Какво да правя много се е променил - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя много се е променил
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2440 пъти
Здравейте моята история е следната аз съм момиче на 19 обвързана съм със страхотно момче той е на 25 от година и 3 месеца съм с него помага ми и в ученето и всичко винаги е бил до мен постоянно ме води по хижи в почивните дни но от скоро нещата се объркват започна да се държи по студено към мен трие си всички съобщения от facebook и твърди че не си е писал с никои освен мен а аз съм виждала като му пишат без да знае или просто твърди че изчезват започна да ми посяга да ме удря да ми казва че мо е все тая за мен че не съм най важното в живота му след това твърди че е бил ядосан просто и го е казал в яда си и не можел без мен просто защото ме обичал и не искал да ме загуби казвам му колко е променен но за него си въобразявам а когато се скараме като дете реве и ме прегръща че не можел без мен но вече това не ми го показва всички теми са свързани е секс и нищо друго абсолютно всичко е само за секс когато не свърша ми се сърди и му е тъпо че не можел да ми достави по никакъв начин удоволствие и понякога се опитвам да го лъжа и за това за да е доволен но е някак си друг човек не знам искам го обичам го но докога ще е така до скоро мислехме да се преместим в друг град да си вземем собствено жилище и когато го оправим след година две да си имаме дете а сега всичко е различно не знам какво да правя не обвинявам само него и аз сигурно имам вина опитвам да говоря с него затова но не разбира и не възприема изкарва мен виновна ако изляза до магазина без да му кажа след това шамари и ме скубе и чака да му кажа при кой съм била а в началото дори и с момчета да е ме оставяше и на купони и ме гушкаше хижи неща любов а не само секс каквото искам получавах сега е съвсем друг да чакам да се промени или и аз не знам какво да правя и какво да очаквам вече от този човек дано поне вие можете да ме посъветвате с нещо

Ще съм много благодарна на модераторите ако публикуват историята ми и на посетителите на сайта ако споделят мнение Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 703f16a5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се е променил, тaкъв си е бил. Три месецa се е " въздържaл". Aмa и ти, кaкви сa тия глупости- зa 3 мес. вече зa дете дaже сте били говорили? ! Лъже те, посягa ти...
То е ясно- БЯГAЙ!!!
Нямa дa се промени товa същество! Мa сълзи, мa комплексaрски глупости...
A теб дa те питaм, зaщо толковa мaлко или никaк обичaш себе си? !
Бягaй от товa... същество нещaстно и зa дa питaш зa нещо толковa очеизвaдно, aко имaш възможност, съветвaм те дa нaпрaвиш няколко посещения при психолог.
Имaш дa си търсиш или лекувaш твоето AЗ!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f4f783c573
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Остави го.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ff65b60ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прочетох историята ти и искрено ти съчувствам. Дори се разплаках. Много е лошо да обичаш, а да не бъдеш ОБИЧАН. Не се залъгвай от думите му по всичко си личи че вече няма интерес към теб. Явно си му омръзнала. Щом три разговори явно има друга. Той е на 25 мисли за женене, а ти си твърде малка за него. Най-вероятно е преценил че не си сериозна и че на 19 години не си готова за майка(както си е). Кажи му какво мислиш и се махай от него. Не си заслужава да страдаш щом той постъпва с теб така.

Дани

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 81afec1f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Три месеца не са достатъчно дълго време за да опознаеш даден човек и да градиш бъдеще с него, по принцип де. Според мен той си е бил такъв просто в началото се е прикривал, за да ти завърти главата и сега показва истинското си АЗ. Казвам ти го от личен опит, разделихме се, за щастие, сега съм с човек, който ми дава пълна свобода, обича ме и ми вярва. По написаното ти личи, че си умно момиче, просто може би си била малко наивна по отношение на него. Стискам палци нещата да се оправят, но, не, според мен ти нямаш бъдеще с човек, който ти посяга и говори само за секс, не се подценявай, замисли се. Успех, мила :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9b1eee48aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересна история събрана в едно изречение. То дори не е изречение - няма точка накрая.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7b16098a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Като жена със опит- и аз съм на същото мнение-зарежи го! Когато загубиш, не знаеш какво печелиш! А ти ще спечелиш, повярвай ми, малка си, млада си...бъдещето е пред теб! Не го пропилявай с първия срещнат! Комплексари, колкото щеш, а този е един от тях!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 19653cd63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Бягай, че по лошо ще става... Пък с дете да не говорим! След време ще срешнеш някой друг, толкова си млада. Помисли си-колкото и да го обичаш заслужаваш ли всичко това?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1c53563ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе, вие не разбрахте ли бе, мама му стара, след първия, повтарям ПЪРВИЯ шамар, ставате и си тръгвате. Толкова ли е трудно, не мога да разбера. Тряс шамара - тряс вратата от външната страна. Какво си седнала да питаш? Какво чакаш да ти кажем? "Ти му роди дете и всичко ще се оправи и ще си живеете в мир и разбирателство". Е, ако иска някой да ти го каже това, аз не мога!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 30aad07291
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е, хората вече ти казаха да го зарежеш, няма смисъл и да го повтарям, въпреки че аз не бих ти дала този съвет понеже си нямам и на идея защо е започнал да се държи по този начин, ти ли си го провокирала по някакъв начин, който не осъзнаваш, това е начина му да обича или просто има прекалено силно чувство за собственост, което във всички случаи не е приятно за теб. Възможно е с един, два разговора да изгладите отношенията си, но също така това може да се дължи на характера му. Мога да те посъветвам да помислиш много добре дали си заслужава да продължаваш да бъдеш с него и в никакъв случай не си замазвай очите с това, което е било в началото на връзката ви. Ако решиш да го оставиш ще ти бъдат необходими точно 2 седмици да отвикнеш да прекарваш времето си с него. Но ако прецениш, че искаш да бъдеш с него ще се наложи да свикнеш с мисълта, че не можеш да го промениш коренно.
И нещо отделно от темата: На мъж никога не се говори за деца и съвместен живот в началото на връзката или директно в прав текст понеже това ги стряска. Възможно е да правиш леки намеци, но до там. Когато той е готов сам ще отвори темата или ще ти покажа, че е готов по свой си начин.
Merriyah

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0c54ac67b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче, ти си само на 19 и живота е пред теб. Как така ще търпиш да ти посяга? ! Знаеш ли колко по-зле ще става, ако оставаш с него? ! Причината е много проста - той винаги такъв е бил, но в началото нали трябва да те спечели, няма от първия ден да ти посегне, много ясно. Обикновено след 1-вата година хората започват да си покават рогата, така е и в твоя случай, затова не е разумно на първата година да се правят планове за дете - нито с него, нито с някой друг. Толкова си млада още, да не кажа малка. Зарязвай го без да се замисляш! Мъж, който посяга на жена, не струва нищо, независимо колко добър бил преди. Ще срещнеш по-добър, а докато го срещнеш наблегни малко на ученето, най-вече на българската граматика. Наистина прави много лошо впечатление, че не си поставила нито един препинателен знак! Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 29c12f1707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Оставяй го, няма смисъл. Той не се е променил просто си е бил такъв винаги, отначало са е държал така за да те спечели и сега мисли, че си негова и показва какъв е действително.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fa51baff4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Mоже да се сближите отново, докато учите заедно пунктуация. Нямаш нито един препинателен знак в цялата си история.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7d9de4697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз те съветвам да го зарежеш. Не те заслужава, щом се държи по този груб начин. Просто, както написаха и колегите от горните коментари, се е прикривал или ти не си знаела какъв човек ти е бил приятел. Просто му кажи, че не искаш да си повече с него и му обясни и причините. Така ще се отървеш от него и ще можеш да изживееш живота си с човек, който наистина те обича, а не такъв, който мисли само за секс и ти посяга отгоре на всичко.

Алекс

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: be05542e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Разкарай го този тип ти си хубаво очароватено момиче
а съм момче с 2 години по голямо от теб.
На 21 съм. Аз съм доста по сериозен с момичетата винаги като ми подарят нещо се усмихвам но се слчва все аз да нямам време да прекарам живота с момичетата и аз мисля като номер 5 по добре го разкарай ако ти реве пак шибни му 2 шамара и си хвани по добър за те човек.

Успех

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a8dd62de41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз съм бил веднъж приятелката си. Даже бил е меко казано беше си направо разгром. Направих я валат. Оставих я без нито една ръка. Натяквах и го един час, но и тя се оказа много коварна, и рече-като си много отворен седи си на сухо тая вечер :(.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker