Простих изневяра, а сега не знам накъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Простих изневяра, а сега не знам накъде
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 5451 пъти
Здравейте на всички... На 22 години съм имам си приятел от почти 3 години, той е на 23 идвамата един на друг сме си първата сериозна връзка и първата любов. Никога не съм му изневерявала, никога. Първите две бяха страхотни .. тука от 8 месеца нещата просто вървят на зле.

В началото на нашата връзка аз бях тази, която се цупеше, аз бях тази, която се държеше гадно и точно тогава нещата вървяха. Когато почнах да се държа мило и всичко се обърна. Върнахме се от Англия и той реши за малко да сме се разделили ... и тогава аз не вярвах... мина се 1 седмица в която не се чувахме, и тогава аз реших да се обадя, но той не ми вдигаше.

И така цели два месеца аз всеки ден ходя до тях, плача за него, моля му се само и само да се видим, но той не и не. Питам го има ли друга и ако е така да ми каже и всеки по пътя си -но той до последно ми се кълнеше, че съм само аз и че ме обичал просто много съм го била задушавала.

И така минаха се 2 месеца в които даже му се молих да ме гушне защото имам нужда от него. Оправихме се и така аз разбирам че той през тея 2 месеца от време на време се е виждал с друга и на нея и е казвал, че каквото и да направел аз ще съм му простяла защото много съм го била обичала. Спал с нея 10 пъти поне, цветя подарявал .

След като научих аз откачих защото той докато е бил с откакто се бяхме оправили е бил вечер и с нея и си тръгнах... минасе 10 дена и той не ме потърси да ми се извини дори ... даже да пита как съм. Разбрах от общ приятел, че е плакал за мен и му е казал че наистина много ме обича.

И така аз пак го потърсих, преглътнах всичко само и само защото се надявах че някога може всичко пак да е по старуму.
Когато се оправихме той плака и ми каза че е бил най големия глупак да се държи така и даже ми целува ръцете и краката за да ми благодари, че не съм го изоставила.

Минаха вече 6 месеца от тогава и той почна да ми казва че пак съм го задушавала, че съм го държала много изкъсо, че не бил женен за мен, че сега му се живеело. Откакто се бяхме разделили лятото и той си изтри всички сснимки с мен от всички сайтове, а преди навсякъде бях аз и под снимките пишеше 'обичам те'. Нестига че няма една снимка с мен, ами даже и в приятелите си не ме добавя ... и като отида в тях си спира всичко .. скайп, ФейсБук.

Да обаче аз му хванах паролата за скайп и от 5 дена чета какво си пише той и какво все крие от мен и ето че всичко блесна ... преди 3 дена ми каза че ще се събират по мъжки и ми се обади вечерта от там и му викам има ли момичета и тои вика не няма само момчета сме и аз ок ... и сега обаче приятелите му пишат .. еба ли я оная нали си тръгна с теб .. тя колко ти се натискаше и той пише абе я не ме занимавайте не съм.

И днеска един негов му пише че тая въпросната се интересувала от него. И тоя неговия му вика "ама аз много ви се кефя на теб и твойта мацка, нали си имаш сериозна приятелка" и моя приятел му пише ..."неискам да казваш на въпросното момиче че си имам приятелка защото нещата с мойта приятелка не вървят и неискам въпросната да знае"..... тогава аз му се обадих преди малко става това и му казах" достатъчно компромиси направих със себе си заради теб, пожелавам ти да си по щастлив без мен и ако някой ден ме оцениш и решиш да се върнеш аз вече може да не съм сама"

Hеговите думи бяха ... ти пак вярваш на хората и ще плачеш за мен да знаеш ... каза ми ти си луда да знаеш, върви да се прегледаш и затворих .... кажете ми мили хора как да постъпя и постъпих ли правилно.

Искам това колело да се завърти и той да страда за мен както аз за него от 8 месеца насам. Не ме съдете защото аз съм много добра, много си го обичам и все си мислех, че той ще бъде както преди, но явно не става само 1-ния да се старае ....
Помогнете ми ... който е минал да ми каже такива мъже осъзнават ли си грешките ... незнам кажете ми вашия опит.
С уважение ..... Пловдив

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: e68c8469ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го и продължи напред! Никой не казва, че ще е лесно, но аз смятам, че дори да се разкае пак за грешката си, ще се мине известен период и ще я повтори. Мисля, че няма смисъл да се бориш за тази изгубена кауза.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 12fbcc05f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Mоят съвет е да го оставиш, той не те заслужава. Аз съм момче и при мен беше подобно приятелката ми ми разбра паролата за скайпа и тогава стана лошо, аз много я обичах ама тя не ми повярва. И да има хора които се променят но според мен тои няма да се промени

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a6f71fa89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Набий му шута,повярвай ми тоя филм съм го играл,обаче приятелката ми беше в положението на твоя приятел,няколко пъти се събирахме и се разделяхме,за по една седмица уж се оправяхме а всиччко ставаше все по зле.
Веднъж скъса ли се синджира товае,знам че е гадно,но ако отложиш решението за по късно пак ще ти е гадно.
успех и бъди оптимистка,ще дойде времето когато ще откриеш друг и с него ще изживееш отново любовните трепети

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f1e39b5b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постъпваш правилно, като обръщаш гръб на една безперспективна връзка! Този мъж се гаври с чувствата ти и издевателства най-безочливо. Ти не си кошче за душевни отпадъци!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 63bbf31dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж сега...на пича явно не му пука.Несе трови с глупости.
Като не те оценя да си ходи по пътя сам, че дано се наживее....
Намери си някой, който да те цени такава, каквато си.Пък на тоя много здраве....
Не се унижавай и не го търси!

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4b5174f67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм по-голяма от теб, от опит ти го казвам - той няма да се промени. Колкото и да ти е трудно - затвори тази страница и отвори друга. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f9112649b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бях в много подобна ситуация, с тази разлика, че живеехме в друга страна и някак си беше по-добър вариант да сме заедно и да се подкрепяме, отколкото да се разделим. така или иначе, продължи 2 години и сега няма и помен от въпросното момче.няма и страдащи - и двамата имаме семейства и деца в различни държави, чувахме се година две след раздялата, сега всеки живее живота си.
сама знаеш, кое е правилното и си го сторила. сега остани с достойнство и не отстъпвай от позицията си.забрави го..

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4a2c8c7513
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Извинявай, ама даже не ти прочетох историята докрай. Абе ти поне малко самочувствие нямаш ли? Да ходиш да плачеш и да се молиш. На мене лично ми става адски гадно да видя плачещо момиче. Разкарвай го и продължавай напред.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0096c8f2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз също мисля че си постъпила правилно...Мисли за себе си, а не за него...Рано или късно всеки си получава заслуженото...Знам какво е да те боли от изневяра,от това да се отдадеш на някой изцяло , а той да се подиграе с теб...Но...Времето лекува...Колкото и да не ти се вярва в този момент, така е...На 22 си ...Живота е пред теб...Ще намериш човека, който наистина те обича...Късмет

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a0cd616f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лекът за теб е пълна забрава на този. Никакво желание "той да страда за мен". Ако успееш да го направиш, ще разбереш, колко те еобсебил сега и ти живееш неговия живот. Това не е любов. Който те обича, ще иска да е само с теб. Но това не е този. Приеми го като истина и ще изтрезнееш от обсебването му. Иначе ще ти всеме здравето и доста още от най-ценните ти години. И целият живот може да ти се обърка.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 52b4af0e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мила... моя е същия. Той вече не е и мой, де. Как да ти кажа, историята ми е едно към едно с твоята, даже и годините заедно съвпадат,и раздялата, и всичко. Най- нагло ме лъга, че няма друга, а аз знаех, защото, също като теб, му имах паролата на скайпа. И пак отричаше нагло. До ден днешен се чуваме, и знаеш ли кое е най- забавното? Казва ми в прав текст, че иска да е сам, и т.н., но когато го питам за нея, той казва, че не изпитвал нищо кой знае какво... А после на нея и пише " завладяла си ми мислите"... Резерва си иска, и това е! А мен ми пука. Но си постъпила много добре! Хич не се връщай при него! Завиждам ти, че си запазила достойнството си! Помни, ще съжалява той! Късмет

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 50ed94fc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи той ти изневерява, лъже те и ти казва, че го задушаваш?!? Според това, че го задушаваш просто е било предпоставка да ти изневерява без да разбереш. Неразбирам обаче, защо му прости първия път, защото някой ти е казал, че е плакал за теб или?? Според мен си страшно заблудена от първоначалния му образ и затова сега ти е трудно. И това, което казва на приятелите си ме води до мисълта, че той просто скоро е щял да те зареже, така че си постъпила правилно и не се обръщаи назад!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 741d159768
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Зарежи го бе момиче!!! Един човек, който ти изневерява, а после ти казва обичам те. . Е гати боклука, чесно!!!!!!!! Задушавала си го - еми явно не иска да е с теб, защото точно това значи това задушаване!!!! Не те заслужава!!!! Еййй, чак се ядосахх начииии! Зарежи го тоя простак! МАле мале??????? Повече да не си го потърсила, той луда те е направил!!!!
Ж 21

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 30f643f185
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ОТ АВТОРКАТА.........
Момичета знаете ли ... искам някой ден да страда за мен както аз съм страдала за него. Аз съм му първата голяма любов и знам, че ще мине време и тогава колелото ще се завърти и той ще дойде на моя ред ... аз съм много добричка, вярна, хората ми казват че съм много хубава за да страдам за него.. но нали знаете че "хубавите ябълки ги ядат прасетата" . Поздравявам ви с песента на магда-наздравица вдигни. Тя е за моя случай точно.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2b9a5eced7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не е достатъчно да си добричка и вярна, а е хубаво да си и умничка, и интересна. Разбирам приятеля ти.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 26e8da021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15, ако не е интересна с това, което е.. сбъркал е човека

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: fd0e2db395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Когато минаваш по стара пътека гледката обикновено е същата! А нови пътеки колкото щеш (колкото и грубо да звучи). Все ще откриеш своята или поне с по-хубава гледка :)
wanderer

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bc3930c32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Отсвири го, заеби го тоя мухъл.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1ba9c9a70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Mила моя аз съм семейна от 11г.- повярвай тази болка не минава. но той ще те потърси 10000000%. бъди гадна както в началото. прави се че не ти пука. повярвай номера минава. получавай уж смс-и. остави го да се замисля- все едно имаш друг. но бягай от такива мъже- не си струват. той ще ти лази- бъди сигурна. аз имам дете но ако бях като теб- нямаше да се поколевая да кажа КРАЙ ЗАВИНАГИ!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: abced2d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравей мило момиче! Аз съм на 20 години и имам подобна история. Бях с него цели две години, дори живяхме заедно. имаше си и пръстен и всичко. Но той ми изневери за трети път! Първте два пъти реших, че не е толкова сериозно.. после заживяхме заедно и аз реших, че той се е осъзнал!!!Но, не !!! Изневери трети път и този път имаше и дете.. вярно девойката, която ще се въздържа да наричам с груби думи, постъпи правилно и го махна.. След тази изневяра плаках, тръшках се, изгоних го и изпаднах в депреси, продалжаваща точно като теб 8 месеца. Преди по-малко от месец се събрахме отново, просто защото имах усещането, че трябва да дадем втори шанс на нашата връзка. И се получи нещо като меден месец след буря.. Вчера вечерта обаче .. аз както теб, уцелих паролата за фейсбук и едно момиче.. без коментар по отношение на външен вид и възпитание... му писа с въпроса как е могъл га се хвали какво били правели двмката!!! Сама разбираш, че аз полудях!!! За кой ли път вече му прощавам .. и той пк ме предава.. Знаеш ли какво направих аз? Обадих му се и му казах следното: " Миличък, току що твоята друга те попита във фейсбук как си могъл да разказваш за вашите лични моменти?" Той онемя.. но аз му казах само, че не ме интересува той какво прави .. все ми е тая... просто да си гледа живота, а аз си гледам моя. Все още сме заедно, въпреки тази случка- но това няма да е задълго!Достатъчно съм бясна и ми е писнало от неговите изпълнения, че всичко ще му върна и накрая ще го зарежа! Дори да го обичам.. значи ли това, че трябва да прощавам???До кога да прощавам??? Ами ако се бяхме оженили и имахме деца???

Бъди сигурна, че всичко ще му се върне, но е по-сладко когато му се върне от теб, а не от следващата или от по-следващата!

Аз не знам как ще се развият нещата за мен от тук нататък.. не зная какво да правя.. Уж ми пука, уж не.. объркана съм и много наранена. Ако поискаш да споделиш ей така с приятел .. Бъди сигурна, че можеш да ме потърсиш винаги. В тези моменти съм наясно, че е по-добре да споделиш с напълно непознат, който ще те разбере, отколкотос близък приятел, който да те осъди!!!!

Казвам се Богдана и ти оставям скайпа си (sladkishche_900), ако проявиш желание да споделиш нещо повече! Желая ти всичко най - добро и никога, ама никога повече да не преминаваш през такъв ад!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5dd264d6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да не си го игнорирала в началото, сега ти го връща. Виждаш ли колко е гадно?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker