Хлътнах по колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хлътнах по колега
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 9955 пъти
Здравейте! Моля за съвет, който е минал по този път. Харесвам много колегата си, до толкова че даже се разсейвам в работата. Омъжена съм с дете, той си има приятелка. До сега не се поддавах на никакви ухажвания и флиртове от страна на колеги, но сега съм като омагьосана. Винаги ме гледа с един особен поглед, но ме обърква. Ту си мисля, че се сближаваме, като си говорим повече, но след това се дистанцира от мен и така постоянно. Не знам дали има мъж който не се ласкае от внимание към него? Или наистина е толкова влюбен в приятелката си, че да не ме забелязва като жена? Но очите и поведението му подсказват друго. Объркана съм и всеки ден си казвам точка, но тогава решава да се примъкне към мен и отново съм в изходна позиция. Може ли някой да посъветва? Аз си имам прекрасен съпруг, но искам тази тръпка да остане в работата. Не мога да се примиря, с факта, че не успявам да го съблазня и е толкова отдаден на приятелката си. Че кой мъж е толова верен....?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ac8619777
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Авторке, казваш, че си омъжена и имаш дете. Недей пропилява семейството си заради нещо, което няма да трае дълго или ще се стигне само до леглото. А и замисли се дали изпитваш нещо към мъжа си?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a0cf798537
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно сърцето му го влече към тебе, но и той като тебе си мисли, че нищо повече не бива да се случва, и когато се усети си бие спирачка.

Да - има мъже, които не се влияят от ласкателства към тях, но не и когато имат явни симпатии към жената, която им обръща внимание.
И не - нищо не пречи на един мъж да е влюбен в две жени едновременно. Проблемите идват от това как ще отработи практически тази ситуация, понеже да живее с двете едновременно е възможно все още само в арабския свят.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c975b39022
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Единствената тръпка, която трябва да изпитваш е тази към работата си! Ти си там, за да си вадиш хляба и да изхранваш детето си, а не да си играеш на кукли. Това го казвам в допълнение към казаното от номер 1.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: eea284e5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз имах връзка с колежка близо една година. И какво стана? Тя накрая ми би шута, каза че не можем да бъдем заедно и, че не е редно. Това беше малко преди нова година. След това се виждахме около десетки пъти след работа, пак целувки, секс, разходки в други градове, но пак ми натяква, че не редно. Сега вече не иска да се виждаме, но проблема е че работим на едно място и всеки БОЖИ ДЕН аз я виждам, ревнувам я, представям си колко хубаво ни е било заедно, а сега вече се дистанцира от мен. Продължава да ми казва, че ме обича, но вече не е същото. Само страдам и вече обмислям планове да напусна тази хубава работа, която си намерих. Хубаво е да преживееш красиви мигове с колега или колежка, но не си заслужава цената която ще платиш!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d8207e5265
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз доколкото разбирам той има някакво добро отношение към теб, а и ти не споменаваш за явни намеци и свалки или натискане, нали. Тогава остави хората да си се обичат, а ти се поогледай за някой свободен.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8db05845fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То хубаво ще спиш с него да речем, но замисли се дали си готова да платиш цената на това удоволстие. Ако поне малко държшиш на семейството си, не те ли притеснява какво би му причинила? Може да стане причина да изпитваш болка при вида му всеки божи ден, причина за развод, от което би пострадало и детето. Няма ли да ти тежи после на съвестта, детето ти страда и да расте с разделени родители заради една твоя кратка забежка?

Нагонът си е нагон, биологичните ти инстикти те подтикват да правиш неща, които биха ти доставили удоволствие, адреналин, тръпка, но ние затова сме хора, защото сме еволюирали и би следвало, преди да се подчиняваме безусловно на инстинктите си да помислим за евентуалните последици и дали сме готови да платим цената, която може да се окаже много по-висока, отколко сме очаквали.

Този за разлика от семейството ти няма да бъде с теб, няма да има ангажименти и грижи към теб, той ще си направи кефа няколко пъти и ще избяга. Него можеш да го прежалиш, но ако прежалиш семейството си, което си го градила толкова време, това вече ще ти се отрази много лошо на живота. Заради една краста не си струва да рискуваш, после ще има да се молиш да те приберат, ама късно, чадо.

Не се опитвай да сядаш на 2 стола, за да не паднеш между тях. Не може хем разнообразие в секса, хем семейно щастие. Дори и да не се разчуе, което е рано или късно най-вероятно ще стане, още със самата изневяра ти ще промениш отношението си към семейство, без дори да усетиш. Мъжът ти ще ти предлага нещо познато, еднообразно макар и сигурно, а другият непознато, вълнуващо. Неимоверно ще започнат сравненията между него и мъжът ти, ще започнеш да кредеш време от семейството си за него, ще започнеш да ги лъжеш, за да се виждаш с него и без да се усетиш ще пренебрегнеш дори и детето си заради едно чукане.

Те няма как да не го усетят и това да съсипе връзката ти с мъжа и детето ти. После, когато вече се събудиш и тръпката към онзи премине, ще е късно вече, защото те ще се чувства пренебрегнати, предадени, обдени, наранени и вече няма да е същото, колкото и да се покайваш. После ще ходиш подире им и ще им се молиш, но...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fb88fb0687
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Благодаря за коментарите на всички! Аз не си играя на кукли, нито пък имам проблем с това как да си вадя хляба и къде. Нямам нужда някой да ме съди, все едно съм най-голямата грешница, защото не съм направила нищо неморално. Не се оглеждам за някой свободен, имам си съпруг, когото обичам. Но този, с който работя постоянно се върти в главата ми. Започнах да го отбягвам и аз. Ако иска нещо нека да действа той. Все пак мисля, че не съм му безразлична. Номер 2 най-много се доближи до мен.
Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 98295a3f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз съм такъв, че не обръщам особено внимание на жените, освен ако не е някаква мис свят. (това не значи, че харесвам мъже), просто имам адски високо самочувствие (което в интерес на истината не знам на какво се дължи, едва ли съм толкова готин), но съм перфекционист и визията е първото нещо, което забелязвам в една жена и обичам да си играя с момичетата, които проявяват интерес към мен, да разбера защо, тъй като съм недоверчив и има адски много използвачки, и рядко се давам, почти никога, сега имам връзка, но то е едно проучване за момичето, едно чудо... да не си мое гадже общо взето :D и претенции

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d3cb3daeb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Направи му една свирка и всичко ще си дойде по местата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43433cb32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доколкото виждам си писала "Моля за съвет", а не "пишете нещо, аз ще ви оценявам". Да не е конкурс за есе, че и първо място си дала на номер 2? Даже не виждам кой те е осъдил или определил като "най-голяма гррешница". Явно тъй ти се е искало- да си намериш много опоненти, че да имаш поле за изява.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ad2fe09ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм женен мъж с малко дете и имах подобно увличане по една колежка, точно когато станах баща, което прерасна в безумно влюбване от моя страна... в началото едностранно, после споделено и в резултат изживях невероятна любов и научих страшно много неща за себе си, развих се много като човек и мъж, но цената е съсипан брак.

Направи своя избор сега! Аз си мислех, че искам просто кратка авантюра, но се оплетох жестоко и не мога, а и не искам, да я спра вече повече от година. Така че наистина сега е моментът да решиш - искаш ли нормално семейство, или искаш другото.

Не казвам кое е правилно и кое - не. Ти трябва да решиш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8db05845fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Много па влюбчиви станахте всички, сигурно затова повечето бракове в Бг не вървят. Че и критика не приемате, въпреки че аз така и не видях такава. Ама то гузен, негонен бяга.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b5190599dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 14. Абсолютно вярно. Големи надежди, голямо самочувствие, големи локуми, които според тях би следвало да са мъдри и не на последно място, винаги в очакване на голямата любов.
От друга страна зад всички тези претенции и очаквания стои голо дупе, което само не може да се избърше.
Каквито мотивите, такъв и резултата, който ти написа и не мисля да комерсиализирам с повтаряне :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43433cb32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Точно така си е, номер 14, но на кой и за какво да го казаш изобщо? На кой му пука за някакъв си брак вече? Важното е "любов " да има, а още по-важното - всеки път да е "най-силната". Затова съвет номер 11 май си е на-точния и практичния, помагащ при всяка съвременна "любовна драма"

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1c1efd3707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, здравей! Имала съм подобен момент с колега. Мога да ти помогна. В каква сфера работиш? В завод? На бюро? в 1 стая ли сте? Имаш ли възможност да го отбягваш или не?
Преди 5г ми се случи и на мен. Работих в завод. Слагаха ни често един до друг. Беше ми трудно.
При теб как стоят нещата? В каква сфера работите?
Мога да ти помогна :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 792b6ed953
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Жалко, за това ме е страх да се обвържа сериозно и разучавам приятелките си, но в един момент всичко е възможно да се случи, колкото и да я обгрижвам. Аз се стремя да не залитам на други места, защото всеки може да се влюби, но искам и моята приятелка да е така. Още по-грозно е да имате деца и да го правите, но за съжаление този свят е пълен с предателства и предатели, просто ме е страх да го живея и ако остана без настоящата ми приятелка аз повече няма да се обвържа, нямам доверие на никого. Мен лично, ако ми изневери приятелката ще я омаскаря пред всички и ако трябва ще я вържа и татуирам на челото, че е боклук, ще я бия, а пък този с който ми изневерява, ако е мой познат, може адски много да пострада, лъжата е много долно неща и измамата, нито искам да изневерявам, нито искам да ми изневеряват. Не знам защо го правите, не знам защо сте такива хора, защо въобще създавате семейства, всичко е само влюбване и секс ли, дано мъжът ти те пребие и всички разберат каква си, ако го нараниш (разбира се, ако и той е бил честен с теб).

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b1d97e1c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аз пък съм на мястото на ПРИЯТЕЛКАТА. Дори може и да е историята за моя приятел кой знае..
Работи често в близост до негова колежка, омъжена, с дете. Като цяло приятелят ми е общителен, и много жени биха си помислили, че ги сваля, а той се държи чисто приятелски. Все пак сме заедно от 8 години.
Въпросната колежка непрекъснато го ласкае, показва му внимание. Грозноватичка е (не искам да обидя никого, но като прочетох историята, не можах да се сдържа-идентична е с нашия случай). Дори се опитва да се меси с мнения относно връзката ни-защо сме нямали деца и т. н. Всичко това го споделя той с мен. Казва, че непрекъснато се шегува и с нея, и с другите си колежки, но явно тази се е взела за "ухажвана".
Вчера прочетох историята и реших да изкажа възмущението си към авторката. Имам право на мнение, нали? Няма да се учудя да е историята на същата..
Няма да споменавам имена, но все пак нека милата гледа мъжа си, нека не разваля връзка(без значение дали става дума за мен или някой друг). Това ми е най-близкият човек, вече толкова години. Държи се по-освободено, но досега не ми е изневерявал. НОн-стоп сме заедно. Как не ви е срам? !
В случая на моя приятел, колежката му има болен мъж, няма да споменавам имена и градове. Да, омъжена е с едно дете. Да, често работят заедно. Да, той я възприема като забавна колежка, но дотам. Да, обича ме.
Прочитайки историята не можах да се сдържа. За една п.... а ли си бе мила? Не те ли е срам?
Жени, пазете си мъжете, доколкото можете, а дано и те имат съвест. Ако някога приятелят ми постъпи така с мен, както милата авторка очаква в нейния случай, не само че ще го зарежа. Не. Няма да приключа с това. Ще се свържа с нея, с мъжа й. Око за око, мила.
Защото ми писна тъпи к, , , , и като теб (БЕЗ извинение) да развалят живота на хората. Ако трябва да си мислим, че всеки, който се държи с нас добре, ни желае, не знам...
Ама пък иначе обичаш мъжа си?
Ама си готова да развалиш чуждата връзка заради единия секс!
Престанете да разваляте живота на хората!
И ако си тази, за която си мисля( а нищо чудно и да си, авторке), запомни- няма да оставя нещата така. И рано или късно ще ти съсипя живота, както ти се опитваш да съсипеш граденото от мен толкова много години!
Не казвайте, че съм крайна. Аз искам щастливо семейство и деца, а не живот като на авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b1d97e1c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   номер 18, 19 номер съм!
Сега видях, че са ми публикували мнението. Съгласна съм с теб на 100%. Браво, че има такива мъже! И такива като авторката заслужават точно това, което предлагаш ти.
Доколко има вина приятелят ми в моя случай, колежката му да го хареса не знам. Не работя с тях. Но като знам как се държи, той е просто по-освободен и тъпите к... и си мислят, че са много желани.
Но има такива като мен и номер 18, както и други морални хора, които биха ти стъжнили живота.
И не ми казвайте да не съдя! Ще съдя! Защото над 8 години си стоя на задника и не спя с други мъже, а такива като влюбената в мъжа си авторка, развалят всичко!
Номер 18, още веднъж БРАВО!
Дано милата колежка пише, че взе да ми става много интересно! Много съвпадения...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ff6aaf229a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 19. Вие сте доста ревнива жена. Извинявам се за определението ако съм Ви обидила, но е така. Много се ровите в познанствата на приятеля Ви. Мога да кажа, че Ние жените ревнувайки мъжете ги насочваме към други жени. Аз имам 20 годишен брак. Има един мъж, с който работим в съседни места и не пропуска възможността да мине да се видим или да ми се обади. Просто и двамата се търсим. Това според Вас изневяра ли е? А сега към авторката да се пребори с това нещо и да не завързва връзка с колегата си. На работното място не е никак подходящо. Много ще съжалаваш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43433cb32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз от цялата работа също не разбирам за какво създават семейства подобни хора. Разбирам, че им липсва възпитание, съвест, животинските инстинкти са им в повече и т.н.т., но кое ги кара въпреки всичко да се женят и деца да раждат? Сигурно получават някакво извратено удовлетворение, когато навредят на някой? Някакви комплекси за маловажност сигурно или мания за величие.
Номер 17, ти що не отвориш някаква агенция "Не на щастливите бракове в България" или "Как да си развяваме **** на работното място"? Консултантските услуги в днешно време са вървежни и добре платени.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 120080cb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   № 19, както си я подкарала, май няма да дочакаш „щастливо семейство с деца”. За голямо съжаление, сигурно несъзнателно си написала, че онази Нещастница се опитвала да съсипе „граденото” от теб „в продължение на толкова много години”.
Една връзка се гради от двама, мила. В продължение на осем години си се напъвала и пак не си сигурна в мъжа до теб. Защото, ако си сигурна, няма да си толкова гневна.
Знаеш ли, че когато вървим с мъжа ми по улицата, аз съм тази, която му показва хубавите жени. И той е съгласен, че имам очи за наистина красивото, което не е само външност, а е на първо място излъчване… но то е сложно, за да ти го обясня. Показвам му ги, защото съм сигурна, че за него аз съм единствената, неговата жена – като Розата на Малкия принц, ако си чела книгата. По същия начин, по който моят съпруг е единствен за мен, независимо от толкова много чар, интелект, мъжественост, сексапил и т. н., които виждам всеки ден. Спокойна съм, защото аз не се поддавам на ничие ухажване и внимание, въпреки че съм приятелски настроена, любезна, остроумна и очарователна. Това няма нищо общо с чувството, което изпитвам към мъжа ми и с убеждението, че той е единствен.
Спокойна съм и за него, защото знам, че и за него е така. Поради тази причина, мила, ако видя мъжа ми да пие кафе с някоя хубава жена, няма да направя трагедия от това, а ще седна при тях да си побъбрим. Същото ще направи и той, вместо да ми „счупи главата”, както съветват „мъдреците” в този форум.
Всеки човек има право на свободна воля и свободен избор и номерът е не да държиш другия под ключ, за да ти е верен, а напротив – да му дадеш пълна свобода и тогава той да остане до теб. Когато постигнеш тази хармония в отношенията си с един мъж, тогава няма да те е страх нито от колежки, нито от шефки, нито от по-млади от теб въртиопашки, които са и доста хубави, за жалост…
Така че гледай да преосмислиш отношенията си с твоя човек, защото след като в продължение на осем години не се е оженил за теб, сигурно има защо и опасността усилията ти да градиш връзка да отидат по дяволите е реална, независимо дали има нахална колежка или не.
Проблемът ти е друг, остави нещастната грозничка омъжена жена на мира.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 98295a3f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз съм 18. Подкрепям те 19, много грозен и измислен стана този свят, наистина ми е много болно и се надявам да съм попаднал на свестно момиче (времето ще покаже), защото за сега в леглото всичко е 6, но общуването на моменти куца и там се сдобряваме, но тези които си развалят брака заради плътски удоволствие и някакви смешни хлътвания са долни хора, измамници и предатели, предават всички които са ги уважили на сватбената церемония, предават родителите на съпруг/а, предават децата си, но и себе си, душата си заради тялото

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b91dbb8bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Хи хи то голяма драма

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fc681a377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Много, ще ми стане кеф ако твоят мъж ти изневерява.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 120080cb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 19, аз съм № 24, когото ти със сигурност ти не харесваш. Видях следващия ти пост, под № 20, та искам да допълня. Ти явно много зор си видяла над 8 години да си стоиш на задника и да не спиш с други мъже, а сега някаква си там омъжена грозница да ти развали всичко! Това ти изявление само потвърждава това, което ти написах в предишния си пост.
За протокола ще ти кажа, че аз съм от 27 години с мъжа ми, изпила съм безброй кафета и съм провела също толкова безброй интересни разговори с други МЪЖЕ, но нито един от тях не ме е докоснал с пръст не защото аз съм много морална и се напъвам да си „седя на задника”, а защото НЕ ИСКАМ НИКОЙ ДРУГ, освен съпруга ми. Така, че не ни пробутвай измъченото си целомъдрие, с което се и гордееш на всичкото отгоре и остави хората да бъдат такива каквито са. Не трупай толкова злоба, защото рано или късно тя ще се върне като бумеранг върху теб.
И още една идея – що не вземете да се съберете с № 18, супер много си пасвате. Вържете се двамата с една сиджимка, да не вземе някой да ви раздели и „щастието” ще ви е в кърпа вързано.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b1d97e1c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Номер 24, 19 номер съм.
Не ми е комплекс, че нямам брак с мъжа до мен. Имам много примери около мен, които въпреки брака си, се разпаднаха, както и обратното.
Ако не сте ме разбрали, не виня никого. Изказвам мнение, на което имам право. Моят приятел не допуска да имам отделни приятели-мъже, извън нашата компания, което смятам за нормално, и съответно го спазвам. Както и аз на свой ред имам същите изисквания. И не мога да се оплача. Той също е коректен.
В компанията, в която тръгнахме от тийнейджъри, и до ден днешен сме си с нея, можем да се отпуснем сред хората в нея, да се прегръщаме, да се шегуваме. Цялата комапния ми има респект, тъй като за тези години никога не се изложих.
Простете ми, ако не съм права, но бих искала да живея в своя свят, света на някакви(съществуващи или -не) ценности.
Извинете ме и ако съм била агресивна в коментара си. Дали това е колежката на мъжа ми, дали е нейната история, или просто едно съвпадение, нямам представа.
Но смятам, че сме разуми големи хора. Не мисля, че трябва да съсипваме връзките си заради увлечения към колеги и познати. Всеки си решава.
И повярвайте, не писах от злоба или комплекси от това, че нямам брак, както по-горен номер е написал. Не ми е било това целта.
Но преминавайки през най-различни периоди в отношенията си с мъжа до мен, искам да ви посъветвам, да бъдете коректни в отношенията си до край. Като сте свестни хора, тръпка между вас и вашите колеги. познати и приятели, винаги ще има.
Но не се поддавайте на някакъв си нагон, и на секс, който ще унищожи връзката ви, брака ви, семейството ви.
Има най-различни човешки взаимоотношения. Един избира да търпи, друг е с рогата напред цял живот, трети мрази изневярата, четвърти не се спира да ходи.
Но помислете си какво причинявате на човека до себе си, без значение дали той го знае или не... рано или късно се усеща.
Бях настроена по-агресивно, само защото характера ми е такъв и мразя изневерите и к.... е номера..
Сега само бих казала на авторката, ако имам възможност да бъда отразена, без значение дали е тази за която мисля или е герой от съвсем друга история,
Скъпа авторке, Господ гледа! Ако ти е толкова цел да прелъстиш този мъж и да спиш с него, едва ли ще те върне... Но си прецени, как ще погледнеш мъжа, който уж толкова обичаш. как ще си продължиш брака. Помисли си.
Ще съсипеш и отсрещната връзка.
Реши си.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 20f2a8bf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   "Ако иска нещо нека да действа той" ти напрво си го искаш хуя с извинение по добре не пиши статия повече!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 120080cb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   № 19, номер 24 съм.
Явно наистина характерът ти е по-импулсивен, но не си просто момиче, защото в този ти пост определено има повече разум. Права си – коректността изисква коректност. Това, което аз се опитах да ти кажа е, че верността към един човек идва отвътре и ако тя е истинска, е най-сигурната и здрава спирачка срещу тръпки, увлечения и пр., които дебнат зад всеки ъгъл. С разум не става, нито с морал, нито пък заради заплахата от публичен скандал и омаскаряване.
И за брака си права. И аз познавам хора, които живеят щастливо без брак и обратното. Лично за мен, обаче, идеята да не се сключи брак и да има „сватбена церемония”, както номер 18 написа е израз на известно недоверие – относно евентуална подялба на имущество, усложнения при развод и т. н. Затова аз не го приемам (не заради общоприетия морал! ), а защото искам мъжът, който ме обича да няма резерви към мен и общото ни бъдеще. Искам той да застане пред целия свят и да заяви: „Ето, това е моята съпруга, тя носи моята фамилия и ще бъде майка на моите деца! ” Всеки е луд с номера си, както виждаш…
Пожелавам ти успех и мъдрост, в навечерието на един от най-хубавите християнски празници. И запомни, че която и колежката, както и да ухажва мъжа, когото обичаш, тя не може да бъде заплаха за теб и връзката ти, ако тази връзка е такава, каквато трябва да бъде.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43433cb32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До номер 24, 29 и 32 (ако не греша). Искам да ви кажа само, че в поведението или по-точно в написаното от номер 19 няма нищо ненормално, толкова ревниво или злобно. Не знам дали наистина вашата връзка е толкова хармонична, но ще приемем, че е така и дано е така. Но това е едно много голямо изключение в такъв случай. Да, отношенията се градят от 2-ма, но жената е тази, която ги "отстоява", тя е тзи, която всъщност ги иска и тя е основният градивен елемент във връзката. Мъжете предприемат някакви действия докато са влюбени, от там нататък жената поема всичко в нейни ръце. Мъжете, които да градят нещо по тяхна собствена воля и инициатива, са по-скоро рядкост. Всички знаят, че на мъжа малко му трябва да се "унесе". Едно е да има красиви жени по улиците и той да ги вижда, друго е някоя лепка да му прави намеци или направо да му се предлага. Слаби са им нервите на мъжете - 1-2 пъти ще се дръпне и накрая ще поддаде. Това не означава, разбира се, че някаква любов ще се получи м/у него и лепката, но ще си начеше любопитството, което пък ще е достатъчно да си съсипе същиската любов и връзка. Пък и не е луд тоя, дето яде баницата.
Хармоничните отношения, за които говорите, често са до момента, в който единият разбере, че другия е в хармония и с брака и със страничните забежки. Не казвам, че някой няма право да говори или да пие кафета с колеги и колежки. Просто другия не знае дали наистина само пие кафета и често сляпо вярва на половинката си и се гордее с пълното доверие във връзката. Кърлежи като авторката винаги са потенциални разрушители на "хармонията", независимо дали е най-грозната, най-безмозъчната, дебелата или късоккраката - ако е много настоятелна, почти всеки мъж рано или късно ще си помисли "дай ще пробвам, щом е безплатно, то никой няма да разбере". Жени с характер като на номер 19 по-рано разкриват лъжата и не желаят да живеят с нея. Жени като вас могат никога да не я узнаят и до края на дните си да вярват, че са постигнали "мъжка вярност", благодарение на доверието и пълната свобода (не казвам, чевие сте точно така - все пак има и изключения). За мъжете доверието и свободата не са ценни, по-скоро са много изгодни.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cd66cf5bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Мила авторке, не слушай коментарите и съветите на никой, а решавай сама как ще действаш и какво ще правиш. Темата, по която искаш мнение е много деликатна, защото от твоето решение, дали да имаш връзка с колегата си, последствията от това твое решение, може да не засегнат само теб. Затова премисли всички "за" и "против" и тогава вземи решение, дали да ли да се впускаш в извънбрачна връзка. Обидните нападки на разни псевдоморалистки нека не те разсройват. Това са коментарии на жени, които са се лепнали за първия свестен мъж, с който са се запознали и сигурно не дават на човека до тях, да си вземе въздух, без те да са наблизо. Познавам такива комплексарки и ако си имаш работа с тях, могат да ти вгорчат живота. Аз много страдам от едно такова неправилно решение. Една такава връзка е много болезнена, особено ако се появят и чувства. Затова моят съвет е да си обичаш съпруга и детето и не си създавай излишни проблеми, но в крайна сметка ти си решаваш сама.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43e72d568a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Ох... Съжалявам, че не съм по темата, но изчетох всички коментари и един от тях ме провокира да напиша нещо. "Моят приятел не допуска да имам отделни приятели-мъже, извън нашата компания [... ] Както и аз на свой ред имам същите изисквания. " Не, не искам да съдя никого, но... правилно ли разбрах? Общуваш си с мъже САМО от ВАШАТА компания? А той САМО с жени пак от същата ТАЗИ компания? Наистина не го разбирам това. Някакъв вид гаранция ли е? Че няма да си изневерите един на друг? Не мога да си го обясня... Но пък поне си обясних отдръпването на един мой приятел, който като започна сериозна връзка, "внезапно" спря да ме търси и приятелството ни отиде по дяволите. Както и да е, разни хора, разни идеали, но все пак... по дяволите, живеем в 21-ви век, не се ли очаква да сме поне малко по-широкоскроени? И да не свързваме всеки един разговор между мъж и жена с флирт, секс, изневяра и така нататък? Не знам, не знам. Може и аз да греша някъде. Отново се извинявам за отклонението.
Към авторката: Наистина не знам какво да ти кажа. Била съм в тази ситуация, само че не съм омъжена. Според мен си гледай семейството, една извънбрачна връзка не би довела до никъде, още повече щом и той е обвързан. Ще се срещате известно време, ще има тръпка, интрига и т. н., но в края на деня и двамата ще се чувствате кофти. Не съм имала опит в това отношение, но предполагам е гадно да седнеш на вечеря с един мъж, след като преди това си се... с друг. Най-малкото, ако мислиш да правиш нещо, разведи се преди това. И търси свободен мъж за нова връзка. Играй честно и по (неписаните) правила, за да се отнасят и с теб честно.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f79f641122
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   ,,Мила авторке", ако още не си пристъпила към дела / тоест ако все още не си се изчукала с готиният колега от работата /, мога да ти кажа- СПРИ СЕ! Не си рискувай семейството....
Мъжът ти разбере ли, колкото и свестен и неревнив да бъде, ВЕЧЕ НИЩО НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩОТО! Още повече имате и дете...
Постарай се, доколкото ти е възможно / разбера се тук отчитам, че никой не може да нарежда на сърцето си /, да забравиш онзи от работото си...Тръгнеш ли да кръшкаш, ще ти е много интересно в началато..Нов партньор, по-добър секс, нови емиции интерес...НО...ще трябда да се прикриваш, да мислиш, къде с поведението си се издаваш и т.н.....това хаби енергия...За твое сведение - мъж съм...Старая се да те разбера..Явно нещо в брлака ти липсва....Опита йсе час по-скоро да говориш с мъжа ти...Да му кажеш, какво в неговото поведение или в секса между Вас не върви...
Съветът ми у да НЕ СЕ впускаш в извънбрачна връзка....Ще направиш нещастви хората, на които държиш...Изневериш ли- наистина връщане назад няма...Дори да останеш с мъжа ти, отношенията вече ще бъдат други......
Поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fb88fb0687
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Включвам се и аз, и се чудя от къде да започна. Виждам наистина голяма пушилка се е вдигнала от моето последно влизане и коментар. Авторката съм...
Номер 19 не се притеснявай, не съм твоя човек. Не съм нито грозна, нито нещастна, а семейството ми е щастливо.
Не съм и лепка, пиавица и кърлеж и
Никога не бих се предлагала и натискала на някого просто за едното ч... не.
Благодаря на последните хора, които са коментирали и на трезвата преценка за живота и ситуацията. Все пак живеем в 21 век наистина и тези моралистични коментари, са по-скоро малко като по книга отколкото свързани с житейски опит.
И как съдите някого без да го познавате само по две изречения? !
Изобщо не съм писала за секс, а за флирт на работното място и как да го запазя. За противоречиво мъжко поведение и интерес от моя страна. На всеки се случва да залитне в един момент.
Наистина не си заслужава човек да си загуби семейството, което е градил толкова време, за нещо мимолетно. Но както знаете забраненият плод е най-изкушаващ.
В крайна сметка в момента взаимно се отбягваме, без дори да е станало нещо между нас. Както писах преди, аз започнах да страня и да се задълбочавам в работата, и той направи същото. Все още го намирам за страхотен, но след толкова приливи и отливи вече се уморих.
Благодаря на всички, които писаха и особено на тези, които дадоха безпристрастен съвет и мнение!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 83eda11e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Значи индивидът под номер 18 има право да цвъка във всяка тема, като междувременно пуска по 3-4 свой, все с едно и също съдържание, и той винаги бива публикуван. Аз вчера отделих от времето си да напиша добре структуриран и грамотен разказ, за моето лично преживяване, подобно на това на авторката и да и дам пример за развитието на подобен род отношения, но някак си и някой си реши, че не заслужавам да бъда публикувана. Е, така да бъде, това беше от мен, има и други, много по-смислени сайтове, в които не цари модераторски произвол в най-висша степен. Чао!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ffc27553a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Авторе, много добре си постъпила! Другата забежка просто не си заслужава... Отиди на почивка със семейството си... Отдай им се изцяло / особено на съпругът си / в свободното време. Това разбира се не означава да пренебрегваш себе си... Постъпката ти е адекватна и отговорна....

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8715a04a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Не мога да съчувствам за съжаление на такива като авторката а и не са за жалене като си подписвала да си е мислила две хубавини няма винаги едното е за сметка на другото ако може авторката да чете между редовете ще ме разбере перфектно тва е най добрия отговор за твоя случай надявам се такива жени да не се и "раждат" образно казано естествено то не трябва и да ги има не че не ми се е случвало изпатвал съм си от такава жена накрая ефекта УаУ зарязан и колкото по малко сте такива толкова по добре защото иначе се притеснявам за собственото си бъдеще! Лек ден

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 422e272ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Мисля си, че целта на темата, е споделяне и съвет... А не да бъдем морални съдници на авторката....
Аз си казах моето мнение, както по-горе, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА извънбрачна връзка... Особено, ако е доволна от човека до себе си / в случая съпруг / и от постигнатото в семейството...
Просто на днешно време да се говори за морал / при условие, че това е релативирана категория и е доста широко понятие /, за мен е нелепо. „
Да правя компромиси, но иначе в личен план си имам принципши. Считам, че когато си в сериозна връзка или още повече брак, изневярата е нещо гадно. ПРедателство е. Предаваш доверието и партньора до теб, на когото си се врекъл... Тогава възниква въпросът, ЗАЩО ИЗОБЩО СИ СЕ ОБВЪРЗАЛ????
Кръашкачите не ги харесвам... Имам познати и колеги / и от двата пола /, които изневеряват на половинките си.... Лъжат хладно за тая им подла игра... кръвно и нагло, а съпрузите / съпругите им дори и не подозират. Като не искат да са някой или не са удовлетворени, просто се разведете, а не лъжете хората до себе си. Не ги унижавайте и не им губете времето. Изневярата освен това емоционално осакатява този, на когото са изневерили.

Но, по темата... мисля, че доста от коментиращите се пооляха, като тръгнаха да правят нравствени преценки на жената-автор на дискусионната тема.... Без дори да я познават и дори да имат и най-малка представа от състоянието на брачната й връзка..

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4e746d1156
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 43, прав си, че целта е споделяне и съвет. Но първо - моралното осъждане също е вид съвет и второ - май авторката е тази, която се е поуляла. Тя уж пита, уж споделя и накрая сама почва да одобрява коментиращите. Ако питаш мене - никакъв съвет не е търсила, а просто и се е искало да си начеше езика (т. е. клавиатурата) и за да си изкаже нейната "правилна преценка за живота". Затова си е написала баналната историйка, а после и "решението"си. Все пак ние не търсим съвет от нея и най-малко ми е интересно "кой се доближил до нея". Да добавя и, че точно по такива "теми" се правят "нравствени преценки". Никой никого не познава в този сайт, та по тая логика изобщо нямаме право да пишем каквито и да било коментари. Ако я познавам примерно и знам, че тя е чудесна ддомакиня, майка и професионалист в работата, това променя ли по някакъв начин факта, че тя иска да кръшка? Съседа ми е сводник, но иначе е много приветлив и услужлив...?

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 241ca357f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   има ли развитие? огледай се как се държи с други колежки. към тези които съдят > на чужд гръб и сто тояги са малко, вие на 100% ли сте сигурни какво прави половинката ви? според мен това което изпитва авторката не я е питало дали го иска и до колкото разбрах тя не пита дали да изневери.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: e415b5f20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Какви тояги, какъв гръб? Малко си сбъркала смисъла на поговорката, защото в тоя случай тоягите може да са единствено по гърба на мъжа на "влюбената" и на приятелката на колегата. Очевидно авторката смята, че на тях тоягите са им малко. Това, което и се "случило", се получава успоредно с оглупяването и определено не се "случва" на човек, който не си го търси сам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 дни
hash: fb88fb0687
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Номер 45, Развитие няма никакво. Може би е по-добре така. Като цяло сме в добри колегиални отношения, но нищо повече. Аз спрях да се опитвам да търся близост, защото ме подразни неговото отношение един, два пъти. С другите се държи по-свободно. Какво имаше предвид с това за др. колежки?

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 241ca357f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Имах предвид дали се държи по същия начин и с тях, дали не е по близък с някоя? а как хем сте в добри отношения и хем се отбягвате взаимно?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: 2c50b2f5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   "не мога да се примиря, с факта, че не успявам да го съблазня и е толкова отдаден на приятелката си. Че кой мъж е толова верен....? "
Тук е ключът от палатката. Го спожата иска да си задоволи егото, ама и вълкът сит и агнето цяло. Ами няма такъв филми, г-жа. Айде, свали го, развали му връзката, на мъжете малко им трябва, ама накрая да не ревеш като мъжа ти ти бие шута!!! Защото ще си го заслужила 100 %. Аман от кифли, които вместо да си гледат семейството и работота, се чудят на кой да се надупят

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 40aff822f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Не виждам какво толкова чудно има, че пичът е верен на приятелката си. Освен масата кифли и селски бекове има и хора, които държат на връзките си и не се занимават с глупости. Трябва да си изключително прост, да рискуваш стабилна връзка заради някаква въртиопашка. Кифли има под път и над път, но свестни момичета се срещат рядко!

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 83eda11e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   "не мога да се примиря, с факта, че не успявам да го съблазня и е толкова отдаден на приятелката си. Че кой мъж е толова верен....? "
Ми твоя, примерно. Или не е???

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 дни
hash: b8f46ed78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Точно така е, номер 50. Някой не може да се примири с факта, че не нейния, а чуждия мъж е "толкова верен". Някои не могат да се примирят с чуждото щастие. Някои си мислят, че обяснението на всяко поведение е в думата "задръжки", не им стига мирогледа да измислят и друго, освен този етикет - "задръжки".

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: c879cfb1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   До номер 24:

Много акъл раздаваш, "мила". Мразя фамилиарничене, под всякаква форма! Само по това може да съдиш, че срещу теб стои посредствен човек. Постът ти е откровено злонамерен, дървено-философски, нравствено-поучителен, високомерен и подценяващ. Не подценявай никого, това важи и за собствения ти мъж. Животът и човешките отношения са като кутията на Пандора - нищо сигурно няма.
Със здраве!

До авторката:

Обичаш ли мъжа си? Да? Тогава съвсем сериозно обмисли бъдещите си постъпки. На работа е грешка, с колега е грешка. Това няма да е просто "чук и бег". Рискуваш много, за едно голямо нищо.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: a0cf798537
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Пийте повече бира и гледайте Световното! Какво ви пука толкова? Му-ха-хах, дураци! И се радвайте повече на чуждото измислено нещастие и най-вече на своето! Всички сме много-МНОГО смешни! Ура-а-а!
Сори, че се подкарах от рано.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: b8f46ed78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Вече стана направо скандал между участниците в тая тема и то не за нещо смислено, а заради някакви кифленски похоти. Всеки път като взема да се меся в подобни еднородни спорове, после чак съжалявам за какво ми е било да се захващам. Който притежава ценностна система, знае, че тя не се налага от някого по някакви конкретни причини и не ограничава човека, а го определя като такъв и създава красотата и мира в душевния му свят. Този, който пък я няма, няма и начин да разбрере или да повярва, че е възможно подобно нещо наистина да съществува при хората и то непринудено. Обиждат ме на "моралистка" - аз даже се лаская, други ги наричат "к*рва" - и те се ласкаят. Никой никого не успял да убеди в противното, няма и да успее никога. Спорът е толкова безмислен, ама аз чак сега го осъзнах.... Да можехме да си разделим планетата някакси за едните и за другите и никога да не се засичаме на тоя свят, ама не може.... Предлагам поне в този сайт всички теми, свързани с влюбване в колега, да се отделят в отделна категория - примерно "Помощ при сваляне на колега", тъй като тук през ден- 2 се публикуват все такива въпроси. Ако ли не, то поне любовта да се отдели от изневярата - по-добре ще е и за всички, които обичат и за всички, които изневеряват.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 57d6abd68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Да ти кажа, че това е вроде3ната в жената ку.. а. То идва отвътре и така се развалят семейства по този начин съблазняват и твоя мъж мила!

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker