Защо става така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо става така?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2410 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години.. година и нещо бях с момче, което е 2 години по - малко от мен. Винаги сме се карали дори сме се "разделяли"... случвало се е и месец да не сме заедно, но любовта ни е огромна и всички го виждат. И двамата сме страшно влюбени и си личи. Неговото поведение, когато сме заедно е ненадминато... адски мило... но когато не се видим откача. От 2-3 месеца се промени адски много... в един момент е един в друг момент друг. Не знам какво му става. Дали е от пубертета... дали от нещо друго... идея си нямам. Караме се за глупости и постоянно си мисли, че го лъжа (Лъжи от сорта на: каза, че ще се видим в 3, а се видяхме в 3. 10). Кажете ми това нормално ли е? Смешно е момче, което е 2 години по - малко да ме разиграва... но наистина много го обичам. Той ми е първия... аз на него също. Страшно е готин и всички го искат, макар че е малък (сериозно... страшен е). Като тръгнахме знаех, че ще ми се смеят... но в последствие адски го обикнах и не съм го крила от никого. Както и да е....
Преди месец се скарахме... пак си мислеше, че съм го лъгала. Бъх изпаднала в страшна депресия, а на всичкото отгоре учим в едно училище и го виждах постоянно. Постоянно ми говореше, че съм лъжкиня. Попитах го защо става така и ми каза, че постоянно съм се подигравала с него.... излизаше с момичетата, които са ми най - неприятни (бивши най - добри приятелки, но страдах много от тях, а едната му е и бивша, бях свидетел на нещата между тах... и беше доста силно чувство и за двамата). Уж не ги харесваше, а започна да контактува с тях.. нямам обяснение. Може би за да ме дразни.
Преди 2 седмици много близък мой човек почина и в мъката си реших да му звънна. Нашите бяха излезнали и дойде вкъщи веднага. Първите 15 мин бяха много странни, но после ме прегърна, целуна ме и така седяхме 2 часа. Поговорихме много... дори се разплака, защото не съм заслужавала такова отношение като неговото. И ми говореше как е искал да го намразя, защото само ме наранявал.... но както и да е. На другия ден ми звънна, излезнахме и започнахме всичко наново. Беше страхотно точно 1 седмица. И изведнъж пак превъртя. Той е много ревнив... не контактувах почти с никакви момчета, не излизах (само с него се виждах). Правех всичко, което искаше година и половина. Аз от него исках само едно единствено - нормално отношение. Винаги ми е казвал, че когато го излъжа (вече разбрахте какво за него е лъжа) ще се държи гадно. Но както и да е...
Разделихме се отново преди 2 дни и от тогава постоянно се караме на смси. Дори майка му ми звъня, че той не е добре... постоянно викал на всички... какво да ви кажа - хормони. Обичам го адски много. Много пъти сме си говорили за бъдещето и той иска семейство с мен... макар, че е прекалено рано да се мисли, но всичко беше прекрасно.
Чудя се какво да правя... да го оставя да ме потърси... да го дразня ли? Защото той точно това прави.... и то с най - неприятните ми хора. Излиза... пие.... което го мразя. Но никога не съм му го забранявала. Говори ми, че съм била лош човек... след всичко и вие ли мислите така? Моля ви дайте ми някакъв съвет. Да го търся ли? Да го оставя ли? Майка му ме посъветва да оставя нещата така... но не мога... страх ме е, че ще направи нещо, което ще ме съсипе (пример:да спи с друга... откачам при мисълта). Никога нищо не съм му забранявала.. Не знам дори като го видя как да се държа.. Не го поздравявам вече, защото се чувствам много наранена. Кажете ми редно ли е да постъпва така? Много ще се радвам на всякакъв съвет! Сигурно ще бъде.. зарежи го този малчо, но не мога... обичам го! И ще си го върна...! Но не знам как....
Доста дълга история...
благодаря предварително за съветите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 342a60a2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката: Моля Ви дайте ми някакъв съвет... какйвто и да е. Имам адската нужда от това. И не си мислете, че съм задръстена... напротив. Спрях си фейсбука само за да не ми пишат, за да е мир във връзката. Просто ми помогнете, моля Ви!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bb97977a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай предварително, но щом си по-голяма не позволявай някакъв дечко да те разиграва и да ти прави номера, разбирам как се чувстваш и знам, че няма да послушаш съвета ми, но ще ти кажа моето мнение по въпроса махни го, ако те обичаше нямаше да те кара да се чувстваш така. Разбирам те и аз съм била така, въпреки че съм по-малка от теб съм попадала на такъв и съжалявах, че съм му ходила по гайдата, защото и той ми правеше същите номера

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 919dee0c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен трябва да си намериш някого на твоята възраст или малко по-голям. Обичаш го не искаш да си без него, но сама виждаш колко пъти сте късали и колко малко време сте добре и после отново всичко се разваля. В момента аз съм в такова положение и съм пред раздяла с човек, който и аз мн обичам, който ми казва "лъжеш ме" за същите неща и примери, които ти даде. Мъничко по-голяма съм от теб и те разбирам! Но понякога май е по-добре колкото и да обичаш някого просто да се разделите, зашото това наранява теб и него. Понякога хората просто не се разбират колкото и да го искат. Ще ти е гадно дълго време както примерно и на мен защото знам какво ще стане с моята връзка, но един ден всичко отминава колкото и банално да ти звучи колкото и хора да си ти го казвали, така е! Ще намериш човек, който ще обичаш даже повече и ще се държи с теб милион пъти по-добре, защото си още на 18г и това няма да ти е последния приятел също така ще срещнеш още мн и различни момчета и не трябва да съжаляваш за това, което ти се случва сега, защото всичко си има начало и край. Гадно ми е като ги казвам тези неща, защото и аз се чувствам ужасно зле в момента, но трябва да бъдем реалисти и да преживяваме такива ситуации, които ни поднася живота. Все пак се надявам да се оправите, но е малко вероятно и да стане ще е за малко време.... Упех! Това е от мен дано съм ти помогнала по някакъв начин. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 582e76c94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c8a071a52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ми ти си хвани някой от детската градина, пък после се чуди.. Да не говорим, че може да те съди за изнасилване на непълнолетен..

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 342a60a2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Много Ви благодаря за съветите, наистина е най - добре да не бъдем заедно, колкото и да е трудно! След коментарите Ви наистина се почувствах по - силна.. и няма да му позволя да ме мачка повече! Благодаря Ви много! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 72f1f7ed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разделихте ли се? Как се чувстваш сега? Мислиш ли че си постъпила провилно? Намери ли друг? По-щастлива ли си? Ако може да отг от чисто любопитство питам в подобно ситуация съм затова питам. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f49b654f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: Ами.. разделихме се. И интересното е, че се старая да се чувствам добре. Старая се времето да ми е запълнено на 100%, за да не мисля за него.. иначе си е тежко, наистина.. Не съм търсила никого, и не съм го намерила. Има кандидати, но не искам да ги залъгвам... защото го обичам адски много. Не мисля повече да се събираме, но просто искам да види, че не съм и като другите момичета. Искам да види, че съм сериозна и гоня мечтите си. И няма да му доставя удоволствието да ме види веднага с момче, за да започне да разказва колко съм пропаднала. И наистина за момента се чувствам много добре, защото усещам, че и той започва да съжалява. А честно казано, наистина осъзнах колко много съм се измъчвала... сега ще го накарам просто да види какво е изпуснал, но не с лошо, а с добро. :) мисля, че от това ще го заболи най - много :) надявам се скоро да му дойде акъла и просто да се извини... но нищо повече. Ще се съвзема напълно, няма какво да правя. Такъв е живота. Трябва да съм силна... а тепърва животът предстои :)) и знам, че той ще съжалява повече :))

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9d7707229b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам, че ще ти го кажа... Ама ти сериозно ли? По голяма съм от теб имам опит и ще ти кажа, че такова нещо, като не мога без него НЯМА. Хвани и се стегни. В морето има много риба, мила и докато го осъзнаеш ще си пропиляла времето си с един лигльо. Не заменими хора няма. Фб си залкрила, с приятели не се виждала, закъсняла за среща лъгала... ти разбираш ли от страни как звучи това? Хвани си някой по голям от тебе и не се зснимавай с глупости. Тва жените повечето не всички започнахте да нямате ама никакво самоуваженое.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker