Изложих се пред него преди да се влюбя :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изложих се пред него преди да се влюбя :(
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3306 пъти
Аз съм на 24 години, а въпросния мъж е на 29. Ние бяхме само познати, пресилено е да кажа, че сме били приятели. Аз си имах приятел впрочем. Работата се обърка от моя глупава постъпка. Още докато бяхме заедно с приятеля ми имахме проблеми. Исках да му покажа, че има и други мъже. И затова си избрах така да кажа най-представителния - външен вид, кола, работа, който имаше интерес към мен. Излязахме няколко пъти, кафе, разходка, кино, нищо сериозно за мен въпреки, че човека отсреща показваше други реакции. Направих така, че приятеля ми да разбере и за известно време се промени към по-добро. Междувременно отрязах другия, или по-точно 2-3 пъти го режех тънко, а накрая той се отдръпна. Моята връзка пропадна, но някак си ми липсваше другия човек. Пак почнахме да си пишем, пак излизахме, защото той е свободен и сякаш всичко тръгваше на добре. Аз започнах да се влюбвам в него, защото човешките му качества са много и все хубави.... Но един ден пак усетих очуждение. Попитах го има ли проблем, той каза не. После разбрах, че излиза с друга жена и бях съкрушена особено когато пред общи приятели за мене е казвал, че съм му само приятелка. Не издържах и го вкарах в един разговор от който много ме боли още. Изиграх сцена на ревност и той ми заяви, че много добре е съзнавал, че съм го използвала преди и много го е заболяло, че съм се отнесла с него така грозно въпреки, че нищо лошо не ми бил направил. После виждайки какво бил за мене интереса му да сме нещо повече от приятели стихнал. Опитах се да му обясня, че нещата са различни, но не иска и да чуе. Какво мога да направя според вас? Искам да се боря за него, защото човека си заслужава, не е от тези за които може да се каже, че ще дойде следващия, стойностен е и е рядкост :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: c8c8149302
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не бива даже да се оплакваш в тази ситуация. Ти си приела другият мъж като статист в твоя си филм, което е наистина използване. Другият пък е видял накъде биеш и колко повърхностна си и ти е бил шута. Остави хората да се обичат, сега нямаш даже моралното право да се месиш, след като той е срещнал вече другата жена. Тя може да не си играе с него, може да е по-добрата, а ти трябва да си намериш майстора и да разбереш, че с тези неща шега не бива.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 42587be7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък се радвам, че момчето си излиза с друга и, че се е оттървал от тебе, защото от прочетеното става ясно, че си го използвала, за да докажеш нещо си там на приятеля си и сега като си останала сама се хващаш пак за това момче. Не ти е длъжен да те чака и да играе ролята на резервен вариант.

Ж 22

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c99d4bed51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами момиче, постъпила си наистина глупаво и сега по твоята глава - с твоите камъни. Всъщност мисля, че си по-скоро разочарована от разпада на връзката ти и търсиш утеха в този човек. Ако беше нещо повече, нямаше да се сетиш, че ти липсва чак сега, а щеше веднага да усетиш, че това е твоя човек. Не те упреквам, разбирам те - такива неща често правят и други хора. На мен също ми се е случвало (когато бях много млада) да не обръщам много внимание на някой ухажор, а като спре той да ме търси, ме хваща нещо като яд, че вече не го интересувам. Но това не е любов, а по-скоро някакво удовлетворение от факта, че съм желана, а после - съответното усещане за загуба на позицията. Смятам, че в момента си от тия, дето не знаят какво точно искат. По-добре е да не го търсиш повече за някакви разговори и изяснения. Остави го така и се опитай да не се обсебваш от мисълта, че си влюбена. Може сега да е обиден, но да му поотмине малко и пак да си възвърне интереса. Може и той като тебе да си отмъщава "играейки сцени", пък като види, че ти си се отдръпнала..... и пак наново същата история, но с разменени роли. Възможно е и ти отново да решиш, че не го искаш, ако възстановите старите отношения. Възможно е и (и най-добре) на теб да ти поотмине усещането за самота след раздяла, да хвърлиш друг поглед върху живота и да срещнеш съвсем друг любим човек. Ако го търсиш и му се извиняваш, само ще го отблъснеш още повече. Нали мъжете са ловци и ако жената отчаяно ги иска, те бързо губят интерес към нея (почти всички, де). По-добре сега си гледай си живота и не прави нищо прибързано, включително и изводи, че си влюбена. Ще видиш как ще се чувстваш много по-добре след месец - 2, а може и да ти се случи нещо хубаво, което най-малко очакваш. Успех!
П.С. За напред недей да "играеш сцени на ревност".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c093b50f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина си постъпила малко кофти спрямо него, аз също бих се почувствал зле, но все пак ако му докажеш, че си сгрешила и съжаляваш и искаш да се реваншираш, може и да стане нещо. Но как да го докажеш, трябва сама да решиш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f96868e4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Има един лаф: "Хитрата сврака - в капана с двата крака. "
Който си играе с хората и чувствата им - винаги един ден стига до това, до което си стигнала и ти. Радвай се, че този ден при теб е дошъл скоро, защото на старини е много, много по-лошо и болезнено.
Окачи си обеца на ухото и винаги си имай едно на ум, че какво то правиш на някого, един ден ти се връща като бумеранг. Прави все хубави неща, бъди искрена и никога не се опитвай да манипулираш хората. Това е гаранция да си начисто и със съвестта, и с карамта си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 91576ef147
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Постъпила си много тъпо и долно. Не е приятно да се подиграваш с чувствата на хората, а и с кое право си му вдигнала скандал след, като не си му била дори и гадже? Останах с впечатлението, че не си искала да накараш приятеля си да ревнува от въпросния, а да си почешеш самочувствието, което е супер грозно!

Г-ца Ивв

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: e30a000278
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей! Имах подобна ситуация ами това е поредният пример че мъжете са гад! Ако не ти върне не може да диша остави го мъже бол! Ако му е пукало щеше изобщо да не ти прави този номер! Животът продължава а ти си жена не го забравяй!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 95f59bfa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе поне не си единствената която прави така. Не че има нещо което да те оправдае.
Наистина ли вярваш, че мъжете са мазохисти и им е готино да бъдат използвани или лъгани? Още повече от момиче което просто си играе с тях.

Инак и бившата ми, реши да ми покаже, че не съм единственият и остана крайно изненадана, че я зарязах.
После взе да ми обяснява, че всъщност не тя, а аз съм този който греши. Намразих я.
Извини се, поиска да сме заедно. Нямаше начин, не и след това което стори.
Намери си нов приятел, едва след като ? казах, че ако иска да има дори приятелство между нас, трябва да съм сигурен, че тя няма интимни желания към мен.
Сега ме търси всеки ден. Аз я избягвам, главно защото знам, какво иска пък съм с друга, много по - свястна. Затова рядко ? обръщам внимание. Но когато го правя, тя сияе от щастие.
Е нещо такова те очаква, ако след като си избрала някой, решиш да му играеш номера.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 20922190f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хаха, аз ако имам приятелка като теб ще я направя сама да си говори, ще я омаскяря пред всички, че ми е изневерила (без значение дали ще ми каже, че не е), при положение, че е излязла с друг на среща на кафе значи нещо е търсила. Ще я изоставя, но преди това ще и изневеря колкото дни има в месеца с толкова различни жени и ще я изкарам най-голямата ку*ва пред всичките ми приятели, познати и нейни роднини : ))) дано не ми се налага. Настоящата ми приятелка изглежда сериозно момиче, аз също не изневерявам, не излизам насреща с чужди жени и за мен тя е богиня, до момента в който не усетя, че глътва някъде другаде, тогава я очаква само отмъщение и лошо отношение, но я разучих, че е сериозна мацка и още повече я заобичах, това да ми излиза на срещи и прочие веднага може да ме накара да я мразя и да и отмъщавам, внимавайте да не попаднете на такъв като мен, че тогава само болка и страдание, иначе докато всичко е ок за мен тя е принцеса, богиня и прочие и за да ме нарани трябва да е луда, която й да е :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2f5efef125
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   каквото повикало, такова се обадило. Ти какво мислиш, че всеки ще бяга след теб да ти сваля звезди?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker