности.
Ана

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2f7c6bf5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 6 много добре се исказа. Какво значение има ако хората се обичат. Да не забравяме, че за майката природа всички сме еднакви, хората сме тези, които са си лепнали въображаеми етиките на личността. Вкрайна сметка всички сме еднакви, че един има повече пари от другия, ми какво толкова нека си има, ще ги сподели с този, които пък няма, но важното е на хората да им е хубаво заедно. Всичко друго е бош лаф, какво се казва.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 71df4f1b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Разбира се, че е възможно - без да разсъждавам, просто познавам такава двойка. Друг е въпроса как ще се развият отношенията и дали ще е сполучлива връзката, но това си зависи и от двамата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a568822331
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Богати жени Ваааааааш съм :D Много предразсъдъди имате според мен! Всичко е относително, хора различни важното е да са щастливи!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 63c67897e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Aбсурд!!! Не!!!
По- добре жиголо! Млaд, поддържaн, чисти сметки- добри приятели!
Зa връзкa трябвa дa е МЪЖ! Мъжете сa с много крехко его и.... не!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6805a070a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Н10;))))) не ми трябвa " чуждо злaто", имaм си;))))
Не съм злaтотърсaчкa, но и глупaчкa не съм!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e9a5cdccd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Познавам четири семейства в нашия квартал точно с такъв брак.
1. семейство: жена на 40г със собствено жилище и бизнес и две големи деца на 22г и 19г, мъжът на 31г гол и без образование, омъжиха се имат 10 годишен брак и общо дете на 7 години.
2. семейство: Жена с богат баща се омъжи за по-млад беден хубавец. Бащата на жената им финансира собствен бизнес, жената върти бизнеса, той играе добрият шеф пред работниците и живеят вече 15 години брак.
3. семейство: Тя богата с престижна професия, той безработен домошар 2 години брак. В момента той е в майчинство и разхожда бебето по цял ден. тя с джипа на работа.
4. семейство: Тя на 24г с закупен от баща й апартамент, той на 28г без нищо, женени от 5 години и двамата безработни, имат две деца и полчуват от бащата на булката издръжка в размер на 2500лв месечно. тати има хотел. Защо да търсят работа? А и жената е с основно образование свикнала да чака на тати. За мъжа не знам образованието, но не е по високо от средно.
Така чевсичко има по белия свят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a5d1c917cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Да,възможно е.Не се очудвай,но ще ти кажа,че имам няколко познати,които дали на майтап или наистина са споменавали,че биха искали да имат богати жени,които да ги обсипват с подаръци-тоест освен богати,да са и щедри.Всички са различни,едни имат повече самочувствие,дори без пари,а други искат някой да ги доминира и нямат чак такова его.А ако тези пари са за едно семейство,в което двамата ще изградят домашен уют и някаква финансова стабилност,защо не.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 95822c776e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз също имам такива познати, така че твърдо възможно е, поне при някои.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c06e1d5375
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

23.   Здрасти! Не съм чел другите коментари и направо пиша моя. Мъж съм и ще ти кажа, че твоето мнение не ми допада. Точно такива стереотипи пречат на връзки, които могат да са успешни дори и в разликата от класите. Единият не трябва да вдига летвата прекалено много, а другият не трябва да стои и да мързелува. В противен случай ще се върнем в миналото и средновековието, когато е имало бракове по сметка. Точно заради тази заможност. Човекът до теб трябва да има и качества, освен да изкарва пари. Отделно - тези 600лв, които си дала за пример за България са добра заплата. Повечето хора живеят с около 400-450лв и се оправят. Ако двама души с по 600лв заплата всеки не могат да си оправят живота, то имат проблем с организацията - най-малко на бюджета. Но да не се отклонявам от темата. Да, може богата жена да е с беден мъж. НО не с всеки. Както казах - трябва да има качества и чувства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0020dbec56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До номер 1 - Не.
Иначе защо да не стане? На нея не и трябва богат мъж с "висока позиция", защото повечето са вече нещастно женени и/или са пълни развратници (познавах един такъв, които спеше с поне 3 различни момичета всек месец), а жената и тя няма нужда от парите му. Ако тя те харесва и иска да е с теб, няма лошо.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: da93e090d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Напълно е възможно. Какво общо имат парите с обичта и чувствата? Абсолютно нищо. Ако се обичат и си допадат парите са без значение. Нима мислиш, че по парите се избира любовта? Аз знам за много успешни двойки между богата бизнес дама и мъж който е безработен. Дори няма и 600лв както си дал за пример а е трайно безработен. Наскоро имахме една такава двойка във вип брадър. ;) имат и дете. А и казваш, че тя е много богата, позволя си да кара скъпи коли, да ходи на почивки и заведения. Ами като е толкова богата ако се обичат мислиш ли че тя няма да дава на безработния си мъж да кара колата й? Или една от колите й? Да й е шофьор примерно? Ще дава.... и по почивки ще го води и по заведения ако иска. Дори може и да го издържа, както често става напоследък. Какво й е на една богата жена с успешен бизнес да издържа мъжа си. Нищо работа... стотинки е за нея. Така че това не е проблем за нея след като има много добри доходи. Кой знае колко не яде един мъж. Тя ще го взима със себе си на почивки, заведения, ще му дава да я вози в колата й, т. е. поне шофьор да й бъде, ще го издържа и ще си живеят щастливо. Това не е проблем за нея т. е. ще му направи и едно добро. Даже може и да му намери работа в нейния бизнес някаква ниска длъжност, колкото да не е без работа. А той каквото може ще й помага. Дори и с домакинска работа. Както пак казвам често сме свидетели на такива двойки в България.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a68c68b218
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   На жените никога не им стигат парите. Дори да имат пари, те искат още и още. Бизнес дами навън, бизнес дами у дома. Ако някой се хване с такава - трябва да е луд.

Давам ви един мой пример:
харесвах много една колежка, която се оказа, че работи само за престижа - разбирайте има всичко, но не защото тя го е постигнала, а мама и тати са успяли да й уредят живот като на принцеса. В началото си мислих, че не е поредното разглезено момиченце. Но любовта е сляпа. Оказа се, че е нещо много по-лошо. Тя не е просто разглезена, ами и парадира с това, че има повече от другите. Ами, щом е така, да си търси някой разглезен лигльо и да се събират.
"Пари при парите отиват" - нали така?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 99512973cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Такава връзка е много проблемна. Имам отношения със значително по-беден и по-ниско образован мъж. В началото беше свежо и екзотично преживяване. С времето обаче тази връзка взе да ми тежи и съм на път да я прекратя. И не става дума за това, че аз плащам навсякъде и за всичко, а за това, че в резултат той започна да се държи като ученичка. Т. е. отстъпва инициативата изцяло на мен, оставя се да му кавалерствам, проявява капризи, приема като даденост моите разходи, през ум не му минава да участва по някакъв начин. Единствено в леглото всичко е ОК. Извън него се чувствам като мъжа в двойката, а това е последното, което искам. В никакъв случай не бих допуснала съжителство.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 268edc7695
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Богатите жени търсят още по-богати мъже

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 99512973cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   №28, не непременно. По-скоро търсят равнопоставеност. Несъответствието в стандартите на живот е огромна пречка в отношенията, каквото и да си говорим. Аз обаче, бих преформулирала въпроса на темата така: "Възможно ли е приятелство между много богат и много беден? " (без значение от пола) Много често дори приятелства от детинство се разпадат в годините, именно защото съдбите на хората не се развиват по еднакъв начин и те се оказват в различни социални кръгове. А след като приятелство не е възможно, как да са възможни по-близки отношения?

№25 рисува една идилия - как богатата жена ще обгрижи всякак от любов горкия беден мъж и даже по почивки ще го "води". Да, ама точно това "води" обръща каруцата в такава връзка. Да си "воден" от жена трудно се преглъща от един мъж, господата тук ще потвърдят. Моят съпруг би се гръмнал, ако остане на моя издръжка, пък нищо, че парите ще ни стигат доволно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 72a4cd6477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Много трудно наистина.. но сърцето не избира дали си богат или беден. Аз лично бих искал да имам връзка с такова момиче, което наистина има здрава финансова основа създадена от самата нея... но пък не се отказвам, напред и нагоре. Различия много:от хранене до обувки, но все пак сърцето има тежката дума.. ще дам всичко което мога такъв какъвто съм и ще съм спокоен, че съм опитал.
Успех на всички и помнете, че чашата е на наполовина пълна... опитвайте и се борете за любовта!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 756f2e5a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   номер 30, богатите момиченца искат още по-богати, по-мусколести, по-готини, по- по- по- ... все по- по- искат. Нормален човек с 600 лв заплата и сърцето си да дава - те просто ще му се подиграват.

Такава е реалността в България.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 48bc124a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Поговорката ''Пари при пари отиват'' си е много вярна. Съжалявам, но съм имала няколко връзки с мъже, които бяха зле финансово и живееха по разни порутени къщи или панелки и колкото и да се стараеха, самите те се чувстваха потиснати от недоимъка си. От друга страна, в мен пък винаги е тлеело съмнението, че просто ме използват за да си уредят живота. Нашите са състоятелни, аз също работя единствео за вътрешна удовлетвореност, имам си сериозна професия, но сегашната ми връзка е с човек с моето положение. Еми дори и всичко това да звучи дразнещо, с него съм себе си, имаме сходни виждания, израснали сме в подобни условия, изобщо спокойни сме че няма за какво да се използваме взаимно. Същото се отнася с пълна сила и когато двамата партнъори са ограничени финансово. Гледат в една посока, целят се в съвсем други неща и така, взаимно се допълват. Връзки съставени от хора с прекалено различни възможности или изобщо не се състоят или се разпадат прекалено бързо. Всеки си знае за себе си все пак, но животът е доказал тази закономерност определено.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dceba8e813
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ние живеем в чужбина. Случи се така, че сина ми се залюби с едно момиче от друга държава, която беше студентка там и чието семейство се оказа доста заможно, а ние сме обикновени емигранти. Момичето е мило и добро, много си допадат и се разбират със сина, никога не се е възгордявала или парадирала грубо, че е от по-богато семейство. Виждала съм, че му е правила скъпи подаръци. Родителите и много го харесват-вероятно са видяли нещо хубаво в него. Ожениха се... Сина работи и ги издържа за сега, а тя скоро завърши и си търси работа по специалността. Родителите и им купиха къща. Мисля, че много по-голямо значение имат дали си допадат взаимно, има ли химия помежду им, интелекта да е на едно ниво, разбиранията и целите, които имат хората да са еднакви... И ако има много силна любов-връзката е успешна, защо не.
В тоя случай това, че някое момче е от небогато семейство не означава, че няма хъс да успее и не е умен, за да направи така в бъдеще, че да живее по-добре от семейството, в което е израснал.

Не сте ли чували случаи в миналото например за хубави, млади момчета работници в имения, които се залюбват с богаташките дъщери... Ами доказал е качества младежа-че е работлив, умен и упорит и има самочувствие да я поиска от бащата, а и като каже дъщерята-няма пък, обичам го, не искам друг и родителите се съгласяват да дадат ръката на дъщеря си.
Има много такива случаи по света. Важното е мъжа да има личностни качества, увереност или визия, дето и "под скъсания чул да си личат"...

В България нешата са малко объркани. Богатите хора не са най-умните и образованите в обществото, дори е обратното... това е реалността.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2e12641886
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Номер 29
права си : "преформулирала въпроса на темата така: "Възможно ли е приятелство между много богат и много беден? " (без значение от пола)"
защото мъжът винаги се влюбва, а жената си прави тънките сметки...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6dc8e8fc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   Виждам, че мнозина тук споделят романтичната идея за неравностойна, но успешна връзка. Имам 30-годишен неприятен опит в такъв брак и не съветвам никоя жена да храни илюзии, че ще живее в хармония с по-бедния си (не само в материален план) партньор. Мъжът трябва да доминира - било с интелект, било с финансови възможности. В противен случай се комплексира, озлобява, обезкуражава и намразва жената до себе си.
Не допускайте грешката ми! С времето такава връзка се превръща в мъчение и за двамата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6417ac5133
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   В страните от Централна и Южна Америка е така. Момче от маргиналните среди и момиче от заможните сфери на обществото, така е в Мексико. Братовчедка ми е там от 2002ра г. и си и два всяко лято за две седмици. Хората не са комплексари.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1dd07a8980
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Възможно е, но е трудно. Имам колежка от университета, умно и кадърно момиче. Последните 5-6 години направи добра кариера, представител е на фармацевтични компании от чужбина и и в момента доходът й е към 20 000 лв. месечно. Под 5 не е падала през този период. Не бих я определил като богата, но със сигурност е доста успяла. Имаше няколко връзки през този период и някои от тях бяха с обикновени хора, работещи за 800-1000 лв. Да, споделяла ми е, че разликата в доходите е проблем - иска да идат на почивка в чужбина, готова е да плати и за него, не й пука. Но на него егото не му позволява тя да му плати и й казва да иде сама, с приятели, с роднини. А тя иска с него.
Има и друго - една жена ако е толкова успяла, а мъжът до нея има амбиция, може да му помогне да се издигне.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a1a4ce1716
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Абе така е номер38, ама ти дори и да беше някоя бедна, генетично тъпа и 20 години по - малка от него циганка, то ТОЙ ПАК ЩЕШЕ ДА Е КОМПЛЕКСИРАН, ОБЕЗКУРАЖЕН, ОЗЛОБЕН И ДА ТЕ НАМРАЗИ, ЗАЩОТО щеше да си го изкарва на тебе, затова, че СРЕД КОЛЕГИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ Е МАЛКА МИШКА, винаги ПЛАХ, ТИХ и в ЪГЪЛА.

АКО ЕДИН МЪЖ НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ УВАЖЕНИЕ ВЪВ ВЪНШНА СРЕДА СРЕД ОБЩЕСТВОТО, ТО НЯМА КАК ДА Е ДОБЪР СЪПРУГ/ГАДЖЕ И ДОБЪР РОДИТЕЛ.

Такъв, ако не в началото, след време със сигурност ще се осъзнае, че единствения човек, над който доминира е тъпата му и бедна и примерно 20 години по малка от него жена и много ясно, че ше се сдуха на n-та степен... след като никой друг не го взима на сериозно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 087b9748b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Лишенията и трудностите изграждат силните характери, нормално е богатите жени да виждат мъжеството на бедните мъже. Такава връзка е възможна и често срещана по света, само дето тука сме леко комплексирани и ограничени коне с капаци.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2f8ec8200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Каквото е имало да се каже по казуса Фр. Скот Фицджералд отдавна го е написал. Хубаво е да чете класици човек.
Те така, те.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2f8ec8200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Каквото е имало да се каже по казуса Фр. Скот Фицджералд отдавна го е написал. Хубаво е да чете класици човек.
Те така, те.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker