Извеняра ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Извеняра ли е това?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3204 пъти
Здравейте,

Малко за мен - аз съм на 35, разделена със съпруга ми от една години, но от време на време се виждаме и... прехвърча нещо и го правим. След това всеки се чувства гузно, по някога не си говорим седмици. Имахме неща, които трябваше да оправим и поради тази причина не сме разведени. Но и двамата знаем, че искаме да се разведем и не смятаме, че има нужда повече да се мъчим да живеем заедно. Но и двамата си нямаме никого.

Преди една седмица обаче срещнах мое бивше гадже. Видяхме се три пъти, но при последното виждане срещата беше прекалено емоционална. Даже не знам защо така се получи, бяхме в едни бар, смяхме се, пийнахме и прибирайки се към вкъщи той се качи да ме изпрати. Започна да ме целува, аз отговорих на целувката - седнахме в хола и той ме дари с доста интимни ласки. Направи ми френска любов и ме задоволи с пръсти. Аз бях леко пасивна, мисля, че и бях пила прекалено много, а и не знаех какво да направя. Той е женен, това най-вече ме спря. Но и той самият не пожела нищо. Понечих да го докосна, но той само ми спря ръката. Така че не съм го докоснала интимно. Той даже остана с дънките и якето си. На следващия ден той ми звънна, сякаш нищо не се е случило. Той е мил и внимателен, добър човек. Едно време се разделихме просто защо аз заминах да следвам в чужбина и връзката ни се разпадна от самосебе си. Сега той не споменава нищо за случилото се. От тогава не сме се виждали, той ми е звънял няколко пъти, като само се питаме как си.

Не знам какво да направя. Със съпруга ми сме се разбрали да си кажем, ако има някой. Не съм се виждала с него от срещата с бившото ми гадже. Наистина не знам какво да направя. Чувствам се несигурна, не мога да преценя. Не искам да бъда некоректна към вече почти бившия ми съпруг. Но имам чувството, че бившето ми гадже не е вложило нищо в този акт. И въпреки това! Изневяра ли е това? За него? За мен? Знам, че не трябваше да пия толкова и да съм така, но се случи. Моля ви, посъветвайте ме. И без това сега съм емоционално много зле и наистина не знам какво да мисля. А въобще не знам какво да направя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: cc2b7de81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ти не си изневерила, защото си разведена практически. Изневерил е обаче въпросният мъж, с когото си имала интимен контакт. Много си объркана, но те съветвам в никакъв случай да не ставаш любовница на женен мъж, защото рискуваш уважението на близки и на децата си. Любовницата винаги е виновна за всичко, а подобни връзки винаги излизат наяве. Ти си зряла жена, не си 20 годишна хлапачка да не ти дреме, имаш деца и отговорности.
С бившия си мъж иначе спри да спиш и да имаш по-интимни контекти, за да намериш себе си. Знам, че е трудно след дълъг брак, но е време да разбереш, че си сама в този живот. Намери щастие и равновесие сама за себе си, остани без мъж известно време, за да разбереш, какво искаш в живота, немери центъра си и чак тогава търси мъже и, моля те, избягвай женените и всякакъв род БИВШИ. Ти сякаш бягаш от новото, от неизвестното, но не можеш да имаш бъдеще, ако продължаваш да живееш в миналото.
ж30

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2d0cea961a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен съм с номер 1
Ако имаш чуства към съпруга си, признаи му, но може и да го нараниш. На теб ще ти бъе ли приятно, ако той ти каже спах с друга (или в случая тя ми прави орална любов). Ако имате дете, остани малко сама и изглаете случая със съпруга ти. Ако не, не правете любов, той може да храни надежди. Успех
М18

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fb092e0d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам дали е изневяра, но знам че човек като тръгне да прави половинчати работи, то това продължава докато не осъзнае грешките си. Искате да се разведете, обаче правите секс от време на време, в същото време си срещнала някой, обаче се чувстваш гузно, защото още не си се развела.
Хората като решат да се развеждат, то обикновено се дистанцират един от друг и започват да градят живота си на ново и то с право.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c5e9bd24ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена на 35? Малко странно на 35 да питаш хората дали френската е изневяра. Дано причината е наистина в емоционалната ти нестабилност и ти пожелавам много скоро да излезеш от това положение. Подкрепям на 100% коментарите и съветите на номер 1. Няма смисъл да ги пиша наново.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ebdedc0f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен не се занимавай с двамата изобщо, единствено ако има шанс със съпруга. Иначе жененият иска само секс и нищо не може да ти даде.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 14a1ea18f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом си разведена значи ти не си изневерила. Този, който ти е правил френска, обаче е изневерил на жена си. Не си длъжна да обсъждаш нищо с мъжа си. Като жена те съветвам да не допускаш нито един от двамата до леглото си. Щом си се развела, значи е имало защо и да поддържате връзка за секс не помага на нито един от двамата. С другия е ясно защо не трябва да поддържаш връзка.
Дай си малко време без мъже, за да намериш себе си. А и ще можеш да срещнеш друг, с който да бъдеш. Докато поддържаш връзка с бившия това няма да стане.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 28bb9b87bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искаш да си изясниш дали тоеа е изневяра или по принцип се интересуваш дали ще се получи нещо с твоя бивш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 464b6ff70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката: благодаря ви на всички, които сте коментирали. Да, исках да си изясня дали това е изневяра, защото - до днес - с бившия ми съпруг исках да запазя колкото е възможно уважение и респект пред връзката и брака ни. До днес. Той замина в командировка с колежката си, която му е близка приятелка от много години. Колежката се е обадила на майка му, за да я попита скалъпен въпрос - дали има алергии и междувременно са разговаряли за връзката им. Свекърва ми ми звънна да ми каже. Да ме попита какво ще правя. Направих се, че знам. Така че въпросът ми дали това е изневяра вече е ирелевантен. Не, не съм имала желание и нямам желание да започвам връзка с бивши, женени или не. В петък получих и призовка за делото ни. Освен няколкото интимни момента, продиктувани от самота, друго не е имало. Бракът ни не беше щастлив и няма и да бъде. Очаквах обаче да разбера от него за другата. Както бяхме говорили. Изглежда наистина съм се притеснявала напразно.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0e6225a211
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е изневяра. Не дължиш на никой обяснение. Дори и след развода е възможно да имаш отношения със бившия ти съпруг. Това се случва май с повечето разведени. Нещата спират от самосебе си. Другия мъж си носи отговорност пред неговото семейство. Ти не трябва да се обвиняваш, тъй като си свободна жена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker