По дяволите, искам го... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По дяволите, искам го...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 9803 пъти
Моята история е следната... жена на 24 години съм. Преди 3 месеца в дискотека се запознах с красив мъж, признавам и двамата бяхме доста почерпени и още същата нощ правихме секс. Слад тази наша първа нощ започнахме да се срещаме, виждаме се 2 пъти в седмицата, излизаме по заведения и естествено вечерта завършва със секс.

Преди две вечери му бях на гости разговаряхме на всякакви теми той е изключително умен, по професия е лекар в частна клиника и времето мина бързо в приказки, просто е човек със който можеш да говориш всичко.

Вечерта когато си легнахме спасхме хванати за ръце, гушкаше ме цяла вечер и се чусвах много добре. А сега съшноста на моята публикация, чуствам че съм хлътнала доста по него, при него не знам как е но той си пада леко несериозен, като цяло той се чуства абслютно необвъзан, без задължения към мен, без обещания и не знам много ми се иска да се променят нещата между нас и да погледне на мен с други очи, но как да стане може би е рано.

Дали има шанс нашата връзка да прерастне в нещо по голямо? Адски объркана съм но 1 нещо е сигурно че няма да му кажа какво чуствам реално, може да се отдалечи, като изключим какво ми е вътршно се държа с него изключително приятелски, и той няма как да разбере какво ми е.

Когато бяхме заедно последния път, каза че прекарва времето си с мен много приятно и че ме харесва много, тези думи ми подействаха като лек за сърцвто ми. Макар че не го казва имам подозрения че се среща и с други жени, той е доста чаровен а има и парички така че женско внимание ако реши няма да му липсва, разбира се тази мисъл ме влудява защото не искам да е така...

Вечер когато съм си вкъщи и лягам сама ми става много празно и мислено се пренасям в неговото легло замислям се и си давам сметка че бих пратила всичко по дяволите само и само за да го имам и да сме заедно. Къса ми се сърцето по него, сподели ми че май месец заминава на някакво обучение в чужбина и няма да го има около 2 месеца, стана ми кофти но за това нещо няма как да го спра.

Днес примерно знам че и той не е на работа както и аз, толкова ми се иска да му звънна да излезнем в това хубаво време да отидем някъде на разходка на кафе, просто да прекарам време с него, но няма да го направя...

Моля ви изкажете някакво мнение по историята ми, знам че единственото което мога да направя за момента е да се оставя по течението... осъзнавам го

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: c2a1126e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Би трябвало да се чувстваш жалка до мъж, на когото си му нужна за безплатен секс. След като си констатирала, че той е резервиран, следва да се оттеглиш, ако държиш на себе си. Или мислиш, че със секса ще си му много интересна?
Попитай го какво ЧЕСТНО мисли за теб, но едва ли ще искаш да чуеш, че си му само играчка за забавление.
Харесвал ти на теб?Това нищо не значи, когато на другият сърцето е заключено.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b5a66a5744
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aко заминава скоро, няма смисъл да се хабиш. дай му ужасно хубави спомени до като замине, за да му държи влага през тези 2 месеца. като се върне от обучението, пак започнете да се виждате. нека мине време, след половин една година , ако е писане , ще е сериозно. ако е несериозен и не е готов, ще си останеш само със секса. ще ти е криво известно време и ще си хванеш друг

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bf6f62197e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен няма нищо лошо да поемеш инициативата първа....Така поне ще знаеш какво точно изпитва към теб и дали наистина мисли нещата да преминат към друго "ниво'.Потърси го, аз така бих направила, все пак имате нещо общо и това е най-добрия начин да разбереш точно какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f58eed7b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си влюбена ве како. Поговори с него, за чувствата, които изпитваш, нощем когато си сама, може да се дистанцира от тебе, но поне нещата докато станат по сериозни за тебе, е по добре сега да узнаеш. Може лекаря да е с тебе само заради секса, повечето са такива ,защото по време на обучението си не лудуват много, много. Все пак аз съм само на 20 год. и немога да ти дам съвет, но и да ти кажа внимавай,може да е пълен боклук.!!!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e0e47407e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Карай я малко по-делово,питай го дали има сериозни чуВства към теб,дали би искал и серозна връзка също,а ако и той е човек на място няма да ти говори празни приказки и обещания -колкото да не те обиди.

Напротив -звънни му и щом го видиш му кажи това, което сподели на нас тук в тоя сайт.А ако получиш отрицателен отговор от негова страна...здраве да е ,млада си, време има,а има и други свестни мъже!
С уважение Д.Г.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 63bd89eefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съвет от мен.Радвай се че е така щом те държи за ръка значи не му е за между другото.Не го притискай с обещания както ти казваш какъв е смисъла искаш да развалиш всичко ли?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4d53fdb7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не искаш да се оставиш по течението,но точно това трябва да направиш,колкото и да го мислиш,каквото и да планираш,ако не участва втория човек,плановете ти са безсмислени. Аз бих се наслаждавала на времето което остава докато замине, бих останала непринудена и не бих му държала сметка за каквото и да е,щом мислиш,че той се чувства свободен,чувствай се и ти така. Животът е кратък,няма смисъл да се вкопчваш в едно нещо,което не ти дава сигиурността и спокойствието,което търсиш.

Мила

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 78508acac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Опитай да говориш с него. Така поне ще знаеш, че си опитала. В противен случай ще съжеляваш, че не си направила нищо. А дори и да се обвърже с теб, той щом е несериозен, мислиш ли, че ще ти бъде верен? Представяш ли си бъдещето си с него? Направи това, което ти казва сърцето.
90

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 81dca8a61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Напий се пак и спи с някой друг... явно не ти е прецедент

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a29a3f94ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му казвай за чувствата си, но ги показвай. Щом не е глупав, ще схване и ще реши как да се развият отношенията ви.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3084d63579
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Никой който се е оставил на течението, не е постигнал това което иска. Не го притискай. Като гледам описанието ти си мисля- усети ли че си влюбена до полуда в него, направо губиш "играта". Хората са зависими от нещо определено, което е много важно за тях. То може да бъде нещо материално или отношение, различно е но важи за всеки (дори и за теб , той те е спечелил с нещо). Откриеш ли какво е това нещо за него, ще имаш директно ключ от сърцето му.
Успех
Д-р Хаус

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 70178df348
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен имаш шанс да си с него сериозно, но само ако не притискаш нещата. Казваш, че е интелигентен човек. Може би му трябва още време, за да е напълно сигурен в чувства си към теб(ако ги има) и тогава да ти ги признае, а не да те лъже. Може и да не иска да бърза, заради заминаването си. Може и се притеснява по същия начин и да се държи така, както и ти и да мисли същото - "тя е приятелски настроена, вероятно не иска сериозно обвързване.". Всичко е възможно, както и това само да се забавлява с теб. Времето ще покаже. Ти бъди мила и му пускай по някой намек уж на шега. От реакциите му ще разбереш дали има сериозни намерения към теб. Виж дали ще ти се обажда докато е в чужбина. Но най-важното е да не се впрягаш толкова. Живей си собствения живот. Никой не уважава хората, които нямат собствен живот. Накарай го сам да те пожелае. Не му се разкривай още. Това е моят съвет, но ти си знаеш най-добре.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: db9850be42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Трудно се опазва лекар от благодарни пациентки!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 51e5fbf714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А защо просто не изживееш това, което имаш в момента и не му се насладиш?!?! Защо е необходимо да мислиш толкова напред във времето?!?! Ако има да се случва нещо между вас, то просто ще се случи! Ако ли пък не, ще си прекарала няколко прекрасни седмици, след които ще продължиш напред!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 342a4e6501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ясно е, че няма сериозни намерения и никакви чувства към теб, освен разбира се плътски. Не го казвам за да се почувстваш зле, а защото колкото по рано приемеш истината, толкова по-лесно ще ти бъде после като замине и те зареже, но тук има и нещо оптимистично, ако послушаш съвета ми: сега е момента да се отдръпреш и да се държиш хладно с него ще го вкараш в транс и в размисъл това е единствения път към успеха. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f1665e02c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Cтрах те е да се покажажеш пред него, да се разкриеш такава каквато си, това е напълно достатъчно за човек да си направи извода. не можеш да бъдеш с човек пред който те е срам да кажеш това което искаш, не можеш да му се обадиш, щото щял да си помисли еди-какво си. та вие се виждате от няколко месеца? как може да не си се отпуснала до толкова пред него, че да можеш да направиш нещо елементарно- да му се обадиш в почивния ден да се видите. страхуваш се, че можеш да го отблъснеш така, та той дори не е твой? как би могла да го загубиш тогава?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker