Отдолу е асфалтът, а още по - долу бих била аз... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отдолу е асфалтът, а още по - долу бих била аз...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3387 пъти
Здравейте. Дълго време се чудих дали да пиша или не. Искам просто да си излея душата, без да искам нищо от вас, освен да кажете своето мнение или съвет...

С приятеля ми ходим от 1 година. Веднага мога да го опиша като мил, любящ, даващ много внимание, усмивки, нежни думи. Но това беше преди. Не че сега пак няма мили неща, но се усеща разликата.

Напоследък ми се кара за най - малкото и дори не ме търси по телефона ( да отбележа, че винаги той ме е стрелкал и аз се обаждам, той не звъни, защото аз имам безплатни минути ). Преди само да се сдърпаме леко не спираше да ми звъни и да ми казва, че ме обича, а сега има моменти, в които направо ми казва, че му писнало да се караме и затваря телефона и ляга да спи вечер, а аз се скъсвам да звъня...

Забелязала съм, че ме вика да спим заедно единствено, когато не съм в цикъл, а когато съм забравя за мен, та дори не се виждаме. И все пак не вярвам да ме използва само за това. Каквото и да се случва е неусетно, може би не ме обича вече. Напоследък думите " Обичам Те " се измениха в " Обичкам Те ". . .

Той не работи сега. Единственото, което прави е да стои на кумпютъра по цял ден, защото няма работа, вечер ляга кога на време, кога по - късничко, но като цяло няма от какво да се измори.

Тази сутрин го събудих по телефона в 10 и 30. Той се държа малко грубо, сякаш го измъчвам, казах му че искам да се видим, беше доста кисел. Не сме се виждали от седмица. . Обидих му се. Казах му, че и мен са ме събудили така, но съм била усмихната, защото искам да го видя...

Казах му, че съм обидена и че вече не искам да излизам и затворих, а той дори не звънна повече.... Сигурно спи.

Напоследък не ми е сособено весело. Като си спомна колко много ме обичаше, а напоследък няма спомен от това, което беше. И ако се опитам да му кажа, че нещо не е наред или не се чувствам добре, той никога не обръща внимание на това какво ми е на мен.

Автоматично има отговор, че всичко е наред.
Преди много се палех в споровете, но напоследък просто мълча и плача... а понякога дори не плача.

Докато той изсипва куп обиди, че съм била зла, злобна, че сигурно вече съм му изневерявала, крайности, без причина започва да казва че съм му правила на пук, дори да не е така и аз вече ставам виновна...

Няколко пъти правеше намеци, подбазикваше се, че момичетата като тръгнат с едно момче и спират да се правят красиви за него.

Ако не вярвах, че ме обича нямае да се боря... Аз все още знам, че всичко между нас не е наред, или пък може би не е и аз не искам да го видя... А може би той не го вижда и се е оставил на течението докато всичко рухне от самосебе си.

И аз имам много вина, и ако не пред него, тук бих го признала. Немога да му се сърдя много с тези чувства, които изпитвам, бързо ми минава, но той претърпя много изминения в тези спорове и не знам кой лик е неговият.

Казва неща за мен, които не са типични. Егоист, злобарка, каква ли още не, казва че съм такава. Аз казвам, че не ме познава, а той отвръща че аз съм виновна че не ме познава. За споровете също така казва - че аз съм виновна.

Но дали. . АЗ ЛИЧНО ЗНАМ ЧЕ КОРЕНЪТ НА ТЕЗИ КАВГИ Е ДЪЛБОКО В НЕГОВОТО НЕУМЕНИЕ ДА ПОМИСЛИ И ЗА МЕН И ДА БЪДЕ ПО ОБЕКТИВЕН НА НЕЩАТА И ЧЕ ПОНЯКОГА НЕ Е НУЖНО ДА ВИКА ПО МЕН А ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ПРОБЛЕМА МИ.

Като например веднъж ме попита какво има, защото видя че съм тъжна в Скайп... Отначало не исках да споделя, защото знам как ще ме обвини и че просто няма смисъл да говоря с него. Но ме накара, някак си.

Казах му, че напоследък го чувствам леко отдръпнат и че ми липсва любов и тем подобниииии... Ядоса се и стана спор, не му пукаше че нещо ми липсва и не е наред и така....

Все аз съм виновната ... А може и така да е.. Но какво.. Да се откажа от него ли?

Това беше най - великото нещо, което някога ми се бе случвало. И ако не съм с него, заглавието на историята ми ще бъде доста значимо за мен.

Как да го накарам да ме обича............ ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2763817dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре го сменяй!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5847e4a56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОХ БОЖЕ, ТОВА НЕ Е НЕУМЕНИЕ ДА ПОМИСЛИ И ЗА ТЕБ, А СЕ КАЗВА - НЕЖЕЛАНИЕ.НЕ СТАВА НА СИЛА. КАТО ВИЖДАШ КАК СЕ ДЪРЖИ, ПРОСТО СЕ ОТДРЪПНИ И ГО ОСТАВИ. ВСИЧКО Е СЧУПЕНО, НЯМА ДА СЕ ЗАЛЕПИ ОТНОВО, ПО ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛА, ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗВОД, КОЙТО МОГА ДА СИ НАПРАВЯ Е ,ЧЕ ТОЗИ МЪЖ ОТДАВНА Е ОХЛАДНЯЛ КЪМ ТЕБ И СИ МУ КАТО НАВИК. КОЛКОТО И ДА Е ТЕЖКО ПРОУМЕЙ ГО

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5847e4a56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   НЯМА НАЧИН ДА НАКАРАШ ЕДИН ЧОВЕК ДА ОБИЧА НАСИЛА. НЕМОЖЕШ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f8c89344da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато чета така, отстрани, много ясно виждам картинката. На мен ми е лесно да я видя - нямам чувствата, които да я обременяват, нямам емоциите, които я оцветяват, но дори да ти кажа как е правилно да постъпиш, ти няма да го направиш. Истината е, че много хора тук искат съвет, но в крайна сметка правят, каквото са си решили.

А ако все пак искаш съвета ми - ще ти го кажа. Дай малко въздух на приятеля си. Спри да го търсиш. Ако му липсваш - ще се обади. Ако се обади - не го засипвай с въпроси, обвинения, оплаквания. Бъди мила, усмихната, позитивна. Знаеш ли, жените правим една голяма грешка - много приказваме и не се усещаме как ставаме досадни. Мъжете слушат, слушат в началото, но после им писва от нашето мърморене и започват да избягват сериозните разговори. Отегчават се, защото всеки път въртим една и съща плоча.
А... може би е хубаво по-често и ние да ги питаме как те се чувстват. От нас не могат да се уредят.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d9569892b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никак не можеш да го накараш да те обича, а и защо ти е нужно? Представяш ли си цял един живот да се чевстваш виновна? Според мен се отдръпни и не го търси и ти и всичко ще си дойде на мястото, ако има нужда от теб ще те търси, ако ли не животът продължава... Защо трябва да си мислиш, че той е единственният? Знаеш ли колко хубави неща има в този живот?

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7468f0132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Как да го накарам да ме обича?"-Не можеш да го накараш на сила, не можеш да накараш някои да чувства това, което и ти.Може и да пробваш, може да успее да те заблуди, че си успяла, но бъди сигурна, че не е така.

Просто или приемаш нещата такива, каквито са, или се отказваш.Решението е твое.Аз не мисля, че има някакъв смисъл да се измъчваш по този начин.На приктика , от това което описваш, все едно си сама.
Или бъди като него, не се задълбочавай, отдръпни се от него леко....Ако му пука ще се опита да те задържи, ако не, просто прекратете отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4e917937e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пишеш: "Забелязала съм, че ме вика да спим заедно единствено, когато не съм в цикъл, а когато съм забравя за мен, та дори не се виждаме. И все пак не вярвам да ме използва само за това."
------------
Не вярваш? Е, повярвай. Пробвай няколко пъти да не му пуснеш, вие жените знаете как - уморена съм, боли ме глава, не ми е добре... И то ще си покаже. Надявам се да греша, но не мисля че те обича особено много. Изглежда си добро момиче и сигурно не заслужаваш подобно отношение. Огледай се, не е само той мъж на тоя свят.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5e7c9f4236
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Когато моят приятел беше във "ловна фаза" (имаше връзка с друга жена), се държеше точно като твоя приятел. Не искаше да късаме, защото бяхме заедно от 7 години, но му беше хубаво с другата и ме пренебрегваше по необходимост (трудно е да се тъче на два стана). Не мога да трърда със сигурност, че ти изневеряват, но много вероятно. Оправданиято на моя приятел беше. че съм го била изплашила с желаниято си да се съберем да живеем заедно и се е поддал на изкушение в пристъп на слабост...Лудост и безумие!?!?

Твоят приятел може би е отегчен от връзката...Трябва да говорите, но без истеризми. Явно нещо не е наред. Ако си прави оглушки му кажи, че не искаш да го виждаш и чуваш докато не порасне и не се държи зряло. Ако въобще не те потърси, бъди щастлива, че си разкарала от живота си един недораснал сополанко, на когото да бършеш...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c39d47dc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Послушай съветите на №4, аз се присъединявам. Спри за известно време да го търсиш, дистанцирай се леко, не унивай, не го задушавай. Времето ще покаже. Може в момента да е в тежък период, поизнервен..опитай се да го разбереш. Ако се чувате не подхващай болната тема, води спокойни разговори. Просто дай му време. Това време ще ти покаже верния път и на теб. Ако той продължи да бъде груб, да те отбягва, да те пренебрегва..тогава причината може да бъде и друга. Може би е време да промениш нещата, надявам се правилно ме разбираш. Успех ти желая!Ж.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d16eb461ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Благодаря на всички!

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 43bf11ec0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Cъгласна съм с 2 и 3...Честно казано наистина мисля,че си малко егоистка...от всичко,което изброи ти все казваше мен,мен,аз....Прочети си историята и виж
Eто цитат
"НЕУМЕНИЕ ДА ПОМИСЛИ И ЗА МЕН И ДА БЪДЕ ПО ОБЕКТИВЕН НА НЕЩАТА И ЧЕ ПОНЯКОГА НЕ Е НУЖНО ДА ВИКА ПО МЕН А ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ПРОБЛЕМА МИ." Все мен,мен,мен,моя проблем...Може човекът да има проблеми или да е в такъв период,дай му малко пространство...Как да не ти се ядоса като ти нон-стоп го търсиш,дай му 1 седмица без да те потърси да му мине и тогава да ти звънне той,ако не ти звънне,значи просто нещо не върви и не сте един за друг .. какво го измъчваш (момиче съм,но подкрепям момчето,виждам къде е проблема)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e21ca34639
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Няма как да се случи така, че да не опита и друга манджа. Не му досаждай. Ако е решил да пробва половия си нагон и на друго място, ще го направи въпреки теб. Спасението не е във "великата и всепобеждаваща любов". Такава няма. Просто помисли и за себе си и се поогледай наоколо, ако имаш нужните показатели, разбира се. Ако пък ги нямаш, пак се поогледай -за всеки влак си има пътници, но ВИП пасажерите не се качват в трета класа. И забрави за великото чувство и се съсредоточи върху великия нагон. Останалото е отговорности и ангажименти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker