Любов 5 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов 5 години?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3064 пъти
С приятеля ми сме заедно от 9 месеца, преди няколко дни той незнам как да го нареча примерно издъни се и каза, че 2009 година е ходил с някакво момиче, което е обичал 3 години и само нея не е могъл да забрави докато не е срещнал мен. До тук добре, но проблема е, че всеки път, когато слушаме някоя песен в, която се пее като за него и нея, той толкова много се замисля и имам странното чувство, че продължава да мисли за нея, нищо че е с мен. А най-лощото е, че поиска да седнем пред блок пред, който са стояли преди време.. Възможно ли е според вас в него още да има надежди с нея? Просто много ми е тежко като погледна в очите му всеедно той си представя, че аз съм тя, но от друга страна защо да ме лъже 9 месеца..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: bf1b329bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ух, много неприятно звучи! Макар и да не съм тийнейджърка вече, аз също бих почувствала ревност, несигурност, страх.. Приеми, че хората много често идеализират нещата и така се отдалечават крайно от действителността. Нормално е да копнееш по "незавършена" любов, на която не си се насладил поради една или друга причина (вероятно тя го е зарязала, а от това боли). Засега си прави пас, но ако прекалено много почне да те гложди... Аз в такава ситуация навремето реагирах спонтанно, едва ли не му казах - връщай се при нея.
Наслаждавай се на живота си, а за връзката си ще разбереш с времето дали си струва. Помни обаче - заслужаваш мъж, който да те обожава! :) Ако това няма да е той, значи не е правилният човек за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cbbc8ce073
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно ще има някакъв такъв период, докато не си направите достатъчно ВАШИ спомени... Не се шашкай!

Носталгия винаги има, особено ако тя го е зарязала и нещата не са приключили естествено.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 368f2be62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Определено мисля, че не е наред всичко. Да се сеща за нея - нормално, може и да има някакви угризения, ако той я е наранил, примерно. Но чак да се разчувства всеки път на разни песни и пейки.... Ако беше влюбен в теб, нямаше да тъгува, още повече когато ти си до него. Сигурно има някакви чувства и към теб, но по-слаби, по-скоро се утешава с теб.
Аз имах много отдавна приятел, чието хоби пък беше да тича след бившите. Водеше ме на някакви места, където незнайно как "случайно" се озоваваше бившата му с новия си приятел. Аз го оставих поради тая причина и се превърнах също в "лошата бивша". Преследваше ме около год., та чак искаше да се самоубива, но в същото време си имаше и нова приятелка. Сигурно цял живот така си я кара.
Така че, не знам какво да ти кажа - хора всякакви, но знам, че 9 месеца си е вече доста време и не би следвало един влюбен (след 9 месеца би трябвало да е още влюбен в теб) човек да страда по бивши.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 27424c35b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо да е с теб 9 мес. ли? Защото не може да е с нея. Поне да е с теб като заместител. Цялото това поведение, което описваш, определено говори, че не я е преодолял. Аз като мъж ти казвам, че ако я беше преодолял, не само нямаше да ходи пред онзи блок, а дори умишлено щеше да го отбягва, защото "онзи блок" си е в миналото, а сега "блока" е друг, не онзи същия. На мен на твое място би ми било обидно, честно казано.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dd1ffbdad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е вие поне сте заедно само от 9 месеца с моя сме от 4 години и още си мисли за бившата и още не я е забравил. Първата любов винаги е тръпка, просто трябва да знаеш че ти си с него ти си спечелила, няма как да я избиеш от мислите му, важното е че той теб прегръща и целува а не нея. Ако още я е обичал нямаше сега да е с теб, така че спокойно нормално си е :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d3df42cebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Едва ли има надежди за нея. Просто, когато човек е преживял нещо хубаво на дадено място, той започва да свързва това място със приятни емоции и е естествено да се връща там, когато иска да релаксира.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7a5e5c0541
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, омъжена съм и имам дете. Но пак имам едно малко кътче в сърцето си, където пазя спомените си с един мъж. Вероятно ще ми остане тръпка за цял живот, понякога го и сънувам, а когато минавам покрай място, където сме били двамата си представям как сме стояли или сме се целували преди... нормално е. Но това няма нищо общо с огромната любов към съпруга ми и детето ни. Благодарна съм, че ги имам. Останалото са спомени. Три години връзка не са малко и ако е първата му или единствената му сериозна връзка, няма по-логично нещо от това още да мисли и да преживява някои моменти. Но от друга страна 9 месеца да те залъгва, повярвай и за много добър актьор ще е трудно. Освободи се от мрачните мисли, успокой се и остави времето да си свърши работата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f37a2a4a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Старата любов ражда не хваща. Ако не е успял да намери жената в теб, докато е жив ще мисли за другата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4903740ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен, той още има чувства към това момиче. НЕ Е задължително да са любовни... примерно може да изпитва носталгия или нещо от сорта. Явно твоя човек не обича разнообразието, и гледа назад, вместо напред. Поговори с него на тази тема! Кажи му в прав текст, че се дразниш и че ако иска да е с теб, да спре да я споменава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9a780e936f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако го обичаш истински остани с него. Дай му шанс да открие жената в теб. Не се смущавай дори и да говорите за другата, тя навярно си има друг живот. Покажи му че не те е страх от нея, създайте ваши спомени. Онази от миналото може би вече не е същата, хората се променят и навярно е просто красив спомен... но не забравяй че спомените са нещо което никой не може да ни отнеме, винаги ги пазим в сърцето си, добри или лоши. Ходете на кино, в парка, разхождайте се споделяйте и си имайте доверие. В една врузка най-важното е да си имате доверие, ако нямате доверие един на друг сте за никъде

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker