Ако аз не му се обадя и не го потърся, той няма да го направи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако аз не му се обадя и не го потърся, той няма да го направи
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 15474 пъти
Здравейте! Има нещо, което много ме мъчи и реших да споделя да ми олекне и да ми дадете съвет.
Имам връзка, която е много объркана и сложна. С приятеля ми сме заедно вече 2 години, но реално погледнато сме били заедно (в един град ) само 3 месеца, а иначе през другото време по Скайп и по телефона подържахме връзка.

В началото и средата на връзката ни всичко беше прекрасно, но после се появиха проблеми. Много трудности преодоляхме. Много хора искаха да ни разделят, но не успяха. Семействата ни са против връзката ни и това много ни тежи и на двамата. Постоянно се караме поради тази причина. Незнам какво да правя? Много го обичам, но той все казва "Имам работа, зает съм, сега не ми е добре, не ми се говори с никой, зъба ме боли и т.н." ако не му се обадя и не го потърся той няма да ме потърси. Дайте ми съвет. Благодаря на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 46d62b1ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом сте отдвна заедно, говори с него направо. Попитай го, да не би да има нещо във връзката ви което го притеснява. Може да му е омръзнало или да си е намерил друга. Може просто наистина да е изморен. Това колко дълго продължава? Или просто спри да го търсиш. Така сама ще си направиш изводите.
ВеВ

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7986c6d14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Cпоред мен за него е се едно дали сте заедно.Щом сте в различни градове значи може да има и вече др.И аз с моя приятел сме разделени но точно такива проблеми не сам имала.Дано всичко да се оправи.Успех !!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b38bbdf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря много за съвета.Не няма друга,защото ако имаше друга досега щеше да ме е зарязал.Знам,че ме обича,но просто наистина има много неща,които пречат на връзката ни.Вероятно заради това много се караме.Доказвал ми е много пъти,че ме обича.Последния път,когато се видяхме той се държа много мило с мен, голямо внимание ми обръщаше ( а преди това 4 месеца не се бяхме виждали).Незнам искам нещата да се оправят,но е много сложно... чудо трябва да стане...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d448dbf305
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ти се обажда, защото няма нужда да ти се обади. Така, както описваш нещата, ми се струва, че той не иска вече тази връзка, но не те зарязва, за да не те нарани. Сигурно очаква ти за го направиш. Избери подходящ момент и му намекни, че няма смисъл да продължавате така. Виж му реакцията и ще разбереш какво мисли.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30179c6427
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4.Благодаря и за твоето мнение.Сега мисля въобще да не го търся.Ако той ме потърси,то тогава значи има чувства към мен.Незнам много съм объркана.Ще откача направо.Обичам го много,но ако е спрял да ме обича то тогава ще го оставя намира.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b6d4c2e5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И други ще намериш. :)
Гарантирам ти.
Била съм отчаяна... Но след 3 седмици срещнах нов човек, разбираш ли? Сама се учудих.

Та аз подкрепям номер 4. Недей му звъни засега.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e3f06be22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   АЗ ПРЕКРАТИХ ЕДНА ТАКАВА ВРЪЗКА,КОЯТО ПРОДЪЛЖИ ГОДИНА, А МОЖЕШЕ И ДА ПРОДЪЛЖИ ПОВЕЧЕ ОТ ТВОЯТА.ТОЗИ МЪЖ ТЕ ХАРЕСВА,ИСКА ТЕ,НО НЕ ТЕ ОБИЧА,ХАРЕСВАШ МУ,ЗАЩОТО ПРАВИТЕ МН ХУБАВ СЕКС И РЯДКО СЕ ВИЖДАТЕ...ДА ПРАВИЛНО ТИ ПИШАТ ХОРАТА,ТОЙ ИСКА ТИ ДА ГО ОСТАВИШ...АМА НЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ,ЗАЩОТО ОСВЕН ЕДНО МОМИЧЕ НА ПОВИКВАНЕ,НИЩО ДРУГО НЯМА ДА БЪДЕШ!ПОСЛЕ МНОГО СЕ СТРАДА

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d189e7b51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ей така се разделихме с гаджето ми след 5 годишна връзка - тя не пожела да напусне родния си дом и да дойде при мен, а аз нямах възможност да си намеря работа в нейния град, поддържхме контакти по телефона и се виждахме рядко. Отдавна и двамата имаме семейства, но нали разбираш - не е същото, каквото можеше да бъде.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f2df287e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо вашите са против връзката ви ? И колко км е разликата между градовете ви?. Незнам каква връзка е вашта, но според мене това е странно,да се виждате след 3,4 месеца. Ако двамата сте ученици, сигурен съм че момчето флиртува с други момичета, аз съм момче и бих направил така, колкото и да обичам някоя, всички сме такива, мн дълъг период не се виждате за това си истивате един към друг? Така че горе главата и стига си му звънял, той е на зор, ако те обича ще ти звъни всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 50657a7b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно не изпитва същите чувства като теб.
След като сте заедно от 2 години можеш да говориш с него спокойно и да му кажеш всичко, което мислиш,чувстваш, и всичко което те притеснява.Ще те разбере-ако иска, ако не го направи значи няма никакъв смисъл да продължава всичко това.
И колко често се виждате?Не е ли все едно си сама?
Мисля, че 2 години са достатъчно дълаг период от време за показване на чувства....Щом все още се държи така,значи шанс да се оправи просто няма.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b38bbdf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 9 ще ти отговоря на въпросите.Разделят ни 150км.Неговото и моето семейство са против връзката ни,поради основателни причини.Поканих го на гости вкъщи(в моя град) да се запознае с родителите ми.Той дойде,нищо не донесе,а можеше една кутия бонбони от уважение да донесе.Както и да е.Това е най-малкото.Вкъщи всички се държаха много мило с мен,едва ли не го боготворяха като принц,ядене,пиене имаше,много се бяхме приготвили.Той се държа с мен като че ли ме няма.Гледаше яденето,пиенето,постоянно стоеше на компютъра ми ,а като бяхме на масата и той стоеше до мен въобще не ме поглеждаше.

Хвалеше се,че тук работел,там работел,абе на голямата работа се правеше.Похвали се,че наскоро преди няколко дена отворил фирма за преводи и легализация,а даже не почерпи за фирмата.Просто всячески по-каза,че се интересува от храната,яденето,забавлението,но не показа никакво внимание към мен.

Та поради тази причина нашите не го харесват.Като сме били заедно в един град винаги по заведения все аз съм плащала сметките,а иначе аз само учех,не работех,а той работеше.И след доста време като събрах смелост да му кажа,че вече немога неиздържам да плащам навсякъде все аз сметките,все пак не съм банка,а и е много грозно постоянно момичето да черпи момчето.И той ми каза,че е нямал възможност и му е било много неудобно и не го е осъзнавал и че ще се промени.Не мисля,че е нямал възможност,защото тогава работеше на хубава работа.Промяна наистина имаше ,сега аз си плащам моята сметка,а той неговата като седнем на кафе.

Той така и не ме запозна с родителите си.Запозна ме само със сестра си(аз и нея черпех).В началото и до едно време с нея се разбирахме,но после се скарахме за едни учебници,почнахме да се обиждаме,стана направо голям ужас,направо беше ад.Приятелят ми застана на страната на сестра си,все пак,тя е негова кръв.Поотихнаха нещата.Опитах какво ли не да се сдобря със сестра му,но не се получи.Ако един човек сгреши и я обиди , тя никога не прощава.

Стигна се до там ,че дори майка им ми се обади да ми се кара ,да не се занимавам с тях.А,аз въобще не познавам майка им.Поотихнаха нещата.Майка му и сестра му много му са се карали заради мен,казвали са му много пъти да ме зареже,но той не го е правел.Преди седмица той ми каза,че майка му ,му е забранила да говори с мен,казала му така:"Събирай си багажа и отивай да живееш при нея.Забрави за нас!" .Той много държи на семейството си.Каза ми,че неиска да се кара с тях,нито пък с мен.И ми сподели,че от 3 месеца е криел тайно връзката ни,не ми е казал,за да не се ядосам.

И сестра му веднъж като ни видя да си пишем в СКАЙП е казала на майка му и са почнали големите скандали и забрани и са му мелели сол на главата заради мен.Говорех със сестра му,тя ми каза,че никога тя и майка и няма да ме уважават и да приемат връзката ни,но щом искаме да си живеем заедно,да се оженим и да имаме деца.Общо взето нашата връзка е много странна,сложна,объркана като сапунен сериал е.Аз повече няма да му звъня,както ме посъветвахте.Той,ако ме обича и ако иска да е с мен ,знае как да ме намери.Не съм се скрила.Ще се радвам да чуя още коментари.Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30179c6427
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Винаги ми е казвал,че ме обича и ми го е показвал,но наистина понякога незнам така странно се държи.Говорели сме много безброй пъти,но така и не можахме да се разберем.Всичко си споделяме.Познаваме се прекалено добре.Даже,когато го питам нещо преди да ми отговори знам какъв ще е отговорът ми и той ме познава много добре.Проблемът е там,че много се караме,обиждаме,после се извиняваме .Незнам.Много искам да се оправят нещата,защото много го обичам,но той ако е спрял вече да ме обича трябва да се оттегля и да не се унижавам.

Снощи се сдобрихме.Казах му,че ще го слушам и ще правя,каквото той поиска.Снощи ми каза,че днес щял да има работа.
Днес въобще не съм го търсила,но и той не ме потърси.Това говори,че не ме обича както казва и не му пука за мен :((((( Истината понякога много боли...

Разбирате ли този човек си играе с мен, върти ме на пръста си.Каквото каже ,това правя,а когато аз поискам нещо от него той не го изпълнява.

От месец насам го моля само за едно да ми обръща внимание нищо повече.Той казва,че ще го прави,но не го прави,постоянно ми крещи,обижда ме и аз все го търпя,защото го обичам.

Разбере ме ,аз не искам да храня празни надежди,ако неиска да е с мен да ми го каже направо ,а не да ми пише смс,че ме обича и ми се извинява,ако ме е обидил с нещо и на другия ден да ми се кара и да ми казва,че от 2 седмици се чудел как да ме разкара(това ми го каза,когато ми беше направо бесен ),после след 2часа някъде ми каза,че искал да се успокоят нещата и да бъдем заедно.Май и той незнае какво иска.Може и да си има друга,или много ,незнам .

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b6d4c2e5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ето грешката. Защо си допуснала подобно нещо? Аз подобен човек... хм... айде, не върви да го пребия от бой, едва ли ще успея, но бих му видяла сметката много бързо. Родителите ти са съвършено прави да мислят така. Надали те обича наистина. Какво си се заинатила да си с него? Майната му, един мъж трябва да е достоен; а що се отнася до връзките, да проявява уважение. Но и ти носиш вина, че си го допуснала. Научил се е да минава метър.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30179c6427
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 13 наистина съм съгласна с твоя коментар.Наистина аз съм виновна,че го търпях толкова много,затварях си очите.Връзката ни вървеше много добре и гладко,но когато аз се осмилих да му кажа всички неща,които ми тежат.Той много се ядоса и оттогава започнахме да се караме.Просто в един момент си казах,че вече ще казвам всичко,каквото чувствам и от този момент почнахме все да се караме.
Все си мисля,че един човек,ако обича любимия си,колкото и работа да има,проблеми винаги ще намери поне една минута ,за да се обади на любимата си да я чуе как е.Той не го прави.

Казвал ми е неща от сорта" Аз,ако не те обичах,щях ли да ти нося сака до автогарата и да те изпращам,а?" едно такова ядосано ми го казва.
Казва ми,че майка му ,забранила да говори с мен .Ами хубаво,но майка му цял ден не си стои у тях,ходи на работа, но той пак не ми се обажда,защото по това време работел,бил много зает.

Всички сте прави,този човек,не ме заслужава изобщо.
Може и аз много грешки да съм направила,но той да не мисли,че е безгрешен.

Работата е там,че немога да се разделя с него.Като,че ли има някаква МАГИЯ,която макар и да се разделим за ден,два все ни събира заедно.Незнам ,какво е това.Искам и двамата да сме щастливи,но невиждам как ще се оправят нещата.

Казва,че ме обича и че иска да е с мен пък не ми се обажда или пък като се чуем все казва,че е зает,че има работа и все няма време за мен.Пък иначе казва,че винаги имал време за мен,но не е така вдействителност.

Има два варианта или си играе с мен или просто незнае какво иска.Мисля,че по-скоро е първия вариант,макар ,че и втория не го изключвам.Всичко е много объркано,но много скоро ще се види какво ще стане.Както всички знаем ИСТИНАТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИЗЛИЗА НАЯВЕ.Въпроса е там,че прекалено много търпях и все някакси ми се иска да си е заслужавало търпението ми,жертвите ми,но за жалост той никакъв знак не ми дава.Просто мълчи,спотайва се.

Днес не съм го търсила,но и той изобщо не ме потърси.Сигурно утре ,ако ме потърси ще се оправдае с нещо от сорта:"Бях много зает,после се прибрах,хапнах и си легнах.Извинявай много,че не ти се обадих." А може и утре пак да не ми се обади,нищо чудно.Това неможе да продължава вечно.
Благодаря на всички за съветите и мненията!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 75437b373b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ужасно е това, че един мъж не плаща сметката на жената. На мен лично това ми прави много лошо впечатление. Просто аз съм на мнение, че мъжа задължително трябва да плаща сметките-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Не е проблем да се бръкнем в джоба, но самия жест е много кофти. А и това, че един мъж се оставя да бъде издържан от жена говори достатъчно за него- не струва!
Dan Lai

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30179c6427
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами да и аз мисля,че е много грозно една жена да плаща сметките.Разбира се,че е важен жеста.Примерно като е нямал възможност да плаща сметките тогава да не ме е водел на кафе (да ми беше предложил да се разхождаме в Морската градина,да ходим тук и там,има много неща,които могат да се правят и без пари).

А и честно да ви кажа той тогава не беше толкова зле,работеше си и си мисля,че можеше най-малкото да плати поне своята сметка,но явно така му е изнасяла все аз да го черпя.Защото макар и след доста време като предобих смелост да му кажа ,той се промени плащаше своята сметка и аз моята,така че явно просто не е мъж както казвате.

Искам да ви разкажа още една грозна случка.
Веднъж както си спяхме,той ми каза:"Всички мъже харесват жени с големи цици като на Преслава.Имам списание с голи снимки на Деси Слава." ,каза го много задоволително и показа с ръце "ей такива като на Преслава".Моите гърди не са големи,много добре знае това,аз съм много чувствителна и той много ме нарани,за малко да не се разплача.Цяла седмица бях много отчаяна от това негово изказване.Каза ми,че го е казал на майтап,но после пак в един смс ,а и в СКАЙП ми потвърди,че харесвам жени с големи цици.
Немисля,че човек , който обича любимата си ще каже такова нещо.

Понякога се държи много странно.Има и още случки,ако ви интересно ще ги разкажа и ще се хванете за главата.
Благодаря още веднъж на всички за коментарите!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 50657a7b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 15, защо мислиш, че само мъжете трябва да плащат?В началото-да, все пак първото впечатление е важно, но после може нещата да са взаимни, единия тук, другия там...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3a65e5bff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Номер 15 ти си пълен комплексар !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9ae6903977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не номер 18, ни най-малко съм комплексарка! Това, че не бих си позволила да се унижавам да плащам сметките на мъжете не ме прави комплексарка! Все пак трябва да се усеща кой е мъжа във връзката ни, нали?! Най-лошото в случая на авторката, не е самия факт, че тя е плащала, а това, че на него не му е било неудобно. Естествено, че на всеки може да се случи да няма пари, но при тях това е било системно. Аз не бих се унижавала така, защото за мен това е унижение.
Dan Lai

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f2df287e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здр пак съм аз номер 9, прочетох всичко което си писала и да ти кажа , къв е твоя, че ти да му плащаш сметките всеки път, аре разбирам 1, 2 пъти може, но всеки път, това вече е простошко, нямал пари, бла бла, можеше поне да си плаща само неговото питие.

Мила мене ако питаш зарежи го, за да не страдаш после. То ако се ожените ще е по- лошо, твоя ще се хайтосва, а ти ще правиш всичко, ще плащаш тока, водата, тел. храната ти ще я купуваш, а твоя ще се оплаква,че няма пари. Мн жал ми стана сега за тебе, ако го обичаш работата е лоша, каквото и да ти кажем ще си мислиш за него, но съм сигурен,че можеш да срещнеш и друг, когото да обикнеш. Така,че да не ти пука като тебе твоя няма и да намери от цялата работа само той губи да знаеш.

Но едно не разбирам, защо винаги такива момичета ходят с нехаранимайковци, с какво ве привличат не мие ясно. А за разтоянието да ти кажа е мн голямо, но те разбирам. Аз съм студент 20 год и в момента обичам една моя колежка, разстояниета между моя и нейният град е 200 км, но непреставам да мисля за нея, не съм я виждал от 2 мес, но в главата и сънищата ми е само тя. Сорка малко се отклоних. Така,че млада си недей приема толкова дълбоко нещата.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b38bbdf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 18 разбираш ли постоянно винаги аз плащах през цялото време, това е много грозно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 62774a4e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Hе луд, който яде баницата, а който я дава ...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b38bbdf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Прави сте хора.Това е едно на ръка плащането обаче като ме обижда,като постоянно ми се кара и ме искарва за всичко виновен,а той като ,че ли е безгрешен и невинен.Все аз трябва да го разбирам.Той ,че спря от месец да ми обръща внимание,защото имал много работа.Всичко това ме съсипва. :((((((Обичам го многоооооо!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 767a2089aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Май се бориш за изгубена кауза. След време ще съжаляваш за пропилените години в терзания.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c1171a0090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Толкова ли е от значение кой плаща сметката, все едно едни 5-10 лева ще съборят човек. Когато това се превърне в тенденция обаче нещата се променят, особено ако трябва мацката да плаща. А иначе си има жени които не дават и се сърдят ако настояваш ти да платиш.

Сега към авторката - Зарежи го. Дори и много да го обичаш, при положение че не винаги се разбирате, а освен това живеете в различни градове и се виждате рядко, прото няма как да се случи. Или следващия път като се ведите го обсъдете сериозно. Но ако не сте заедно няма как да се получи.

Ale

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8d860021d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25 5-10 лв. на ден са 150-300лв. на месец!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8d860021d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Зарежи го, използвал те е колкото е могъл, сега не му трябваш и не те търси.Той е глупак, не ти трябва

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d9a75312da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Аз съм точно по същия начин и напълно те разбирам и аз не знам какво да направя ама мн го обичам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker