Липсва ми ужасно много... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми ужасно много...
преди: 10 години, 24 дни, прочетена 2439 пъти
Здравейте! Пише ви 19-годишно момиче.

Преди около 20 дни реших, че ще е по-добре да се разделим с приятеля ми понеже връзката ни беше от разстояние, а и ми беше казал, че може би щял да ме остави, ако срещне друга... Обичахме се наистина и то много. Но в последните месеци нещата се промениха. Може би ни беше писнало, не знам. И не, нямало е друга, защото щеше да ми каже. И двамата обичаме да казваме истината и знам, че щеше да ми каже, ако имаше такова нещо.
В началото, след раздялата, ми беше добре и спокойно, но сега усещам огромна празнота. С всеки изминал ден започва да ми липсва все повече и повече. А депресията ме е хванала здраво и съм убедена, че няма да ме пусне скоро. Изкушавам се ужасно много да му пиша или да му звънна, но като се сетя колко грубо се държеше и как ме нараняваше през последните дни преди да се разделим, се отказвам. А и да го направя, нищо няма да се промени. Сигурна съм, че той е изстинал напълно и си живее съвсем спокойно. Може би дори му е по-добре без мен.
Понеже съм си много чувствителна, реших да се разсейвам постоянно. Пробвах със спорт, игри (да, геймърка съм), четене, излизане с приятелки и дори любимите ми занимания - писане и рисуване, но резултат - нулев. Каквото и да правя, ми напомня за него. Но предполагам това е резултата от двугодишна връзка. Чувствам се толкова жалка и самотна... Имам чувството, че никога няма да успея да го преодолея.
Може ли да ми дадете някакъв съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 23 дни
hash: d6735c2d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз се разделих със своя приятел преди 4 месеца и още мисля за него, още го виждам на леглото си, когато си лежахме заедно, още виждам датата на която се запознахме навсякъде, тези числа са около мен, още чувам любимите ни песни, когато без да искам ги пусна на телефона си, виждам профила му във фейсбук и колко добре е с другата си приятелка, но с времето се свиква да се живее с болката. Блокирах го във фейсбук, номера му блокирах и всичко, защото ме нараняваше. Съветвам те и ти така да направиш, за да не се изкушаваш да му пишеш или звъниш, щом те е наранил така не се унижавай да го търсиш. Той рано или късно ще съжали за грешката си, знам теб те боли, но се живее с мисълта, че не сте заедно, все някой ден ще срещнеш нов човек.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 5c1b263b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си направила този избор, така че сега едва ли можеш да се оплакваш. А той, ако е мъж, едва ли повече ще те потърси или ще иска контакт с теб, заради това, че си го зарязала.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: fd6f97544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   (Д) нещо го карай да се размърда онзи! Как можеш да си помислиш такова нещо! Просто меланхолично се е отпуснал и го кара споко! Само ти ще му вдигнеш оборотите, че чак ще полети! Е хайде де... , той това иска, да НЕ те боли в дъното на душата ти...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 1c5d36801d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щял да те остави, ако срещне друга - ти на това "обичане" ли му казваш?

Държал се грубо, наранявал те - не проумяваш ли, че един човек, който обича, не прави това?? !!

Не знам ти дали си го обичала, но той със сигурност не те е обичал, не те е уважавал. Това ако го разбереш, няма да си вкопчена за него и да ти липсва. Липсва ти човек, който се е държал с тебе лошо и е искал да те остави...?? !!
Моля те! Имай малко достойнство...

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 4a53ec132d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Малко време е минало ако е имало силни чувства трябва да мине доста време, за да започнеш да се чувстваш по-добре.
Честно от личен опит каквото и да правиш ще се разсееш за малко и после всички мисли отново ще дойдат, затова не се насилвай ще започне да ти олеква с времето.
Той може да ти липсва и след една година, но с времето ще свикнеш със самото чувство.

 
  ...


...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 0d0ba7c920
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъж съм, на 21. Преди 2 години ми се случи нещо подобно, наложи се да приключа 2-годишна връзка с момиче което наистина обичах. Заминах да уча на 3000 км от България, но пак си я спомням. Съветът ми е следният: махни го... от телефони, скйпове, фейсбук. От всякъде. Не се опитвай да се връщаш назад. И не, няма да е лесно. Но с времето ще свикнеш. Всеки има по един човек в живота си, който не забравя. Но се научи да живееш без него. Иначе няма как... Продължаваш и това е. Чети, рисувай, слушай музика, излизай. Но знай, че с времето спомените ти ще избледнеят...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: adce5e92aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много сте ми чудни обичащите се. Що за обич е това -щял да те остави ако срещне друга, ама иначе се обичате много. Ти какво си бе момиче - случайна спирка в неговият живот ли? Що за идиот? и ти страдаш за такъв екземпляр, направооо... нямам думи

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 68941c3d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма никакъв съвет, който може да ти се даде. Просто се остави на времето да те излекува. Всеки е минал по този път, кофти е, но не се умира.

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 41afe478ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ще мине от само себе си. Времето лекува, глупостта - не.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 21 дни
hash: 36a2e38567
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката.

"А и ми беше казал, че може би щял да ме остави, ако срещне друга". Да поясня. Това ми го каза седмица преди раздялата.
Опитах се да поправя отношението м/у нас, но в последствие се отказах, защото не издържах повече. На моменти беше мил, на моменти груб. А когато го бях попитала защо не ме остави, ми каза, че не можел и че съм била важна за него. Щом като съм била важна, защо продължаваше да ме наранява? Не мога да го разбера това. Започвам вече да си мисля, че не е знаел какво иска.

Благодаря на всички за коментарите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker