Харесвам един мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам един мъж!
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3985 пъти
Здравейте, от един месец насам срещнах един мъж. Още в мига който го видях с очите си ме превлече много. Харесвам го, харесвам външноста му.... Начина по който се смее начина по който ме гледа абе всичко що е свързано с него. Не сме разговаряли много а само се засичаме, но още 1 път когато го видях и ми стана много симпатичен ;) Днес се опита да ме заговори, да започнем някакъв разговор. Иначе се поздравяваме като се видим и винаги ми се усмихва и ме глееедаааааа.....

Забелязах че и той така много ме заглежда, и не сваля очи от мен. Мисля че си пада по мен или по моята приятелка защото винаги сме двете. И като ни види неможе да свали очи от нас. Но много ме привлича, мисля че ми допада сексуално така като го гледам... в същност падам си по него харесвам го като сексуален обект и си мисля за това. Имам сексуални фантазии с него, представям си как правим секс... и сме двамата ..

Това нормално ли е? Аз си имам приятел и секса с него е Превъзходен, Много добър, Прекрасен....
Някак си немога да му изневеря защото го обичам, но това не беше ми се случвало никога до сега!
... желая го този мъж и то многооо......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6bd9215d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е. Това, че си имаш приятел няма нищо общо с това, че си силно привлечена от друг.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0a3c454207
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да неможеш да изневериш на приятеля си?Все пак си момиче.Вие постоянно го правите.Голяма работа, че с гаджето ти е добре, защо пък да не му изневериш еий така за кеф.Пък ако разбере някога ще му е кофти, ама какво от това?Хайде давай смело, занапред колко хора ще разочароваш.........

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 00a0a58e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ми ти си си боклук като всички останали жени. Нали си имаш приятел, кво го гледаш??? Гледай си гаджето. Прости си поредната жена, на която неможе да се вярва, поредното доказателство колко сте гадни жените. Чак пък и секс си представяла, ама и било хубаво с приятеля и...Е как ти е хубаво като мислиш за друг. Вече няма да ти е хубаво с твоя човек и ще го прецакаш, а той сигурно те обича. Гадинка си

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7e88687b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Това нормално ли е?"Ами нормално е да ти се хареса някой, около нас е пълно с хора, но дотам. А това: "... желая го този мъж и то многооо......" е доказателство, че си готова на изневяра и няма какво да те спре, а причини нямаш. Природата ти е такава - бивш комунист, бивша курва и бивш негър няма - тежко му на приятеля ти и на бъдещите ти съпрузи.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ce901f6485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нормално е да желаеш друг мъж, ако нямаш силни чувства към приятеля си.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e9537b57d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Каква е тази атака, господа? Знаем вече, че до един сте препатили по една нещастна любов, но стига с тези крайни изказвания и престорена възмута! Мъжката солидарност, съжаление към "клетия глупак" - приятеля.

А вие колко жени пожелахте днес, по колко "скършихте вратлетата"? После как без капка свян целунахте жените си у дома. Но нищо не е било, нали? Защото вас животинското ви оправдава, а нас заклеймява? Стига с тези сексистски прояви!

Не одобрявам изневярата, това да я ясно! Оправдавам човешкото, което вие смятате, че на жената не се полага! Зависи от много фактори дали нагонът ще надделее, но при всички положения не е без никаква вина у другия партньор.

Хайде да приберем "общите знаменатели", защото и на вас не ви е приятно да ви слагаме под тях.

Към автора - Ти вече си "вътре", ако мога така да се изразя! По начина на писане виждам, че си разпиляна и отнесена, само една мисъл е ясна! Господинът те е спечелил, ти решаваш дали и колко лесно ще се дадеш.

Съветвам те да седнеш, да си подредиш пъзелчето в главата и да го споделиш с приятеля си! Животът в лъжа е ужасен и непосилен за чоек със скрупули. Не му причинявай нещо, което не би желала да изживееш. Дължиш на момчето едно уважение, ако не друго.. Не прегазвай достойнството му, ще му е нужно, най - вече след теб!
Чили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 50e3089458
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нека съкратим малко историята - ти питаш нас,защото умираш от желание да преспиш с онзи.Той дори и да не харесва точно теб,вероятно няма да ти откаже и така ти ще изпълниш желанието си.После неминуемо ще си намери друга и ти ще останеш с приятеля си...

Но любимият ти междувременно ще научи за изневярата,защото си твърде неопитна в тази област или пък заради нечия твърде голяма уста и със сигурност ще бъдеш разкрита без особен проблем.
Резултатът ще е край на връзката ви.

Хормоните са си хормони,но за да не пуснеш след време тук тема "Изневерих на приятеля си,а сега той не ме иска вече",в която да се чудиш защо приятелят ти не е нормален средностатистически мазохист и не приема за нормално да му слагат рога от време на време,помисли сега.
Обичаш ли достатъчно приятеля си,за да се въздържиш от изневяра или не? Ако отговорът е не,тогава дано си наясно какъв риск поемаш с решението си.

А най-лошото е,че докато пиша съветите си към теб вече виждам в мислите си прословутата ти втора тема,която сигурно ще видим съвсем скоро... Е,дано да съм сбъркал!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: debad20557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 3: майка ти и евентуално сестра ти също ли са боклуци?! като сте толкова озлобени към всички жени защото очевидно сте попаднали все на подобни замисляте ли се дали причината не е във вас тъпи ограничени и безмозъчни некадърници!!! за да позволите на една жена да ви направи на идиоти значи сте си го заслужили и сте толкова малоумни че да я оставите да си разиграва коня както и дойде!! но после не ни обиждайте а в такива случаи бъдете по-тихи от тревата защото сте смешни!!!

Kолкото до авторката самата ситуация е напълно нормална харесал ти е, привлича те но до там. от там нататък е друга тема и нас не ни засяга. (защото виждате до какви умопомрачителни разсъждения като на номер 3 води всичко това) ;)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: bb0d348f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №3 не можеш да правиш заключение за всички жени заради мислите и чувствата само на една жена.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c865670457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Чакайте сега, момата споменава и нейна приятелка, с която винаги са заедно. И не зна3е точно коя заглежда.
Авторке, да не се окаже че и двете ви заглежда. Внимавай да не се окажете в любовен триъгълник с два тъпи ъгъла.

Ale

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 644e7500a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според някои "женски" коментари излиза че всъщност приятеля ти е виновен за случващото се. Тегли му една майна и си прави каквото искаш. Той човека като е допуснал да те срещне кой му е виновен! Не разигравай коня или както там номер 9 го перефразира, а направо го хващай!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 77c94f60db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   № 10, едва ли № 3 си прави заключенията само на база на тази история. Но дори да познава 99% от жените, и за тях да е валидно казаното от него, онзи 1% непознати не му дава право да прави обобщения за всички.

До авторката:

Ако наистина обичаш приятеля си и не искаш да му изневеряваш, не си вкарвай фантазии в главата. Те само те тласкат към изневярата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6f20533aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всяка жена се чувства добре, когато види, че е харесвана...само, че имаме склонността да задълбаваме едното обикновено заглеждане и харесване в любов и още нещо. Порадвай се на мисълта за този мъж, но ако си в сериозна връзка по-добре спри до там. Ако пък връзката ти не е сериозна просто си гледай кефа.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cee9a307b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   За онези които критикуват дамата.
Вие чувата ли се какви ги говорите какво е направило момичето харесва някой който не и е паркньор и какво лошо има в това та нали за това бог ни е направил различни. Има нещо у момчето което го няма в паркньора и и за това я привлича така ли дрън дрън.........

Той може да си има всичко за което една жена може да мечтае и това правили останалите мъже в тоя свят безлични не разбира се.Естествено че може да се случи така че да срешнеш някого някъде и да потънеш в очите му и да не искаш да излезеш от там.Но това няма нищо обшо с постояния ти паркньор той в този момент е в друго измерение

А това че авторката споделя онова което и се случва доказва че тя нее това в каквото я определяте повечето тук
ако беше щеше да е била вече с младежа без да се чуства виновна за това и да се налага да ви слуша глупостите.

Към авторката:
Знам за какво говориш миличка дори и нищо да не се случи между вас си струва емоцията която изпитваш в момента

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 57fc895dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Mило момиче, ако връзката ти е сериозна и обичаш приятеля си , недей да го разочароваш. а колкото до онзи мъж , ако имаш възможност излезте с него на кафе , за да разбереш колко му е умствения багаж.ако има чувство за хумор , ще е добре-прекарала си забавно времето си ,но дотук . може да се окаже , че е скучен и мълчалив като пън-в такъв случай , ще се излекуваш от еротичните си фантазии.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker