Страх да не остана завинаги сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх да не остана завинаги сама
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 8823 пъти
Здравейте! Реших да споделя историята си в този сайт, за да мога някакси да я обобщя и за себе си. Нямам някакъв сериозен проблем или както винаги проблемът ми се оказва това, че много мисля.
Аз съм едно 22 годишно момиче и по описание на хората около мен - симпатично и интелигентно. Романтичка съм и вярвах в истинската любов, но сега съм просто объркана в емоционално отношение и изплашена от самотата.

Винаги търсех любовта- борих се, правих жестове, понякога и за хора, които не заслужаваха, но вярвах, че за да получиш, трябва да дадеш.Така до преди три години. Тогава дойде и моят час и аз бях възнаградена с един чудесен човек, който се влюби в мен, аз в него и имахме една страхотна връзка с много любов, споделеност, емоции и щастие.

Но октомври миналата година тази приказка свърши - любовта си отиде. Преживях тежко раздялата, но съм силна и се съвзех. Прочетох много истории в този сайт и в подобни на него, почерпих опит, послушах съвети дадени на други хора и разбрах, че когато една любов умира, ти не можеш и не трябва да умираш с нея. Намерих опора в моите приятели, в моето семейство, излизах и се забавлявах, колкото бе възможно, само за да не стоя вкъщи и да не мисля.

Захванах се с нещо много приятно, което отдавна исках и там намерих много хора , скоито си паснахме страхотно.
Имам си хубава работа и образованието ми се развива по план. До тук всичко чудесно, но ето го и проблемът - аз съм отново сама от пет месеца:(Не съм зависима от мъжете, но може би от любовта. Липсва ми чувството да си влюбен и обичан. Притеснявам се дали беше само това, което ми бе отредила съдбата-това ли бе разпределената за мен доза любов и край повече няма да има!?

По темите за самотата в подобни сайтове, много хора дават съвети на авторите, че за всеки влак си има пътници, че любовта те спохожда, когато най-малко я очакваш и търсиш, но има и такива , които казват, че на някои просто не им е писано да са щастливи в любовта и да създадат семейства. Мен ме е страх да не съм от вторите!!!

Решила съм , че повече няма аз да търся любовта, а ще чакам тя да ме намери. Но ако не ми е писано да я срещна отново?! Около мен няма мъже, които да проявяват интерес към мен. Не съм първа красавица, но не съм и грозна. Не съм с високо самочувствие, но понякога като гледам как някакви по-неугледни от мен ги въртят по двама, а аз дори ухажори нямам.

Не знам объркана съм, аз дори не искам сериозна връзка в момента, но просто като гледам какъв дефицит на свестни мъже има около мен, ме е страх дали изобщо някога ще срещна друг мъж, който да си заслужава или ще си остана сама.

Извинявайте за дългата и объркана история. Просто пред вас си изказах най-дълбокко скрития страх, който не искам да споделям с приятели. Благодаря ви и очаквам коментарите ви..............

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2dd0005af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не. Затова внимавайте за какво мислите."

Уейн Дайър, "Вдъхновението"

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e2bf7ceeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей , първо ще ти кажа да не се отчайваш . Аз както и всеки друг е имал трудна вразка и раздяла , важното е че то си я преодоляла и си продалжила напред ,поздравления това не е никак лесно .
Както ти казах вече не се отчайвай няма винаги да си сама ,няма да останеш сама маже има много ,не винаги ще попадаш на идеален ,на свестен на добар ,но това ще направи избора в следващите ти връзки по-добър !
Да сега се чувсташ самотна , липсва ти любовта и изпитаните емоции от нея но спокойно това е нормално!

Ти самата го каза и го знаеш , любота те спохожда когато наи-малко я о4акваш , а до тогава не мисли за това , не се отежнявай живота , главата горе и само напред всичко ще е наред , и всичко ще се оправи повярвай ми ! :)

Надявам се че сам ти помогнал и успокойл дори и маничко.
Пожелавам ти всеки път в който избираш води до нещо истинско,добро и красиво и нека всяка твоя мисал баде сбъдната мечта :):):) !

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e78b906b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей, мило момиче! И честит 8-ми март с малко закъснение и много топли пожелания :) Не знам точно от къде да започна, но историята ти ми е позната до болка. Ако искаш ме потърси мейла ми е techman@abv.bg не се познаваме и не ти предлагам връзка или нещо подобно, но поне можем да бъдем приятели, пък по-нататък кой знае...

Няма да се впускам в дълги коментари, ако се намерим ще си пишем повече, ако ми пишеш ще ти дам и скайп, защото не искам да го поствам тук. А ако не се намерим искрено ти пожелавам да намериш твоята половинка и не спирай да търсиш и не се отчайвай и не спирай да вярваш, че всеки човек има половинка някъде там...
Бъди влюбена в слънцето, усмивките и всичко позитивно, защото всички малки красиви неща в този свят имат силата да ти отвърнат с щастие, ако просто им отделиш мъничко внимание... мъжете не са всичко :) целувки и успех... ---{--{@ заповядай (цветенце) :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 34fa717971
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисли по - позитивно
: )))

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8e42cc6896
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Силно се съмнявам, че на света има човек, който да не се страхува от самотата....Нормално е.В живота на всеки човек май идва един такъв момент, в който си мисли, че ще остане сам завинаги, понеже всичко изглежда адски сиво и безнадеждно.

Бъди сигурна, че няма да е винаги така, нещата понякога просто се случват от само себе си, а докато чакаш просто се забавлявай:) Всичко ще се нареди и няма да си останеш сама :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a18eb6b829
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все едно чета моите мисли написани. С тази разлика, че моята поредна раздяла беше преди 2 месеца, и аз съм на 34. Ти си едва на 22, сега си мисля колко много възможности съм имала оттогава и в търсене на идеалния пак останах сама. Не прави тази грешка, използвай всяка възможност, която имаш, радвай се на живота и вярвай, че най-щастливите мигове тепърва ти предстоят, защото ги заслужаваш!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e9c25df1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Благодаря, че сте отделили по няколко минути от деня си, за да прочетете моята история и да напишете по няколко мили думи, които ми дават повод да се усмихна:)
Много хубави емоции ви пожелавам!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0a695c548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам какво да кажа. Този страх и мен ме хвърла в депресии и паника. На 27 съм, и си мисля, че вече никога няма да имам връзка. Все не попадам на подходящ мъж, когото да усетя като своята истинска половика :( . Може би съм прекалено претенциозна, но как да променя това. Не искам един ден да се обърна и да съжалявам за възможностите, които може би ще съм пропуснала.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: afa82ed031
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочела си коментарите,които са ми написали хората, аз едва ли мога да кажа нещо повече,което да ти е полезно.Ако мислиш, че проблемът е ,че си много претенциозна - дай шанс на някого, но не прави големи компромиси със себе си.Няма как да знаеш дали ще се съжаляваш за вбъдеще, но моето мото е -по - добре да съжалявам за нещо,което съм направила, отколкото за нещо ,което не съм имала смелостта да направя!Самият страх е най-страшен.Ако пребориш него, със сигурност ще ти е по-лесно!Успех!!!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2612ea9df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   АМИ ТОВА, КОЕТО ИСКАМ ДА НАПИША Е, ЧЕ ВЕЧЕ ОТ ДОСТА МЕСЕЦИ И АЗ ПРЕЖИВЯХ, И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО АВТОРКАТА НА ТОВА. МНОГО МИ СЕ ЩЕ НАИСТИНА ДА СПРА ДА СЕ СТРАХУВАМ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНА САМА, ЗАЩОТО НАИСТИНА УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩОТО, КОЕТО НАЙ-.МНОТО МИ ПРЕЧИ. АЗ СЪЩО КАТО ВСИЧКИ СЪМ СЕ ВКОПЧИЛА В ИДЕЯТА, ЧЕ НЕ СЪМ НАЯСНО ИМАМ ЛИ ПОЛОВИНКА И ДАЛИ ЩЕ Я СРЕЩНА.
НЕ ЗНАМ АКО МОЖЕ НЯКОЙ С ПО-КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ ДА МИ ОТГОВОРИ ИМЕННО КАК ДА ПРЕОДОЛЕЯ ТЕЗИ СТРАХОВЕ.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2612ea9df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   МНОГО БИХ ЖЕЛАЛА ДА УЧАСТВАМ В ТОЗИ РАЗГОВОР, ТЪЙ КАТО ИМЕННО ТОВА СА И МОИТЕ МИСЛИ И УСЕЩАНИЯ КЪМ МОМЕНТА. ВЕЧЕ МЕСЕЦИ НАРЕД СЕ МЧУСТВАМ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И НЕ ЗНАМ КАК ДА ПРЕБОРЯ СТРАХОВЕТЕ СИ ДА НЕ БИ ДА НЯМАМ ПОЛОВИНКА И АКО ИМАМ ДА НЕ БИ ДА НЕ Я СРЕЩНА.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8846228b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Писането с глашни букви означава викане и също така затруднява четенето. Моля пишете с малки ли коментарите няма да Ви бъдат публикувани повече. От администратора :-))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5ac62c7317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Спри да търсиш. Лубовта сама ще те намери, а и ти ще я познаеш. :))

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: de36812eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Младичка си. Щом нямаш ухажори, значи или излизаш само с една и съща компания навсякъде или въобще не излизаш.

За да ти се случи нещо различно, трябва да направиш нещо различно. Може би наистина много мислиш, твърде праволинейна си. Отпусни се малко, забавлявай се и нещата ще си дойдат на мястото.
Пробвай и в интернет, сайтове за запознанства колкото искаш... кой знае...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 030524cf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   Много е трудно да си намериш сродна душа.
За 13г. брак с алкохолик..СЪДБАТА ме възнагради....
Намерих приятел,любовник,събеседник,внимателен,мил,
нежен,добър,интелигентен,разбран,широкоскроен,
честен,отговорен с една дума МЪЖ МЕЧТА,изродиха се
такива Мъже .....вече за съжаление.

Съжалявам че си толкова млада и толкова разочарована
от мъжката страна. НО вярвай ми има ГИ....Все още...
Не гледай на тях с подозрителност.Бъди естесвенна,иии
ще те оценят.Не се отчайвай толкова рано,мен лично
щастието ме споходи на 35г.Имаш време ...
Бързай бавно... Успех Росирос 49 г.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1e70dedbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Детски истории... 5 месеца без човек и вече не вижда смисъла на живота . Ако толкова бързо се отказваш няма да постигнеш абсолютно нищов тоя живот.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c960db4faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До номер 17-Колко годишен си?!
Последното нещо, с което мога да се определя е "детско поведение" И точно това ми е проблем - ех, да можех да живея по детски..........
Вече доста неща съм постигнала в живота си и никак не се отказвам лесно:)
Единственото , което ме кара да се страхувам е това,което не зависи от мен- а именно здравето и любовта.Ииии точно последното ми прави проблеми.:)
На другите благодаря за оптимистичните коментари!
Авторката

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: db2c302d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ще ти цитирам любимата си сентенция. Мисъл на много древен и много мъдър грък: "Всичко тече, всичко се променя и нищо не остава същото." Изненадите тепърва предстоят. Но човек не вярва преди да му се случи. И аз по едно време се бях приготвила за самота доживот...:) Сега съм влюбена и обичана. А не го очаквах въобще... Ако си настроена да даваш любов, щастието ще те споходи. И един много ценен, според мен съвет: Не чакай някой да дойде и да почне да те ухажва! Това става много рядко. Номерът е ти да си харесаш мъж и да не се притесняваш да започнеш ти. Ако някой ти допада - сваляй го смело, не чакай, че ни е къс животът, а мъжете все по - затворени... А ако никой не ти допада... не се отчайвай. И той ще дойде:)

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d5af4a5b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Привет на авторката....

всичките коментари прочетох,някои от тях са наистина верни,спор няма.Преди две години прекратих една дългогодишна връзка(беше взаимно)с надеждата да срещна друга жена,по добра,по мила,жена с която може да се гради бъдеще,семейство и т.н....Но ето ме след две мъчителни години пак съм тук,ровейки се в сайтовете...за хора които се страхуват да останат сами,мисля,че това говори достатъчно как се чувствам и от какво най мн ме е страх..съветът ми към теб е да не се страхуваш,мисля,че той най мн. ни пречи,уловката да го прескочим или удавим,захвърлим някъде си,знам къде е проблема,просто аз не мога да го реша,а това убива и превръща надеждата в зародиш.Ти си младо момиче,освен това мисля,че жените не би трябвало да се притесняват толкова,те имат много повече шансове,от колкото ние...(не го отричайте)....излизай по често,сигурен съм,че някой ще се ти се лепне...повярвай ми не се страхувай,това ще те убие,както мене уби,не прави и такава грешка със 7 години съм по голям от тебе,но до такава степен ми е ясен този проблем,че мога да ти говоря цял ден за това...стига съм писал толкова.......

Айде успех и да се пазиш и не се страхувай,нищо страни няма ако си го осъзнала и преборила на време..

много поздрави..

Филип

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4b224f4654
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Разбирам те много добре, но ти пак си имала и сериозна връзка. Аз съм също на 23 години и до сега не съм имала нито една по-сериозна връзка . Найдългата ми връзка е била 6 месеца и това е. Не съм нито грозна, не го казвам само аз , а и хората около мен. Дори напротив. Но ето че любовта не ме спохожда. Сама съм и няма изгледи за нещо по-различно. И аз съм отчаяна като теб.. Мога само да продължа да се надявам.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 753c02f9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Надеждата никога не умира..

philip_miladinov@abv.bg ако някой ден решиш пиши може да поговорим...забелязах,че ми пишеш в женски род,но аз съм момче..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e2b0e31cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Когато някой на 22г. почне да циври и да прави драми направо ми идва не знам какво да направя. За теб всичко предстои, какво е това нетърпение , аз не мога да разбера? По принцип аз гледам да стоя надалеч от такива жени, които като са сами, постоянно се оплакват от отва, че им лиспва някой и не са пълноценни сами. 5 месеца си била сама-ужас! аз бих си сложил край на живота ,ако съм на твое място. я се стегни. и недейте да почвате с тези женски разсъждения - "то трябвало да спреш да търсиш и щяло да дойде", "когато най-малко очакваш, тогава щяло да се случи". повтаряте ги цял живот тия фрази и давате съвети и успокоение на другите с тях. От тези фрази ,аз уважавам само една- "прави каквото трябва ,а да става каквото ще". Грижи се за себе си, развивай се ,излъчвай позитивизъм,показвай се ,търси. Когато търсиш си увеличаваш шансовете, а това да срещнеш твоя човек е единствено и само шанс.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c260a66434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Никога не ме било страх да остана сама. На 35 съм и нямам сериозна връзка, нито пък търся такава. Аз умея да съм си самодостътъчна. Ненавиждам лигави женички, които ако намат х*й до себе си се чувстват непълноценни. Обикновено такива са жени с нисък интелект и финансово зависими от мъжете си. Когато жените се научат да бъдат изградени самостоятелни личности, а не придатъци на мъжете, нещата ще си дойдат на мястото. За съжаление в България все още господства кухненско-битовия манталитет.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c960db4faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Забранявам на злобни стари моми да коментират по темата ми!Не искам да задавам тон за конфликт,но постът ти направо ме изкара извън нервите.С наситено червени букви хората са написали:"Обидните квалификации не са аргумент"!!!!!А твоето писание е само това - обиди без полза за никого!Безполезен коментар и даже не знам защо е публикуван от администраторите.

Имам чувството,че не си прочела историята ми, а само заглавието й, но толкова злоба има в теб,че и само това ти е послужило като достатъчен повод и стимул,за да излееш всичките си комплекси и омраза към мен(но в случая няма значение кой е срещу теб).Ако беше прочела, щеше да прочетеш,че не съм зависима от мъжете и не мъжете са тези,които ми липсват, а любовта и емоциите,които носи тя!

Моята история е един романтичен апел,че искам всеки ден ден да съм влюбена,за да усещам,че съм жива.
Но тази история е в миналото и момичето,което я е писало също.Бъди доволна - вървя по твоя път и скоро ще съм тоталната еманципирана мъжемразка!!!!!Но какво оттова нали имам хубав дом,кола и заплата...

Ухаа победа над всички тъпи патки,които"ако нямат кур до себе си се чувстват непълноценни"!!!:(:(:(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bc82615536
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Не, не го прави. Аз мъж и ще се радвам ако запазиш това чувство и тази романтична мечта и копнеж, отколкото да се превърнеш в още една бройка еманципирана безчувствена мъжемразка. Не знам как хората не го разбраха, че този модел на действие не върви на добре. Не съмо, че никой не печели от това, но и откъдето да го погледнем, природата не е създала мъжа и жената, за да живеят по този начин, да си доказват колко силни и независими са сами, а да се борят заедно с трудностите и да бъдат пример за децата си в това.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3db2c7dbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Така - аз съм № 26, ще си загубя още малко от времето да ти отговоря - по-добре да си еманципирана мъжемразка отколкото безпомощна лигла. По какъв начин реши че съм стара мома? Това че нямам връзка и не търся такава, не означава, че не съм имала брак, не че някога тази хартийка е означавала нещо за мен. Комплекси нямам, мила - имам две висши образования, собствена адвокатска кантора, 16 души персонал, две коли и мезонет 130 кв. м.

Хайде остани си със здраве и гушкай романтичните си възгледи докато чакаш принца на бял кон да се появи. Явно жени като теб се раждат и живеят с едничката и всепоглъщаща идея да си намерят нещо в панталони, което да им осмисли живота и да им даде статут в ориенталския сериал, наречен Българско патриархално семейство.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3db2c7dbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Ау, авторката, много войнствено го даваш, забраняваш да ти пишат в темата, раздаваш квалификации он-лайн. Ми да беше сложила ясни указания кой как и какви коментари може да оставя - допускат се само такива, които те потупват по раменцето и те съжаляват, всички останали са злобари, стари моми и прочее. Сега поне е ясно защо мъжете те зарязват - че кой ще търпи хистерички, дето изтрещяват от най-малкото нещо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 76edca87fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не зная дали има такава романтична любов, която да остава завинаги, но пък когато човек създаде семейство вече нещата са различни, имаш дом, деца, отговорности-романтичната любов изчезва. Но пък има някои хора, които ако не срещнат любовта на живота си, т. е. да създадат семейство и деца, не тъгуват - самодостатъчни са си, запълват живота си с нещо друго. Хората сме различни, не можем всички да бъдем извадени като от една матрица - свят широк - хора разни. Аз съм сама, но съм щастлива по свой собствен начин и не мисля, че това е голям проблем, но все пак ако се случи нещо различно от това положение в живота ми - добре дошло, но определено не се страхувам. Благодаря!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f4ecb390e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Здравей мило момиче.... и аз бях като теб, винаги търсех любовта, привързаността и за целия си житейски опит, (който въпреки не многото ми години - 21), не е малко осъзнах едно... когато търся намирам, но не това от което имам нужда, имах момент от живота си, в който и аз се бях притеснила за себе си и дали ще срещна пак любпвта и тогава в часове и дни на размирал осъзнах, че винаги когато съм търсила не съм намирала, а когато не търся ме спохожда най-истинската и чиста любов.... имала съм 2 истински връзки в живота си, първата приклщчи преди 3 години.... след този период постоянно търсех любовта, но така и не я намирах, бях се изморила да виждам около себе си само повърхностни мъйе, които мислят само се секс и неангажиращи връзки, казах си, че си давам почивка... и знаеш ли какво стана.. съвсем случайно преди 10 месеца се запознах със сегашния си приятел, най-милия, добър, красив, и любволвилен човек, с когото някога съм била, освен това е умен, забавен, винаги готов да ми помогне и много ме обича! Както и аз него, вече 9 месеца сме заедно и сме много щастливи.
Но преди да го срещна, до такава степен бях се отчаяла от факта, че срещам само неподходящи, че за малко да го отмина.. добре, че имах истинска приятелка, която го познава от преди и ме насърчи, че няма да съжалявам ако пробвам :)
Та моя съвет е да не си мислиш такива негативни неща от сорта на "любовта за мен свърши, няма свестни мъже около мен... " свестни има, просто са по-малко... бъди търпелива и никога не се отчайвай дори и да стоиш сама с месеци.. понякога да си сам е хубаво, спокоен си, имаш време да погледнеш навътре в себе си, да анализираш живота си, и когато го правиш не да мислиш за провалите си и да се депресираш, а да отсееш истинските моменти... когато си в пълен покой със себе си и мислиш позитивно, тогава ще се случи това, което така силно желаеш :) говоря от опит както ти казах, надявам се да съм ти помогнала дори и малко. успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 142b6b56fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Стани лесбийка!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f904f42491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   И аз съм в ужасно положение... на 26 съм и не ми върви изобщо в любовта.. каза ми прииятела ми с когото се разделям в момента че съм ужасно претенциозна и много чувствителна... а той е по груб и не сме щастливи заедно.. незнам дали ще го преживея.. но трябва наистина май да го напусна... той ми каза че няма да се промени....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 42bc72030e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравей до тук в коментарите не видях нищо съществено което да ти помогне. живота е редуване от възход и падения не трябва да се отчаиваш и да изпадъш в депресия поне аз мисля така защото съм в сищото положение само че съм момче. мога ли да остановим някаква връзка за по обстоино писане

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7124cfc4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Не се тревожете бъдещето е по леко

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fa646bd1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Аз съм на 21 години и от може би 16 годишен искам да имам човек до себе си с който да се обичаме разбираме но с годините разбрах, че просто не на всеки му е писано да има човек до себе си и започнах да свиквам с самотата! Също така разбрах че ако си момче с възможности връзки пари и така нататък ще има парче от пая и за теб ако ли нямаш нищо и си никой си гниеш сам.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 87ed2695ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Дами, стегнете се. Виждам доста отчаяни тук. Наистина за всеки влак си има пътници, дори за еманципираните мъжемразки. Темата е до някъде несериозна, понеже си само на 22 години, а има къде, къде по-зле от теб в това отношение. Разбира се, че не трябва да спираш да търсиш и да се надяваш. Но да знаеш - принцове на бели коне не съществуват. Всеки човек има добри и лоши качества. Аз съм на 27 г., мъж и преди 6 месеца приключих много сериозна връзка. И на мен ми липсва любовта и всички приятни преживявания и емоции, които тя носи. Но нищо не мога да направя. Живея си живота, ходя на работа (макар и празен отвътре) и се надявам един ден отново да съ щастливо влюбен и по-важното - ОБИЧАН!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 16590949e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Леле, все едно чета за себе си. Напълно същото, мила, е при мен.. но с допълнение на доста повече разочарования и невъзможни любови, със сигурност. И аз съм на 22 и почнах да си мисля ужасни неща, как никога няма да срещна някого за мен, как всички около мен се женят и ще имат деца.. ужасно е! Но после осъзнавам, че съм само на 22... и имам пред себе си много време.
Но ми изглежда така сякаш само аз съм сама.
Но не е така.
Горе главата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 273a650dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Вие сте добре, но допреди 2 месеца аз бях в най-ужасното положение спрямо вас. Точно преди 2 месеца правих секс за първи път, а съм на 27 години. Направих го с жена 10 години по-голяма от мен (мъж съм), която е с не кой знае какъв външен вид, но аз просто нямах избор, тъй като бях започнал да гледам на секса като нещо свръхестествено, и едва ли не нещо недостижимо. Все още поддържам връзка с тази жена, но тя е само неангаираща, а на мен това ми е недостатъчно, тъй като и аз искам да намеря своята истинска любов, а не да ходя и да задоволявам разни там жени...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d12b221423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   вместо да висиш тук, излез и живей
тука кесят стари моми или зарязани булки
животът е навън

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bb84533992
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   И аз съм се отчаял напълно (26г мъж). Аман от курви и недоклатени кифли. Иска ми се да ти кажа, че за всеки влак си има пътници, но не съм сигурен, че е така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker