Никога не съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не съм...
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 4392 пъти
Здравейте. Не знам как да формулирам историята си, така че да ме разберете, но ще се опитам да обясня кратко и ясно.
На 19 години съм. Никога не съм била влюбена. Броят се на пръсти момчетата, които просто съм харесвала, като може би в най-силна степен беше още когато бях малка. Да не ме разберете погрешно, не съм лесбийка. Просто изглежда съм по-капризна, но не го правя нарочно - не съм си направила списък с невъзможни изисквания за идеалния мъж.
До тук може да не звучи чак толкова странно, но идва моментът да кажа, че никога не съм се целувала. Това е така, защото не си падах по игрите на шише и всякакви подобни. Не съм чак толкова романтична, та да смятам, че първата целувка трябва да е с някой специален, нищо подобно. Просто така се случи. Излишно е да споменавам, че съм девствена. Сега съм в такова положение, че дори да се появи някой, който ме привлича, няма да смея да го целуна, защото ме е страх, че ще проличи, че ми е за първи път. А каквото и да си говорим, хората обръщат внимание на това.
Нека отбележа все пак, че външният ми вид не е причина - не съм великолепна красавица, но като се погледна в огледалото, ми харесва какво виждам. Не съм комплексирана. Общувам с хората, имам доста приятели момчета. Но така и не съм срещала някой, който да накара сърцето ми да трепне.
Къде според вас е проблемът? Момчета - ще ви отблъсне ли някоя като мен, която дори не се е целувала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: ff26c7430d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко хубаво, повярвай след момчетата в които съм била влюбена има само тъга колкото по-малко се влюбваш толкова по-добре! :P Ето какво мисля: Изчакай някой да се влюби в теб, самонавивай се, колко е хубав мисли много за него прекарвай време с него и така. Но гледай да те харесва защото ще свърши гадно. Когато сте заедно мисли колко ще е хубаво да сте гаджета и ще стане. =) Да другите ще кажат, че трябва да изчакаш но пробвай все пак;)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: abc7bf6833
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът е в това, че още не си се влюбвала. Няма да ме отблъсне момиче като теб, което още не се е целувала. Напротив, ще се зарадвам, че е все още девствена. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d50f1ef070
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Аз съм момиче на 16 и явно съм имала доста по-широк любовен живот от твоя. Девствена съм, но съм се целувала с много момчета и сме се обарвали и така нататък, това е друг въпрос. Моя съвет е да си избереш някоя твоя приятелка, която също си няма гадже и се облечете секси, с роклички, токченца, прическите, грима и отидете на дискотека, седнете на бара, пиинете по едно мартини и момчетата леко полеко ще идват при вас, ще ви черпят, заговарят, ако някой те покани на танц, отиди, ако те хване за дупето не му удряй шамар, а се направи, че не се разбрала. После го гледай в очите, прехапи си устните палаво и той ще се целуне. Няма точна техника за целуване, за да ти я кажа, просто ако е с език, върти си го кръгово като опираш неговия. Бъди уверена все едно си го правила сто пъти, не показвай слабост. Ако това не ти допада като идея, помоли някоя твоя прителка да се целувате само, за да се научите, без чувства и без обарвания. Не е нужно да сте лесбиики, а това с шишето е вече детска работа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 749752b675
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пфф... да ме облъсне такова момиче.... никога. Много харесвам момичета който не са от тези отворените... от типа:"Била съм с този, била съм с онзи... знам ги к'ви са... "Защо не те познавам да видиш дали няма да има първа целувка :D

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6ebb863d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се притеснявай.. Много добре те разбирам, защото до миналата година бях като теб.. И в един неочакван миг се появи ТОЙ (по-голям и по-опитен мъж) и се влюбих лудо в него.. За всичко си има време, при едни идва по-рано, при други по-късно. :)

ж23

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5aec6df291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм като теб, само че съм момче и съм на 20г. , мен не само, че няма да ме отблъснеш, а ще ми харесаш още повече, затова че си неопитна! Аз също не съм се целувал, но съм сигурен, че се свиква адски бързо, така че не го мисли! Успех! :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 818bfc0dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм момче на 18. Според мен няма никакъв проблем едноедин момчемъж да е с момиче като теб. Винаги има първи път, и не е важно кога ще е той. Дори напротив - той трябва да е горд , че ти е първият. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 56389b756b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Спестила си си много главоболия! Не бързай! Когато дойде, дойде!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5dfb1c868b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   бих се почувствал специален ако целуна такова момиче което не е докосвано от друг, ще се чувствам като Нийл Армстронг на луната, ще открия един нов свят

slepia

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3c5d7c9519
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма от какво да се притесняваш. Всеки си има своят първи път. При едни е от ранна възраст, а при други - късно.
Когато намериш момче, към което изпитваш чувства и те са взаимни, не се бой - давай смело напред. Най-трудното, което би действително те притеснило т. е., което мен лично притесни беше да свикна да не съм сама, да знам, че има човек до мен, за когото да мисля, да се съобразявам, да звъня и да споделям. Звучи леко сякаш съм била егоистка, но не бях. Просто продължителният период, в който човек е сам, привиква към по-свободното ежедневие(така да го нарека).
А, относно девствеността ти, аз лично всеки един път се притеснявам. Разбира се с течението на връзката нещата се променят, но щом казваш, че нямаш комплекси - при теб притеснението ще намалее по-бързо, отколкото при мен.
Още веднъж не се притеснявай, не звучиш странно, нито капризно. То само ще си дойде, а когато дойде - ти сама ще разбереш какво трябва да направиш.
Успех!
Merriyah

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ccb4a21e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами виж - те тези неща не стават като по план... Може и на 25 и на 30 г. да срещнеш този, който ще накара сырцето ти да трепне - в университета, на работа или пьк в някакыв клуб по интереси.
Но дотогава си мисля, че все трябва да навыртиш някаква практика - ей-така, за самочувствие и да не си скована, както сама казваш. Така че хващай пырвия за ушите, който все пак ти харесва малко, и - практикувайте! :) Няма да се жените я... "Прежали се" да се целунеш, да понапреднеш с ласките, и после си юакай принца... :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7ab8b547c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! :)
Моята първа целувка беше преди няколко месеца, аз също съм на 19 години. До преди това не съм си имала приятел, въпреки че съм се влюбвала преди това, но някак си не се осмелявах.
Всичко се случи от само себе си (колкото и странно да ти звучи). Аз, също като теб, нямам никакъв кой знае какъв опит с момчетата, но първата целувка с това момче мина напълно нормално. Той дори не разбра, че ми е първият. Реших да не му го казвам.
Аз също съм девствена просто, защото още не съм готова. Предполагам, че все още не съм намерила подходящият човек, на когото да се доверя напълно. Преди време съм се замисляла по този въпрос, но не искам да пришпорвам нещата. В никакъв случай не чакам "принцове" и тем подобни, просто още не чувствам, че е дошъл моментът.
На нас ни предстоят едни от най-вълнуващите моменти, така че не се отчайвай, а вместо това се радвай. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2baeb08a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Чак ти завиждам... Аз пък съм все влюбена и все нещастно. Хич не бързай. Опитът, който ще натрупаш от няколко връзки, е чисто и просто да не се доверяваш на хората изцяло, да не летиш много високо и да се държиш на ниво. Общо взето каквото ще разбереш и без да има мъж до тебе.

Може и да бъркам, но мисля, че целуването или го можеш, или не. До момента съм получавала само добри отзиви за целуването ми (знам колко тъпо звучи :Д) без да съм се учила или нещо подобно. По-скоро е като вътрешно усещане какво трябва да правиш. Същото е и при свирките междувпрочем, но там можеш да поразучиш това-онова. Мисълта ми е, че не е задължително момчето да разбере, че ти е за пръв път. Прави това, което ти идва отвътре - страст, емоции и ще стане. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e6c7f00d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това, че не си влюбчива е добре. И аз съм съм имала дълги периоди, в които съм нямала никакъв интерес към някой, но любовта не пита, нали знаеш. Аз какво да кажа като не си падам по млади момчета а по мъже на по 30 или 40... изобщо не мога да си се представя да тръгна с някой на моята възраст... ужс.. Сигурна ли си, че проблема не е подобен и при тебе? Все ще имаш някой идеал, който да преследваш.. помисли си какви момчета/мъже харесваш и дерзай.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6088bda20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Пф, това все едно аз съм го писала. Абсолютно същата история. На 18 съм, след месец завършвам гимназия, но и аз като теб никога не съм се влюбвала, целувала, да не говорим за нещо повече. От една страна се радвам, че има и други като мен, защото си мислех, че нещо аз съм сбъркана. :D Около мен всички с връзки, говорят за годишнини, проблеми и т. н. пък аз само мълча и гледам умно. Просто не съм от тези, които ходят по дискотеки, слушат чалга, носят грим и се интересуват само от дрешки. Така че, съветът на номер 3 автоматично отпада. Искам да попитам мъжката част вече никой ли не харесва момичета, които обичат да ходят на театър, слушат рок, четат книги и предпочитат къмпинга пред скъпия хотел? А ти, авторке, не се отчайвай. Не губи надежда. От написаното си личи, че си свястно момиче. Късметлия ще е този, който успее да спечели сърцето ти. :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: eca3cabf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До номер 3. (не съм автора). Какво по дяволите прочетох току що!? !? Искам да си избода очите. Моля те, замълчи.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4fdb629201
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм момче на 21 години. До миналата година имах една бивша, която беше девствена, тя все пак се беше целувала преди това, имаше си и бивш, обаче просто не беше правила секс, или каквото й да е било по- сексуално.
Да ти призная от една страна е малко трудничко да правиш секс с девствено момиче- боли я, не знае какво да прави и тн. Обаче хубавото е, че знаеш, че тя е един вид непорочна, че никой друг не я е докосвал преди теб и тн.
Така че много момчета биха те харесали именно поради този факт. Така че няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5b7d283f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До №15. Напротив доста момчета си падат по момичета, който слушат рок и обичат да четат – а на мен лично ходенето на театър ми е хоби, а съм момче -. Колкото до историята по-горе мисля, че всяко момче би изпитало някаква вътрешна гордост, ако знае, че първата целувка на момичето е за него.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0dc8b27f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Приятно е да се прочете, че в днешно време има момичета, които на 19 години вместо да се хвалят с това колко гаджета са имали, са девствени. Авторке, не търси причини и не пришпорвай нещата. На твърде крехка възраст си, за да се чудиш защо не ти се случва. Всяко нещо си има време и място, а както казва моята баба, нещата се случват когато и с когото трябва. От собствен опит знам, че е така. Изчакай твоят момент да се случи, занимавайки се междувременно с нещата, които обичаш. Никога не знаеш дали утре няма да срещнеш мъжът, който не само ще накара твоето сърце да тупти бързо, но и неговото ще тупти за теб. Не слушай съветите на момичета като номер 3, не се целувай, особено за първи път, с някой просто ей така. Това е вълнуващ и важен момент, не го пропилявай напразно. Успех в любовта, мило момиче. (y)

Ж 39

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9a66eecaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 15, звучиш ми като жестоко момиче и донякъде ме описа и мен! Много бих искала да се запозная с теб ако може постави някаква информация под формата на координати, за да се намерим, би ми било приятно да общувам с повече интелигентни и рок хора! Колкото до авторката. Изобщо не съжалявай за нищо, защото аз постоянно си блъскам главата да се чудя какво става с хората около мен. Всичко кифли, постоянно по дискотеки, друсане и секс.. И аз тук хипер различна от всичката пластмаса.. Повярвай, ти си страхотен характер и ще дойде някой, който ще те обича такава каквато си!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d97768b271
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хмм ами аз съм малко по-голяма от теб и също съм така.. Ама когато тогава

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 673080f160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравей, авторке!
Аз съм пичага на 38. Харесвам те и искам да се видим. Ще те чакам на "попа" утре към 14:00h. Ще ме познаеш по издутите панталони на четала и ръцете в джобовете. Плешив съм и имам щръкнали уши, които са доста големи и в погледа ми се чете лудост. Като се усмихна, хората ми казват, че изглеждам ужасно

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6088bda20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От номер 15:

№18 дано наистина да има повечко такива момчета, защото аз досега много рядко съм срещала, но няма да слагам всички под общ знаменател. ;)
Хехе, №20 много ти благодаря! И аз бих се радвала да намерим начин да общуваме и другаде, но с тези модератори е малко трудна задача. Веднага ще ми изтрият скайпа ако ти го напиша. Но има един номер. Влез във Vbox7 и те поздравявам с Bon Jovi - You give love a bad name - най-скорошният коментар ще е моят. Дано си ми разбрала сложните обяснения. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker