Различен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Различен секс
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 6033 пъти
Аз съм на 22 години и за първи път го направих миналата година с момчето, с което съм и сега. Между нас всичко е страхотно без секса, обаче. Аз знам, че причината е в мен, просто защото не съм достатъчно освободена. Например нехаресвам секс играчки, не гледам порно, не се обличам по така, само за да му се харесам или не слагам някакво по специално белъо.

Той нищо неказва, но аз го виждам. Когато види някоя жена по разголена така да се каже очите му се разширяват. Чувала съм го когато сме с приятели и мен за малко ме няма как той с някой негов приятел обсъждат момиче от съседната маса с къса рокля и как гърдите и прозират. Дори най-добрата ми приятелка ме съветва да се освободя понеже на него щяло да му писне от такава жена. А аз се притеснявам да говоря на тези теми.

Моля кажете нещо............. А иначе не съм дебела и нямам някакви комплекси с червена коса съм и кафяви очи и според всички имам страхотно тяло, и е срамота че не го показвам дори и пред най-любимия ми човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 88ff9063f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е в главата ти! Не си слагай бариери. Дай воля на фантазията си, за да ти е добре на теб самата и на човека до теб. Не се притеснявай от сексуалноста си, покажи я. Ти не си асексуална, не се дръж като такава. Всяка жена трябва да е мръсница в леглото. Не може да нямаш някакви желания и палави сценарийчета. Разиграй ги! Отпусни се максимално и нещата ще се получат много лесно.

Ако трябва му завържи очите и ръцете, контролирай ситуацията. Не е нужно да правиш неща, които считаш за неприемливи, поне в началото. Едно чувствено фелацио за предястие, пък после основното. Достатъчно е дори да го "използваш" свободно и разкрепостено, за да свършиш ти (в "ездачката" е най - лесно). Дори това може да го побърка от удоволствие, да знаеш какво искаш и да го получиш. Открий в себе си позадрямалата мръсница и действай! Не се самоподценявай и не се сравнявай с никой. Нито с мацката на съседната маса, нмто с тази с голямото деколте. Винаги някоя ще е по - издокарана и въобще "по"от теб, но ако партньорът ти знае какво има в твое лице просто ще загледа, ще оцени хубавото и до там ще спре.

Не е страшно, че досега не е опознал палавата ти страна. Тези неща е добре да се показват и изпробват постепенно, за да има винаги нещо ново, което да бори рутината.
Хайде, успех! Скрий му топката, защото определено го можеш!:)
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0ddd731717
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми като го осъзнаваш, защо не се променяш? Няма нищо странно, просто ще го зарадваш, ако го обичаш и държиш на него би било да ти е приятно.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b60171f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като за начало смени цвета на косата:) Червеното е циганско, русите мацки изглеждат евтинки...така че брюнетка е най-добрия избор.
Послушай Чили, тя е голяма МРЪСНИЦА и не пропуска повод да го спомене :D :D :D ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 88ff9063f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   А ти, номер 4, докога ще се правиш на оригинална на мой гръб? Сигурно няма с какво друго да изпъкнеш... Горкичката! Виждам, че с жив интерес следиш всеки мой коментар. Трогната съм! Та, казваш опитваш се да се заядеш?
Давай бе, изживей си секундата слава! Аз черпя! Празник е все пак!
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: dfadd7c917
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Чили, да знаеш как мразя някой да ми казва какво трябва. Ако на жената не й идва отвътре да е мръсница, като я наричаш (аз бих казала "разкрепостена"), по добре да не се прави на такава. Мръсниците по задължение нали знаеш как ги наричат? Проститутки.

до авторката:

Мъжете харесват с очите си. Колкото по-силно те желае, толкова по-страстен ще е секса ви, а удоволствието ще е за двамата. Срамът, свянът и комплексите са враговете на сексуалното удоволствие. Сигурна съм, че нямаш причина да се чувстваш така. Ако не се освободиш от тях (а е възможно, и аз съм минала по твоя път) ще се лишиш от едно неповторимо изживяване. Повярвай ми.
ж42

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2fac345a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Даа бе, червеното - циганско. Ти май червенокоса само в Столипиново си виждал.
Авторке, никакво боядисване. Мноого добър съвет си получила от Чили. Действай.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c06d7889eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си сменяй цвета на косата!Всеки от нас има вкус и сме с различна по цвят кожа,очи и вежди-съответно ни отиват различен цвят коси.Черното е най-лошият вариант-състарява,стои неестествено и много трудно след това се преминава на друг цвят.Супрата(бяло русо)не отива на никоя жена.Има голям избор на пазара ,намери нещо естествено като цвят

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e9b250f2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мъжете харесват да се заглеждат , не зависимо с коя са и как изглежда тя. Особено като са в мъжка компания - избиват някакви мъжки нагони и започват да се прехласват по всичко и обожават да коментурат помежду си. Просто не им се вързвай !

А и щом те сте заедно, значи е харесал това, което си ти - най-малкото външноста, то от там се почва.
Според мен бъди себе си, а желанието за по-извратен секс - идва с времето и няма защо да бързаш:)))

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 88ff9063f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бе кой й казва на 40 и отгоре годишната(номер 6) какво да прави? А явно трябва, щото мисли като 14 годишна. Чили дава съвет, доста полезен и то. Вие трябва задължително да я нападате. Явно това ви храни. Съжалявам ви! Вижда се ясно какви сте, завистници прости! И в крайна сметка пак повтаряш казаното от Чили. Излагаш се, бе! Дърта жена си станала! Бива ли така? Дълъг път си извървяла, а доникъде не си стигнала.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b60171f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 4: Смятам, че красотата на един човек е в неговата уравновесеност, в хармонията. Хармонията между духа и тялото означава да се обичаш такъв, какъвто си. без да се превръщаш в Нарцис. Ако една жена уважава себе си, тя ще бъде красива. Тя ще се грижи за себе си. Не очаквайте кой знае какво от един мъж, след като вие самите осъзнавате, че не правите нищо за себе си!

Колкото до Чили, тя пак си мисли, че всичко се върти около нея. Аз нямам вина, че мъжа ти не си е бил вкъщи на 8-ми март:) Запази си почерпката за него, мен не ме мисли;)

Аle, ако трябва да бъда честна, наистина от няколко години насам, не съм виждала червенокоси, освен циганките и жените над 40год :) Не се заяждам!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 88ff9063f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   'Мъжете харесват с очите си. Колкото по-силно те желае, толкова по-страстен ще е секса ви, а удоволствието ще е за двамата.', що за глупост е това, лелче? Значи е достатъчно да си красива? Да отвориш крака и да чакаш като дърво да те бъхтят? Че изкуствената вагина е далеч по - добър вариант. Поне не трябва да я водиш на вечеря преди това.
Много сте елементарни, ей! Значи по - малко красивите жени никога няма да са любени, така ли? Ми ти значи нищо не знаеш за живота и секса. Само годинките ти са много на теб. Май от доста 'неповторими изживявания' си се лишила.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9762fc1d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Cекса и красотата са взаимносвързани? наистина ми е чудно, така ли смятате?
аз не съм от най-красивите девойки, почти 70 кг, съм и определено не приличам на зашеметяващите манекенки по списанията, ОБАЧЕ какво по дяволите, пречи това на страхотните изживявания в леглото??

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2fac345a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 4/12, познавам момиче с червена коса и кафеви очи (както се описва авторката) и да ти кажа доста добре си изглежда момата. Та за това...

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 88ff9063f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   О, номер 4 реши да демонстрира мисловен процес! Похвално! Повлияла ти е забележката ми. Доста тежест имали коментарите ми, дори върху теб. По - скоро ГЛАВНО върху теб.
То се вижда, че всичко ЗА ТЕБ се върти около мен, ти това демонстрираш. Ето, че и още един пост си чела...
С ненавист да ме споменаваш е далеч по - добре, от това да съм безлична и незабелязана(като теб). Затова давай!
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b60171f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Да! Значи предположенията ми се подтвърдиха! Чили, ти си жена, която страда от комплекс за малоценност!!!
Envy Me (номер 4)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4e6e21184b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   A, be карфиолки, момичето, което обсъждате, авторката дмек, не е момиче отдавна. Само дето прекалено късно е вкусила секса, та се чуди кво е това дето й влиза между краката. Ако имаше нещо в тиквата, отдавна нямаше да задава тъпите си въпроси. Ама нали и тука е пълно с умници в рокли или панталони, все мухи им бръмчат в главите. Дърпайте се, ходете заднешком, а ние мъжете ще ви отстрелваме като дивеч. Е, то стреляме по еднаж, дваж, пък като сте толкова хитри, ви зарязваме и стреляме по други -по тъпи. Ама да са живи и здрави, щото ако всички бяхте умни, щяхме да умрем от скука.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c7f9b81800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Слушай ся envy ме,смятам че си тук да даваш съвети,а не да хапеш хора,явно по-разбиращи от теб,глътни едно валерианче и успокои страстите към това момиче чили,ставаш смешна,защото тя дава много добър съвет на момичето а ти по-тъпо от това да си смени цвета не мога да измислиш,замълчи защото много дразниш!
Маги

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 586ccbc41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Виж сега, Маги,
първо: това момиче Чили, не е момича, а баш бая леличка.
Второ: Явно не сте толкова разбиращи тука, защото, ако бяхте такива щяхте да сте на моето мнение;)
Трето: Валерианчета не пия, по простата причина, че съм супер спокоен човек, а и плюс това съм прекалено младичка. Тези хапченца до колкото съм запозната са предимно за лелички, които мощно навлизат в критическата :D
Четвърто: Слабо ме интересува кой дразня и кой не!
Пето: До авторката: Съвсем сериозно те съветвам да започнеш от косата;)
Envy Me

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5b6fc7c302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Благодаря за всички коментари.Специално за човека който е писал 18-знам какво ми влиза между краката.А попринцип горе долу с ваша помощ мисля че ще измисля се нещо :) А само невиждам връзката между червена коса и кафяви очи с жителите на квартал Столипиново но.........

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c76e7a76f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   14 ако си много грозна няма как да ти се насладя в скса. да!

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1a4a559b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   18-> "знам какво ми влиза между краката". A, дано! Щото и моята законна любовница (доживотно, разбира се) правеше като теб- дърво, по внушения, а иначе не е фригидна. Разиграва ми циркове, да се доказвам колко я уважавам, докато накрая я уважих както заслужават такива -предоставих се на разположение на друга дама, която не се прави на велика. А, бе, за по простите -хванах си любовница. Щото секса не бил най важното, ама май не за всички... Когато не правиш нищо за себе си, това също означава, че очакваш само да получаваш в секса. Всичко се поема от партньора. Научи се да уважаваш чувството за самата себе си и показвай внимание към себе си. Така и той ще знае, че не ти е безразлично. Иначе излиза, че "му пускаш" по милост. Аз бих те зарязал. не ми трябва милост, а жена, която има вътрешната необходимост да се отдаде.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 22ee86013e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ама ти серизно ли се кръсти така? И серизно ли се смяташ за неизживян психолог, че се опитваш да ми правиш психологически портрет? О, това го мога и аз, че и доста по - добре:

Първо - лелка е майка ти, каквато ще станеш и ти! Че и по -кисела, самотна и незадоволена

Второ - съветваш хората да не стават нарцистични, а ти самата си избираш име, което предполага хората да ти завиждат

Третото, изхождащо от второто - ако се смяташ за толкова над нас, та да ти завиждаме, значи ти самата си Нарцис

Четвърто - Нарцисите често компенсират нещо - липса на внимание, любов, КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ, с излязло от релси самочувствие, което ги определя като такива.

Но така е, като си нямш нищо, имаш самочувствие. Не без Чили това, Чили онова, разбира се. Бях ти необходима, за да изкочиш с име дори... А аз самата нямам, претенции всичко да се върти около мен, за това се грижш ти.

Пък нека ми е в повечко комплекса!
Спокойна и независтлива си остани, че и със здраве!
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 586ccbc41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Сега, като спомена за името ми, ме подсети за твоето. Ти сещаш ли се твоето кога се възроди?!
Що се отнася до това, че и аз ще стана лелка- да живот и здраве и мен ще ме сполети това, но разликата е, че ти няма да се върнеш на моите години!

Самочувствието ми си има покритие. Самооценката ми е доста точна. Преди всичко уважавам себе си и това си личи, не само по външния ми вид.
Внимание никога не ми е липсвало-даже напротив:)
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ca890c0b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Спомням си чудесно откъде се "възроди" името ми и постигна целта си тогава, та и до днес - да ви дразни и "подлютява". Ти (и отношението ти) сте живото доказателство за това. Да ти завижда някой, обаче, надали ще стане, освен в собствената ти глава.
Казвам и на теб (ако вече не съм, щото много ми приличяаш на "приятелката" пикличчка от любимата ти тема), че представата ти за мен няма нищо общо с реалноста.

Нищо, ти си живей във филма за собствената си неповторимост, пък нас комплексираните, "евтините руси" и "циганските червенокоси" ни остави! Поне замисли ли се колко хора обиждаш, освен мен?
С теб повече няма да се занимавам, само ще ти завиждам! Aхахахахахахаха

Към автора - моля те, обърни внимание отново на постовете, най - вече на Аle! Той е твърдо в твоя подкрепа, а ти го възприемаш погрешно ми се струва...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8814f022cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Абе ти нормална ли си бе Envy me, ти за кво си тук, да даваш съвети или непрестанно да се заяждаш с Чили. Направо ставаш смешна.
Маги

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: efe093efee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Така, направих си труда да изчета отнова всички коментари. Съветите към авторката са малко в сравнение със спора коя е по- по-. Envy Me и Чили, пуснете по някоя ваша снимка, така най- лесно ще се реши спора :)
Пъм авторката - не пипай косата!

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ca890c0b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Ей, малък палавник си ти, Аle...:)
От моя страна нямаш грижи, само да не те разочарова факта, че не съм набор на Лили Иванова, както се предполага тук, по - възрастна съм:))) Все пак не виждам това как ще даде правилна оценка за "тежеста" ни като хора...

Напомни ми за онзи виц, дето жена запознава мъжа си с колежки, а те остават меко казано потресени! Тя: "Е, вие не го гледайте така! Да го видите на снимка колко е хубав..."

Що се отнася до съветите към автора - дадени са вече. Всичко зависи от нея. Дано сме й помогнали поне малко, най - вече за да й е "сладко" на нея самата.
Чили

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker