Предпочете родителите си пред мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предпочете родителите си пред мен!
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 16369 пъти
Здравейте, пише ви едно 22 годишно момиче, което за възрастта си е преживяло много, отчаяна съм, изморена, едва ли не за мен животът е свършил. Събрах се да живея с едно момче миналата година февруари месец, нещата вървяха добре, докато не отидох да живея у тях заедно с родителите му, не мога да ви опиша какъв ад изживях.
Историята ми е много дълга, но ще ви разкажа някои неща накратко.

С това момче много се обичахме, но докато бях у тях, родителите му постоянно го настройваха срещу мен, защото мислеха че имам самочувствие, не ме харесваха като снаха. Нещата между нас с това момче бяха сериозни, защото ни правиха даже и сватба, но не сключихме брак. Така пожелах аз. Аз не исках да живея там, в този град с родителите му, и непрекъснато му говорех че искам да се развивам, и да продължа обучението си като студентка. Но родителите му не ме харесваха като снаха, защото си мислеха, че искам да отдалеча единственият им син от тях, и че няма едва ли не да позволя да ги вижда на старини. Такива тъпи истории и конфликти ни създаваха.

Както и да е, аз продължих обучението си, той дойде с мен и заживяхме заедно отделени, но родителите му продъжаваха със "Насъскването". Звъняха по телефона, докато аз съм на лекции, настройваха го, "Върни се, върни се, какво ще правиш при нея, ти ни забрави" и такива неща и след непрекъснати разправии между мен и него, той ме заряза. Предпочете да живее при родителите си, и ме захвърли.

Минаха три месеца от както сме разделени и болката е ужасна. Много се измъчвам и страдам заради него, за съжаление все още го обичам. Но той избра родителите си, маминото синче. Незная какво да правя, той бе първият мъж в живота ми и все още е. Аз зная, че ме обича, но техните не му разрешават. Да странно е, з-то е на 27 и все още се влияе от тяхното мнение. Ужас!~!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8748b2338f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, нямаш работа с такъв човек, не си губи времето.Щом иска да си седи с МАМА, да се води по акъла й и така сам ще си остане завинаги.Не се измъчвай, просто не си заслужава.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 865ee0a157
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Pано или късно ще го забравиш, не се притеснявай. Важно е да бъдеш с човек, с който гледате в една посока, искате еднакви неща за общото ви бъдеще. В една връзка и двамата трябва да давате и получавате, да се стремите към повече. Когато единия усети, че прави повече от другия и това започне да му тежи, и когато обяснявайки го на другия, той не може да го проумее, значи говориш на стена. Един мъж трябва сам да се сеща за някои неща, а не жена му да му ги казва. Казвам за НЯКОИ, не за всички. Един мъж, трябва да се държи като такъв!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 838aa16b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Щом на 27 предпочита да живее при родителите си как ще се грижи за семейство? Нищо не става от него, просто няма да порасне.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6f2a62486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина е УЖАС. Това не са родители. Буквално му зачернят живота.
А твоето момче си е абсолютен п...ьо и малоумен глупак. Не мога да те разбера за какво страдаш. Радвай се.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5cf6ad09e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво значи "зная, че ме обича"?! Щом така е постъпил, ясно е, че не те обича. Ами ти, за какво страдаш, защо ти е такъв, както правилно го определиха, п--ьо.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 187818c062
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Aми ако наистина я обича и я потърси??? кой ги знае тия неща.а ако майка му е по-влстна и ти не си й играела по свирката,горе долу ми е ясно за какво става дума.дано те потърси ако наистина толкова те обича.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8774364c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи го тоя.Не ти трябва такъв.Баща ми е същия глупак.За него семейство няма само мама и тате.Та така тоя човек никога няма да се грижи за теб, а само за родителите си колкото и зле да се отнасят с него.Пък ако имаш деца от него тежко им горко на децата.Ще прави с тях каквото му кажат дъртите, а ти ще си все настрана, все виновна за нещо....

Откажи се за твое добро и го зарязвай той само ще ти влоши живота.Намери си някой, който изка само съпругата си и нищо друго, ни майка ни баба.Така трябва да разсъждава един истински мъж.Поне аз така мисля де.

Това ти го казва мъж на 27 да видиш каква разлика има и да разбереш, че не всички мъже немогата без мама и тати.
Успех ти желая!!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6bea8d7c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря на всички за коментарите, ще са ми от полза, благодаря ви

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a1865932a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не се притеснявай, просто не си струва да страдаш по такъв човек, той просто не го заслужава!!!!! Просто се огледай и ще забележиш,че има истински мъже, които те заслужават, а не мамини синчета!!!1 Успех миличка!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c12ff9b50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   30 години живея с мъж които предпочита родители те си пред мен и децата ми. много е тежко и обидно бягаи дълеч не мисли че страдаш сега. когато си на 50 като мен РОДИТЕЛИТЕ му на 80 ще му кажат, че няма нужда от теб и тогава е по тежко БЯГАИ момиче ДЪЛЕЧ

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 79ee0a6f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Постъпката му е разумна. Мой приятел предпочете приятелката си пред родителите, заминаха да работят в Австрия и тя там се запознала с някакъв собственик на верига магазини за ски екипировки и планински туризъм. Изневярата била вече факт, нямало и 2 месеца от пристигането им. Майка му не е одобрявала тази връзка и той доста сериозно се е разправял с нея, дори са прекъснали силната връзка майка-син. Той се върна да работи тук и и вече 3 години няма контакт с родители. Майката няма да прости това. И аз му казвах: Човек, има много дупки, майката е едничка на този свят. трябваше да ме послуша. Много мъже са изправени пред тази тежка дилема. Ще обърнет гръб на родителите и мацките я ще го оценят, я не. Масовата българка се блазни от парата, няма ценности за нея. Заклеймява всеки нерешителен мъж. За нея истинските мъже са само и единствено самостоятелните. Няма майтап тук, може да бъдеш зарязан и поради факта, че нямаш възможност да купиш или поддържаш автомобил. Толкова са сбъркани представите, че изобщо не се вижда края. И най-смешното нещо е: Масовата българка няма против синчетата на татко, ако таткото е Чичко Паричко. На мен ми се струва, че тази тема има за цел да настройва не само жени, но и всички хора срещу уж мамините синове. Бъдете благодарни на родителите и и си ги обичайте, за чукане винаги се намира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker