Не издържам повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не издържам повече
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 4822 пъти
От 4-5 години имам връзка с приятеля си. В началото като се запознахме бяхме студенти, учехме в различни градове, но се харесахме и пътувахме, за да се видим. Нямах търпение да го видя през прозореца на звтобуса или докато го чаках да ми дойде на гости в квартирата.

Оказа се, че сме от един град и продължихме да се виждаме и когато завършихме. Но нещата започнаха да се променят малко по малко. Той пак беше много нежен и внимателен, но имаше задължения към семейството си, работа и т.н. Започна да остава все по малко и все по- малко време за мен. Никога не сме ходили заедно някъде, не сме ходили на почивка - само веднъж сме ходили на плаж. Знаете ли, нямам си почти никого и ми е много трудно и много самотно. Той излиза с приятели, но не ме кани...

Преди около 2 години поиска да се разделим -каза, че вече не ме обича и искал да се разделим... Попитах го дали се е запознал с друго момиче - той помълча и каза, че е излизал с някакво момиче 1-2 пъти , но не тя била причината да се разделим. Изкара мен виновна отново и ми разби нервите...

Това мина - толкова много исках да се сдобрим! Най-лошото беше, че когато исках да ме подкрепи поне малко ( бях на път да се побъркам) той не ми вдигаше телефона, а ако ми го вдигнеше се държеше безобразно.

След този случай се събрахме отново , но нещата далеч не бяха розови. Вече се виждахме само вечер у тях. Колкото и да настоявах да излезем на разходка, кафе и т.н. това се случваше много рядко... Пак ми казваше, че ме обича, но аз вече не му вярвах... Дори понякога се чудех дали аз го обичам все още.

Аз не съм тинейджър - вече съм на 27 години, почти 28 и сега като гледам как приятелките ми ходят по чужбина, на почивки и имат дори по две деца ми става много мъчно... Аз пазарувам от второразрядни магазини, нямам работа, все още живея с родителите си и се срещам с човек, на който въобще не му пука за мен! Понякога се чудя защо ми се обърка така живота!

Тази вечер трябваше да се видим с въпросния господин, който по-рано ми написа : "..довечера много ясно, че ще се видим..." По-късно , тъй като не ми се беше обадил му звъннах и той ми каза, че е навън с един от приятелите си (по-рано същия ден ми беше отказал да излезем, защото времето било лошо).

Аз се ядосах страхотно много и го попитах не е ли могъл да ми се обади по-рано и въобще смятал ли е да ме осведоми, че няма да се видим тази вечер. Той само каза : "...нека да говорим по -късно." и приключихме разговора. Малко по-късно пак му звъннах, но той не ми вдигна. Написах му смс да ме забражи и да не ме търси. Наистина не издържам повече! ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: b700b57295
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си губи повече времето с него, достатъчно много си загубила. Сложи край, но завинаги. Ще ти е трудно, но ще се справиш. Времето НЕ лекува, ще се излекуваш с друг. Влизай в интернет, търси нови запознанства, излизай и бъди разумна. Успех

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a4f4475846
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормална история, милиони като нея. Дошло е време за промяна. Помисли и реши какъв искаш да е живота ти, какво искаш да постигнеш, и дерзай! Спри да се оплакваш, защото ти единствено си отговорна за живота си, и както си го направиш, така ще си го живееш. Никой не е длъжен да ти го подрежда по твой вкус.
Всяка връзка започва с надежда за хепиенд, но повечето не свършват така. Тъжно, но факт. Приеми го.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c4aff74f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И защо си се лепнала за него, като виждаш, че нищо не излиза от връзката ви? Хубаво ти е да те унижава ли?Има толкова много свободни мъже, че просто няма смисъл да преследваш някой който виждаш, че не те обича!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b1f4854c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Достатъчни са няколко факта, за да разбере човек, че не просто не те обича, а и не му пука за теб. Не те търси, когато знае, че имаш проблем, излиза с приятели, а не с теб, не ти вдига телефона, когато го търсиш, не ходите заедно на почивка... Какво всъщност правите заедно, не разбрах... А 28 години са прекрасна възраст за ново начало с нов човек. Желая ти успех!
Smile

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f1fabc52b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А той на колко години е?

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5d1a5b0f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Cъщата история беше и при мен...ама имай предвид такива са толкова унижавани от някакви курвентии,дето са им разбили нещастните сърца,че не се учудвай как като намерят свястно момиче дето да ги уважава и му с качват на главата и си избиват комплексите.и те са обичали,и тях са ги тъпкали.аз прекратих такава връзка след 1 година,а можех да продължа като теб..все едно чета моята история.после разбира се ще те търси,но като се върнеш ще е същото.като си хванеш нов,ще почне да плюе.

Hаправи си една равносметка какво си мисли неговото обкръжение за теб?? е едва ли те мислят за сериозната му приятелка..винаги ще иска да те държи защото го обичаш,защото не си като останалите овци,дето ще си лягат с други...ноо...никога няма да е така както ти искаш да бъде..а и предполагам че има хора които вероятно не знаят че съществуваш..разкарвай го и да си отива там където му е мястото..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bfcc2cd3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все едно четох моята история, само че аз се примирих. Нищо не се промени! Четири години - не ми звъни, никъде не ме кани, все у тях се срещаме!
Намерих си хубава работа, уча, но уви - още съм влюбена в него...и за себе си знам, че не мога да му изневеря.

Имаш две алтернативи. Първата - далеч от него. Забравяш го и си намираш друг.
Втората - колкото е трудно, го приемаш и оставаш без да се оплакваш.
Мисли!

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 53903c981e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 и аз съм така! Все едно аз съм писала коментара ти, уча не мисля за него... но ми е във сърцето! Не мога да му изневеря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker