Усещането да целунеш човека, когото обичаш? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усещането да целунеш човека, когото обичаш?
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 4267 пъти
В днешно време като че ли всичко се върти около секса и момичетата и момчетата още от началото на пубертета започват да се вълнуват от него и да го практикуват. Сякаш това става прекалено бързо и моментите с целувката и нежността остават малко на заден план. За мен именно целувката е най-силният израз на любовта и предполагам изключително красив миг.
Тъй като целувката с любим човек е нещо, което никога не ми се е случвало, не спирам да се питам - какво е усещането? Според много хора целувката е нещо специално, от което ти се струва, че по тялото ти протича ток. Но пък не е ли така, само ако е с човек, когото обичаш? Ако е някоя случайна целувка на някой купон, едва ли е същото? Да не говорим, че самата целувка като изпълнение ми се струва нещо страшно трудно. Като гледам примерно навъсената кариерка в магазина, не мога да си представя, че и тя се е целувала, че е обичала и е била обичана, че си е казвала нежни думи с някого, а всъщност най-вероятно го е правила. Особено се притеснявам от целувката с език и слюнката, която се отделя, когато човек не е наясно с нещата, може да изпадне в неловка ситуация.
Та който иска да сподели, предварително мерси - имали ли сте страхове как ще сте справите с целувката, как ги преодоляхте, какво е усещането да целунеш някого?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: a80dfdf889
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Моята първа и единствена засега целувка не беше желана от мен. Момчето ме обичаше, аз постоянно му казвах, че не бива да очаква нищо от мен, но... сякаш не ме чуваше. Веднъж настоя да поговорим и както си стояхме, внезапно ме целуна. Аз се дръпнах, но той опита пак, накрая трябваше да го блъсна, за да престане. Така опропасти мечтите, които като всяко момиче имах за първата целувка. Исках тя да бъде искрена, споделена с взаимна любов и копнеж, а ето какво стана. Дано вие имате късмет.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c56e210978
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Уффффф. Съжалявам, но не можах да излимисля нищо, с което да съм полезна на подобен въпрос! Какво зна1ение има НИЕ как усещаме целувката, като ние не сме ТИ!??? Целувай се и ще разбереш! И това кой мислел или не мислел за секс си е тчхна работа. Ти си мисли, за каквото искаш, но нр питай дебилни въпроси. Все едно да попиташ "кака се усеща, когато с еяде солено", Еми НЯМА отговор! Ядеш сол и РАЗБИРАШ какво е солено.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6bdd472252
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ще ти отговоря така - ако си към 30 и с няколко връзки зад гърба си, ако знаеш какво е обич и любов и си силно влюбен/а - космическо е! Направо извънземно! Все едно се телепортирате в друга вселена, в друга реалност! Душата пее, сетивата са наситени... личността се разтваря, деперсонализира. Чудиш се човек ли си още и как си могъл/а до сега да живееш без това?

Обаче в някаква много по-ранна възраст и без опит - не очаквай чудеса. Нещата са още недоразвити, има притеснения и какво ли още не... Може да е вълнуващо, но едва ли ще е ИСТИНСКОТО, което ти описах по-горе. Всъщност - то не може да се постигне с всеки, а само с малцина, може би и с един, точно определен човек...

Пожелавам ти от все сърце един ден да изживееш такава целувка! Всъщност - дали ще е целувка, дали ще е секс, няма почти никакво значение - това са незначителни подробност, по-скоро са символи или "котвички"... Важни са близостта, единението, съпричастието...

Не се старай и напъвай умишлено да преживееш подобно състояние на всяка цена - то ще се случи тогава, когато най-малко го очакваш, и никога - ако го преследваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 86dfa5c3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че целувката с човека, който обичаш е различна, вълнуваща, изпепеляваща, страстна... от целувката с случаен човек. Или с човек, който харесваш. Ако целунеш човек, който мн харесваш, ще изпиташ вълнение и страст, но не й любов. Има огромна разлика между любовта и страстта.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 15e62977d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това е все едно да обясниш на слепец по рождение какво представлява жълтия цвят. Трябва да се изпита.

 
  ...


...
преди: 10 години, 29 дни
hash: f06cd6a6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз моята първа целувка я изживях като бях на 17. Не броя бързите допирания на устните при играта на шише и няколко такива с един тип от даскалото ми. Едно ще ти кажа- не съжалявам, че съм чакала толкова дълго. Ако започна да пиша какво усещах докато траеше тя, ще се получи цял роман. Просто трябва да се изпита, иначе не може да се опише една истинска целувка.
Страхотно е, че осъзнаваш, че сексът не е най- важното на тоя свят. Разбира се, не мисля че двете могат да се сравняват, просто са прекалено различни като усещания, но наистина нежността се е позагубила покрай цялата сексмания.
Пожелавам ти ако все още не си се целувала, да намериш някое момче, което да те обича и да те разцелува така, че краката да ти омекнат. ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 06bfcaa92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   за мен целувката е по-хубава от секса понякога дори. дълбоката страстна целувка, с която казваш 'обичам те, твоя съм'. една целувка може да ти покаже всичко, което искаш да знаеш. обожавам да се целувам.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 3cc2fb9411
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Целувката, с човек когото обичаш е нещо много по - голямо и различно от всички други целувки. Първата ми целувка беше, с човек, в който (мислех) че съм влюбена. След нея не мигнах цяла нощ, втори човек - пак не мигнах и така известно време това се повтаряше.

Но когато намерих човека, който наистина обичам и когато се целунахме, нея нощ спах като бебе.

Явно вътрешно съм усещала, че това не са правилните хора и всичко в мен е знаело това.. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c98fe225a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравей, аз съм на 15 и първата си целувка я изживях преди 2 месеца, мисля. :D
Та моментът беше ама наистина романтичен, и към него изпитвах чувства. И тей де така се случи че една вечер трябваше да преспя някъде, имах проблеми със семейството и не можех да се прибера и отидох у тях (той живее сам) и аз кво да правя помолих го да остана. Той разбира се ме прие, ходихме на кино вечерта, ядохме, пяхме, лигавихме се и прочие
Ама накрая така се развиха нещата.. няма да обяснявам с подробности ама бяхме в едно легло и се гушкахмеее :D
И накрая оня ми вика - Целувала ли си се? - и аз - Ми не, не съм.
- Искаш ли да те науча? - И сещате се кво следва после. :D
Беше бахти тъмното и не го виждах къде е и само по едно време усещам как се приближава някъде отгоре към мене и му чувствах само устните :D
Беше супер хипер гига странно, в момента не помня точно усещането, т. е нали как съм усетила устните му, но помня емоциите които се надигаха в мен.
Да целунеш човека който обичаш... отвътре усещах хем страх, притесненост, но и щастие. Като ме гушкаше си спомнях като малка как мама.. Бог да я прости ме гушкаше и ми казваше колко ме обичка.
Абе на всеки пожелавам да изживее един такъв момент в живота си, красиво е, самото чувство.
И се отвращавам от днешното поколение дет мисли само за секс и не се сещат за ей тия малки моменти на щастие.
Късмет хора!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d6d63e67a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Моята първа целувка, с любим за мен човек беше, когато бях на 18. Една от последните летни вечери, на един купон в Слънчев бряг. След няколко водки, задръжките ми паднаха и му се обясних в любов (а бях влюбена в него от 3 месеца) и го нацелувах (facepalm) На другия ден ме беше срам да го погледна, но когато се видяхме той ми се усмихна и ме гушна силно. Боже... толкова беше красиво :) Тази чиста невинна любов :) Неопетнена <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker