Живея с мъж обаче ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живея с мъж обаче ме тормози
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2210 пъти
Здравейте, момче съм, явно би, защото съм го правил и с жени и с мъже, но както и да е, много е дълго имам толкова неща да кажа как се стигна дотук, много е сложно, после ще обясня подробностите, накратко, стигна се до това -в момента, живея при доста по-голям мъж, той ме издържа, бизнесмен е, но иска да съм му като роб, винаги затворен вкъщи, винаги готов за секс, ако нещо се озъбя или изляза с приятели или просто го "издразня" ме бие, прави и други неща, а аз не съм такъв да си мълча и просто не знам какво да правя, не се държеше така преди, беше единствения човек който ме разбира, и на който съм имал доверие, като бащата който винаги съм искал да имам, защото моя е в затвора и беше пълен изрод, а майка ми има любовник и е все в тях, приятелката ми тогава само ме използваше да се пъчи пред другите че е забила готино гадже, и само в този човек съм видял нормално отношение някакво, обаче като се преместих при него и започна да ми налага правила, и ако не ги спазвам ям бой защото аз съм бил "невъзпитан" и съм "заслужавал". Просто живота ми е адски гаден, бил съм от по-малък свидетел на побоища, на свиждания по пандизите, баща ми кво да кажа изрод е, и майка ми чупеше от бой и мене добре че е в затвора, сексуално съм бил малтретиран от негов познат, в тях ме е връзвал беше бивш военен, не знам искал съм просто да забравя тези неща, да съм с човек който ме разбира, а сега и тоя пич който мислех за супер свестен, защото едно че е по-голям от баща ми, да всичко ми дава, дрехи, ядене, пиячка, ресторанти, плажове, дискотеки, обаче е адски ревнив, може би защото е турчин не знам обаче все по-често ме бие и ме държи затворен. Да, и аз съм му правил напук понякога, ама ако взема да обяснявам ще стане още по-дълго, а исках да попитам направо, какво да направя? При положение че нямам избор?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 972d75733d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги човек има избор. Разбирам, че ти е трудно и нямаш срества и къде да отидеш без този човек, а и сигурно си емоционално зависим от него (бащата, който си нямал), но ти трябва да го помолиш да имаш право да работиш нещо. Ако това не ти позволи, избягай от него, продавай ако трябва неща, но се махни в голям град (София, Варна) или си намери сезонна работа на морето и рестартирай живота си. Не виждам и да си хомосексуален, но заради него и това търпиш. Време е или да си извоюваш повече права във връзката (работа, да можеш да излизаш с приятели поне денем, да можеш да ходиш на фитнес и така нататък), или избягай от този човек.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5820a2a890
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не казваш каква е сексуалността ти. Но в този човек си виждал бащата, който си нямал. Напусни го по възможно най-бързия начин и си намери приятелКА. Мисля, че си с този човек понеже си нямал бащинска обич и опитваш да наваксваш. Изчезни от там или в краен случай вземи по-сериозни мерки. А и щом казваш 'момче' не споменаваш на колко си години.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f94168557a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напускаш го, гледаш да си стъпиш на краката и после си намираш патньор. Знам ще просзвучи лесно, но не е като да нямаш избор. Никога не оставяй живота ти да се превърне в кошмар, заради неговият кеф. Любовта ще я срещнеш, ако повярваш, че тя е извън този дом и те чака някъде. Успехи и горе главата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b0555489b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че всичко това е ужасно гнусно извращение и трябва да бягаш, ако искаш да се спасиш. Представяш ли си някакво бъдеще с този "господин"? Да не искаш да те направи евнух? Махни се от него колкото се може по-скоро! Защо не пробваш и някакви пари да вземеш от него, да спестиш от нещо друго, щом всичко ти давал? Да имаш някакви пари поне на 1-во време. Даже вземи да продадеш нещо, ако имаш скъпи подаръци от него. Макар да не обичам този израз по принцип, но в твоя случай мисля, че важи - "целта оправдава средствата". Или пък стой си кротко още малко, а през това си търси работа. Нямаш ли поне 1 приятел, познат или роднина, който малко да ти помогне да стъпиш на крака - с работа или с подслон? Пък и майка ти като има любовник, това пречи ли да те приюти? Все пак ти е майка, не ми се вярва да не те обича хич.
Млад си още, можеш всичко да промениш. Не тръгвай по пътя на родителите си! Гледам, че пишеш прилично добре, значи си достатъчно образован - не си тъп. Не се предавай!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f94168557a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имай достойнство, ти си човек, не позволявай да бъдеш купуван, до време е всичко и бягай, докато не ти е сторил нещо по-лошо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b6e4654857
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора съм, ами N 2, на 19 години съм, и каква ми е сексуалноста то това ми е сложното, бил съм си нормално момче, обаче съм насилван като малък, много гадно го преживях, още повече че оня ме връзваше с белезници заплашваше ме, пускаше ми порно и ми викаше да съм заставал така както "батковците", да съм правил същото като тях, не искам да си спомням изобщо. После пробвах с няколко момичета, имал съм си и сериозно гадже, обаче тя само ме използваше да ме показва навсякъде че съм с нея, да влизам в часовете да я викам, абе правеше се на важна, иначе в секса беше ок, обаче ми трябваха пари и като нямах откъде да ги взема правих го за пари няколко пъти, колкото и да ми беше кофти. Отам и се запознах с този човек, при който живея, скъсах с училище с всичко, с приятелката ми, няма как да живея при майка ми и любовника и, няма начин просто, с него не се понасяме, а за нея съм боклук, все е пияна която искам да говорим, повтаря ми че ще свърша в затвора като баща ми, че не е искала да ме ражда, като съм пълнолетен да съм си вземал аз живота в ръце, тя имала неин живот, не мога да се разбера с нея. Не знам къде да се махна, този турчина не ми дава пари ей така, да купува ми всичко, имам златен ланец от него, и май съм дотука със скъпите подаръци, просто ми купува за ядене, пиене, дрехи води ме на море хотели тва онова, обаче пари на ръка не ми е давал, адски е ревнив, не вярвам да ми направи нещо много лошо, защото все твърди че ме обича, че всичко е за мое добро обаче с тези забрани и бой, не ми дава да имам приятели, адски ревнува и от жени, веднъж в дискотеката се заиграх с едно момиче, защото той не денси никога само стои на бара и гледа, и после ядох голям бой отделно и адски зверски ме... защото за него жените са по-нисши и долни и миризливи как не ги е наричал. Не винаги е такъв, и може наистина за това да съм с него, защото ми липсва баща, изобщо някой който да се държи добре с мене, това е проблема че все по-често търси причини да ме бие и това каза един път че го възбужда, не знам изобщо вече толкова ми е объркано и благодаря за всеки съвет наистина.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3f096fd21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Този е сексуален садист. Боят ще става все повече, ще започне с разнообразни мъчения защото го възбуждат и ако не се махнеш навреме един бог знае какво може да ти се случи...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 61ca4462b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aвторе, кaто и без товa си тръгнaл в тaзи посокa, някой дa те издържa( не е обвинение, въпрос нa личен избор или убеденосттa ти, че не си имaл друг), можеш дa си потърсиш друг.
Ще те зaщити от този ненормaлник, пък и ще имaш време ти сaмият дa се съвземеш мaлко и дa зaпочнеш ново нaчaло, впоследствие със или без новият.
Тaкa, кaкто обяснявaш, мисля че товa е вaриaнт!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b6e4654857
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И как да го намеря тоя другия, когато не мога да излизам по срещи, и изобщо никъде без тоя ръб? Да, издържа ме, аз съм свикнал покрай него да живея в лукс, проблема е че иска да прави все по-извратени неща и ми се прави на господар, говорил съм с него за това, че ме боли и не ми харесва, обаче ми казва, че тва са нормални неща и знаел границата. Да ама за мене не са нормални. Автора

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: acf4e1c2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нямаш ли при кого да отидеш докато си намериш работа?

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b6e4654857
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не, нямам, само тоя ми е единствения близък човек, приятелите ми всичко отиде на майната си, образованието ми също и не знам какво бих правил, оставам директно на улицата ако избягам от турчина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker