Как да постъпя сега? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя сега?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 2453 пъти
Tрябва ми съвет, как да постъпя!
Историята е следната:
Преди време получих странното усещане, че приятелят ми не е съвсем искрен към мен. Всъщност, това е нещо, което не ми дава мира. Знам, че има регистрация в някакъв сайт за запознанства и непрекъснато се занимава с някакви момиченца.

Както вече казах, усещах, че нещо не е наред. Реших да се убедя лично в това. Кълна се, че не съм от хората, който перманентно действат по този начин, но реших да се поразровя в skype и с не особена изненада осъзнах, че съмненията ми са напълно оправдание.

Бях потресена и все още съм. Писал си той зад гърба ми, с какви ли не момичета от всички краища на България и на всички казал, че няма приятелка. Другото е ясно и няма нужда от обяснения....

Обичам го, той ми казва същото, казва ми, че държи на мен, че не ме дава на никого, че иска да е с мен, че иска да се ожени за мен и куп други неща, който вече ми се струват като гавра....Не мога по ниаккъв начин да го приема това. Според мен е абсурдно, да твърди, че ме обича, а да постъпва по този начин. И не искам и да си помислям, че това би могло да бъде просто забавление на мъжкото му его! Знам, че отдаде ли му се възможност-ще ми изневери, а това е нещо, което не бих понесла никога при никакви обстоятелства.

И тук е мястото да кажа, че нааааай-абсурдното в историята е, че той е на 30, а повечето от тея "деца" бяха набор '92, '93....

Мога да го съсипя с 1 дума и едно обаждане, но не искам, защото за момента не съм се натъкнала на нещо фрапантно, но ще продължавам да следя всичко.
Молбата ми към вас е да ми дадете съвет, как да постъпя.

Да му кажа ли, че съм разбрала или само да му го намекна по някакъв начин, за да видя как ще реагира, или да изчакам и да продължа да наблюдавам, за да видя до къде ще стигне?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9901cdf76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кво има да чакаш. Разкарвай го, не ти трябва такъв мъж. Особено щам си сигурна, че при възможност ще ти изневери, все пак се предполага, че го познаваш добре. "Обичам те" не се казва току така, и казването на тези думички изключва всички неща, които си описала.
Успех.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 33e8aba61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен ако продължиш, ще се измъчваш само. Вероятността да се натъкнеш на много фрапантни неща е повече от сигурна. Но ако искаш след време пак прегледай и когато имаш достатъчно доводи да го обвиниш - му кажи всичко, което знаеш. А междувременно си намери някой друг и накрая зарежи педофила.

Аз така бих постъпила. След време ще се върне, ще престане да си пише с лапетата за малко и накрая всичко ще се повтори. Искаш ли такъв човек, на когото не можеш да вярваш? Просто спри да го взимаш на сериозно. Можеш да си направиш и ти регистрация и да започнеш да си пишеш. Имаш много варианти, но при всички положения не мисля, че е свестен тип, щом се занимава с деца и лъже, че си няма приятелка.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1fe89a1034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм съгласен с номер 2. Няма смисъл да му правиш на пук и да се регистрираш. Просто незнам какво да ти кажа. Грозна история. Говори с него ако искаш, но нали не очакваш че той ще се промени и няма да ти изневерява? Виж, истината е че един мъж трябва да те обича много и истински, за да не го прави. Имал съм дълги връзки, не съм го правил. Значи е възможно. Сигурно има и други мъже, така че според мен просто продължавай да търсиш.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 276a4c5fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си и ти регистрация в такъв сайт и му пиши.. После като му пратиш и снимки ще е много забавно...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8dc0f33d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз личноне възприемам чатовете в скаип за нещо сериозно.Но пък не е коректен, да постъпва така.Кажи му , че си разбрала и си изяснете нещата. Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f53f414c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отървавай се навреме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker