Не мога да спра да страдам за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да страдам за него
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2964 пъти
С "приятеля" ми ходим от 5 месеца, но се познаваме от по-дълго. Аз толкова го обичам, неописуемо е... а той е много студен и корав. Карали сме се и то заради него, и той просто се въоражава с всичкото търпение на света и изчаква да ми мине без да се обади... И аз все му прощавам. И сега не знам какво му е станало, предната седмица ми говорише колко ме обича и че не трябвало да се съмнявам в чувствата му, а след тази 1 седмица вече май още една мина, от както не ми е звънял. Аз му звънях 3 пъти не вдигна. Писах му есемес, че ако не ми звънне днес, няма да продължим така... и той не ми звънна.. Нито във фейсбук се появява, нито по телефона.. Много се притеснявам да не му има нещо, но в същото време съм толкова ядосана и ми е толкова тъжно. Чувствам се предадена. Аз толкова го обичам, а той време няма да ми отдели да се чуем. Искам да го забравя, да спра да мисля за него. Само страдам като глупачка за него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 57a70987f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Даваш си отговора сама. Спираш да го търсиш и той е спрял тебе да те търси. Станала си досадна и той сега се радва на свободата си. Един вид е доволен, че те е разкарал и сега се радва, че няма общо с тебе, ако искаше, щеше да те потърси. Следващият ти ход е да продължиш да го търсиш и да му втръснеш до ента степен, което не те съветвам, защото го отблъскваш още повече, но поне ще разбереш дали е добре или спираш нацяло. Средно положение няма. Иматейте повече достойнство.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 47c3c06353
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото болезнено и трудно да е трябва да се опиташ да го забравиш, щом не те търси значи не те обича, забрави го и продължи напред, можеби някъде те очаква нова любов, само трябва да отвориш очите си.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cd1b34f0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Твоята история съвпада с моята, даже са 1но към 1но! Вече ми е тегаво 3 месеца от както ме скъса! Моя съвет е, ако го обичаш бори се по някакъв начин за него, това мисля да направя аз, тъй като не мога да спра да мисля за него и така, надявам се да има някаква надежда, ако ли не живота продължава!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 17e51e02bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не може да знаем защо той постъпва така. Причината може да е всякаква. Може да има друга, може да иска да те накаже, може и да те обича много, но вината и това което си казала/направила да е доста различно от неговите морални ценности.
Аз никога не съм си позволявал когато приятелката ми звънне да не вдигна, но за сметка на това е имало ситуации, в които не съм и звънял и по месец. Примерно се скараме за нещо с което ме разочарова ужасно много и съответно не искам контакт с нея, защото знам че ще се ядосам и ще избухна, което няма да е в полза на никой от нас. Или просто ме е наранила с нещо и имам нужда от време да забравя нещата или да се адаптирам. Също така ми се е случвало да не и звънна много време, защото виждам че и тя не ми звъни след скандал, в който съм сигурен в моята правота, след което ме обвиняват че не съм звънял, при положение че тя също не го е направила.
Общо взето исках да ти кажа, че нещата са много сложни що се отнася до това кой, защо и как да звънне.
М42

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d82a1b0bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   от Авторката : Написах историята си, за да ми олекне, защото ми беше много тегаво. Мнението на номер 1 като цяло много грубо и повърхностно написано-мъжка логика предполагам. За твое сведение винаги съм била прикрита и сдържана пред приятеля ми. Никога не прекалявам с търсенето, усещам кога трябва да поема аз нещата, и кога той. Единственото, за което ми е било криво винаги е че той не ми звъни, когато се скараме, просто чака да ми мине, защото за него причините са глупави и би било жалко от негова страна да ми се извинява- най-често са заради ревността ми. Преди 3 дни ми беше звъннал през нощта, но аз съм спала и не съм видяла. На следващия ден аз го набрах 2 пъти и му писах СМС, за който писах и тук. В този СМС накратко го попитах с какво е толкова зает, поне да се обади да обясни. След като 2 дни не звънна след този СМС, на мен ми е ясно, не по толкова груб начин да ми го казвате, все едно съм някакъв парцал, който 1 ден е влюбен, друг ден -ЩРАК не е. Това момче е втория, в когото се влюбвам толкова силно. ПЪРВИЯ го преживях, бяхме заедно 2 години. С това момче сега, не съм имала пълноценна връзка и не искам нещата да свършат зле. Още повече, че и приятелките ми не са го виждали в града, нито във фейсбук на линия. Не досадна, а РАЗБРАНА мога да бъда.... никога не съм го задушавала, да му казвам че искам да е все при мен и т. н макар вътрешно да ми се иска..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker