Перфектна връзка, но .... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Перфектна връзка, но ....
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 4333 пъти
Здравейте, ще споделя нещо, което разбрах наскоро за приятелят ми.
Заедно сме от няколко месеца, всичко между нас върви нормално. Говорим си на всякакви теми, нямаме тайни, по точно наскоро той ми сподели последната си тайна. Наскоро той ми каза, че по 1-2 в седмицата пуши трева и, че преди години е пушел по-често. Преди да сподели за това с мен, съм забелязвала някой особенности в поведението му, но никога не се е държал зле с мен. Отношенята ни са нормални, карали сме се, но бързо сме разрешавали проблема.

Аз никога не съм пушела трева, не искам и да опитвам.
Той казва, че така се чувства по-добре, но се опасявам, че е пристрастен. Държа на връзката ни, но незнам дали мога да имам наистина сериозни отношения с човек, който пуши трева отвреме на време.

Споделял е, че иска след време да има деца, но мисля, че не е нормално,когато човек е станал родител да продължава с този вреден навик.Той е на 28 години и пуши трева от 6-7 години,пробвал е и екстази, за отделни периоди е спирал цигарите, но после ги е започвал пак. Някой от приятелите му също пушат трева.

Аз съм категорично против всякакви наркотични вещества.Искам връзката ни да бъде сериозна, не веднъж ми е казвал, че и той държи на отношенията ни.Винаги се е отнасял добре с мен.

Моля Ви за съвет, дали да продължа отношенията си с него , как деликатно да го насърча да откаже тревата? Всяко мнение ще ми бъде полезно.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: e17d5bd2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти казвам какво да правиш, но аз бих се отказала. Сега може би ще скочат срещу мене "пушачите на трева"...А и самия факт, че питаш, е показателен. Ако беше сигурна във връзката си, нямаше да питаш. А това "как да му помогна да се откаже?", независимо дали е за алкохол, а още повече за наркотик, е умрела работа.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0d03bbcdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако на истина държиш на приятеля и се обичате и си имате доверие нямаше да питаш: "...незнам дали мога да имам наистина сериозни отношения с човек, който пуши трева...". Другото са предразъдъци- днес те притеснява че пуши трева, утре примерно ще те притеснява това, че пише с лявата ръка. Успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 525e1d974e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към тревата не се престрастява и тя може да е спре по сяко време със желание ! И според мен тревата не е причина да късате имам приятели със семейство и пак си пушат трева в умерени количества просто найстина отпуска за момент забравяш за проблемите си тва е като да се върнеш от работа скапан и да удариш една ракия :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d354aaa4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aбе ти нормална ли си? да го зарежеш щото пуше трева?? е гати простотията, чеатно? вземи малко да прочетеш в нета за тревата и тогава говори простотии. нека и всички останали, дето си мислят че тва е баси 'наркотика' също да прочетат. така ще разбереш, че към това не се пристастява човек. ти го изкара баси пропадналия. 'не знам дали мога да имам връзка с такъв човек...', тва че пуши не значи че не може да обича, да има връзка и семейство. бахти има нет бе хора! образовайте се малко и стига сте говорили само наизуст! защо мислиш тревата е легализирана в толкова страни вече??? се едно да го зарежеш щото пуши цигари и това го прави негоден за семейство. не искам тука да споря за това да се пуши или не трева, че някои като номер 1 ще каже' айде обадиха се пушачите на трева' пхахахаххаха! ама цигарите са много по-вредни, ако не верваш драга ми или не вервате, пак ви казвам прочетете, материали има бол. айде лека...отиам да запаля един коз за ваше здраве...

момиче на 23

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6fee633a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От тревата може да се откаже, но мине ли нататък ще си оплачеш младините. По-опасна е компанията, с която се събира.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a207c7356f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си прави труда да го отказваш.Зарежи го! Няма бивш наркоман и бивш пияница - те просто не искат да се откажат от този си навик.На какво може да научи децата си такъв човек - да пушат като него.Страхотни наследници ще излязат. Номер 4,не ми се иска да си те представям каква персона си като чета какви велики съвети даваш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: acd8bcefd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ти не го познаваш все още този човек. Сама казваш, че сте ''от няколко месеца'' заедно.
Боже, питай омъжени жени тук с 15-20 годишен брак дали познават мъжете си и чакай отговора.........................., тогава сама прецени КОЛКО познаваш твоя любител на забранени усещания....

Според мен изобщо не си наясно с какъв човек си се захванала. Тревата е част от айсберга.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bc52cd6808
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Господи! Абсолютно нищо лошо не прави твоят човек!!! Ако пуши само марихуана и то от време на време, какво се оплакваш??? Защо хората са толкова предубедени към марихуаната, не мога да разбера? Прочети малко, заинтересувай се!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker