Как да му го кажа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му го кажа...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 2957 пъти
Здравейте на всички, които посещават този сайт! Искам да споделя и моята история, която ме мъчи адски много и не мога повече да го държа в себе си. Първи курс студентка съм и се влюбих в колега от същата специалност. Лошото е, че си имам сериозен приятел, с които сме доста време заедно. Не знам как се случи, но това момче ме грабна още от първия ден... Толкова е умен и интелигентен, че просто на моменти му се чудя как може да е толкова уникален.

Сближихме се, но само в рамките на приятели. Всеки ден като го видя и направо сиая, мисля че той е точния човек за мен, но всичко е невъзможно помежду ни... Той и идея си няма за чувствата ми към него. До себе си имам момче, но той с нищо не прилича на него, обичам го, но сякаш обичам и колегата си. Да послушам ли сърцето си или да оставя нещата така, както са :? Дайте ми съвет, моля ви :) Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: df3ca7e321
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам какво да те посъветвам. Аз съм студентка втори курс. Не ми се е случвало такова нещо. Има симпатични момчета, но само толкова. Причината е огромната ми обич съм приятеля ми, просто не мога да забележа друг. Според мен просто приятеля ти не ти дава нещо или просто не е за теб. Може би сте на различно интелектуално ниво. А да, в университета има доста умни момчета, които привличат с това. Не бързай, дай си време , помисли, ако искаш дори изпитай себе си да идиш ще отшуми ли. Защото както сама знаеш, това може да е нещо временно и когато го получиш да не трае дълго.
Първо се увери в чувствата на колегата ти, виж дали ича шанс, абе помисли...
Успех
Ж21

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5670ceda21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи колко са сериозни нещата с настоящия ти приятел.Ако мисли, че няма да загубиш нищо като се откажеш от връзката си с него-деиствай. Но в никакъв случай не се опитвай да ираеш двойни игрички, хем с единия , хем с другия.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e7b40cb6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз бих те посъветвала да си дадеш време и да видиш какви са чувствата на колегата ти (ако изобщо има такива). Струва ли си да зарежеш всичко за човек, който дори не е влюбен в теб?

Ако има чувства, нещата стоят различно. Тогава ще е време да помислиш и да избереш един от двамата. Но ако няма, какъв е смисълът да зарежеш сегашния си приятел за нещо, което не си заслужава?
Помисли добре. Желая ти успех! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 063f980381
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет! Аз съм Fozzy! Повечето хора при такива ситоации много се колебаят?! Истината е че малко се осланят на чувствата на сърцето си! Но аз мисля че ако двама души не се допълват те рано или късно ще се раделят или ще се очуждят!? Но всеки има право на избор! Не страшно да згришиш а да се страхуваш да направиш нещо! Но когато човек е наясно със себе си ще има достатачно смелост и доблест да бъде откровен и с хората които обича!
Не все ки е готовм да посрешне истината? Някои хора предпрочитат да живеят в красива лъжа!!
Извинявам се ако съм прекалил с расъжденията! Пожелаввам ти да си щастлива и любовта да прелива в сърцето ти!!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ce1610ecbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моят съвет е да послушаш сърцето си и да пробваш какъв шанс имаш с колегата. Аз така бих направила. Понякога се влюбваме от първия път в точния човек. ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b9b0c33cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мъжете следват дълга си, а жените сърцето си! Разбира се, че всички жени ще те посъветваш да се пробваш с колегата ти, защото трябва да следваш сърцето си, защото трябва да си щастлива, защото трябва да търсиш, това, което ти харесва. Забележи думата "трябва". Един вид - длъжна си. Няма такова нещо, нито трябва, нито си длъжна... А и тук мислиш твърде много за себе си и изобщо не мислиш за приятеля ти. Как ще се почувства той, заслужава ли да му причиниш такова нещо? Защото ако те обича, можеш да бъдеш сигурна, че ще разбиеш сърцето му. Ще го нараниш жестоко, а дали го е заслужил с нещо? Помисли си много добре, дали не е само желание за секс чувството ти към твоя колега. И много те моля, ако ти "пърхат" пеперуди в корема или ти се свива или каквото там му става, абстрахирай се от това усещане. В случая само ще те подведе. Ясно е, че със сегашния ти приятел от много време сте заедно и тръпката е намаляла и ти се иска нещо ново, свежо вълнуващо...Просто си дай време, ама не 3 седмици :). И не бъди егоист, мисли и за приятеля ти. А колкото до твоя колега, сигурно ще има "чувства" към теб, даже можеш да бъдеш сигурна. В смисъл, не може един мъж известно време да се вижда с една жена и да не поиска да прави секс с нея по някое време. Но да прави секс е съвсем различно от това да има чувства. И не слушай сърцето си! Сърцето е двукамерен, кух орган, призван да поддържа кръвообращението :). Това беше шега :). Мисли с главата си (знам, че звучи доста оптимистично да искам такова нещо от теб, но се опитай да го направиш).

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1759f6cde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Hомер 6 какви са тия съвети?? 'не слушай сърцето си', 'помисли за приятеля си, не бъди егоист',? ти сериозно ли? момичето е на 20, трябва да се обрече на първия мъж с който има връзка до края на живота си само защото тоя я обича ли? хората се разминават и имат право да пробват докато са млади, иначе на 40 ли да го правят? и после да четем постовете им как са изневерили на мъжете си с млади любовници?! щом има такива съмнения за любовта си към сегашния и мисли че е влюбена в колегата си, не е ли по-добре да не залъгва чувствата на гаджето си, докато гадае, а просто да му позволи да бъде с друга, която вероятно няма да се колебае? това че си с един човек не значи, че си обречен и длъжен да си с него до край. особено ако си на 20, нямате брак и деца, живота ти е пред теб, съмняваш се в любовта си към него и имаш чувства към друг!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f4ab262518
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 тя се колебае незнае дали въобще колегата й има чуства към нея тя е на кръстопът незнае дали ако загуби прятелият си ще спечели по добър?!Моя съвет е да комбинираш и сърцето и разума си,не винаги сърцето прави най-добрият избор.Пожелавам ти успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker