Не мога да отговоря на чувствата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да отговоря на чувствата му
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3626 пъти
Здравейте на всички, който посещават този сайт. Преди няколко месеца започнах да влизам в него и наистина някой истории много ме трогват, дотолкова че понякога и плача като ги чета, може би защото и аз съм преживяла подобни неща. Искам да споделя тук затова, защото знам, че е анонимно. Не искам съвет-просто да излея душата си.

От година и половина съм разделена със съпруга си. Той живее с друга жена, а аз живея с двете ни деца при родителите ми. Все още не сме разведени, но натам вървят нещата. Но това информативно ви го казвам. Причината, заради която сега пиша тази история е че от миналата година ноември се виждам с един мъж. Когато се видяхме се харесахме и започнахме да излизаме на кафе, говорихме си, споделяхме си. Той ми разказа, че е бил женен и има дете, но сега бил вече разведен. Много често се виждахме, може би на два три дни и си излизахме да пием кафе.

Беше само приятелство-но самата аз се питах дали може мъж и жена да бъдат само приятели и да си споделят тревоги и проблеми както примерно бихме си споделили с жена приятелка. И се оказа, че не може-защото той се влюби в мен. Но скоро по непонятни тогава за мен причини пишехме в скайпа и той ме предупреди да не вдигам тел. на непознат номер, аз питах защо, не ми отговори и така оставихме темата.

Когато се видяхме мен изобщо вече не ме интересуваше защо беше това за тел., но той реши да ми каже. Оказа се, че живее с жена, от която има и дете освен онова, което си има от първата и тя е видяла номера ми, че е говорил много често с мен по тел. и е станало скандал.

Но те по принцип и не им вървели нещата-и са тръгнали към раздяла, така ми казва той. Преди десетина дни аз му казах, че така не мога и не искам да имаме връзка докато не си уредим нещата-аз да се разведа, той ако иска да се разделя да го направи и чак тогава можем да говорим за евентуална връзка.

Дотогава не искам да говорим по тел, в скайп, да се виждаме и т.н. Той разбира се отначало не искаше, после видя, че няма да ме обори и спря да ме търси. Това стана долу горе за една седмица-и оня ден за беля аз му написах да се видим да пием кафе ако иска и той се съгласи. А аз му го казах затова, защото през цялото това време знаех, че него го боли много от това, че не искам да съм с него и някак си искам да облекча чувството за вина, което изпитвам заради това.

Видяхме се, говорихме си, раздразнихме се един друг пак и днеска пак го отрязах, че няма да се виждаме и чуваме докато не ни се оправят личните проблеми. Сега знам, че той още повече страда, защото сигурно се чувства излъган и подведен. Знаете ли, чувствам се много гадно, защото май си играя с чувствата му. Той е мислил дори за общо бъдеще един ден, дори и да си имаме дете, иска да се запознае с мойте деца и т.н., а аз не мога да отговоря по същия начин.

Може би си търся и някакви извинения като това да си оправим проблемите-защото той сам ми каза, че може би за мен е просто някакво влечение, а за него аз знача всичко, когато говори с мен е щастлив, направо лети от щастие дори само като ме чуе по тел., а като ме види го е страх да ме докосне, за да не ме счупи-така ми каза. Това исках да споделя с вас и моля без злобни коментари

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: b109a3e028
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бива да чувстваш вина. Той не е цвете за мирисане. Оставил 1 жена с дете иска да остави втора...Ами ако ти след време се окажеш третата? В началото всички са добри, после виждаш, че нещо им куца. На тези дето е направил деца и без тях не е могъл, а сега....вече може и без жените и без децата. Може би нарочно ти говори така, за да се виждате, защото вероятно си му симпатична, интересна, нещо ново си за него....Не изпитвай чувство за вина, достатъчно си изпатила. В крайна сметка себе си обичаш повече, нали?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b21100aefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти какви взаимоотношения искаш с този мъж, ако се раздели с жената, с която живее сега? Само приятелски ли? Вече е невъзможно, както си разбрала.

Когато чуя истории за мъже, които започват нова връзка, без да са приключили старата, и това не е единичен случай, а поредица от такива, предполагам, че на мъжа бързо му омръзва да живее с един човек, или има погрешна представа за него или не си прави труда да го опознае по-добре, преди да се обвърже.

Почти съм убедена, че и другите две жени са чували същите думи, които е казвал на теб. Не ги приемай за чиста монета. Той може и да си вярва, но да вярва във фантазията, която си е създал за теб, не в теб.

Да не говорим, че е крил известно време сегашната си връзка, докато не е било наложително да я изкара наяве. Готов е да се откаже от своите деца, а да приеме чуждите (твоите). Какъв човек би го направил?

На твое място много, много добре бих си помислила дали да създам връзка с такъв човек, да не говорим за планове за бъдещето.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9e7fc1980f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не знам дали моят коментар ще бъде ''злобен'' или просто обективен, но на мен този мъж не ми изглежда читав. Рискуваш много да те разочарова. Човекът с лека ръка оставил едно дете без баща, сега и друго, а и толкова безогледно те е лъгал за семейното си положение.

А ти- прощавай, изглеждаш много наивна в реакциите си. Изобщо- опичай си акъла, дане станеш третата подред с дете от тоя мачо, а той да си развява лъжите пред четвъртата....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db14006a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да е влюбен в теб и това, което говори да е истина. Но доколко трябва да му се довериш е друг въпрос. Май двамата сте твърде различни. Ти искаш да приключиш със старата връзка и да започнеш начисто, докато той държи втората в къщи, а подготвя вече терена за трета. Това не ми се струва почтено и си мисля, че когато и ти му омръзнеш, ще почне да излиза на кафета с четвъртата и да и обяснява, че развода му е въпрос на време...Мисля, че си постъпила правилно като си посавила картите на масата.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5f954eb0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най добре премисли първо за себе си, какво те привлича -обещанията за твоята "бъдеща" единственост, или желанието да упражняваш забраненото усещане за крадено щастие. Според мен от описанието ти се излъчва не авантюризъм, а заблуда. Не е осъдително да правиш секс с човек, паралелно, тайно, скришом и т. н от другия, с който живееш. Не си внушавай, че тази авантюра е престъпна. Просто тя се прави скришом, защото обществото, практикувайки я, едновременно я и анатемосва. Но тя НЕ Е престъпление и е съвършено естествено явление. Така, че не е нужно да се развеждаш или да отстраниш отговорностите си към съпруг и семейство, за да ги посветиш на друг.
А неговото поведение е стандартно. И се ръководи от същите принципи които ти описах. Ако ги приемеш, ще имате по кратка или по дълга, но откровена и изпълнена с наслади връзка. Ако не, прекрати я още сега и не си разваляй безсмислено семейството. Той своето -също.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker