Искам още един шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам още един шанс
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1809 пъти
Здравейте! Пиша, тъй като имам нужда от съвет, а преди няколко вечери приятелите ми обявиха, че "вдигат ръце от мен" с определени аргументи.
Ситуацията е такава, че искам да "върна" едно момиче в живота си. Тя ми е тийнейджърска любов, така да се каже. Запознахме се, когато аз бях на 17-18, на 18-19 вече бяхме гаджета. Тя е с 4 години по-малка.
Обобщено: първата ни година заедно беше супер, всичко бе ток и жица, изкарвахме си страхотно, имаме много готини спомени, почти не сме се карали, бяхме като неразделни. След това нещата тръгнаха в обратна посока. Тя започна да се променя, искаше свобода, искаше да излиза без мен, да ходи по други градове без мен и изобщо започна да отделя доста време за други хора, пренебрегвайки ме. На мен това не ми харесваше и започнахме да се караме много, ревността ми се обади също. Разделяхме се няколко пъти, после пак се събирахме. От една страна беше тръпка цялото тази несигурност, от друга страна тя твърди, че се е "изморила от всичко". Последните 15 месеца от връзката ни ги прекарахме в различни държави. Аз заминах, за да събера пари и да започнем да живеем заедно като стане студентка. Може би съм пропуснал някои важни за нея моменти, за което ме обвинява като бала й и това че не се върнах когато те се местеше и по изпитите й не бях в България и като беше в болницата след една катастрофа пак не се върнах. Ама тогава тя казваше че няма проблем щом не мога ей така да си дойда, от де да знам че има проблем? ! Не че не исках, ама щяха да ме изместят за нула време от работата и после с какво щяхме да живеем? Тя е свикнала на доста по-голям комфорт отколкото една моя заплата в България може да покрие и заради това трябваше да се погрижа да се чувства добре с мен предварително.
Както и да е. Малко преди да й започне учебната година се прибрах да се видим и тя се раздели с мен. Обобщено да кажа какви бяха доводите й:
- ревността ми
- честите спорове
- не съм бил разбирал кога има нужда от мен
- мислел съм само за пари
- била уморена от мен и искала поне малко спокойствие
- знаела че я обичам но не съм й го показвал
Малко след раздялата се прибрах в България и слушайки нечий акъл й се набих в очите с една мацка с която се запознах. Нарочно бяхме близо до факултета й че да ме види. Мисълта на аверите ми беше че ще изревнува и ще се върне. Забравих да кажа че аз няколко пъти съм й изневерявал и тя знае за два от случаите и също по време на разделите ни през годините може и да не съм се съобразявал много с това че е само временно и да съм излизал с други. Няколко дена след като ме видя с онова момиче я потърсих щото тя не ме търсеше и тя каза че не съм се променил явно и винаги щяло да има други, нещо драматизираше пак, но и това трябва да прибавим към черния списък.
Ся въпроса е как да си я върна? В България съм вече от 6 месеца. Не съм имал връзка с никакво момиче през това време, няколко пъти само за секс ама тя няма как да разбере. Търсих я няколко пъти ама все ми казва да не я тормозя. Пращах й цветя, подаръци, ходих до тях, увещавах я. Няма резултат. Какво мога да направя повече? Как да й покажа, че имаме шанс? Аз наистина я обичам. Понякога може и да мисля с долната си глава и да правя глупости, които тя не понася, може и да съм наистина малко повечко ревнив, а и никога не съм твърдял, че разбирам жените. Като ми каже, че мога да си стоя в Англия, си стоя в Англия и толкоз, как да разбера че иска да се върна. Не съм безгрешен, знам това, но тя е единствената, която съм обичал до сега и искам да бъдем заедно. Разбира се че ще се постарая този път повече, за да бъде с мен, но тази раздяла се проточи много време вече и усетих, че е сериозна с отказите си да се съберем. Затова ми трябва някаква подсказка какво да направя, за да я заинтересовам и да я накарам пак да желае да бъде с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 440029dae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не ти трябва още един шанс за една свършена връзка. Каквито и аргументи момичето да е имало, то си знае, че не иска да бъде с теб. Повечето момичета обичат сигурността, тя не би те зарязала преди да си е намерила друг приятел. Бъди сигурен, че има човек до себе си и я остави на мира. Миналите връзки са минали, защото са МИНАЛИ.
По една или друга причина тя е останала разочарована от теб и обратното. Естествено е да си спомняш хубавите моменти с нея, но хвани и ти напиши на един лист лошите ? качества, дразнещи навици и разочарования.
Връзката ви е минало.
Концентрирай се в бъдещето, вместо да гониш Михаля и да си губиш времето за загубена кауза.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9453a1ebad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Благодаря, но нашата връзка не е минало и ми трябва още един шанс, за да докажа, че имаме бъдеще заедно. Въпросът е как да стане? :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c7fbeb0771
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обичаш я, а на няколко пъти си й изневерил. Логиката ти е просто желязна. Във важни моменти като престой в болница и бал как може да не си бил до нея? Кога ще разберете, че не всичко е пари? За едно момиче е важно да среща подкрепа, уважение и разбиране, които ти определено не си показал. Направи услуга и на двамата и просто се откажи. Ходи си в Англията пък дано ти дойде малко акъл в главата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 00f95940b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бе как може да се хващате с 14 годишни и да очаквате че ще са с вас доживот?! Ми то чисто статистически е невероятно това! Да не говорим, че човек трябва да премине поне през 3-4 връзки - да събере малко опит, да опознае и да се научи да цени хората, да се научи какво може да очаква и какво не може да очаква от тях, пък тогава да подхваща нещо сериозно...

Дори да сте предопределени един за друг - пусни я 10-ина годинки да поскитори, да си похойка, да си направи грешките и глупостите, да се научи да цени човека до себе си, пък тогава се вземете! Хем така и на тебе по-малко нерви ще ти образува, и няма да се учите на всичко от "А" и "Б".

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0ebd09491f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе и аз мисля, че напразно го искаш тоя шанс и се надявам, че няма и да го получиш. Няколко пъти си изневерявал, после си чакал 2-рия шанс и пак си изч***л няколко мацки, "ама тя нямало да разбере". Това не е любов. Не разбираш жените? Добре, но поне щеше да я разбереш, когато ти казва право в очите кое я наранява. Кое не ти е ясно? На нея не и е приятно да и кръшкат и ти нямаш никакво право да я лъжеш или пък да я убеждаваш, че няма нищо лошо. Тя е направила своя избор, а ти твоя и това, че за тебе няма нищо драматично в изневярата, не означава, че имаш правото да се подиграваш на нейния драматизъм. Тя че е малка и не се е наживяла - ясно, ама ти май си още по-непораснал и от нея. Играеш по сценарии на някакви познати, вместо да се беше пробвал поне малко сериозно да се отнесеш към проблема, сега търсиш във форуми рецепта за завръщане. Всичко това не е много мъжествено поведение. Като не я разбираш хич, определено не сте 1 за друг. Не жените не разбираш, а искаш тя да се примири с твоя пълен отказ да не я нараняваш. Намери си друга, с по-близки до твоите разбирания. Сега поне има бол жени с "мъжки" характери.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker