Ревност... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5484 пъти
Здравейте! Ще започна направо...
С моя приятел сме от 5год. заедно.Много се обичаме, много ни е хубаво заедно, но моята ревност побърква и двама ни. Той има една приятелка, с която се знаят от деца. И аз самата знам, че са само приятели, но незнам защо всеки път тя като му се обади или се засекат някъде и тя го поздрави, аз полудявам.

Опитвам се да не му показвам ревността си, но последния път не се сдържах. На нея и се развалила колата и тя му звънна да й помогне.Т ова става в 8 часа сутринта (аз бях при него тогава). И това веднага стана и каза, че отива да и помогне. На мен ми стана гадно и му казах, че си тръгвам и да не ме търси повече.Т ой ме попита защо правя така, но аз не му отговорих и ядосана си тръгнах.

След това той ми даде да разбера ,че не съм била права, че на всеки може да се случи да му се развали колата, че нямало кой да й помогне и т.н. Говорихме, аз все го питах дали ме обича, той казваше "Да", но в същото време каза, че не иска да е с мен вече, докъто не престана с моята ревност.

Сега ми е много гадно, много го обичам, а знам и че той ме обича. Незнам как да потуша тази ревност в мен. Молбата ми към вас е ако можете да ми дадете съвет как да го накарам той да ме ревнува. Не, че не го прави, просто не го показва, а това ме побърква.

Аз съм добре изглеждащо момиче, руса със сини очи, тяло на модел, не страдам от липса на внимание от други мъже. Но аз си искам него, него обичам, него желая. Никога не съм му изневерявала и не мисля да го правя.

Момичета, дайте ми съвет как да постъпя, как да го накарам да не може без мен, да ме ревнува.
Благодаря на всичко ,които ще пишат. Моля, без излишни и груби коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 91fb4c963b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айде стига бе, направо ме гръмна. Това ли искаш, да го накараш да те ревнува? Това че не ревнува, или не показва, че го прави не означава, че не те обича. Ти самата казваш - знаеш, че те обича и ви е хубаво заедно. Какво още искаш? Ревността ти побърква и двама ви? А представи си и той да почне да ревнува като луд. Гледай си щастието, момиче, не се вкарвай в излишни филми.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a941ac5a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се вкарвай сама в интриги! Приятели имаш и ти, нормално е, не може да бъде като кон с капаци.Неприятно е на моменти, но щом няма повод да се прутесняваш-просто се спри.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7dd059950e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не мога да не се съглася с Аle, макар че аз самата също съм ревнива. То си е просто натура... Важното е сама да осъзнаваш, че е безмислено, че причината е във "вашия приемник":) Ти си знаеш дали можеш да си сигурна в момчето си. Ако си, просто гледай да си изревнуваш набързичко и да забравиш. Не се трови, респективно и момчето си. С времето или става все по - рядко, или се влошава. Тогава се вижда ще я има ли връзката или не.
Всички "параноясваме" понякога, важното е това да не е постоянното ни състояние:)
Чили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5289f0c926
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, мила, разбирам теее! Моят приятел от 8 години все имаше по някоя такава "сродна душа", както той се изразяваше, и аз все се тормозех и подтисках ревността си в стремежа си да не го задушавам...НО накрая разбрах по възможно най-грозния начин, че една от т.н. му сродни души го теши в леглото си почти всяка нощ (живеехме отделно по онова време), докато аз си самовнушавах търпение и толерантност :( До там се стигна, че кифлата чак лично се опита да ме убеди колко невинни са отношенията им, но накрая миризливата истина блесна скандално и фарсът приключи.

Съветът ми е: следвай женската ти интуиция. Няма дим без огън. Ако усещаш промяна в поведението му, когато е около дамата, или спрямо теб като цяло...не си мълчи и повдигни въпроса. Не знам каква е вашата история, но моичкият държеше най-демонстративно да ми афишира "приятелските" си отношения с други жени. Аз такива простотии не понасям и скръцнах със зъби. Да си избира. Много сродни души и нито една сериозна приятелка или приятелка, а сродните души и те да си търсят гаджета :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 242122684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе, мила, за какво ти е да се вкарваш в излишни проблеми? Защо трябва приятелят ти да те ревнува? Това ли ти е начинът да се чувстваш обичана от него?
Наместо да поработиш върху себе си...

Помисли си колко пъти те е лъгал, колко пъти ти е изневерявал, колко пъти ти е давал поводи за ревност...? Е, преброи ли ги? Изобщо правил ли е нещо такова някога? Ако не, защо тогава си усложняваш излишно живота?

Радвай се на любовта му, покажи му своята, но най-вече извини му се за поведението си и се постарай да не ревнуваш безпочвено.

Аз също съм ревнувала от най-добрата приятелка на моя приятел, дори знаех, че едно време я е харесвал и съм си мислела какво ли не, но никога не съм му го показвала или казвала. Боря се сама със себе си и се справям добре.

Разбирам, че на теб ти е малко по-трудно да се сдържаш, разбирам, че въобще без ревност не може, но постарай се заради човека, когото толкова много обичаш. Той не заслужава всичко това, нали?

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c1b7631033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката:Благодаря много на всички, които писахте. Наистина ме окуражихте и ме накарахте да се замисля.

До №5: Замислих се върху това колко пъти ми е изневерявал, колко пъти ме е карал да ревнувам, колко пъти ме е лъгал... Колкото до изневярата-не ми е изневерявал, но за лъгането и поводите да ревнувам-лъгал ме е за неща, които знае, че ще се ядосам, по-точно за това, че примерно се е возил в колата на т. нар. "приятелка", че и се е обадил да и честити някой празник, че я е закарал до някъде, понеже нямало кой да я закара (тя тогава нямаше шоф. книжка).
Също така си спомням как един път не ми каза, че е на кафе с негов приятел, а ми каза, че е на гости на леля му (бил го направил, понеже искали да си излязат по мъжки).

Точно заради всички тези неща аз започнах да го подозирам при всяка негова крачка, оттам започна моята ревност. Заради тези лъжи, макар и малки, аз вече не му вярвам така, както преди.Оттам се породи моята ревност, а не от изневяра или по-специално отношение към въпросното момиче или която и да било друга. Подклажда още повече недоверието и ревността ми като аз се издразня или изревнувам от нещо и той вместо да ми каже, че няма от какво да се притеснявам, че ме обича, че съм единствена за него, той започва да се ядосва и да ми казва, че не съм добре, само глупости съм била мислила, че му писнало от тази ревност (всичко това ми го казва на малко по-висок тон).

След като се успокои и види, че аз съм се почувствала зле от неговите викове, тогава започва да ми казва, че ме обича, че не трябва да си мисля такива неща, че не го интересува друга и т.н.
Аз просто искам внимание и любов от негова страна, а напоследък май липсват или поне така си мисля аз, макар че той казва, че си въобръзявам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 242122684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 5:
Еми тогава поговори с него, мила, обясни му какво те притеснява. Кажи му спокойно, че искаш това - обич и внимание. Кажи му, че дребните му лъжи са те наранили и са те накарали да не му вярваш както преди. Но не му се карай, ако той започне да ти повишава тон, не го прави и ти. Опитай да се разберете нормално, защото е много важно всичко да бъде казано, не единия да си мисли едно, другия друго и накрая да се скарате жестоко.

Аз съм сигурна, че те обича, че значиш много за него и че не би ти изневерил, но ти недей да ревнуваш толкова много. Явно наистина му е писнало. За което си е виновен сам, щом те е лъгал преди.
Поговорете си, изяснете се и ако искаш - пиши пак. :)
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c9ff1f8d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А защо не станешриятелка с тази дама, така ще можеш да научиш повече. Опитай да и влезнеш под кожата, станетеприятелки, споделяй с нея измислени историй и и гледай реакцията. Направи го за твое спокойствие ако държиш на него

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c1b7631033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря ти много, №5. Говорила съм с него много пъти на тази тема, но той винаги ми казва, че си въобразявам. Казва, че много добре знам защо ме е лъгал за такива неща-за да не се ядосвам, че е бил в нейната кола и т.н.

Общо взето всеки път едно и също:аз му казвам защо се получава тази ревност, а той ми отвръща, че само глупости мисля и че си въобразявам.

Незнам какво да правя вече. Страх ме е отново да повдигна въпроса, защото знаете, че мъжете не обичат мрънкащи жени и аз не искам да бъда такава. Но мисля да пробвам да поговорим.
Благодаря ти много! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c1b7631033
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №8, бях приятелка с тази "дама". Е не чак много близки, но си излизахме заедно по дискотеки и кафета, дори когато моя приятел го няма. А защо вече не сме-това е дълга история.
Ще ви кажа на кратко: един път се бяхме скарали с него и тя беше ходила с него на дискотека и не ми каза (това става, докъто с него сме скарани, по-точно разделени). Не се издразних от това, че са излезли заедно (все пак са приятели), а от това, че си замълча, нито пък дойде да ме утеши, нито каза нещо във връзка с раздалята ни, нищо...

За излизането ми каза моя приятел, от него разбрах, а не от нея. А тя ми се правеше на приятелка. След това вече като видя, че отношението ми към нея не е това, което беше, даже и не дойде да ми се извини, да каже нещо, да ме излъже дори. Просто нищо не каза, което още повече ме убеди, че тя не може да ми бъде приятелка. Да си бъде негова, но не и моя.

Сега сигурно ще си помислите, че се чувствам застрашена от нея, но не е така. С нищо не ме превъзхожда, и приятелят ми ми го е казвал. Цялата работа е там, че се чувствам по някакъв начин предадена от нея, а моят приятел понеже уважава и цени приятелите си (независимо от какъв пол са), никога не й отказва услуга. Незнам как да ви обясня, просто е много дълго за разказване. Незнам и дали някой ме разбра какво искам да кажа, но се радвам на вашите коментари.
Благодаря ви!

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ab2ee389f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   №8 съм. Аз също бих ревнувала, защото има много нахални жени. Не всички разбира се , но има такива кучки, че просто по някога се срамувам че съм жена, Но какво бих направила- На всяка цена ще и влезна под кожата дори и това да ми коства нещо и ще наредя пъзела, ако има такъв. Не те съветам, само казвам как бих постъпила аз, за да не се тормозя. Ако решиш опитай. Успех. Жените са по нахални в повечето случай

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c1b7631033
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ти много, №8. Но аз никога няма да се сприятеля отново с нея, освен ако тя не направи първата крачка, което се съмнавям да стане. Макар че не трябва, защото тя ми заби нож в гърба, но нали съм си добричка и все искам да съм в добри отношение с всички, най-вече с приятелите на гаджето ми (за да се чувства той добре).

Между другото само да вметна, че сега приятелят ми се държи много добре (още не съм говорила с него), казва ми, че съм красива, че ме обича, постоянно ме целува и прегръща... А преди малко ми звънна да ми каже, че ще ходи на кафе с един негов приятел и аз казах "Ок, няма проблем". Аз му казах, че отивам на гости, което си беше така, и той ме попита къде и аз му казах съответно къде отивам и така...
За сега съм доволна от отношението му към мен, дано не се променя или ако се променя, да е към по-добро :)

Ще се опитвам да не се тормозя заради тази пикла.
И между другото, много съм съгласна с теб-такива жени има, че наистина да те е срам, че си жена. Такива к****, че нямам думи.

№8, ти на колко години си? Аз май моите години не си казах-аз съм на 20, а той на 21.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 91663cc040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Знаеш ли ти искаш само коментар от жени е аз сам момче на 20 сам,и като чета твоята история чак се нервирам мамка му, моята приятелка бивша вече за сажаление,имаше такав приятел и си званяха постояннно и аз отначалото се дразнех но после явно свикнах и не ми правеше впечетление докато един ден аз отидох в неиното родно място на триста километра от моето родно място и там се скарахме и те цяла вечер се преграштаха и тя го целуне по блуската и тои и отварне после тя пак го целуне по другата блузка и тои пак отврашта.90% обвинявам нея и 10%НЕГО.

Tои виждаше че сам там и пак го правеше тои нямали срам,почуствах се като парцал аз се бях вдигнал на триста километра и имаше рожден ден и исках просто да и е приятно но тя така и не ми обарна голямо внимание,и ми каза че е си е дошла да си види приятелите просто сарцето ми се разкаса вместо да се зарадва,та да ти кажа нея не я ли е срам да го вика когато и е кеф неможели да се саобразява с тебе и тои с тебе повечето вина е в него,може да му е приятелка но малко трее да се саобразяват и с тебе все пак с кои ляга с кои става зашто ти дава поводи нервен сам чак докато пиша заштото и аз сам го испитал,просто вече е разбрал кое по силния в вашта враска,обаче и друго да знаеш по добрее мажа да води и ти да ходиш по него иначе ако почне да прекалява с глезенето ште му се качиш на главата колкото и да не ти се вярва и ште ти писне а така поне имаш трапка усешташ колко го обичаш,но все па успех

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ab2ee389f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   от N 8 Хей 13 не се обиждай, не е споменала никъде че иска коментари само от жени. Ако дори си забелязал не сме феминистки. Момичето просто иска коментари и мнения без да уточнява от кого. А това че и на теб ти се е случило нещо подобно- да , случва се във много връзки без значение какъв е пола на третия човек.

А ти миличка се радвай на връзката ви и не се тормози, направи така че той да иска да остане при теб вместо да ходи да и слуша глупостите на приятелката си. С поведението си го накарай дори да не се сеща за нея. Желая ти много любов и късмет. На 32 години съм

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d653273e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Я точно ревност не вкарвай между вас, че има да съжаляваш след това.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 54e86290bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Преди си мислех, не е порастнал още. Сега знам, че е липса на етикет. Мисля, че и ти самата бъркаш обида и ревност под негово влияние. Не понасяш такова отношение и с право. Но и да не си права в неговите очи, ако е мъж- не би те карал да се чувстваш така. Няма да се промени. Не са жените виновни, той не поставя граници и те като водата - но е не приятно, понягога има доста мръсни течове.
Антарес 31г

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a12020c332
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ще ти кажа само едно. Чисто и непорочно приятелство между мъж и жена няма. Прави си изводите. Това че се познават от деца , не им пречи да имат нещо един към друг. Най вероятно момичето иска нещо от него, щом тя го търси, но не смее директно, защото знае че е с теб.

Аз имах гадже с най- добра приятелка жена. Вярвах му като сляпа той ми казваше че била малка пикла и не се занимава с такива. Звъняла му е пред мен, даже в 8 сутринта. Аз не показвах ревността си, криех я. Веднъж той седна и започна да ми говори сам за нея. Как нямал нищо с нея и не я обича. Като че ли беше гузен за нещо. Започна да ми се оправдава. Тогава ми стана ясно. Но пак не можех да повярвам напълно, докато други хора не ми казаха за тяхната връзка. Така че проверката е най-доброто нещо. Но не полудявай от ревност. Дръж се добре с него, мило внимателно, той ако има нещо сам ще ти каже.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: afefe5aa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Преди бях в твоята ситуация. Понеже и аз изглеждам добре, всички маже ми се лепят. А моммчето, с което излизах имаше така да се каже много добра приятелка. Понасях я, търпях, докато тя не ме удари и не ми каза уличница. Това се случи пред него, той се разсмя и скъсахме. А тя е 90 килограмова сумистка, след като аз го оставих, той тръгна с нея, на*ба я и е остави. А при мен не успя, според мен трябва да му дадеш време и да видиш за какво става на въпрос.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 483917a88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От авторката: Здравейте отново! Не съм писала от много време, а се случиха много неща. Да ви се похваля вече сме женени с моя приятел от няколко месеца, а за предложението за брак не мога да ви опиша какво беше. В него участваше и въпросната ''приятелка''. Та как се случи... Една вечер моя приятел много настояваше да излезем в едно конкретно заведение, а аз не исках, но той много настояваше, което ми беше много странно. Дори се беше уговорил с моите приятелки да излязат с нас... Много ми беше странен разбира се това ме наведе на мисълта, че може би във въпросното заведение ще бъде ''приятелката'' :)) Отидохме, седнахме на масата (беше я резервирал) и по едно време хоп, пристига нашата ''приятелка'' и му казва ''Нали се разбрахме нещо, а сега си пак с нея, за какво ме излъга, повече не искам да ме търсиш! '' и си тръгна и той хукна след нея. И аз останах като гръмната, за мен това беше върха на всичко и си казах ''Край". Излязох отвън и започнах да му звъня, но той не ми вдигаше. Моите приятелки дойдоха при мен и започнаха да ме утешават, но аз държах да си тръгна и повече да не го виждам, бях бясна. И вече ще тръгвам да си ходя и гледам аз, идват едни музиканти с китари към мен и ми казват ''Това е за теб'', но аз толкова бях ядосана, че въобще не им обърнах внимание и в този момент започва заря, много красива, всички хора от заведението бяха излезли отвън и ме гледаха, а аз се чудех какво става. И тогава виждам моето момче как идва към мен с една кутийка в ръка и аз унемях... не можех да повярвам, че се случва. Той падна на колене и ме попита дали ще се омъжа за него, аз разбира се казах ''Да" и тогава се прегърнахме и се целунахме и всички започнаха да ръкопляскат. После започнаха да ни поздравяват и тогава дойде въпросната "приятелка", целуна ме, прегърна ми, каза ми, че много се радва за нас, че всичко това е било сценарии, за да стане по-интересно предложението за брак и дано най-накрая съм разбрала, че наистина са само приятели. После отидохме в друго заведението, след това на дискотека, въобще много добре си прекарахме. Даже танцувах с ''приятелката'' :)))
И така, горе долу си оправихме отношенията с нея, тя беше после на сватбата ни, държа се много добре, то не бяха прегръдки, целувки, както с него, така и с мен.
Това беше моята история, благодаря ви за вниманието и за съветите! :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker