Отчаяно търся съвет... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяно търся съвет...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3404 пъти
Здравейте , найстина не знам от къде да започна, защото историята ми е страшно объркана, а аз се чувствам все по зле, защото не знам какво да направя, за да избягам от мислите си за този човек.

Запознахме се в интернет.. бяхме приятели след , което започнахме да си говорим в скайпа, след което мисля, естествно и нормално препрастна във харесване и тн , започна се със смс-и всеки ден обаждания до момента във , който не се видяхме беше толкова прекрасно и спонтанно само да отбележа момчето не е от града от, който живея аз делят ни близо 150 километра, (който за мене мислих , че нямат значение).

Та трябваше да се видим едни ден , но така спонтанно след месеци писане не издържахме и се видяхме на предния ден късно вечерта преди насрочената ви среща. Преди това съм имала доста дълга връзка обожавах приятеля си бяхме заедно 6 години , но не мога да си обесня този човек, за когото говоря сега е нещо много необяснимо за мен.

Дойде видяхме се прекарахме страхотно бяхме виждали само снмките си първия път в , който се видяхме се почувствахе все едно сме били винаги заедно. Н А ДРУГАТА СЕдмица дойде пак мене ми беше ясно , че ще е трудно защото разсотянието.. финансите за да се виждаме разбирам ,но това, което ме мъче сега е, че след тези 2 пъти запо4нахме да се караме непрекъснато по скайпа, скандали , караници , ревности и така започнахме да не си говорим спря да ми се обажда, а ми казваше толкова красиви думи.

Днес стават 8 месеца от както не съм го виждала освен комуникацията ни . която казвам най често беше скандал + всички наранявания , който ми направи. Аз не мога да си обесня защо няма ден във , който да мога да не мисля за него какво ми е направил , това е ненормално да ме наранява, а аз да мисля само за него да го търся.. макар, че знам , че ще се скараме само и само за да имам контакт със него това не клони ли към мазохизъм?????

Как може от 2 срещи да чувстваш човек толкова близък , че да не можеш да спреш да мислиш за него. Опитах с други не става, опитах да говоря с него, но винаги когато му кажа , че не му пука бяга, крие се отрича и тн .

Случи се така, че онзи ден а първи път говорихме искренно аз му обясних , че това , кеото искам е просто да не ме подвежда и лъже не да ми казва, че му пука за мене, а да не намира време да се видим. Той казва нямал време весе работил, тогава аз се вбесих, защото за мене това не е нормално .

Попадали ли сте на такъф тип хора и някой може ли да ми даде смислен отговор защо се държи така. Ако е само секс го помолих да ми каже, той отрече тъй като според неговотие думи само за секс не би запалил колата и да дойде при мен е да ама , когато искаш някой не намираш ли време за него ???

Да аз разбирам , че има доста работа , но все пак не мога да си обесня това поведение и най страшното е , че не мога да си обесня моето поведение как може да умирам да го ревнувам и да се побърквам за този човек какво ми е направил ?

Помогнете ми обяснете ми защо прави така не виждам логично обяснение мислих, че е секса, но пак не виждам логиката да продължава да подържа с мене връзка като той е там аз тук , ако е само секс в същото време не мога да намеря оправдание за времето, в което казва, че е зает и накрая ми заби въпроса защо аз не съм отишла как да отида аз след като не съм поканена.

Ще съм благодарна на всеки съвет много съм отчаяна мисля , че имам нужда от професионална помощ не мога да спя да ям да дишам без него, а той ме наранява след това ме целува, след това е безразличен :((( побърквам се искам просто отгоеори , който са точни искам рпосто яснота

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6826d2260a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Prosto e tакъв, търсел е забавление, а ти си се влюбила в него.Той не е искал това и щом го е усетил, просто е решил да се отдръпне.Мисля, че отговорът е очевиден, просто не желаеш да го приемеш.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 03b4ef94ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моята история е 1 към 1 същата. Нямам отговор защо така се влюбих, но аз реших да продължа напред и си отворих очите, че този човек не струва. Сега излизам с друг, който си е от моя град и се чувствам много по-добре. Намерих си преди това друго занимание, което е свързано с бъдещето ми; това също ми помогна. Даже сега като го погледна по тия скайпове и глупости, ми изглежда супер жалък. Не отричам, че още имам някаква тръпка, но според мен скоро и тя ще отмине.

Продължавай напред и не се самонавивай колко си влюбена и т.н. Погледни на страни. Общувай с максимално много хора и така в един момент ще го забравиш. Ще ми е интересно да прочета коментарите на хората по тази история, защото ми е доста близка.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b561fb2820
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами - обикновено така става с познанствата от интернет - имах много такива - тръпки, среднощни чатове, закачливи смс-и, пламенни срещи, горчиви раздели. Не споря, че доста семейни отношения са започнали от интернет, но в повечето случаи се стига само до краткотрайни изживявания, последвани от скандали и обвинения, особено когато има голяма пространствена дистанция - двама различни души, с различни животи - мимолетно изживяване и край.

На авторката - прекрати тази безполезна връзка - щом сега ти носи разочарования, помисли, какво би било по-нататък. Живота продължава - а може би, докато ти дълбаеш в този проблем, не виждаш нещо истинско, което е много близо до теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a307c63063
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами честно да ти кажа според мене това момче е подходило сериозно към тебе ... видяли сте се, харесали сте се , но разтоянието ви е разделило :) Казвам ти го от личен опит ...приеми решението му за правилно и потърси някой човек от своя град ...успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9e5029a2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Няма правила за тези неща.стават понякога и сериозни връзки-и бракове дори.има 1 но-обикновено тези връзки се развивакогато жената е с по-силен характер,по-злобничка...а мъжа по-шматка..нали разбираш..та знам 2 такива случая прераснали в брак..ама и в 2та случая мъжа е шматката :).аз съм имала същия случай...1-1 с твоя,,,,даже може да си попишем някога ако искаш :).та и моя случай така завърши....но не знампри теб как е накрая-при мен е много много обидно....

Смятам че тъй като бях в абсолютно съшата ситуация-ти казвам следното -И ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО:
такава връзка може да продължава така още много дълго време-ще се убедиш сама...ще си на повикване и нищо няма да се промени никога.не си от неговия град-удобна си му -на повикване ше си-и винаги така ще се държи...пиши ако иска6-може да си обменим информация-но съветът ми е такъв-остави го,защото после горчилката е прекалено голяма,унижението също...казва ти го човек който е преживял абсолютно същото.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 04dd8ebb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря на всички за съветите.. опитвам се не мислете, че е лесно ето вчера пак излизахме и аз пак прекалих със алкохола и му се обадих да му вдигам скандали колко пъти трия номера му и го блокирам от скайп и после пак същото. Как да ви обесня, че това е доста силно та аз не съм го виждала 9 месеца почти а тръпката и желанието , което изпитвам към не го са направо необясними, не мога да контролирам желанието си към него.

Сега излизам със друго момче , което ми беше приятел и ме търси всеки ден иска да излизаме да му ходя на гости и преспах със него за да опитам да не мисля за другия..Но УВИ пак мисля това ме побърква.МоЖЕ ДА ВИ СЕ СТРУВА ГЛУПАВО Но опитах от както не съм го виждала с няколко момчета да излизам и тн , но до там всеки път щом легна с тях аз мисля за него какъв кошмар е това / как да избягам след като не става питам се и се мъча всеки ден :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker