Дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте ми съвет
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1974 пъти
С мъжа ми сме заедно от 4 години, женени сме имаме и детенце на вече 2 години.
Както във всяка връзка в началото всичко е цветя и рози. С течение на времето се появяват и чертите, които не ни харесват в другия. Обичам този мъж и искам да изживея живота си с него и за това пиша тук за да ми дадете съвет как да се преборя с проблемите ни, които всъщност са само 2, но не са много незначителни.
Първоначално в интимните ни отношения всичко беше прекрасно. Поне първите няколко месеца. След едно събиране с познати съпруга ми се почерпи малко и засегнаха тема за секс. От там се сети за своята бивша приятелка. Всъщност тя била танцьорка, била много луда (по негови обяснения)Последните му две споделени изречения пред всички са в мислите ми вече 3 години всеки божи ден. "Най-хубавия секс бил с танцьорката. Шпагати-магати, спираше ми тока, първите пъти било нормално, но после било лудница. "След това се обръща към мен и ми казва не се обиждай и с теб ми е много хубаво, но онази направо ми спираше тока". Както сами се сещате всичко това казано пред хората ме обиди много. Затворих се в себе си. Започнах да виждам неща в него, които до този момент не бях забелязала. Пиеше и заспиваше всяка вечер. Интимните ни отношения се сведоха да минимум. А ако имаше такива те бяха за 4-5 мин. Започнах да си мисля, че секса между нас въобще не върви, че не ме иска, понеже това се повтаря вече 2 година. Всъщност това е и втория ни проблем. Пиенето му. Пие вечер 2 ракии и като легне заспива моментално. Ако не заспи е толкова "уморен"(дори в дните когато не е на работа), че се случва докато ме целува да заспи. Моето желание тогава се изгубва на момента. След многобройните обещания, че повече няма да пие толкова, че да заспива, нищо не се промени, а аз загубих и доверието си към него.
И така до днес, когато аз вече нямам никакво желание за секс с него. Едно защото с годините и заспиванията му желанието ми се притъпи рязко, второ защото в мислите ми са само неговите думи пред хората за бившата му.
Съжалявам за дългия пост, но имах нужда от мнение на странични хора, които да ми кажат как да се преборя с мислите за това и как да върна загубеното доверие към него в името на това да запазим здраво семейството си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 82427028b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам да те карам да си мислиш глупости, но знам че щом мъжът сведе до минимум интимните си контакти с жена или с жена си - то значи се занимава с друга! Това не означава, че това обезателно е така! Бих те посъветвала да обърнеш повече внимание на себе си, ако случайно не го правиш... Влез във форма, направи си някакви женски процедури... ти знаеш какви - прическа, грим, маникюр... Облечи нещо хубаво и секси, с което се чувстваш добре и виж какво ще стане...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: df3efe23ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никъде не си споменала думата "любов". Всичко е, за да не мислиш за обидата (не за да се оправят нещата) и заради "семейството". Доверието е почти невъзможно да си върнеш, а да го откажеш от пиенето пък съвсем.

А това "заради семейството" е просто да се замаже проблема за пред хората, за пред детето, за пред самите вас по същия начин, както щрауса си завира главата в пясъка и си "решава" проблема. Де факто това "заради семейството" е удължаване на агонията и лъжене на самите себе си. Цял живот ли смяташ така да се измъчваш с неговото пиене и да говориш на стените, а той само да обещава? Не е ли по-добре, докато си млада да си намериш свестен мъж, а и детето да не става свидетел на безразличието на родителите си един към друг, което може да прерасне и в скандали (вероятно е въпрос на време)?

Звучиш ми, все едно нещо в теб се е пречупило безвъзвратно. Не те виня, макар че сигурно и ти имаш някаква вина (обикновено е взаимна). Това, което е направил, си е обидно. Дори и аз като мъж съм силно потресен от това, а ако бях жена, не знам. Ако пък бях на твое място, щеше да ми се иска да потъна в дън земя. Дори и да го мисли, не му прави чест да го разгласява на половината град. Това са лични и интимни неща МЕЖДУ вас.

Мисля, че проблемът ви идва най-вече от алкохолизма му (неслучайно използвам тази дума, имам опит с баща си). Нито ти вече го виждаш като достоен мъж, нито пък на него му е ясен умът и вече неговият светоглед (респ. и отношението му към теб и интимния ви живот) са изопачени и все по-изопачени ще стават. Можеш и до утре да му говориш, но според него той няма проблем, това си е само пийване за отскок, но не осъзнава как му влияе това нещо на психиката. Като дете съм гледал и слушал всяка вечер пиянски истории и не е никак приятно. Това последното ти го казвам, за да предпазиш детето си. А иначе ако не го предпазиш, действително ставаш негов съучастник в тормоза над детето.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ee820aaab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам до колко ще ти помогне моят съвет, но най-добре ще е да говориш с него. Обясни му тези неща. Така, както си ги обяснила и тук. Кажи му как се чувстваш. Кажи му, че това те измъчва и поговорете. Иначе не се знае кога ще спрат да те тормозят тези мисли.
Успех!
кари

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c58e49974a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Записвай танци

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b00d608fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спряла му е тока и сега за тебе ток няма... мм освен и ти да кажеш нещо за някой бивш, което при теб и него го няма, може би така ще се почувстваш по -добре... донякъде, явно сте си поумръзнали, но все пак е избрал теб, а не нея, тя е в миналото, то не се връща, освен да си спомня друго няма да стане, гледай напред, това е...

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e7342c7284
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке,
Разбирам че преди 3 години е бил този разговор и изцепката от негова страна - наистина е много обидно, че пред други хора го е изтърсил по този начин. Според мен обаче той едва ли е отдал такова значение на казаното, каквото си му придала ти впоследствие и не си е давал сметка, че казва нещо, което може да те засегне.

Въпросът ми е след онази случка обсъдихте ли въобще нещата? Каза ли му как си се почувствала, как си го изтълкувала? Говорите ли за тези неща и защо не се получава както в началото? Трябва да се изговарят такива работи навреме, иначе всеки се затваря в някакъв свой филм и с времето могат и да не останат допирни точки. Още не е късно да поговорите. Той е избрал да се ожени за теб - значи е видял нещо в теб и те цени и обича. С теб е, не е с танцьорката и изборът е бил отдавна направен. Обсъдете нещата. Човека сигурно хал хабер си няма че ти след онази негова реплика си се затворила и си си променила отношението. А пък със сигурност го усеща и това му въздейства и на него.

Също разбирам че детенцето ви се е появило около година след тази случка. Казваш че случката е отпреди 3 години, а детето на 2.
Не мислиш ли че не толкова спомена за танцьорката, ами промените покрай бременността, раждането, отглеждането на малко дете може да са оказали влияние върху сексуалните му апетити. Много мъже се стряскат от идеята за секс с бременна жена. А ревящо малко дете също не улеснява положението. Отделно хормоналните промени в съпругата могат да извадят наяве доста крайни настроения и черти на характера й, които също за мъжа да са стряскащи и не дотам привлекателни.
Това, което описваш за съжаление се наблюдава в много семейства в периода покрай бременността и раждането на децата, така че може би по-скоро там трябва да се търси препъни камъка, а не в някакъв си пиянски спомен за секс с танцьорка от едно време.

И за Бога говори с мъжа си за тези неща - с говорене всичко може да се разреши. Разбери как се чувства той, какво би искал да промени. Кажи му как се чувстваш ти - ще намерите решение при добра воля, дори да е трудно в началото могат да влязат пак в норма нещата стига и двамата да го искате.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 106fc5377f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един път тръгне ли...
Щом и ти си се отчуждила от него работата е ясна...
Добре аз не мога да разбера защо не опиташ първо ти да промениш нещо и след това да му кажеш"Ето аз мога, а ти какво ще направиш? ". Това с пиенето е масово така, че докато мъжете ви пият спасение няма! Колкото до неговите думи е въпрос на възпитание, груба грешка от негова страна, останалото си е в твоята глава и освен сама да го забравиш другия вариант е ти да му спреш не тока ами направо да му пуснеш 320 волта...
Успех и дано си съхраните семейството!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: afc270e22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спри му алкохола и бъди по-разкрепостена в леглото... друго не се сещам.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ca23d03b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбирам огорчението ти авторке, но наистина е много гадно за една жена да бъде сравнявана с други, особено бивши. Ти си с него, а защо онази танцьорка не е. Той дали е бил на нейната вълна, може и тя да не го е одобрила, след като не са заедно. А понякога мъжете си измислят и преувеличават пред компания, но щом е бил доста подпийнал, може да е казал истината и това, което му е на сърце. Жалко че си станала свидетелка на тази гнусна изповед. А какво ще стане ако скоро ти намериш нещо извън дома и извън връзката ти. Мъж, който да те цени, да те обича и секса ви да е чудесен. Не е задължително твоят приятел да си има друга, може би е в такъв етап. Работата и трудното ежедневие да са смачкали самочувствието му на минимум. Горе главата и знай, че ако една такава връзка не те устройва си имаш пълното право да я прекратиш. Инъче рискувате да стигнете до караници и няма да е добре за вас двамата. имате дете, което трябва да расте в нормална среда, обичано и щастливо. Ти си майка и трябва да мислиш за него на първо място. Никога обаче не пренебрегвай себе си и не слизай на нивото на някакви танцьорки от близкото минало на съпруга ти, само и само за да задоволиш желанието му, защото мисля, че вече е късно, той явно не проявява интерес. Казваш, че случката е стара, а ако нищо между вас не се е променило, ако още си неговото момиче, дай му време и се надявам да сте си заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker