Връзка от разстояние ме очаква... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние ме очаква...
преди: 10 години, 3 дни, прочетена 2209 пъти
Здравейте, от заглавието разбирате за какво става дума. Знам, че има много такива теми, прочетох почти всички, но пак не ми дава мира това и просто искам да го споделя тук. Наистина, на когото и да кажа колко ми е тежко от тази представа за бъдеще просто не ми влиза в положението.
Та.. С приятелят ми сме заедно от 1 година, но той току-що завърши и след 2 месеца ще заминава за Англия. Тук всички плюс мен, осъзнаваме, че няма бъдеще тая връзка. И то по простата причина, че в последния момент се оказва, че той ще си идва само веднъж в годината за около 10 дни. Много ме заболя, когато научих, но просто го обичам прекалено много, за да скъсам с него. Искам все пак да опитаме. Другият проблем е, че нямаме шанс за бъдеще или поне така излиза. На мен ми остават 2 години до завършване, имам голямо желание да остана тук, България, при семейството си и да уча тук. Дори да се навия да отида там - нямаме такива финанси. Не знам също така заслужава ли си подобна жертва от моя страна. Знам, че заминаването му е приоритет и не би се отказал заради мен. А заслужава ли си, ако след 2 години сме заедно аз да се откажа от мечтите си заради него? Попринцип съм голям песимист и просто колкото и да се насилвам едва успявам да мисля положително. Той не е от хората, които биха пожертвали почти всичко за човекът до себе си. Има свои ценности, приятели и мечти и никога не би пожертвал едно от тези неща заради мен(аз бих, въпреки, че осъзнавам колко ще е глупаво, ако го направя). И просто се чудя как да превъзмогна вътрешната си болка от това заминаване. Колкото повече наближава, толкова повече мисля за това, измъчвам се. Моля за съвет от хора в моето положение. И колкото и да ви се иска да ме посъветвате да скъсам с него, казах, че не е вариант вече имах една тежка раздяла, тази с него няма да я понеса. Благодаря предварително и се извинявам, ако има правописни грешки :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 ден
hash: 93f7b54c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сори, че ще ти го кажа, но такива връзки нямат шанс, освен ако и двамата не приемете, че ще си изневерявате!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: d1be04cad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Принципно такива връзки не оцеляват дълго, дори да се обичат хората силно, една приятелка има така гадже, което е далече и си пишат, говорят си, обаче сигурно той там си е с друга, защото никой от неговите приятели там където е той, не знае че те са заедно с моята приятелка. Според мен твоето гадже като отиде в Англия ще си намери друга, с времето ще му минат чувствата, нали знаеш, далече от очите далече от сърцето. Ако примерно след 12 клас отидеш да живееш при него, тогава е друго, но ти не искаш. Не става дума тук за пари, ти ще живееш у тях, където е той, едва ли ще ти иска пари за наем, ще работиш нещо, другото ако си умна има много стипендии отпускани от държава, има и студентски кредити, което също е вариант. Ако желаеш да останеш тук, тогава по-добре скъсайте от сега, това няма бъдеще, той няма да остане тук заради теб. Англичанките не са лоши момичета, имат хубави руси коси, сладки са, така че не искам да те накарам да се чувстваш зле, но се подготви за раздяла, така или иначе ще ти изневерява.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 65af8d97db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей мило момиче,

за съжаление има и такива моменти, но какво да се прави, всеки ден всеки един от нас е изправен пред милион избора, които трябва да направи... Явно вашата връзка трябва да бъде поставена пред такова изпитание и това дали ще устои си зависи само и единствено от вас!!!
Не съм съгласен, че момчето не държи на теб, колкото ти на него, просто не си го показва, убеден съм, че и той те обича и съм сигурен, че след раздялата (тази ти да си тук в България, а той там в Англия) ще разберете колко много се обичате и ще намерите начин, за да бъдете заедно.
Няма да те посъветвам да се разделяте, защото и аз съм имал подобни връзки (да естествено не сме били в различни държави, но е нещо подобно) само искам да ти кажа, че тези които не се обичат избират по-лесния вариант, да се разделят. За мен това не е решение, просто е бягство от проблема, ако може така да го наречем. Аз лично това го приемам като едно изпитание и само ако искате може да го преодолеете.
Смело напред, поговорете и измислете нещо, надявам се да съхраните връзката си и да успеете да продължите заедно. Относно това дали ще успееш или не да приемеш раздялата според мен ще е първото, но това с времето, а и не ти го пожелавам в никакъв случай, обичайте се и бъдете заедно!
Успех, надявам се да публикуваш и някоя история на тема как човек може да има връзка, та била тя и от разстояние...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: a9c0f86d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и без друго ще го зарежеш така че спри да се жалваш

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 672d98c433
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   С жена ми, преди да се оженим, поддържахме връзка от разстояние 3 г. Знам, че сега няма да ме разбереш, но това е най-прекрасното нещо, което може да се случи. Знаеш ли защо? Защото това е едно изпитание и то много хубаво. Ако го преодолеете, сматяй, че цял живот нищо няма да ви раздели, защото това е доказателство, че сте един за друг и че нищо не може да ви раздели. Ако пък се разделите, то това означава, че рано или късно е щяло да се разделите, просто не сте един за друг. По-добре сега, отколкото по-късно, когато става много по-сложно, особено ако заживеете заедно да не говорим за общи деца.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 ден
hash: bcae56e4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нашата история беше подобна: ходехме от няколко години, на приятелката ми изобщо не и се емигираше, но аз си знаех своето и заминах. Тя учеше тогава още, оставаха и година и половина. Беше ни трудно, само по скайпа се чувахме, аз си дойдох 1 път за няколко седмици и после пак разделени. После тя като завърши, аз вече бях подготвил почвата тук (имах работа и т. н. ). Тогава се върнах за един месец, оженихме се и тя направи саможетрва като се отказа от бг за да е с мен тук. Мисля, че не и зле, колкото и да и липсват смейеството и приятелите. Но ние си знаехме, че сме един за друг, затова и издържахме разделени почти две години. Ако не се обичате истински мисля, че ще се разделите - ако наистина сте един за друг то тогава ще устискате. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: 95aa6e8e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бързай. До 2 години може да си промениш мнението ида искаш да емигрираш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 4462fef718
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не приемаш раздялата за вариант, а практически ще бъдете разделени... Да, сега има средства за комуникация - скайп, фейсбук и т. н., но сама прецени дали това ще ти е достатъчно. Принципно не е невъзможна такава връзка, навремето как са се справяли като са отивали мъжете на война... Ама все пак, сега времената са други. Връзка трудно се поддържа от разстояние. Но за всеки е индивидуално. Ако смяташ, че можеш да издържиш тези 2 години и ако след това си готова да отидеш при него - окей, няма лошо поне да пробвате. Но ако си убедена, че после няма да отидеш в Англия - няма смисъл...

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 1be063dc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами чакаш, бе. Живееш без връзки, дискотеки, секс и просто чакаш.
Какво сложно има? Има хиляди хора, които живеят така. Не е трагедия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 часа
hash: d7f0f17f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката, благодаря искрено на коментарите съдържащи съвети, номер 9, моля да бъда извинена - аз стоя всяка една вечер седя в нас и уча... или просто гледам някой филм по дискотеки НЕ ходя. Иначе по принцип и аз много се радвам на книги, малко по-стари, в които още няма тези технологии, но въпреки това години наред героите се обичат и разделени... и после се събират. Аз на себе си вярвам, но понеже вече съм била предавана и ми е малко трудно да повярвам пак на друг човек. Опитвам се, въпреки всичко да мисля положително, знам негативите... просто съветите винаги са от полза, отново благодаря :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 часа
hash: f6b57f3666
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Съвет от мен - следвай своите собсвени мечти! Изживей твоя собствен живот! Бъди това, което искаш да бъдеш! Реализирай се! Тогава в новата среда ще намериш нови хора, ще бъдеш с ново мнение и с нов поглед над живота! Не позволявай никой и нищо да препречи пътя към твоето щастие! Ти можеш!

Hugs от мен за бъдещите ти успехи и ти желая всичко най-добро в живота!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 869eb868db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Разстоянието не разрушава една връзка - съмненията го правят! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker