Не мога да спра да мисля за него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да мисля за него!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2201 пъти
Всичко започна преди 8 месеца, беше прекрасно, но за съжаление свърши. Имаме много спомени заедно. Прекарвахме си чудесно. Бяхме 5 страхотни месеца заедно, но той изведнъж реши, че не иска да бъде с мен. Не знам точно поради каква причина! Всеки път се оказват различни! Не зная дали се е повлиял от приятелите си, но не мисля. Януари месец ме скъса, и от тогава не сме заедно. И тогава научих един житейски урок "любов с любов не се забравя "
Той е на 17 години и двамата сме на една възраст. И двамата сме трудни характери. От начало бях много наранена, дори не знаех дали го мразя, или го обичам, е любовта в мен надделя над омразата. Аз все още имам чувства към момчето, което не съм спирала да обичам. Просто ми е голяма мъка и вече не зная, какво да правя! Очите ми се насълзяват само със замисъла за него. Не мога да спра да мисля за него и така, минаха се 3/4 месеца, обикновено ги забравям за 3 седмици или по малко, но този път не ми се получи. Яко ми е тегаво! Искам да направя някакъв опит да си го върна! Моля ви дайте ми някакви съвети, защото адски съм объркана! Адски много ми липсва! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 900350002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те момчетата и момичетата на тая възраст не знаят какво искат. Та аз съм на 20 и не знам какво искам. Според мен му кажи всичко, което чувстваш и ако и той има някакви чувства, ще се съберете. Има и опции да си го върнеш, но какъв е шанса да те остави пак при някаква измислена причина, поне от това, което си написала.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1784e4a3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 20 и контактувам с момичета на моята възраст, и малко по-големи и ако щеш вярвай само фасони търпя. Никоя не знае какво иска :). Кажи му по-добре какво чувстваш, и ако се дърпа или заобикаля му го кажи директно, че не ти се занимава и това е. Иначе ще става все по-зле и по-лошо за тебе. Ще ти е от гадно по-гадно. Няма смисъл :).

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e1956b1a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Той е на 17 години и двамата сме на една възраст.... минаха се 3/4 месеца, обикновено ги забравям за 3 седмици или по малко, но този път не ми се получи. "

Хм... колко е големината на представителната ти извадка, която те доведе до този извод за 3-те седмици?

Съвети за връщане на хора, които не искат да са с нас не давам. Причината е, че ако някой те обича дори да го пуснеш, той ще се върне. 3-4 месеца са доказателство, че той може без теб и явно дори му е по-добре. Какъв е смисъла да упорстваш? Просто си дай още време! Сега без него ти е зле, но с опити да го върнеш няма да ти стане по-добре. С времето ще го забравиш - за разлика от сапунките в живота няма незабравими хора. Казва ти го човек с опит във влюбването в неподходящи хора, който не един и два пъти е трябвало да забравя поредната жаба със самочувствие като принцесата на Монако, но без съответното покритие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 63fe6fb3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любоффф престани да се раздаваш за хора, които не си заслужават, дори когато най-много ти липсват! Обърни внимание на хората, които те обичат истински и те подкрепят въпреки слабостите ти. нали знаеш, най-важното нещо в живота е не какво имаш, а кого имаш! Момчета идват и си отиват, приятелите остават за цял живот. (През живота си не ги губиш, само разбираш кои са истинските). Заедно ще се спарим и ти обещавам, че ще си върнеш предишната усмивка и предишното лъчезарно излъчване! И запомни: МАЧКАЙ НАРЕД И СМЕЛО НАПРЕД! Е. А.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker