Отчаяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1890 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19 години, бих искала съвет от вас, понеже съм много объркана. Имам връзка от растояние вече 5 месеца, и ми е много трудно понеже баща ми е много строг и само пие. Това лято реших да отида на морето за да поработя малко а и да съм с него, но ми е много притеснено, страх ме е че баща ми ще ми създава проблеми. Понеже ще е сам и ще трябва да се гриже за майка си, която е болна. Незнам какво да правя, от една страна искам да се махна от тук да си почина, а от друга ме е страх.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: d6ca643dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако връзката ти е стабилна и имаш доверие на този човек, постави му въпроса да живеете заедно самостоятелно, не при родители. А ако е някой въздухар и безотговорен, тогава за какво изобщо да се занимаваш...

А по въпроса с баща ти ти ще си решиш, но да знаеш, че страха винаги е лош съветник.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6298d7114b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страхът е лош съветник! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a6851ec2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличка, знам, че те е страх, но човек трябва да се бори със страховете си иначе ще прекара живота си сврян в ъгъла. На 19 си, не си дете вече, време е да станеш малко по-самостоятелна и да поемеш отговорност за живота си. Да, човек прави и грешки и после си плаща цената за тях, но си вади поуки и продължава напред. Не можеш цял живот да живееш залепена до вашите и да разчиташ, че те ще управляват живота ти вместо теб. Щом си решила да идеш на морето да работиш, върви. Не си длъжна да се съобразяваш с баща си, да хубаво е да се допиташ до мнението му, но след 18 ти си човекът, който взима решенията за живота си и съответно носи и отговорността за тях. За това, колкото и да те е страх, това е нормално, време е да се изправиш срещу страха си и категорично да вземеш решение. Освен това, свиквай, това е само първото решение, колко още решения ще има да взимаш в живота си... а иначе всички ни е страх понякога, даже много, но ако не преодоляваме страха си, никога няма да направим и една крачка. Горе главата! По-силна си, отколкото предполагаш! Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8288e49147
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ти бях баща, те заключвам в килера и докато не се ожениш никакви мъже.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b71d30b30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е и какво? Дай като навърши 18 всеки да хуква накъдето му видят очите. А тези, които 18 години са те гледали не значат нищо, така ли? Даже и право на мнение не могат да имат, защото видиш ли, ти си на 18 и никой нищо не може да ти казва! Значи човекът е сам, явно съпруга, съотв. майка на авторката, няма в картинката, на всичкото отгоре майка му, която между другото се явява твоя баба, не знам дали се сещаш, е болна и се нуждае от грижи, а и самият баща също, но видите ли авторката след 5 месеца!!! връзка от разстояние ше хукне по морето да си чеше сливата и баш я брига. Така както разбрах нещата, на мен не ми звучи добре. Да на 19 си голям човек, но запомнете - с порастването идват и отговорностите. В случая звучиш безотговорно спрямо семейството ти, които се нуждаят от теб. Единственото, което се сещам, е да убедиш баща си, че е добре да работиш и да изпращаш пари вкъщи за да помагаш по този начин на семейството си в труден момент. Ама не само да обещаеш, а после да забравиш като видиш морето и дискотеките. Поеми отговорност към семейството ти, това са най-близките ти хора. Този 5 месечния утре няма да го има.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker