Чувствам се много самотен и тъжен ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се много самотен и тъжен !
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 10606 пъти
здравейте ! :)
имам проблем , незнам как точно да го обесня но ще опитам .
Всичко беше наред до преди година и половина можеби , бях много усмихнат ,радостен будех се с желание за живот . Но изведнаж всичко се промени ,последните ми 6 вразки са пълна трагедия !

Не сам грозен всички ме намират за много сладък , симпатичен ,хубав и сексапилен това е добре ,но както казах последните ми 6 връзки са трагедия за мен или не са това което очаквам или както ми казват сам се държал много по децки . Не сам звънял достатачно често или не излизаме много често това са причините за разелите ми в 4-те (от 6-те ) връзки , а никой не разбира че сам доста зает с работата ми .

А последните 2 момичета бяха от работата ми , според тях сам се дъражал много по-децки и защо ,защото не мога да понасям как приятелката ми се дъжи толко курвенски ,да гледам как я пощипват ,обарват колегите а тя вместо да реагира по-някакъв нячин да им направи забележка , да си пази достоинството защото не сам аз човека който трябва да го прави , тя напротив усмихваим се и им се кикоти а аз трябва да търпя това нещо и да си мълча , иначе ако кажа нещо сам се държал много " децки " !

Реших повече да не се занимавам с никакви момиче , и от 5 месеца сам си сам , след работа се прибирам в къщи вечерям ,тегля някой филм за гледане и си лягам . Сега се чустам толкова самотен , тажен и неразбран и си мисля че никога няма да намеря това което търся всички жени ми се струват еднакви вече , имам чуството че цял живот ще си остана сам , много сам разочарован , вече всяка сутрин се будя с нежелание , не се усмихвам и не ми се говори дори и със хората от семейството ми .

Незнам какъв точно е проблема ми много сам обаркан и незнам какво да правя !
Ако някой има съвет кам мен , ще сам му много благодарен ! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: dac1eb7376
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да е в правописа ти.... (обърни му внимание)
Ми незнам какво имат предвид под "държиш се по детски", може би са имали право.Просто обърни внимание на това, което са ти казали и се съобрази с него и за напред просто се старай малко повече.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5d3ca09020
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да бяха 1-2 раздели - как да е, ама 6 да те зарежат... Или такива те привличат, или причината си е в теб. Каква е тази елементарна среда, в която работиш? Жена с достойнство няма да търпи да я "обарват" и "пощипват".

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8d2768df0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Hай-добрият ми съвет - обади ми се! ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 80c9aa907c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Hомер едно, вместо да правиш забележки вземи оправи твоя правопис. "Ми незнам какво имат предвид..." пише се не знам!!! :)

Скъпи авторе, недей да губиш надежда. Знай, че някъде там е твоята половинка. Може би си направил добре, че си си дал малко почивка, но мисля, че вече е време да започнеш търсенето. ;]
Merilyn

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 41b4603a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Бъди по-взискателен към момичетата, с които се обвързваш (това го казвам във връзка с цитираната колежка). Не тръгвай с тях, преди да си ги опознал. В началото на връзката бъди такъв, какъвто ще бъдеш и нататък. Не извеждай момичето всяка вечер някъде, ако след месец ще го извеждаш веднъж седмично, не харчи повече, отколкото можеш да си позволиш, само за да я впечатлиш. И най-вече, дръж се като зрял мъж.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 421a5c9421
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   A ти защо не им се обаждаш на момичетата?И не искаш да излизаш с тях?Имаш ли някаква причина или просто се правиш на интересен?Жените харесват инициативни мъже

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e1225f86cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дай телефон! :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5e6aa8cc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Добре дошъл в клуба. Само кажи и ще ти издадем членска карта, да си я ползваш за намаления в заведения за самотници.

Иначе гледай по ведро на нещата, всяко зло за добро. Обърни внимание какво е написал/а номер 2

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3d0bf78e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз мисля, че всеки човек преживява тъкъв момент в живота си.Щом като ти казват че се държиш по детински първо промени това. Второто- на този свят няма само 6 жени, продължавай да търсиш и бъди сигурен, че ще откриеш своята половинка. Аз също не съм съгласен с жените, които ги пощипват, а те само се осмихват (долни курви). Кураж приятел не се отчайвай.

П.П. Не загърбвай семейството си те са нещото, без което ще се чувстваш още по нещастно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 726bb11f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бате, та ти си имал цели 6 връзки! :D
Това си е постижение и май не си за клуба на самотниците.
Между другото и аз искам членска карта, та да ходя по кафетата евтинко :))

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5ba4a2ed3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ох човек не се жалвай толкова все пак си имал 6 момичета.За разлика от теб аз си мечтая за втора приятелка от години и все нищо не се получава.
Не се ядосвай просто си попаднал на ку...ви.Не се сещам как да нарека момиче с приятел оставящо се да я пощипват и опипват.
Хайде смело напред към новото и свястно момиче!!!
Успех

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f8de324d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора .
Първо едно голямо БЛАГОДАРЯ на всеки отделил време да прочете и напише коментар по моята история ! :)

Номер едно благодаря ти за съвета ,ще обърна внимание на правописа си но от утре .

Отговора ми на номер 2,6 е следния :
Аз работя на три места по простата причина че не се задоволявам от ниското заплащане за това съм и твърде зает , като поработвам повечко за по-голяма радост в края на месеца , а не защото не искам да званя и излизам или се правя на интересен , знам че парите не са най-важните но играят важна роля в живота и ако не можеш да предложиш нищо на човека до себе си не е по-добрия вариянт , за това работя на много места за да може някой ден да споделя всичко което съм постигнал с половинката си ! Аз съм си много сериозен , отговорен и зрял до колкото ми позволява възрастта .

Все пак съм само на 20 и не разбирам от много неща обеден съм в това ! И да поясня това че съм бил зарязан от 6 момичета не означава че съм имал 6 връзки.

Като цяло благодаря на всички още веднъж ще взема от всеки коментар по-нещо за пример и ще се поуча от грешките си . :)

ААААА номер 3 и 7 това с някакъв подтекст ли беше , защото знаете че няма да се обадя ли , ако е така грешите .
Благодаря ви и всичко хубаво ! :)))

П.П ако имате проблем с правописа ми , никаде не съм казал че съм грамотен . ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2e8bf094c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Брат, слушай какво ще ти кажа. И дано ми прочетеш поста.

Всеки ще ти даде всякакви съвети - намери си жена, жените са не знам какви си.

Помисли си само за едно, вътрешно в теб все едно като часовник тиктака твоят вътрешен баланс. Ти си го загубил и реално погледнато мислиш, че жените са виновни или прочие.

Ще ти кажа директно какво мисля и нямам намерение да те съветвам, а само да те окуража малко. Аз съм имал една съвсем кратка връзка като доста по-малък - значи 9 клас. Сега завършвам висшето си образование, тоест съм горе-долу, ако не зрял, то поне пълнолетен и трезво мислещ. Ще ти кажа само едно - това момиче, само ме гонеше, защото не беше оценено от класа и си беше оутсайдер, какъвто и аз бях, но за разлика от нея, мен след първата година в училище започнаха да ме уважават.

След няколко години, отидох да и оправя компютъра, приятелски, без пари. Отне ми 1 седмица. През това време тя така се зъбеше на пастрока си, който трепереше над нея, че даже на мен ми стана неудобно. А между другото съм с буен характер, но външно съм търпелив. Вярвай, разбираш, какво имам предвид. Второ, баща и каза, че ще плати едни пари, аз му казах, че няма да приема и така, в крайна сметка даже каза да отида в определен ден, аз отидох и той не беше там. Отидох не за парите толкова, а от любопитство. Тя в момента въпреки, че не е някоя красавица е с един от известните водещи на автомобилни предавания в България, няма да му казвам името. Но реално погледнато не се знае той колко държи на нея и дали не я използва за забавление. Тя имаше амбиции да учи в София, но не я приеха, после се махна и от Свищовската академия и накрая се върна и влезе в един платен колеж, където влизат най-големите тъпаци и приемния изпит се състои от въпроси "Коя е столицата на България? ".

Защо ти го разказвам това? За да си дадеш ясна сметка, че нещата не са само черни или бели, а са по средата. Не съжалявай и бъди себе си. Знам, че е банално да го каже човек, но е така. Не робувай на обществените условности - да имаш гадже, да бъдеш гъзар и прочие, защото робувайки им, вредиш на себе си.
Има една проста приказка "Когато падаш в бездната, никой няма да ти подаде ръка. " Дано съм ти бил полезен.
И дано прочетеш коментара ми.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: deb8dd808a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Според мен трябва да си малко по-позитивен, за да ти се случи нещо интересно и ново. Мани ги връзките ти, ти си имаш собствено мнение по въпросите и не зная защо се връзваш на думите им. Те те карат да се чувстваш нерешителен, отстоявай себе си. Според мен всичко ще премине. Е ако не премине ще свикнеш. Шегувам се разбира се!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 793783627a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   За какво е нужно да работиш на няколко места, за да изкарваш пари.
Концентрирай се само върху едно, така енергията ти ще е по-съсредоточена. Избери работа с възможност за професионална реализация и изкачване в йерархията и се хвърли като лъв към нея.

Научи се да бъдеш щастлив и когато си сам. Светът е толкова красив и е пълен с хора. разхождай се - зарежи филмите за един месец и вместо филм, излез и седни на една пейка, направи си кафе или чай и просто седни някъде и се остави този шарен свят да минава покрай теб. Разбери красивата страна на самотата и не я превръщай в самотност. Използвай времето, за да обогатяваш мислите, знанията и душата си...

Тогава ТЯ сама ще те намери.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b91f14e914
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   в днешно време има хора с мнооого по сериозни проблеми пич така че горе главата не си нито първия нито последния всичко зависи от самия теб ако си решил да спреш и да се откажеш ти ще загубиш но ако си пробвал тоест ако си се преборил с всичко трудно и лошо ще знаеш че си опитал дори резултатът да е незначителен

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 87ec7c5e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   пич... оправи си правописа :)))) хахах.. зарадва ме мноооооооого :D

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: bd9e74e9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   не се притисняваи приятел аз имам връзка но момичето е доста голямо на 26 а аз на 17 наше неми разрешават да имам връска с нея и трябва да се крием вече 3 седмици се крием по тъмниците и по доцките градини не можем да излезем на едно нормално кафе като другите хора да пием кафе и да си говорим.... но ти не губи надежда и аз така бях абсолутно сащото обаче с последните ми 3 връзки се ми казваха че се даржа като дете и така на татак... и се замарих в наз и случаино в прочутият FACEBOOK срещнах момичето което обичам истински успех приятел аз сам с теб макар и духом :) :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 75ca364655
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   За първи път попадам на подобна публикация. Авторът никъде не спомена, колко връзки е имал. Аз съм на мнение, че мъж на неговата възраст, няма нужда от сериозна връзка. Или поне да не я търси, защото средата, в която е не може да му я предложи. Решение на проблема, или поне аз, какво бих направил...
Ще си намеря една или максимум две работи. По-скоро една, която да ми задоволява капризите и да ми остава нещо в страни, в случай, че се появи "ТЯ".
За правописа... хубаво е да не търсиш в интернет-пространството. Така няма да рискуваш да се изложиш. (Имай предвид, че въпреки, това - трябва малко от малко да го подобриш, не, че моя е перфектен) Ако до сега си бил с жени, които са по-малки от теб или на твоята възраст - спри да се оглеждаш в такива. Няма на какво да те научат сам виждаш, това. Смени местата, на които ходиш, когато ти остане свободно време. Смени подхода, разбери, от какво се интересува, какво обича и какво мрази. Какви са и интересите. Предразположи я да говори за себе си, за целите и мечтите си. Не се откривай твърде рано, Жените обичат загадъчността при мъжете. Обръщай внимание на думите, които повтаря, това значи, че тези думи и тяхното значение са с огромна важност за нея. Честите комплименти са също от голямо значение, трябва да си наблюдателен, как съчетава цветовата гама на дрехите, аксесоарите и грима. Ако една жена се уважава достатъчно, тя няма да си позволи да изглежда като евтина, дори да е с дрехи купени от магазин за втора употреба. Имай предвид, че жените са човешки същества също като нас и трябва да сме тяхното огледало. Ако искаш да видиш усмивка на лицето и поднеси и шоколад или искрен комплимент, ако искаш да я видиш намръщена, дай и фреш от лимони или не и обръщай внимание. Жената обича да бъде доминант, но и подвластна, затова бъди мил и отговорен, но бъди и мъж на място. Казана дума - хвърлен камък.
Не знам какво още да дам като мнение или съвет (зависи, кой, как го разбере) Просто е нужно да промениш нещо в ежедневието си.. както Айнщайн е казал : Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати.
Можеш да прочетеш и една книга, мисля, че ще ти е от полза.
Дей Карнеги - Как да печелим приятели и да влияем на другите.
Дано не съм ви изтощил с нещата, които написах. Правете добре, то винаги се връща ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9c791f0331
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз съм момиче и също се чувствам самотна и нещастна всеки ден. Често изпадам в депресии и се затварям в себе си и не искам да говоря с никой дори и със семейството си. От мъжко внимание не се оплаквам, но съм странен характер и това отблъсква мъжете около мен. Просто си избирам този, когото не мога да имам и отблъсквам всички останали. Понякога и аз си мисля, че никога няма да се омъжа, въпреки че съм малка. Вечер лягайки си сама ме обземат мисли как един ден родителите ми вече няма да ги има и аз ще съм сам самичка на този свят. Това е, защото няма никой до мен, няма кой да прегърна вечер в леглото, не правя и секс редовно и рядко се срещам с мъже. Когато тези неща се случат всичко се променя...

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3bc565be73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   23. Заинтригувах се от написаното от теб. Осъзнаваш какво правиш и разбираш, че това ти пречи, но въпреки това продължаваш да заспиваш сама и да си представяш лошия сценарий. Ти написа, че си малка. Ако не е голяма тайна на колко си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker