Секс със свекъра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс със свекъра
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 344884 пъти
Здравейте!
Аз съм жена на 28 години и това, което искам да споделя в настоящият сайт, не бих могла да изрека никога - аз правих секс с моя свекър... Не искам да се оправдавам и да се покайвам, просто искам да си излея душата, защото чувствам, че така ще ми олекне поне малко. Знам, че не съм първата, няма да съм и последната, но от това не ми става по-добре.

Та - историята - омъжих се рано - нямах и двадесет години - съпруга ми е на моята възраст - дете, нямаше си и идея за брак и семейство, но - стана белята. Евалла на свекъра и свекървата - приеха ме като тяхна дъщеря, дума не са казали против мен, направиха ми хубава сватба, плащаха семестриалните такси и гледаха детето, докато завърша.

Съпруга ми не е лошо момче, но някак си остана с детските разсъждения, коли, клубове, гъзария, както се казва. Именно грешката стана в една такава вечер. Прибрах се от работа, качих се на нашият етаж от къщата и видях, че го няма - слязох при свекъра, свекървата беше излязла с детето, попитах къде е, а той каза, че отишъл на рожден ден в Шумен /ние живеем във Варна/. Стана ми обидно, натъжих се и се прибрах горе.

След половин час дойде свекъра - разбрал, че ми е станало неприятно и идва да ме види. Разплаках се, питам - до кога бе, татко, кога ще му дойде ума в главата и ще спре с тези детски работи? А той, какво може да каже човека, прегърна ме, за да ме успокои и в един момент не разбрах, как утешителата прегръдка, премина в страстна целувка, която завърши в леглото.

Това беше преди почти месец - искам да подчертая, че никога преди това, аз не съм чула, или усетила дори и най-малък намек за секс от страна на свекъра - така е и сега. Просто стана, излезе и до днес, се държи така, все едно нищо не се е случило...

Сексът с него беше страхотен, но това не оправдава постъпката ми - никога не бих споделила случилото се с някой познат - ще си остане само за мен. Жалкото е, че аз изпитвам желание към свекъра, а това ме кара да се чувствам нелепо в негово присъствие и разваля така добрите ни отношения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 94

преди: 14 години, 3 месеца
hash: e20c779417
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   Уау, не знам какво бих могла да кажа. Понякога се случва наистина привличане между хора, които по принцип е изключено и странно да се случи. Жалко, че ви се налага да се виждате всеки ден, предполагам само колко е неприятна ситуацията...успех

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 363fa77201
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

2.   Опитах се да се поставя на твое място, но не се получава. Аз съм мъж. Рано ми е да бъда от позицията на свекъра ти, но съм убеден че никога не бих правил секс със снаха ми. Не ми се мисли какво би му било на твойто момче ако разбере. Хм, незнам. Само се опитах да разсъждавам. Знам, че не ти помогнах особено. Може би някой друг ще ти даде съвет как да вкараш в леглото свекъра си отново.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 25494c86ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   Щом сте в една къща истината ще лъсне, мисли какво ще правиш тогава. Или с твоя дечко се изнасяйте някъде по-далеч, може и да порасне някой ден.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d608a7e6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Аз те разбирам много добре и не бих те упрекнала, още повече като виждам, че си интелигентно и сериозно момиче, а не някоя лекомислена и безчувствена лигла. Била съм в подобна ситуация и знам какво е. Само че при мен не беше свекъра, а 12 години по-възрастен семеен мъж, който ми беше приятел. И той все ме утешаваше, все му се оплаквах от моя (слава богу е вече бивш). Така се получава когато не си с човека, който е за теб. Чувствата и любовта, които задържаш в себе си, понеже той не ти позволява да му ги дадеш, се пренасочват към някой друг, който е близо до теб и те разбира. В случая това е твоят свекър.

Не знам какво да те посъветвам. Ти си знаеш най-добре какво искаш. Ако искаш да си запазиш семейството, може би най-добре е с мъжа ти да се отделите и да се опиташ да забравиш тази история. Но... според мен той не е за теб. За да се стигне до там, много мъка има в теб и много те е наранявал. Рано сте се оженили, не е бил готов, ти сама го каза... А мъжете узрават по-бавно. Може и да не му дойде акъла, а може и като му дойде да е ксно. Ти сама реши. Аз съм ЗА щастието, а не да се запазва рушащо се семейство само заради детето или заради хорските приказки. Ако не си щастлива, още повече след случилото се, намери сили да потърсиш щастие другаде. Ако пък обичаш мъжа си и мислиш, че случилото се е голяма грешка, и смяташ, че и той те обича и имате бъдеще, отделете се. Измисли някаква причина, поговорете, поговори и със свекъра, той ще те разбере... Успех, мила.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: fe45e313e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

6.   Сигурна съм, че постъпката ти няма да остане без последствия :( Неприятни...

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d4c9b879a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   И как успя да се отпуснеш и самозабравиш и определи секса като "СТРАХОТЕН" ?! Срамна работа... В негово присъствие се чувстваш нелепо... Прекрачили сте границата, от която връщане назад няма! Отношенията ви никога вече няма да бъдат същите...ТОВА винаги ще стои между вас-неизказано, но изживяно. Продължаваш да изпитваш порочно и перверзно желание към бащата на съпруга ти...Овладей похотта си! Не позволявай да се повтори! Ели

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 940235b809
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Стигнала си недопустимо далеч, но ако повториш или потретиш, ще станеш за срам пред целия свят. Затова спри и избягвай ''свекъра''.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 53ec4e899e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Xа ами ако си бременна от свекъра ти.....не ми го побира главата......

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2c0165e876
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Евала на свекъра! : )

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2288e3cc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

11.   Според мен по-голямата част от вината за случката се пада на мъжа ти. Другата част е на свекъра. За мен ти нямаш никаква вина, съвсем сериозно го мисля. Прекалено много са те наранили и объркали. Старият се е възползвал от това, което младият изпуска. Най-добре се махай от тези хора. Никога няма да забравиш случилото се, винаги ще се измъчваш, а ако вземе да излезе наяве ще стане много лошо за теб. Мъжът е пикльо, свекърът(който уж те разбира) е долен човек. Сигурна съм, че ако му се отдаде възможност, пак ще иска да спи с теб. А възможност 100% ще му се отдаде, понеже мъжо ти ще продължава с неизживяното детство. Събирай си нещата и се махай от там. Приеми всичко за опит и започни на чисто с друг човек. Това е мое мнение. Ти си решаваш, но най-важното е да не се обвиняваш, защото нямаш и грам вина, че тези хора те съсипват психически.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: db55411ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искала си мъж-намерила си го!Сега просто го искаш отново...нама да го имаш 100% за себе си , а това те амбицира.Моят съвет е да спреш.Знам ,че е трудно,но си в много лоша позиция.Ако продължиш да правиш секс със свекъра,(а ти ще продължиш,ако живеете заедно)рано или късно ще се разбере.А вашият брак е прибързан и сега е дошло време да решиш какво искаш от живота си.Ако продължавате да живеете с родителите му,той никога няма да има възможност да порастне,защото няма да му се налага да поеме отговорност.До това води криво разбраното българско възпитание"Всичко в името на децата,дори и да са на 40г.!"

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d608a7e6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз съм номер 5 и мисля, че номер 11 е прав(а). Това е по-добрият вариант за теб. Махни се от тях.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c1b29347f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Aми прецени..ситуациите са различни-на кого държи повече -на теб или на баща си.кого би упрекнал повече?
искаш ли да спреш или не?
вероятно е имало привличане и преди този случай!
грешката е налице!но може и винаги да си останне тайна-свекъра ти няма как да го докаже ,а и едва ли ще се опита,защото ще злепостави себе си и то яко,затова че няма страшно и не иска,м да те съдя крайно ,ното пък да те утешавам.
но ен случай неща като-истината винаги излиза наяве-такива общи твърдения няма!успех

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e8202f0f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ами не знам и аз какво да кажа .. смятам че и ти си виновна до някаква степен защото можеше да го отблъснеш .. но спокойно щом си се чувствала добре .. няма значение .. хубаво е да си поговорите с мъжа си за неговото поведение .. :)))

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e8202f0f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами не знам какво да кажа ,, но май е по-добре да се махнеш от тях ако изпитваш желание за още ; ))

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39b8be29f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   За съжаление (или за радост?) проблемът не е в това, че си правила секс със свекъра си, а в това - накъде отиват нещата между теб и мъжа ти... Хората се събират на принципа на подобието и допълването, а вие с мъжа ти сте много различни. Като гледам - ти си по-зряла и интелигентна от него, което автоматично те поставя в ролята на водач, учител и въобще - двигател на развитието ви. Ако той обаче отказва или не може да те следва, би трябвало да помислиш за някакъв друг вариант. Това че сте направили дете обаче усложнява ситуацията - отговорността ви за него е обща, а то от своя страна няма никаква вина. Така че това със свекъра ти е една необикновена и вълнуваща случка, обаче тя отклонява вниманието ти от основния проблем - по-добре помисли по него.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7433446312
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Не се обвинявай и не се измъчвай, а още повече кой каквото и да ти говори живота си е твой и ти сама ще прецениш как да го продължиш. Случката няма какво да я мислиш, искала си направила си го, а и пак да го искаш какво от това, да не би да си тук на тоя свят 500 години, че да съжаляваш. Няма случайни и непредизвикани ситуации, така че горе главата. Пожелавам ти голям кеф! Ники...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fa27a6ff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Да не бе6е омажена как и да е разбирам ама ти си омажена,знае6 ли 4е това е тежак грях всеки прави гре6ки де ама и това нее малка гре6ка не помисли ли за детето си.толко ли неможа да издаржи6,според мене ти си лека жена

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7b38e669a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Ти си предала първо себе си,после мъжа си ,и детето си.
Ако всеки от родата,те утешава???
А, и факта,че ти си позволила,не ми се струваш ...Читава...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 50d23e1ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   не те упреквам, не упреквам и него. Просто мъжът ти не си е на място, свекър ти е явно доста повече мъж - грижи се за семейството си, включително и за теб и ти е дал чувството на сигурност. Явно си имала нужда от това. Човешко е.
Лошото е, че си като в затвор - не може да избягаш от брака си с това момче, защото имаш сигурността, осигурена си от семейството му.
Иначе от гледна точка на свекъра - човекът явно си има покровителствени чувства към теб, искал е да те успокой. Той си те харесва сигурно отдавна, млада си и хубава, може да няма повече секс със свекървата ти и просто да е имал нужда.
Ще се опитва да го премълчава и да се крие, до другата подобна ситуация. Няма да ви е последният път - медът е сладък. Гледайте да не ви хванат, ако не наранявате другите, защо не - защо да не задоволите нуждите си? Не се чувствай виновна, и ти си човек, а слабостта е човешка.
Според мен обаче незрелият ти мъж е неверен и то с доста момичета, щом излиза наляво-надясно.
Иначе не сте нещо странно явление, често се случва.
В моето семейство имаме пралеля - далечна роднина някаква, но ни бяха на село съседи. Нейният мъж е починал през втората световна, тя ражда дете след това, но може и от мъжа й да е било... . живее със родителите на мъжа си - а тогава това не е било типично, женили са ги веднага. Та всички знаят, че тя и свекъра са имали нещо - той като остава вдовец, те още 30 години и отгоре си живеят, практически до края на живота си. Всеки знае за какво е ставало дума, говори се и че детето й било от него, не от мъжа й, защото той бил още дете - а и бързо умрял във войната...

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: df0ef682b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Живи хора сме, щом ти е било хубаво не съжалявай, но трябва да напуснеш мъжа си той не е за теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2901e2fdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Аз не те упреквам. Станало е. Сложи точка, още повече, че човекът сам се е оттеглил и се държи все едно нищо не се е случило. Не споделяй това на приятелки, на никого. Просто затвори тази страница в главата си и карай напред, все едно не се е случило.
Това е моят съвет.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fb860613c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Така може да родиш братче на мъжа ти :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 55a8378e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Към АВТОРКАТА:
Кажи ми от сърце:Ако не беше хубав секса с него щеше ли да го желаеш още?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d296d20817
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Гнусно. При мисълта за секс със свекър ми чувствам почти същата тръпка да го правя със свекървата... Неописуемо е.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 55a8378e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Питах АВТОРКАТА защото и аз имах подобен случай ама от страна "майката на съпригата ми" ама не съм я изтрескал.
Има ли свесни жени по този свят?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f77b8957cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Здравейте, Подкрепям всички коментатори, Но винаги има едно, , , НО. Станало каквото станало, Щом и е харесало пак ще се наебът със или бес ваше мнение. Живота е кратък, всеки да жйвее както намери за добре. Само умната.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3055f66305
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Мила госпожо, мъжа ти не е стока. Свекър ти ти помага и ти съчувства. Не се обвинявай и двамата сте преживяли истински приятни мигове. Бъдете разумни , прави си го , не слушай всички тези които те корят. Те не могат да го изживеят. Опитай да запазиш семейството си. Лесно е отстрани да кажеш махай се. Послушай сърцето и душата си. Когато станеш финансово независима тогава може и да мислиш за друго. А свекър ти бъди сигурна ще те пази и почита до края на дните си. Повярвай ми. Имам познати които години наред живеят в сговор. Какво по добро да те обичат всички в къщи. Всяка монета има поне две страни. С уважение към теб и свекър ти vinarsko

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a6ae48e134
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Добре де ти си му изневерила... ок.. ама с баща му.. айде добре.. представи си ако някога мъжа ти разбере как ще се почувства-просто не ми го побира главата. няма по голямо предателство от това.. и със сигурност няма да му е толкова тежко от това че ти си му изневерила а от това че баща му го е предал.. ти може да му изневериш със всеки, но собствения му баща да му причини такова нещо.. според мен ти не си толкова виновна колкото свекъра ти, но това не те оправдава. как можа да го допуснеш... незнам как ще продължавате да живеете заедно всички... занапред ти и свекъра ти едва ли ще успеете да поддържате отношенията си като преди.. пак ще се случи при някой удобен момент... а свекърва ти на разходка с детето ти.. браво, ами ако се беше прибрала тя.. направо не мога да го проумея.. ти даже си го наричала татко... този човек те е приел като негово дете.. и накрая.. все едно да правиш секс с баща ти.. а той с дъщеря си.. направо е извратено.. току виж след някоя друга година се влюбите и нищо чудно да изгоните мъжа ти и майка му...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d94bf45fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   Това е като мъжът ти да прави секс с майка ти. Не ти ли звучи отврат?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e72cbc7532
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Абе как можеш да правиш секс със свекъра си бе? Ти да не си на 5 годинки бе жена, я ги разправяй тия на баба си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b35eb17ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Съзирам в случката нещо повече. Привличането между тебе и свекъра ти означава, че интуитивно (като член на ордена на Бен джезъритките от Дюн), ти харесваш гена на това семейство... Яко е и ако се роди детенце - какво по-прекрасно! С другото дете ще бъдат повече от братчета или сестричета. Дерзай! ...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d5b2b5c20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Мила моя, съчувствам ти. Каквото и да било, спокойно!
Времето лекува и не мисли за това да се тормозиш! Може би свекъра е запазвал семейството на сина си, а човек не може да живее без семейство... Бъди търпелива и не се тормози!
Друг свекър

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d9b876c16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Здравей, винаги ще има кой да те обвинява и нарани, не е време за това сега. Случило се е не можеш да върнеш времето назад. Щом не си намерила любов и внимание при съпруга си, се е случило с друг. Без значение свекър или съвсем непознат. Аз какво, обичах един мъж и тъй ме обичаше и така не ИЗЖИВЯХМЕ онова хубаво чувство наречено Любов.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4c6d540df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Това, в съвремените общества не е рядко явление... Стига да се знае бебето от кого е...

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2e7472fd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (86 гласа)

46.   45 - какви съвременни общества? Винаги си е било така, а не е важно да се знае, от кого било бебето - важното е да е от семейството.
Първи братовчед на баба ми е починал на фронта, но жена му въпреки това останала да живее в следващите 70 г. с баща му (майка му починала през 60-те). Тази жена дори родила дете, което се води на починалия, защото е било горе-долу по време на ВСВ, но си знаем в семейството, че бащата е дядото. Всички са мъртви, разбира се, но аз си спомням още тези хора - снахата действително живя 70-80 г. със свекър си, който умря над 100 г., а тя самата живя към 95. Синът им е на 60 и има втори брак с ромка (много чиста и добра), от която има към 3 деца. Странното е, че тази жена е пък с 15 г. по-млада от синовете му от първи брак и дори се грижи за първата му съпруга, която имаше дълги години рак и живя с тях до смъртта си.
Живяха няколко години дори всички в една къща - дъртите, сина (внука -)), двете му жени и децата им с техните семейства. Ха-ха, кое дете от кого било не е важно - важно е да ти е пълна и весела къщата, да си живееш добре и да си жив и здрав

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bc25554f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Любовта, а определено забранената и срамна в обществото се среща много често, но на много хора не им стиска. Лично аз те съветвам да избягаш. Не зная какви са взаимоотношенията със свекъра ти и какъв човек е той и защо би сторил подобно нещо на детето си. Този човек добре ли е психически? А ти добре ли си психически? Нека това не ти звучи като критика, но си забъркала голяма каша и то много, много сериозна. Ако свекър ти е добре и ако не е някой курвар, който се чука където му падне, то тогава вашите взаимоотношения са станали много по- сериозни, отколкото сте си мислили преди това. Той пръв ли ти посегна, или ти? Ужасна история, която няма как да завърши добре. Ти нито можеш да се преструваш, както и той, че нищо не е било, нито ще можеш да погледнеш в очите свекърва си, нито мъжа си, нито пък детето си. Бягай далеч от това семейство. Но, ако си в капан, и сама не можеш да се справиш - просто не зная какво да ти кажа. То мъжете обикновено са копие на бащите си, така че, ако мъжът ти е мухльо- можеш да обвиняваш баща му, тъй като със сигурност според мен и той е мухльо, след като ти е посегнал. Ако става дума за любов между теб и свекъра ти, това е друг въпрос, въпреки, че в обществото такава любов място няма. Ако човекът е свестен, добър, мъж на място, отчаян от съпругата си и детето си, таил чувствата си към теб години наред, то тогава не зная какво да те посъветвам. Но едно трябва да знаеш- дори и да е истинска любов, това не може да просъществува- просто такъв е светът. Какво- ще напуснете къщата със секъра си и ще си народите куп деца, които са братчета на мъжа ти и на детето ти, а пък свекър ти хем ще е дядо, хем баща на децата ти. Тази ситуация е абсурдна и трябва да спре. Ако си добра и честна жена, въпреки, че искаш, нещеш си грешна и то доста, потърси начин да се махнеш и да не оставаш в тази къща. Макар, че ми се струва, че по-скоро си навита да останеш и да се чукаш със свекара при всеки удобен случай и това до кога? Докато мъжът ти някой ден не разбере и не ви утрепа и теб, и него и детето ти. Това ли искаш? Или пък свекърва ти да го направи. Не зная какво да направиш, но първо потърси съветите на психолог. Дори и да сте влюбени със свекъра- това е невъзможно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ad596310ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   Към авторката Съветите на 48 са толкова объркани, че и той сам признава -не знам какво да ти кажа. Ами като не знаеш не я вкарвай в задънена улица. Сериозно поговори със свекър си и си гледай семейството. Нещата могат да се оправят и това зависи само от теб. Бъди сериозна и умна. Гледай мъжа си , пази обичта си. Аз вярвам, че и мъжа ти и свекър ти ще те обичат и ти ще имаш обичта и семейството. Запази вярата си. Не е трудно , трябва ти повече внимание и смелост. Уважавай и свекърва си. Знам, че всичко това е трудно , но не е неизпълнимо. Бъди по широко скроена. Морала го остави за моралистите. За едни е неморално, за други морално. Живота и Господ поднасят различни уроци и изпитания. Ти имаш мисия в това семейство, изпълния с чест , като истинска майка. Първо обичай себе си , за да си полезна и на другите около теб. Много положителни съвети и правилни бих ти дал, ако помислиш как да ме откриеш и разбира се желаеш съвети. Още веднаж пази и двете семейства. Умната.... Най лесно е да се разведеш и да разбиеш постигнатото, за това не се иска много акъл.
vinarsko

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e813e2d358
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Мисля че си постъпила така и си се отдала, защото мъжа ти не те задоволява искай от време на време да го първите пак ги хи хи хи

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c1050a6639
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Абе какво кометирате случки отпреди 3 години? ! Разбирам авторката да е споменала за някакво актуално развитие, а то нищо. Възможно е тези хора вече да са се развели, да са се забравили. Човек никога не знае какво може да му се случи. Разбира се, абсурдни са събитията, вина има всеки по веригата, вероятно само детенцето няма, но по-важно е да се види какъв е резултатът от всичко това.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bc25554f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   На 51 да кажа, че няма как да не ти е объркан съвета като вие със самата авторка сте абсолютно непристойни и държанието ви е нетипично. А, че любовта е толкова странна и понякога ни се случва с непозволени хора-то е ясно. Но ние сме разумни хора, а не животни и можем да се контролираме. Дори и да оправдавам донякъде подобна любов, а не секс, както е станало, което е абсурдно и недопустимо, то самият ни социален свят и човешкото в нас, го забранява и това е грях. Съветвам авторката да не продължава в този дух, а да се овладее.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fdfab06e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Няма нищо притеснително! Човешко е. Знаеш ли преди години, когато са се женили много млади и когато момчето е войник, каква "работа" е падала между свекър и снаха, особено на къра. От там идва и лафа:Тъй ще е снахо, туй ще е тате. За твоя случай, моят съвет е :било какво било - ПРЕСТАНЕТЕ! Запазете си отношенията, както преди секса и си трайте, защото любов, беднотия и кашлица не могат да се скрият!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eb1a796c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   До номер 56. Чети внимателно, че коментара на 51 е до 48. Иначе 55 е напълно прав, че са излишни коментарите след като за 3 години авторката не е написала нищо около случката. Нещата вероятно са различни и коментарите в случая са неподходящи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0e5fd94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Тази история съм я чел преди години в един еротичен вестник. Някой плагиатства. Това е.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ad596310ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (135 гласа)

60.   Към 58 благодаря ти , че му показа точното на 56. По добре друг да му го каже да ни излиза, че аз съм дребнав. Благодаря.
vinarsko

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eb1a796c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

62.   До vinarsko. Приемам благодарностите! Относно морала съм съгласен да си е за моралистите. Хареса ми коментара ти, личи широко скроената ти личност и нивото над обикновените душевни просяци. Иначе критиците са ми любими, особено неразбралите като споменатия 56. Хайде със здраве... NT

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ad596310ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

63.   Към NT на младини бях много наивен, сега съм на 67 постарах се да науча много за човешката душа и личностните взаймоотношения, хората са толкова разнообразни, но всички искат топла ласка и рамо на което да се опрат така че да бъдат щастливи. Това е показала и снахата. И когато има ЧОВЕК до себе си , той й помага от сърце, безрезервно. Та той мисли да запази децата си. Какво тук значи някакъв си подпис... Човек гради живота с любов, за любов, във любов.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c42757ce85
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

68.   , , Аз съм син на дядо ми", така започва известно произведение на Хайтов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 29b2cafac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

69.   Не се подлъгвай от смешните коментари, което се случи в семейството си остава в семейството, имала си нужда от емоция и любов и човека ти го е дал, разбрал е просто от какво имаш нужда и се е погрижил по най-добрия начин за теб, още повече че не си изневерила с чужд човек в буквалния смисъл :) от една кръв са. Може да си сигурна, че никога няма да те предаде нито да накара синът му да се чувства предаден. Напротив така си сплотила семейството. Освен това запомни едно: хората са комплексирани и искат да живеят в догмите на едно общество, което им поставя окови. А това да се чувстваш щастлива трябва да зависи от теб а не от сульо и пульо. Поставят накакви морални, уж причини пред това, което в действителност е чисто и просто човешката природа, нагон, сексуалност и полигамност. Не се оставяй да те манипулират с предрасъдъците си, просто бъди себе си и се чувствай щастлива. Можеш да правиш това, за което много жени само си мечтаят и не смеят. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: b7093d425a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

71.   Няма нищо срамно. Да нямаш десет живота.

 
  ...

1-50 от 94
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker