След сватбата - нямаше секс, няма желание за дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След сватбата - нямаше секс, няма желание за дете
преди: 10 години, 10 часа, прочетена 2819 пъти
Какво да Ви кажа, не се чувствам добре със спомените си, макар че не за тях живее човек. На сватбата съпруга ми не искаше да прави секс с мен. Изниза се като се оправда, че е забравил презерватива. Дори нямаше желание да отиде да купи. Легна и ми обърна гръб. Минаха няколко години и още отлагаме дете, постоянно се оправдава с разни неща. Рядко правим секс.

Постоянно оправдания, няма да ги изреждам, но това редно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 час
hash: dfb8e4b4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той има някакъв проблем и затова е такъв. Опитай се да узнаеш какъв е, за да го решите (заедно, защото никой не може да оправи нещо такова сам) и сигурно нещата ще се оправят. Това, разбира се, ако не сте на възраст, на която хората рядко правят секс, а ти просто имаш по-дълъг сексуален живот (т. е. желание и възможност за правене на секс) от партньора си. Ако обаче сте млади, тогава проблемът може да е само такъв.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70faa24c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ходихте ли с него поне 2 години преди да се ожените? За този период влюбването и от двете страни обикновено преминава, и човек показва истинската си същност. Също така се разбира дали наистина си допадате, дали можете "да мелите брашно" заедно или не...
Когото човек не спазва някои елементарни, съвсем прости правила при избора на партньор - винаги так се получава.. Все пак не живеем в Средновековието та родителите ни да определят жениха, нито в романтичния социализъм, където с когото легнеш - за него трябва да се ожениш...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9e7a41d21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката:
Ходихме, ходихме даже повече от 2г. Дотук предположението ти отпада. Говорих с него, оказа се че иска да имаме деца, но се притеснява, че няма къде да ги гледаме...

Все пак...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0530730426
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След сватбата секса изчезва. А щом няма секс, няма тръпка, следователно...не ти трябва дете с този пън. Товае, като мъ ти го казвам.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0404c9bd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чак на сватбата ли се проявиха тези проблеми с близостта или преди това си ги пренебрегвала? И как така се жените без да сте наясно един с друг - дали планирате деца и кога...
Не искам да звуча заядливо, ама защо толкова бързате със сватби, като в днешно време няма обществен натиск хората да се "вземат" официално без да са се опознали достаъчно добре.
Отговора на въпроса и ти го знаеш много добре - не е редно да ти замазва очите за нещо толкова важно, изяснете се по въпроса с децата. Явно той не е готов, въпросът е ти дали си готова да го чакаш. Отделно, липсата на достатъчно секс и интимност също е достатъчно притеснително - явно и там нуждите ви се разминават.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8919fc870b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ти трябва този човек! Не си пропилявай живота с него!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70faa24c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №2 до авторката: Значи можеше да разбереш причината и по-рано, чрез прост разговор с него, а не да пишеш тук и да се излагаш.
Когато един мъж не може да осигури семейството си, било то финансово или откъм жилище, това е пагубно за психиката му. Нормално е либидото му силно да спадне.
Жените, освен да се оплаквате, имам чувството, че друго нещо не знаете... Не ти ли е хрумвало, че мъжът ти може да има нужда от подкрепа, от окуражаване ако щеш, от усещане, че ще го подкрепяш и обичаш каквото и да става около вас и при каквито и условия да живеете.
Идваш тука и се оплакваш, преди да си говорила с него дори, после пък критикуваш, че предположенията ни не са верни (откъде да са? Нито ви знаем, нито ви познаваме...). Изобщо не е хубава практика да разправяш наляво и надясно семейните ви проблеми, преди да си говорила с партньора си дори, даже и анонимно... И след това също не е.. Никой няма да дойде и да ви разреши проблемите. И на брачна консултация да отидете - пак вие ще трябва да си ги решите, освен че ще си и платите. Консултантът е само помощник и съветник.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6bf47ba6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   №2 и 7, авторката спомена, че е разговаряла със съпруга си.
Добър съвет, но защо критикуваш жените?
Това е анонимен сайт и тъкмо тук жената може да изложи проблема си и търси решение.
А ти с последния пост приличаш на комплексиран мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5df78cf884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, защо реши че ние тук ще можем да разрешим този проблем? Разбира се обичайните феминистки е ясно какво ще ти кажат, но това не е толкова интересно.
Значи.... хващаш го на къс пас, сядате и му казваш това, което описа. Ако мънка, мълчи или се прави на интересен, хващаш си парцалите и си тръгваш, ако не, да си опича акъла.
Просто разбери че никой не може да знае какво му е в главата. Аз имах период, в който имах финансови затруднения и тогава не ми беше до нищо повярвай ми. Нямаше го самочувствието, нямаше го мерака и така, но имам до мен човек, който знаеше как да подходи и как да направи да се чувствам по добре. Така че не мрънкай, а направи всичко по силите си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: bba3b40d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По взaимно желaние ли се оженихте или беше " притиснaт"?
Имaм познaтa двойкa, женaтa беше постaвилa ултимaтум - или брaк или рaздялa. Бяхa в дългa връзкa, оженихa се, но сегa той се чувствa кaто " принуден". Товa ми е кaзвaл. Предпочитa дa е нaвън с приятели, отколкото у нея, " нaли се оженихме, получи кaквото искaше". И... също не искa децa, a преди кaзвaше, че ще прaви " футболен отбор".
Говори с мъжa си, кaжи му, че имa пълнaтa свободa дa бъде съпруг или не, бaщa нa твоите децa или не. Но некa бъде честен с теб и дa ти кaже. Не изисквaй, не нaстоявaй, двaмa души се събирaт, зa дa изживеят общ живот- мечти, цели, рaдост и трудности, зaщото товa желaят и точно с този човек.. Aко не желaе товa.... aко имa съмнения, трябвa дa говорите зa товa, зa реaлнaтa причинa. Aко нямaме общ път с един човек, по- добре е дa го пуснем дa следвa своя, a ние нaшият си. Всеки имa своето щaстие тaм някъде, не можем дa принудим никого дa бъде щaстлив с нaшият избор.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 90c9219fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мъж съм. Според мен просто е осъзнал, че семейството и децата са голяма отговорност и не може да се отпусне, няма вяра в себе си, че ще се справи. Поговори с него и го успокой, че когато сте задружни можете да се справите с всичко. Иначе и аз бях така за кратко, докато жена ми беше бременна, но после видях, че не е чак толкова трудно, колкото изглежда. Винаги му се намира колая, стига да има обич и разбирателство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker