Как да я спечеля отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я спечеля отново?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1846 пъти
Здравейте,
Чудех се дали някой може да ми предложи съвет за следния казус:
Преди 2 години се запознах с по настоящем бившата ми приятелка и може би наистина беше любов от пръв поглед. Всичко беше перфектно, дори по-хубаво от това, което съм си представял. Знаех, че тя изпитва същото, което аз към нея. С времето нещата станаха малко по-сериозни - когато започна да се говори за разни планове за напред и т. н. И с времето назря 1 основен проблем - това, че аз съм студент и през учебната година рядко можех да се прибирам в града където е тя, а Тя е все още ученичка. Но да кажем, че това не беше толкова проблем, понеже и двамата бяхме много заети. И тогава изведнъж изникна проблем, какъвто не съм си и мислил, че може да има - Тя започна да се оплаква, че съм прекалено добър с нея, че съм правил всичко да изглежда сигурно...
Но аз нарочно избягвах всякакъв конфликт, понеже както споменах времето ни заедно е ограничено ( често само петък, събота, неделя - когато съм се прибрал ) и желаех да не прекарвам това време в спорове, а в нещо по-приятно.
И в последствие около Нова Година се разделихме като причината, която тя изтъкна е, че е още малка и иска да живее, а не да чака по 2 седмици или месец да се видим, но дори в този момент тя твърдеше, че ме обича и че няма значение дали с кой друг е тя винаги ще го сравнява с мен. След раздялата сме разговаряли и често усещах, че при споменаването на друго момиче й ставаше много неприятно, което говори, че наистина все още има чувства.
Та сега аз не знам как да постъпя :(
Ясно е, че я обичам и я желая, знам, че сега мога да съм с нея повече, но как да я накарам да се върне. Как да я убедя, че ако можем да изкараме по подобен начин още една година вече няма да ни дели никакво разстояние ( понеже и тя ще учи при мен). Как по начало да я склоня да опитаме пак. Мислил съм си да изчакам да мине тази 1 година, но до тогава може да се случат много неща, а аз не искам да рискувам, защото тя е красива и бързо хваща погледа.
Моля за съвет как да постъпя и може би какво да променя в собственото си поведение спрямо нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 24bd61d58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с нея и се опитай да я убедиш да опитате пак, макар че тоя израз "искам да живея" от нейна страна е малко притеснителен. И все пак не смятам, че каузата е безнадеждна, сам казваш, че още те обича. Обещай й, че ще се прибираш по-често и така според мен нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ccc17eaa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато се прибереш у вас, я викни у вас. Почни да я целуваш откачено и продължително, дори и да се съпротивлява! Люби я по най - страстния и откачен начин и то с часове! След като свършите и кажи: "През дните, в които сме разделени ще сме съсредоточени повече върху учението, ще се чуваме редовно както по телефона, така и по интернет! През уикенда, когато сме си заедно, ще живеем, както и двамата искаме! "
Ако не каже каква глупачка е била да се разделите и че напълно е съгласна с това предложение, то отговора е ясен - не те обича изобщо!
Надявам се да съм помогнал и ще ми е интересно да отговориш на коментара ми, ако естествено избереш съвета ми.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 64734582f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми браточка, чувствата и към теб са изстинали. Познати са ми истории като твоите, да знаеш, че нищо хубаво не те чака. Сори, че ти го казвам, ама тя не е за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker