Влюбена в женкар... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в женкар...
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 5064 пъти
Надявам се да публикувате историята ми, а читателите моля прочетете и ми дайте съвет

Здравейте проблемът ми, предполагам е доста често задаван въпрос, но не го намерих в нета и реших да ви попитам тук. Влюбена в "женкар".
Той сваля всяко момиче и почти и предлага на всяка. Знаех, че е такъв и не ми се занимаваше с него, но един ден излязохме с една моя приятелка навън и тя ме запозна с него. Той веднага започва да ме сваля, но аз не съм от тези момичета и го отрязах. От този ден почна да ми пише ежедневно. Като се видехме навън ме караше да излезем заедно и така. Симпатичен е, но името му се слави като "женкар". За да не бъда толкова лоша се съгласих да излезем някой ден и така и стана. Излязохме едни път, два пъти, три пъти и така почнах да го харесвам. Бях си наумила, че няма да сме повече от приятели, защото сваля всяка и аз щях да съм поредната. Не трябваше да се влюбвам в него. Така след няколко пъти излизания започнах да го харесвам и той ми твърдеше, че е влюбен в мен. Предложи ми два пъти, но му отказах. Той продължи да настоява, но аз не му приемах. Изглежда той си науми друго и ме накара да ревнувам. Когато един ден излязохме дойде едно момиче (негова бивша, която е известна в града ни като к*рва) и той я удари по задника няколко пъти, след което тя си тръгна. Опитах се да не обръщам внимание и се правих, че не съм видяла. Стана късно и той ме изпрати до къщата ми, но по пътя видяхме онова момиче, за което споменах по-рано, седеше на една пейка и говореше по телефона си. Той предложи да останем да си поговорим с нея докато нашите ми звъннат да се прибирам. Съгласих се и това беше най-глупавата ми постъпка, уж си говорехме тя почна да го закача и след миг ги гледах как се целуват и прегръщат. Почувствах се ненужна. Казах, че ще си вървя, за да не им преча, но той настояваше да остана. Не пожелах и си отидох. По-пътя за вкъщи се разплаках, защото съм глупачка. Влюбена в женкар, знаейки че не трябва да се занимавам с него, стигнах и до ревност. Прибрах се и седнах на компютъра си. Той беше на линия и веднага ми писа. Казах му, че не искам да говоря с него, защото се чувствах ненужна. Пожелах му хубаво бъдеще с онова момиче и повече да не ми пише. Той най-неочаквано ми каза, че няма смисъл да съм му ядосана, тъй като той само се е забавлявал с нея и няма никакви чувства към нея. Поредно доказателство, че е женкар! Не му писах..
На следващия ден излязох навън и не исках повече да чувам името му, нито да го виждам. Бях ядосана, но ето че се видяхме навън. Аз го подминах, а той ме хвана за ръката и ме попита дали не ревнувам. С усмивка му отговорих, че не е така и го помолих да ме остави. Идва момента, в който той получи своето. Започна да се смее и дори се зарадва, че съм из ревнувала. Попита ме дали го харесвам, за да приемам така нещата, а аз му отвърнах, че съм била глупачка да се влюбя в него, тъй като го видях как постъпи с онова момиче и си тръгнах. След мен започна да вика да спра и да се върна да поговорим, а приятелите му му казаха да ме остави. Мина седмица, две и ние не си говорихме нито в училище, нито като се видехме. Аз едва се издържах. Гледах във фейсбук как качва снимки с други момичета, как се забавлява, докато аз все още мислех за него.
Но след тези две седмици, откакто се скарахме той реши да ми пише. Извини ми се толкова пъти, че не знаех какво да му напиша. Обясни ми се в любов, така да го кажа и ми писа колко съм хубава, че е бил глупак и тн.
След като се сдобрихме се видяхме на следващия ден и той каза, че е бил пиян и тези неща, които е написал са били под въздействие на алкохола. Учудих се, тъй като ми писа в девет сутринта и обикновено не пиеше. Попитах го дали отново си играе с мен и всичко, което е написал не е вярно така ли? Той за миг млъкна и ми каза, че е объркал нещата. Помоли ме да започнем отначало всичко. Беше доста странно от негова страна. Обикновено задяваше някое момиче и го зарязваше, но с мен се занимаваше твърде дълго. Съгласих се, нямах какво да губя. Почнахме да излизаме отново и все още го харесвах, но този път наистина се влюбих. Всяка секунда мислях за него, постоянно си пишехме и така. Той ми пишеше колко съм хубава и ми предложи. Отказах му отново, въпреки че го харесвах, но на другия ден пак ми каза, че е бил пиян. Бях се ядосана, но вече не ми пукаше. Разбрах му номерата. Когато не му изнасяше се оправдаваше, че е бил пиян. Минаваха дните и ние продължавахме да излизаме, докато един ден беше много мрачно и доста валеше. Бяхме той, аз и един приятел. Момчето си тръгна и останахме само той и аз. Беше студено, а той си бе забравил ключовете и го поканих в нас, тъй като родителите ми ги нямаше. Отидохме в нас, аз включих климатика и седнахме на фейсбук. Той постоянно повтаряше, че все още ми е студено и ме гушна. Стана ми доста приятно, не го очаквах. Усмихнах се и продължавах да си седя, въпреки всичко. Стана късно и той каза, че трябва да си ходи, защото техните са се прибрали и няма смисъл от това, че си е забравил ключовете. Изпратих го до входната врата и се сбогувахме, секунди след това се звънна на звънеца. Беше отново той. Каза, че е забравил нещо. Попитах го - какво? Погледна ме, извини се, че се е сетил доста късно да ме пита това, но тук е момента, в който ми предложи да станем гаджета. Аз щях да изпищя. Момчето, което всички познават като "женкар" и не му пукаше за нищо, застана на вратата ми и предложи да станем гаджета. Отначало бях стъписана нямах си и на идея какво да му кажа. Факта, че той все още ме искаше след всичко това и ми предложи очи в очи ме стъписа. Казах, че ще си помисля и след малко се съгласих. Гушнах го и го целунах по бузата за сбогом. И двамата бяхме влюбени. Беше страхотен ден.
На следващия ден времето бе също така гадно, като вчерашния ден и той ме покани в тях. Аз отидох и седяхме там цял ден. Гушкахме се, снимахме се, гледахме филм, целувахме се и така си прекарах чудесно. Ходихме около един месец, но тогава аз почувствах нещо. Може би ми пречеше факта, че той ми казваше, че ме обича само, когато ми го пишеше или факта, че всички ми казваха колко съм глупава да тръгна с женкар. Опитвах се да не се повлиявам от чуждото мнение, но не знам какво ми попречи. Скъсах го. Една седмица не си говорихме. Разбрахме се да си останем приятели, но явно той не успя да ме разбере. Мина малко време и той ми проговори. Каза, че не се сърди (въпреки, че не ми говори една седмица, но не разбирам ) и, че иска пак да си ме върне. Обясни ми, че два дни плакал за мен, отначало не повярвах, но ми го потвърдиха двама приятели. Предложи ми отново и аз казах, че ще си помисля. Минаха три дни и реших да му кажа "да", до момента в който разбрах, че се занимава с друга. Неговият приятел (той е по-близък с мен) ми каза, че от една седмица се занимавал с едно момиче и всеки ден бил при нея, предлагал й и така. Почувствах се като глупачка и не съжалих, че съм го скъсала. Свързах се с едно момиче, което е пък най-добра приятелка на момичето, с което той се занимава. Говорихме си и тя каза, чe когато излизали той говорил за мен. Казвал, че съм го лъгала, че е бил глупак да ме харесва шест месеца и така какви ли не още измислици.
Бях ядосана, но се сдържах и се направих, че не ми пука. Помолих го да излезем не следващия ден и той се съгласи. Излязохме за петнадесет минути. Аз рязко смених темата и го попитах как е новото момиче и какво прави. С усмивка, въпреки че ми идваше да го ударя го гледах. Той за миг млъкна и не знаеше какво да каже. Първото нещо, което каза е : " Коя е тая? ", направи се, че не знае за коя говоря и смени темата. Малко по-късно дойде неговият приятел и аз пред тях двамата разказах какви неща ми писа той и ми предлага. Приятелят му го погледна странно и го попита нещо от сорта : "Брат, нали си харесваше другата? Какво е това къде си й писал? ". Той се стъписа и отрече, че ми е писал такива неща. Дори каза, че не е вярно. Изкара ме, че лъжа. Приятелят повярва на мен, но това няма значение. Той стана и каза, че му е лошо, като в същото време отиде до тях и си взе колелото, за да иде при другото момиче. Бях щастлива, че го хванах в лъжа, но и в същото време от вътре сърцето ми се счупи на малки парченца. Плаках цяла нощ. Той ми писа вечерта и ми се обясняваше, че се е занимавал с онова другото момиче, защото аз не съм му отговорила дали искам отново да тръгнем и така. Не знаех какво да кажа и просто не му писах. Няма значение какво стана. Скарахме се, сдобрихме се. Сложно е! Тези дни той ми писа, че е зарязал онова момиче иска да е с мен отново и ме обича. Не му повярвах за пореден път. Не исках да му се връзвам. Предложи ми и аз казах, че ще си помисля. Вчера видях едно момиче от неговия клас. То искаше да говорим и аз нямах против. Разказа ми, че са излизали навън и са го предизвикали, ако ме обича да се хвърли в басейна заради мен. Той с дрехите, с телефона и всичко се е хвърлил. Не повярвах, но ми показаха клип. Не знам какво да правя да приема ли? Или отново ще се излъжа и ще си остана онази хлътнала по него глупачка? Какво да правя?

Благодаря за отделеното време, че прочетохте историята ми. Моля ви за съвет! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 78230d8220
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Миличка, не ми се иска да ти разбивам мечтите, но това хлапе (даже не мога да го нарека и момче, защото държанието му е абсурдно) не те заслужава. Спри да се унижаваш заради него. Остави го. Достатъчно шансове си му дала и той ги е пропилял. Някъде из историята ти беше писала, че няма какво да изгубиш като си с него - напротив, има. Достойнството си губиш като вървиш по петите и щуротиите на този хлапак. Остави го веднъж завинаги. Доказал ти е неведнъж, че изобщо не те заслужава.
Да, знам имаш чувства към него и ще ти бъде трудно, но истината е, че той няма да се промени и всеки път ти ще бъдеш тази, която ще остава наранена и измамена.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2948789e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   То ясно, че е детска работа, ама момиче какво се занимаваш то като латино сериал, пази си достойнството, сега и занапред!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7e5a357c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мила авторке, ЖЕНКАР! ЖЕНКАР, НЕПОПРАВИМ ЖЕНКАР! Запомни тези думи, повтаряй ги като мантра и спри да се чудиш дали е добре или не! Ако трябва се вържи за някой радиатор, докато ти дойде ума (т. е. влюбването или емоцията ти отшуми), но не ставай поредната самотна майка с трагично мнение за мъжете у нас, когато "влюбеният" се наиграе. Женкарите не се влюбват - те понякога прекарват известно време с една, докато ги засърби на специфично място и тръгнат пак по други жени. Нито ти, нито някоя друга жена на този свят е успявала или ще успее да промени това, както никой не може да откаже Слънцето от това да изгрява за жителите на Земята всяка сутрин по уреченото време за съответния сезон и месец от годината.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 046ea80216
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Познай кой от двама ви ще умре сам и мразен и отритнат от всички..., освен ако не станеш като него де!
Човек, който по този начин си играе с чувствата на хората не го чака нищо добро. Нито сериона връзка ще може да създаде, нито семейство, да не говорим за деца и така нататък, и накрая като се обърне вече ще е одъртял и никоя вече няма да го иска, напратив - всяка, с която е бил и е унижавал ще го псува (на глас иули на ум) като го срещне, или дори само като се сети за него.

Какво бъдеще имаш с него? Мислиш ли, че той ще се промени? НИКОГА! Освен ако не изяде няколко много сериозни шамара от страна на Съдбата..., което едва ли ще стане скоро.

Въпреки всичко, смятам, че цялата тази случка може да ти бъде една много добра школовка, ако я осмислиш правилно. Хора има всякакви и затова партньорът в живота е въпрос на ИЗБОР, а не е който ти падне (или с когото неусетно се оплетеш). Трябва да слушаш сърцето, но и разума, защото сърцето пърха година-две, а разумът работи през цялото време. Да не се окаже, че когато разлюбиш този, в когото си влюбена, той е човек, който въобще не можеш да понасяш...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 44e7987fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мила този тип мъже са най големите комплексари. Те са слаби психически, слаби характери, които си избиват комплексите.. Това са боклуци..

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 452a1930e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какъв женкар бе, момиче? ! Сигурно е 15 годишно 'лапе, което се прави на велико. Задължително има по 1-2ма такива във всеки клас...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 44e7987fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Това са слаби същества. Психиката им е слаба. Страх ги е от любовта, не искат любов търсят само секс. Истинските мъже са силни психически и не препускат от жена на жена.. Истинските мъже, знаят какво искат от живота..
Женкарите са лесни, слаби и нещастни в душата си.. А привидно изглеждат много щастливи просто слагат маската и кой като тях големите плейбои. Толкова са прозрачни и нещастни.. А обикновено точно тези хора са с най-широката изкуствена усмивка. Женкарите или както искайте ги наричайте бройкаджиите женкари, да те са имали много жени. Харесват всяка, имат по няколко наведнъж. То ЕВТИНАТА СТОКА ИМА МНОГО ПОТРЕБИТЕЛИ. Банално ви звучи нали-но си е точно така.
Хубавите и качествени мъже, има такива уверявам ви. Са силни, отговорни, в хармония с себе си, уверени и щастливи. Имат любима а не харем от евтини овчици.
Запомнете всичко, което си заслужава и е качествено е ТРУДНО.. Изказвам си личното мнение:)
До авторката-дано откриеш истинската любов и тогава ще разбереш, какво е било това.. Дано откриеш мъж.. Отговорен, силен и знаещ какво иска.. Успех ти желая мила..

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e182827fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Пусни му един път и много бързо ще те отсвири и няма да имаш такъв проблем повече.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 59885aa794
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сума ти време отделих за да го прочета, а то се оказа история за "Тийнейджърски"...
Пишете си годините под историята, за да знае човек какво да ви каже...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 00f68e4c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мацка, истината е, че след 10-тия ред вече знаех цялата история, ама я прочетох само от уважение към времето, което си отделила, за да напишеш. Ако си на повече от 16 е срамна работа, че още се връзваш на такива номера. Ако си до 16 е нормално - повечето момичета си имат такива драми.

Ще спестя обясненията и ще ходя направо на съвета. Изтрий това момче от живота си (и ще видиш как ще го забравиш скоро... не толкова скоро колкото ти се иска, ама всеки е минал през това ;) ) Той не те обича... нали се сещаш, че на ку*варите им връзват с причина, те не отиват при момичетата с думите аз съм ку*вар искам да те мина. всяко момиче (по-интелигентно), дето като по-млака се е занимавала с такива елементи е казвала "ама с мен си се държеше страхотно" - е той със всички така се държи, за това му връзват ;)

А като видях колко пъти по-горе си споменала за комплиментите, дето ти е правил и за това колко специална си била... плачеш си за внимание, сори - нормално е на тая възраст. виждаш някое момче, дето всички го харесват и ти си мислиш колко е драматично и красиво, че точно за теб плаче и се напивал и ти писал съобщения и нз си кво... не се чувствай глупава, нормално е. Не си специална за него! Обаче може да си специална за някое друго момче и така си пропиляваш шансовете.. пък и нали се сещаш, че като гледаt как се държи тоя с теб и ти му се буташ и после някое друго момче, ако те харесва и ти не му се буташ толкова, ще си каже... ае бе на тая ще й търпя лигавщините, еди кой сi е пyлен олигофрен и тя му се сваляше толкова, на мен ми се прави на интересна

спокс, на 16 е нормално така... лошото е, че има жени, дето и на 26 продължават в същия дух :D

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f5e605585b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах връзка с подобен индивид. Мислих си че се е променил. Но, докато беше с мен, спеше с още 5-6 момичета. Зарязвай у време. Такива не си струват усилието. Има толкова добри момчета, които няма да се забиват с всичко живо, за какво ти е ' плейбой'. Плюс, че може и да ти натресе някоя болест (от ония с екзотичните имена, като сифилис, трипер, а защо не и СПИН) Бягай!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f5e605585b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мъж съм. С подобни цели и идеали като момчето за което говориш. И ще ти го кажа директно: махай се. Или го приемаш такъв, или се махаш. Не е трудно. В крайна сметка, всеки си избира начина на живот и ти не можеш да съдиш никого.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8549f7bf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да ти кажа ли какво ще си загубила накрая?
Наивността си, достойнството си, възможността да прощаваш, чистото си сърце, добротата, търпението и най-вече времето си!
Тежко е да се отделиш от някого, към когото имаш чувства, но ти сама трябва да тръгнеш или след време, малко или много той сам ще те изрита.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 65a0d8d165
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Скъпа ми писателке и аз имам абсолиутно същият проблем :) преди бях гадже с едно момче което тайно е държало връзка с друга и ме заряза заради нея после ми вика че бил болен имал температура и др. и го гледам на следващият ден с оназ навън за ръце моля ти се поучи се от грешките поговори с майка си тя знае най-добре не слушай коментарите на чуждите хора!! майката знае най-добре :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 046ea80216
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   13, и какво точно означава: "Или го приемаш такъв, или се махаш" ? Тя и да го приеме "такъв, какъвто е", той ще я приеме ли нея, или утре ще приеме друга, а вдругиден - трета, и така нататък?
Или може би авторката трябва да влезе в ролята на негова майка - да му чисти, готви, пере и дундурка, а той в същото време "да си джитка по мацки", "понеже е супер-големият пич!"?

Някои хора цял живот си остават в детската градина...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a1caef5bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ако един не те хареса отначало и прави така, значи се откажи. Ще се нараниш и то жестоко. Все едно да бягаш в тъмното, по стълбите с ножица и свещ, за да спрея газта от печката... Имаш малки шансове за щастлив край.
По лошото е ако и женкаря е влюбен в теб...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f5e605585b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   от 13 към 16 :
Има мъже които просто са такива. Не може всички да са еднакви. Аз поставих тезата си. Хората не се променят. Ако авторката иска да си стои и да си губи времето, ако не да се маха. Не е нужно да се вживявате толкова в ролята на големите моралисти.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 373c53ac5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От авторката :
Благодаря ви за съветите. В крайна сметка аз съм си виновна, че му се връзвам. До 9 - не споменах ли, че не съм к*урва? :) До 13 - ако нямаш нищо хубаво за казване, по-добре не пиши! До 10 : - Да, съжалявам трябваше да го напиша в "Тинейджърски", но не се съобразих.
До 11 : - Благодаря ти за съвета, както благодаря и на всички други, че си отделиха времето, за да прочетат моята драма.
Благодаря ми.. в крайна сметка аз ще изляза глупачката, която му се води по акъла.. та искам, не искам ще се опитам да го забравя. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker