Просто следвай интуицията си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто следвай интуицията си
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3353 пъти
Хвърлих се в тази връзка сляпо. Предупреждаваха ме, но никого не смятах за прав, казваха ми, че не е редно, че просто няма да се получи.... За пръв път в живота ми всички бяха ужасно загрижени за мен, нямах представа защо..... Имаха едно изградено мнение за НЕГО и считаха себе си за прави..... Може и да са били, но не повярвах на нито една дума, която чух... Не повярвах и определено не сгреших:)

В началото, имаше един период от няколко месеца, в който не чувствах този човек никак близък, не усещах дали и той има изобщо някакви чувства към мен, мислех че просто си губи времето с мен, както и аз с него, тъй като тръгнах с тази нагласа.
С течение на времето започнах да усещам някаква близост, мислех че просто си го самовнушавам, защото го искам, а не се случва.Това е твърде типично за мен....

В един момент усетих как нещата започват да се задълбочават. Показателна, макар и леко изнервяща на моменти, е ревността.... Винаги съм била на мнение, че ако не ревнуваш просто не обичаш и не държиш на човека до себе си. Понякога дори и да се опитваш да не я показваш толкова явно, тя просто се усеща. А аз обичам скритата ревност, в смисъл.... ненатрапчива, някак си сладко е:)

....Времето минаваше, аз се привързвах към този човек, всички останали продължаваха да се придържат към теорията си, че просто не си струва. Участвах все едно в някакви залагания...."Даваха ми" най-много 1-2 месеца, с мотива, че той просто така деиствал... Все ми беше тая какво се говори.... Градът от който съм е малък, имам чувството, че съм в някакъв затворен кръг, и всички говореха все за това.... все едно беше световно събитие. Мразя този примитивизъм....
Дните продължаваха да си минават и нито едно от "предсказанията" на околните, не се сбъдна.... И не само, че не се сбъдна ами просто беше тотално далеч от истината.

Накрая чух и ...ОБИЧАМ ТЕ! Беше странно, не повярвах, че е истина, все пак някъде мноого дълбоко в мен се е криела една малка частица съмнение, насадена от всичко, което бях чула, но така или иначе уж категорично отричах...

След "Обичам те" всичко се проемни, започнах да гледам на нещата по различен начин, започнах да приемам и него по различен начин. Бях щастлива, знаех че е искрен.... Исках и все още искам, да го задържа за себе си..... завинаги.

Има някои пречки, който всъшност не са никак малки, но не съм от хората , който се оставят на трудностите да ги повалят. Проява на слабост е.

Написах тази история с една определена цел, исках да дам като пример нещо реално случващо се.
Найстина до гуша ми дойде от хора, знаещи всичко. Хора, който гледат другите, а себе си не виждат, всъщност те са жалките отстрани. Писна ми от хора, който мислят, че са вечно прави и информирани за живота и отношенията на другите, а всъщност техните лични отношения с околните са под всякаква критика.

Написах историята, за да кажа на всички, който се съобразяват с мнението на околните.... просто да престанат. Какво е значението какво мислят за теб и какво говорят. За тях или за себе си живеем?

И нещо последно.....Ако се съмнявате в нещо, не се вслушвайте в чуждите съвети, просто послушайте собствената си интуиция, тя никога няма да ви подведе :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0ba53411e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съгласна съм с теб, скъпа авторке! Ние самите знаем кое е най-доброто за нас, не другите. А и ако сами не си строшим главата, няма как да си научим урока :)
Аз съм горе-долу в твоята ситуация - какви ли не неща съм чувала за приятеля ми, колко хиляди пъти ме съветваха да го оставя, колко много пъти той ме нарани и предаде... Но аз съм щастлива само с него и нищо друго не ме интересува. Аз съм с него, не другите. И само това е важното - че се чувствам идеално с него.
Пожелавам ти още много любов занапред и продължавай да се доверяваш на интуицията си :)
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5a12106b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето ще покаже. Не бързай да се хвалиш. Нали знаеш приказката за вълка - мени си кожата, но не и нрава.
Дано твоят приятел се окаже едно от малкото изключения.

Понеже съветът ти е да следваме интуицията си, ще ти цитирам нещо, което ти си написала. И ми кажи каква е била интуицията ти там:

"В началото, имаше един период от няколко месеца, в който не чувствах този човек никак близък, не усещах дали и той има изобщо някакви чувства към мен, мислех че просто си губи времето с мен, както и аз с него, тъй като тръгнах с тази нагласа."

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3f216a2f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм точно в твоето положение...няма ден който дане са казали нещо лошо за гаджето ми :( вече незнам и аз ;(;(;(;(;(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 35f117918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичета, има и положителни и отрицателни примери за ползата от интуицията. Нали самите вие не познавате достатъчно добре себе си? Как инуицията ще ви помогне да опознаете друг човек? Но не се вторачвайте в това да търсите недостатъци -човек без такива няма. По важо е желанието да усещаш, че човекът с теб е готов да преодолява своите, за да ви се отдаде, а не за да ви спечели. Че полага усиля в дадената посока. Упреците към вашия партньор могат да идват от всякакви посоки и по всякакви причини. Включително и от ваши наистина близки хора. За вас важното е едно -може ли конкретният човек да поема отговорност и да я отстоява. Защото от това зависи и животът на вшите деца. Всичко друго е пепел. Включително и добрият секс. Всичко се намира. Умението да си отговорен -не. То е вродено и възпитано през първите 7 г.
А интуицията по чесо подвежда и по рядко нацелва истината.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker