Той скри истинската си възраст от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той скри истинската си възраст от мен
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3888 пъти
Здравейте. Имам една голяма тежест в душата си. От края на януари се познаваме с един мъж покрай общи познати от общежитието. И двамата сме студенти, аз съм на 23 и завършвам 4 курс в момента, а той е започнал по-късно и е 2 курс. С времето се сближихме много и отскоро сме заедно. Държеше се доста добре и още е така, личи си, че е влюбен, но все пак имаше някои съмнения в мен относно поведението му. Тези съмнения ме доведоха до едни много важни въпроси, оказа се че той хем учи, хем работи, но никой от приятелите или колегите му не знае, че той работи. Другото което е... преди да станем интимни, той пожела да ми разкрие още нещо за себе си, много му било тежало вече и макар, че от месец сме заедно, пожела едва сега да ми го сподели. Щях да припадна, когато ми каза "Аз не съм на 29, аз всъщност съм на 37 години". Отначало решил да го скрие, понеже на всички познати тук в блока казал, че е на 29, колегите му в работата само знаели истината, а вече и аз. Срамувал се от възрастта си, не искал никой да знае. Той изглежда много млад за тези си години и затова лесно се заблудих, че наистина е на 29. В момента ми тежи много, защото трябва да крия от родителите си истинските му години. Ние наистина се влюбихме, убедена съм, че той много се влюби, личи си, прави всичко за мен, много се грижи за мен и така нататък. Разбираме се доста добре, но тази лъжа за възрастта му много ми тежи. Страх ме е, че ако призная истината на родителите ми, те ще ми кажат директно да го напусна. Много ми е тъжно, обърнах се за безпристрастен съвет към вас, надявам се да ми помогнете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 5f55f6b48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голяма работа, нали не е на 50 г. Вярно, че е гадничко, но той не е искал вас да лъже, а лъже по-скоро себе си. Срам го е за изгубени години, за късното му следване, изобщо за пропиляния живот до сега. Не е искал да те нарани или да те излъже, искал е да живее сам в някаква илюзия, а и да се оттърве от неудобни въпроси като „Защо не си се оженил, защо не си учил до сега“. Не му знаеш причините и мотивите, не знаеш за трудностите в живота му.
Ако така му е по-добре, защо не? Има къде-къде по-големи пороци - можеше да пие, да взима дроги, да е болен от СПИН. Ако го обичаш, за теб истинската му възраст не би имала значение. Ако това ти е толкова важно, ами прекъсни връзката му с теб.
Познати са ми подобни мъже, не знам защо го правят. Дори собственият ми съпруг обича да разказва, че е с 5 до 10 г. по-млад, а хората се правят, че му вярват. Суета. Мъжете винаги си остават деца! И все пак е по-добре човек да се опитва да се изкара по-млад от това да изглежда 10 г. по-стар от възрастта си, нали? Горе главата, нека ти обещае да не те лъже за глупости повече и продължи живота си с него, ако го харесваш и обичаш, разбира се.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 29e05dd649
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той няма пороци, не пие, не пуши, не е болен, държи се чудесно с мен, но наистина той лъже сам себе си като прави така. Обещал ми е, че няма да лъже повече за каквото и да е. Чувствам се като принцеса с него, годините му не ме тревожат, тревожи ме само това как ще кажем на нашите и дали те ще ми позволят да продължа занапред с него. Много е деликатна ситуацията.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c43c5ba5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Май по-скоро ти тежи че е на 37, отколкото че те е излъгал. Различни неща са.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5f55f6b48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, какво ги интересува вашите? Иначе ти си на 23 г., какво има да ти позволяват? Не си ли пълнолетен човек? Изнасилил ли те е нещо???
Иначе няма какво да казваш на вашите дори, това си е ваша работа, а и той най-вероятно точно неудобни въпроси иска да си спести и може би ще се чувства по-добре, ако не знаят. С кой ще бъдеш си е твоя работа - с мъж, жена, на колко години и така нататък. До 18 г. вашите могат да ти се бъркат в тези неща, днес не могат вече.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ec27e5267f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разбирам те много добре. Разбирам и него, но само до някъде. Не знам какво да те посъветвам - от една страна си е признал преди да се сближите, което е хопвално, от друга страна - мъж да крие възрастта си е много загадъчно, направо подозрително. По-принцип винаги съм за истината, лъжата не може да съществува вечно, а той се крие от абсолютно всички наоколо, което някой ден непременно ще му донесе проблеми някъде. Дали наистина е взел това решение само от срам, че е пропилял много време? Дори така да е, значи е доста комплексиран от тоя факт, което пак си е притеснително. Не мога да се съглася с номер 1, че е просто суета - от суета да излъжеш, когато нямаш много вземане-даване с някой, ама всичките си познати да заблуждаваш?? Аз 2 пъти съм попадала на мъже, които ме излъгаха за годините си (но само с 2-3, а не 8). С единия до нищо не се стигна и не го опознах повече, но с другия се стигна до близост. Съвсем скоро започнах да откривам, че той обичаше да си измисля какво ли не - патологичен лъжец. Надявам се твоя да не е такъв - все пак сам си е признал, а моя случайно го разкривах или по-тоно - той не помнеше какво вече е говорил преди.
Виж, моето мнение е да не бързаш за никъде. Ще го опознаваш постепенно - все повече и повече. Първоначалната еуфория ще затихне малко и двамата ще гледате по-реалистично на отношенията ви. Не го запознавай с вашите и толкова! Искай първо той да те запознае с неговото семейство. Научавай миналото му постепенно, подпитвай го за някакви по-конкретни неща. Бъдете си просто гаджета, но не му давай да навлиза много в твоето лично пространство, преди той да е разкрил неговото. Нека ти разкаже къде е живял, с какво се е занимавал, какво правят техните и т. н. т. Не му натяквай, че те е излъгал, бъди благосклонна и търпелива. С други думи - обичайте се както досега, но не предприемайте нищо по-сериозно. Лъжата е гадно нещо, но пък всеки заслужава втори шанс! Понякога наистина човек прави безпричинни неща и сам не си обеснява за какво ги е правил.
Можеш и някой ден да му намекнеш, но в някаква съвсем друга връзка, без да са намесени вашите отношения, че много мразиш лъжата и винаги предпочиташ истината, колкото и да е непривлекателна. Ако 1 ден сама се увериш вътрешно, че притесненията ти са били напразни и този човек е твоята половинка, тогава ще мислиш за вашите. По-точно - двамата с него ще мислите, защото той би трябвало напълно да влезе в положението ти, проблемът да стане и негов, да те подкрепя и сам да положи усилия вашите да го приемат. В крайна сметка си е съвсем нормално родителите да се притеснят относно 14-годишната ви разлика, но пък няма те да живеят с него и важното е ти да се чувстваш удовлетворена -каквото и да става.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 62d5f94612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Запази самообладание. Той е признал на тебе и то добре, че го е направил, а на другите дали ще каже си е негова работа. Нали го харесваш, не го крии, разликата ви не е космическа и не сте първите. Ще ти е гадно от този факт с тайната винаги, ако не се опиташ да го преодолееш и да помислиш, че той така се е опитал да ти се хареса. Може да крие годините си по ред причини, свързани и с общежитието, поговорете си просто, но ако го нападаш или издадеш тайната му веднага той ще се разсърди. Бъди внимателна. И успех във връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: ca4b75eebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом за такова елементарно нещо е излъгал, смятам че ще те лъже още за по-сериозни неща за напред.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9f5f216cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Днес те лъже за годините си, утре за червилото по ризата си.. Нито една жена не заслужава да бъде лъгана. Тръгни си, докато е време! При разлика от 14 години какво очакваш? Ще поиска брак, деца, ти готова ли си за подобно нещо? Дори и да се стигне до там, как ще обясниш на дъщеря си или сина си, че не трябва да се срамуват от баща им, които ще изглежда като техен дядо?
Преди години имах връзка с човек, а разликата ни беше 8 години. След близо 3 години връзка, осъзнахме, че разликата в интересите е прекалено голяма. Не прави моята грешка.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c7db339283
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ех, 7 и 8... вие никога за нищо не сте излъгали или скирили... И щом веднъж сте го направили, то край - по вашата логика вече сте абсолютни, изпечени лъжци и от вас повече човек не става!
Леле-леле...

Христос хубаво го е казал: "Който е безгрешен - той да хвърли първия камък!"

Но не забравяйте - вие също си имате свои, собствени проблеми! От някои от тях се срамувате, от други се страхувате... а за да ги преодолеете имате нужда от приемане, разбиране, обич и подкрепа... Или викате - вашите проблеми са голямата работа, а тези на човека са никаква работа, и той не ги е признал само защото е абсолютен шушумига... Всъщност ТОЙ ГИ Е ПРИЗНАЛ на момичето - надминал е себе си в това отношение, но затова му е трябвало време...

С какъвто аршин съдите хората, номер 7 и 8, с такъв и вас ще ви съдят. Силно се надявам да не сте от хората, които при най-малкия проблем, съмнение или неприятност "късат, хвърлят и бегат", вместо да помислят, да помогнат, да поправят... Хайде със здраве.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53b4b23874
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ЗДравейте, благодаря ви за подкрепата. Твърде много ми тежеше вече за лъжата му за годините, споделих с родителите си и те бяха твърдо против, с думите си "Върви си чупи главата и си съсипвай живота, той ще ти почерни младостта, щом днес за това те е излъгал, то е толкова сериозно нещо, че просто не те заслужава, забрави го... " просто ми помогнаха да взема решението. Той го прие много добре, каза че е очаквал, че ще го изоставя, защото е знаел, че разликата в годините ще ми натежи доста. Това е, пак ви благодаря за подкрепата, но за жалост всичко свърши, много ми е тежко, но за няколко дни ще мине.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5249d0ec7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   той не те е излъгал! щеше да те е излъгал ако не ти беше признал.
Просто ви е подал грешна информация
нали не мислиш, че имаше как още на първата ви среща да каже - знаеш ли, аз не съм на 29 г.

ако е знаел, че връзката ви ще се задълбочи - сигурен съм, че щеше да ти го каже предварително

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f70f1ce766
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е какво значение има разликата в годините?
За любовта гграници и години няма, а един по голям мъж уважава и цени младото момиче до себе си и е готов на всичко зада си я запази, такива мъже носят жените си на ръце, повярвай ми, казвам го от опит!
Обичай го той го заслужава

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 62d5f94612
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ех, авторке, майка ти и баща ти казали, ти пълнолетна ли си. Търси си тогава само твои набори, пък после нека ти обясняват как мъжа ти щял да прилича на дядка, а ти да си все млада и готина, по добре дядка до тебе, отколкото младок, който като разбере, че си забременяла например ще се изпари като дим :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: dcd16ae98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторке... авторке.... станаласис на 23 и се допитвш още до мама и тати.... а щом се е стигнло до там... ти въобще нямаш чувства към този човек... защото ако беше иначе... нямаше да ти пука за гоините му....
Взела си вече решение... само да не съжаляваш после...!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53b4b23874
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ами, вие побързахте да ме нападате, но аз не съм ви уточнила с подробности поведението му от последните две вечери. Беше ме засегнал с нещо и каза- "Ех, да не ти тегля една майна и да си вървя в стаята, ами седя тука да те утешавам. Рекох си да дойда да те изчукам и да заспим.... "
Това как ви се струва? Този човек едва вчера осъзнах, че явно е бил само за леглото с мен. Както казах познаваме се още от февруари. Искаше шанс да му дам да станем по-близки, бяхме заедно 4 дена и той реши да се отдръпне. Минаха две седмици и почна по фейсбук дълги излияния да ми пише и да ме моли да се върна при него, искаше втори шанс. Направих я тази грешка, дадох му втори шанс и ето резултата. Излъга ме за годините си, излъга ме и за това, че е на лекции, а всъщност е работел, излъга ме и за немалко други работи. И твърде, ама твърде лесно ме пусна да си ида от него. Предните дни само повтаряше- аз не съм за теб, твърде съм голям, какво получаваш от тази връзка- едно нищо, а ти ми даваш толкова много, не е честно.
Та не бързайте да ме нападате, решението съм си го взела с оглед също и на поведението му, а той си се оказа май един женкар-лъжец, срамно е за годините му да е такъв, но това е факт....

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7f6b0eb4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Възрастта няма значение. Никой не може да ти казва какво да правиш и с кого да си. Който не ти разбира не може да ти е близък.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 78eadde671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ако разликата в възраста е причина да се разделите няма смисъл тая връзка. и кои са родителите ти да се месят в това не те ще живеят с него. и като гледам резултата с право не ти е казал на колко години е в началото и му прави чест че ти е признал преди да станете интимни. разликата ми с мъжа ми е 11 години имаме сродни интереси и се разбираме добре така че не е определяща разликата в годините а разликата в ума. а ти авторке не си готова за сериозна връзка факта че искаш мнението на родителите си какво да правиш е показателен

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: dc8c28e521
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ти си на 23 години :S как така няма да ти дадът да излизаш с него не си ли правиш каквото искаш все пак си малнолетна много странно...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5fcb474901
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Чакай, чакай! Влюбила си се, допаднали сте си, всичко е наред? Ок, слушай сега: на 23 е. НА 20. На 40. Какво значение има това? Промени ли допадането, влюбването и всичко хубаво?
Аман от предрасъдъци! Ето затова България ще си остане ориенталска страна.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2c1f5bf22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   така. подобна драма и на мен ми се беше случила. но с обратния случай. тя знаеше много добре за моите години и тази разлика от началото не беше проблем за нея. пак имаше допитване до МАМА и просто тя ни раздели. вече една година сме разделени и работим в една и съща фирма. един вид, станахме за смях пред всички в офиса. аз си знам много добре, че бях първия там. така се разделихме с нея. поне знам, че аз поех вината, за да няма връщане на зад. отстъпвах докато просто всичкото това се случи? един месец с борба за да я задържа и просто, ако няма желание от двете страни, да са заедно? няма смисъл от това, да си губят времето.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 82ade6ddaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Съжалявам, съчувствам за това, че те е използвал (мъж съм на 23 години), но винаги съм гледал от женската гледна точка (имам си приятелка и съм нормален), но просто съм обратно на мъжете и съм малко по-чувствителен, ами... нека това ти стои като обеца на ухото. Не допускайте мили момичета никой в ранна фаза до леглото си, първо разучете за какво иде рече, кой стои насреща, какво иска от вас и постепенно ще разберете дали мисли с долната си глава докато е с вас или с горната, защото всяка жена може да се заблуди и загуби по някой, който е на пръв поглед влюбен, а в мислите му има други неща. Моята приятелка е била точно такава наивна и глупава и е имала 7 мимолетни връзки и една двугодишна, нашата е от 6 месеца, по принцип съм против подобен тип жени, но като цяло съм пренаредил животът и до тук, виждам че е осъзнала грешките си, знам какво е преживяла (няма смисъл да споделям), и я приех такава каквато е, все пак е честно момиче, а ако остане без мен съм и дал урок за цял живот и съм и казал какви са мъжете (все пак познавам приятелите си), за това съм щастлив, че съм променил едно момиче, съветвам и всички хора да имат едно наум, аз така имам с жените и не допускам близо до себе си, докато не опозная дадено момиче, не мога да допусна да ме използват и лъжат, но моето недоверие е болестно състояние на моменти. Съветвам те с мъжете да си по сдържана, светът ужасно се промени и ако не пуснеш на гаджето си 1-2 месеца може да те зареже, но нека те зареже един, втори, трети и накрая ще откриеш истински човек, мен ми беше все едно за секса без чувства в началото с приятелката ми, тя ме караше и нищо не се получаваше, рядвам се, че на първите срещи не ме кара, защото щях да отрежа рано рано, но и вникнах в мисленето, в болката и преживяното и я разбрах, но ако искате сериозен приятел, не допускайте интимност в първите срещи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8a38660183
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Като гледам всичко, което си написала, определено не си наясно със себе си. Твоята е хем ми се иска, хем не ми стиска.
Май и двамата сте получили каквото сте искали. Понаебали сте се и сега кой от където е, да си ходи. Нищо ново под слънцето. И не бъркай нагона с чувствата. Не че понякога не се припокриват, но не е задължително.
18 е прав/а - не си готова за сериозна връзка.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 84b1f1b4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Голяма работа, ще го третираш като полу-баща

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ad8e672b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Доста тъпо решение. Оставете я, тя си мисли, че мъжа и като по млад ще и е верен... хахахаха един ден ще се сети авторката, че щастието не се крие в годините, но ще бъде твурде късно. Авторке след някоя друга година те очакваме отново да ни пишеш, а ти определено ще го направиш, въпрос на време е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 793a2b8388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Според мен, единствената причина да каже истинската си възраст е, че иска да се изясните дали връзката може да продължава. До този момент е било просто забавление от негова гледна точка. Друга причина не виждам. Може би е искал да провери как ще се държиш с него ако елиминираш предразсъдъците относно възрастта, направил си е изводите, сега просто не иска да те лъже. Скъпи дами - ако си мислите, че мъжът трябва да ви казва цялата истина веднага щом ви види, то - какви мъже търсите - глупавички? Да не си мислите, че сте някакви принцеси, та всеки мъж да ви е в краката просто ей така. Връзката е старание и доказване и от двете страни :) И разбира се честност. Но това ли е честността - да си кажеш майчиното мляко на първа среща? Извинявайте, но звучи несериозно и глупаво.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53b4b23874
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От авторката: престанете да ме съдите, не сте прочели по-горния ми коментар:
Ами, вие побързахте да ме нападате, но аз не съм ви уточнила с подробности поведението му от последните две вечери. Беше ме засегнал с нещо и каза- "Ех, да не ти тегля една майна и да си вървя в стаята, ами седя тука да те утешавам. Рекох си да дойда да те изчукам и да заспим.... "
Това как ви се струва? Този човек едва вчера осъзнах, че явно е бил само за леглото с мен. Както казах познаваме се още от февруари. Искаше шанс да му дам да станем по-близки, бяхме заедно 4 дена и той реши да се отдръпне. Минаха две седмици и почна по фейсбук дълги излияния да ми пише и да ме моли да се върна при него, искаше втори шанс. Направих я тази грешка, дадох му втори шанс и ето резултата. Излъга ме за годините си, излъга ме и за това, че е на лекции, а всъщност е работел, излъга ме и за немалко други работи. И твърде, ама твърде лесно ме пусна да си ида от него. Предните дни само повтаряше- аз не съм за теб, твърде съм голям, какво получаваш от тази връзка- едно нищо, а ти ми даваш толкова много, не е честно.
Та не бързайте да ме нападате, решението съм си го взела с оглед също и на поведението му, а той си се оказа май един женкар-лъжец, срамно е за годините му да е такъв, но това е факт....

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1c6f9b1652
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторке, авторке... другите ти казаха преди мен, да кажа и аз: Не си имала чувства към приятеля си, "влюбихме се" се отнася само за него. Навярно си момичето "на мама и тати", не можеш да вземаш самостоятелни решения, ти нищо не си решила, те са те накарали да го оставиш. Това че е скрил в началото за възрастта не е никаква лъжа, ти едва ли си му разказала за бившите си гаджета с подробности и т. н. Реално той е решил че си заслужаваш и за това ти е разкрил истината, ако е искал само да те чука - и до сега да си те има. Става ми смешно като пишеш (че и другите по-горе) как скрил че работи - я се огледай и виж колко от твоите набори още лежат на гърба на мама и тате (че и не мислят скоро да стават)? Мислиш ли че трябва да се срамува? Вероятно си има причини, и за това не тръби на ляво и дясно... Струваш ми се незряла още, и да не дава господ да разбереш какви истински гадости може да скрие човек. Продължавай нататък, той ще те преживее, а ти когато наистина се влюбиш се надявам вече да си разбрала кои са важните неща.

Мишо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c115888507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   и аз си крия годините колкото да не ме познае истинската възраст

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: be5abe9569
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Абе, трябвало е да го скъсаш още в момента, когато си разбрала за лъжата с годините. Каквото и да си говорим разликата е огромна, и го знаете много добре. Това ясно си личи от твоята негативна реакция, когато си разбрала годините му, както и от неговото желание от страх да не го пренебрегнеш да те излъже. Това е много тежка и огромна лъжа, като в крайна сметка трябва да ти е било ясно, че те лъже, само за да те вкара в леглото си, както между другото после и сама си се убедила. Излъгал те е, че е студент, за да закрепи лъжата с годините. Няма ли наличие на чувства няма какво да го мислиш - трябвало е изобщо да не му даваш шанс, но вече всичко е в миналото.
Тръгнете ли в една връзка с лъжите, при това толкова сериозни, докъде смяташ че ще го докарате? Той утре така може да се окаже и на 45 с 20 годишно дете... Или пък да се окаже с брат-близнак, който също да се е срещал с теб, когато е бил на работа...

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 02a6fa51e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Хората не те критикуват заради решенията които си взела, а за това че се притесняваш от мама и тати... тъпо е ти си на 23!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: ec27e5267f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторке, аз те подкрепям. Всеки греши и всяка лъжа може да се прости, когато е в началото. Но даде ли се 2-ро начало, трябва добре да си прецениш дали да почнеш съвсем на чисто или изобщо да не започваш. На час по лъжичка да ракриваш и все да искаш още веднъж да пробваш - това е.... просто тъпо. Пък и това хленчене "аз не съм за теб, твърде съм голям, какво получаваш от тази връзка- едно нищо" не е никак по мъжки. Той какво иска да го утешиш ли - "не, ти не си толкова стар". Това обикновено е трик - вместо да ти каже директно, че няма намерения, почва върху тебе да прехвърля вината, а той уж много мисли за твоето щастие. Ако не е от тези трикове, значи наистина иска ти да го утешиш, да го увериш, че той е "нещо" за теб. Такъв мъж какво да го правиш?

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: b2aaf07469
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Според мен на тези години той вече не търси истинската любов, а жена за която да се ожени и да й направи деца. Не съм сигурна че той е влюбен в теб, а просто ти "прислугва" и ти прави комплименти за да те задържи при себеси.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 8bacb83ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Благодаря на хората, които ме подкрепиха. Мисля, че наистина взех правилно решение да се разделим с него, защото в действителност разликата е твърде голяма. Въпреки всичко се опитахме да запазим добрите си отношения, защото сме студенти и двамата все още и живеем в едно общежитие и имаме общи приятели. Благодаря ви отново, мисля, че няма нужда от повече коментари. Всичко добро желая!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker